Godmorgon!

Hej på er. Vem visste att lite stavfe/slarvfell kunde vara så EXTREMT provocerande ? Haha så roligt. Hoppas ni inte sliter av er håret.

Vill bara börja med att säga GODMORGON, eller är det för sent att gå upp nu? Eftersom dem flesta av er verkar vara utbildade livscoacher/psykologer som verkar veta hur jag ska leva mitt liv?

Hur mår jag idag? Jo JÄTTE BRA. Ska gå ut på en 1 mil lång PW, sen ska jag hämta en massa paket, med gratisgrejer som jag får BETALT för att skriva om. Sen ska jag sätta mig på starbucks och dricka kaffe för 100kr/koppen mitt emot där jag bor på en av stockholms bästa adresser.  Mitt liv äger <3

En bild på mig och min BÄSTA vän Adel. Eftersom folk tydligen verkar tro att man ligger med alla killar man umgås med. För man är ju lättfotad 😉 hoe is life. Haha -.- Tyvärr så måste jag meddela er en tråkig sak. Jag är inte hans typ. Och tyvärr så är vi vänner. Aldrig legat med en kompis heller tyvärr.

 

(Visited 198 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Cecilia april 30, 2018 at 6:08 f m

  Pff

  Reply
 2. Cecilia april 30, 2018 at 7:29 f m

  Så har Paulina tagit bort alla kommentarer igen då hon inte vill se någon sanning.

  Reply
  1. Marie april 30, 2018 at 9:22 f m

   Hoppas inte någon skriver massa elakheter till ditt barn för då kallas det nog mobbing. Att få skit för att man är den person man är tycker inte jag är rättvist. Inte konstigt att hon tar bort kommentarerna.

   Reply
   1. Vegra maj 1, 2018 at 7:23 f m

    Nej jag håller med. Det är en sorts sjuka att dissa så.

    Reply
   2. Anonym maj 1, 2018 at 10:11 f m

    Som man bäddat får man ligga. Hon är 25, inte 14. Dags att växa upp, alla andra f.d fjortisbloggare klarade av att växa upp, sluta provocera och tjänar nu pengar på att skriva om normala saker och folk ser faktiskt upp till dem nu. Medans alla har tröttnat på Paows tragiska beteende och försöker hjälpa henne, det är inte mobbning. Det är bara sanning och det vet hon själv om. Hur kommer det sig att ALLA killar hon har sagt har inget annat fått än drama, men det är alltid deras fel. Hon har aldrig haft en kompis längre än ett år. Ja, man behöver inte säga så mycket mer. Hon borde bara inse att ingen är det minsta avundsjuk, det är bara ute att köra med det. Hon behöver hjälp.

    Reply
  2. Monk maj 1, 2018 at 8:15 e m

   Din stackare…läs en tidning istället. Eller ut och jaga pockimon istället för kommentarer 😉

   Reply
  3. Loca maj 6, 2018 at 8:20 f m

   Varför ska man ha massa negativitet på SIN EGEN blogg som riktas mot en? Om man nu ogillar Paulina så kan man ge fan i att gå in här, eller hur!

   Reply
 3. Anonym april 30, 2018 at 10:00 f m

  Ni må ha rätt i vad ni skriver. Men mitt tips är att sluta läsa bloggen om det stör så mycket. Det är ju det hon vill dvs ”skapa uppmärksamhet ”, och det är det hon kan. Kommentera inte alls. Sluta läs!

  Reply
 4. Helen april 30, 2018 at 6:53 e m

  Bra att du tar bort kommentarerna 😁😇😆 ha en trevlig valborg 😁

  Reply
 5. Loca maj 6, 2018 at 8:19 f m

  Hahaha älskar din ironiska sida 😂 är likadan själv!
  Fortsätt vara du för du är unik! Visst ser man en stor förändring efter din tid med Lance men det är bara till det bättre ❤️ Men alltid gillat dug för att du vågar vara du!
  You go girl

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *