Försvunnit.

Hej på er. Igen. Jag försvinner då och då in i min egen värld. Ibland så går allt jätte bra, dygnet är bra. Men sen vänder allt. Att det ska vara svårt att hålla någon balans.

Jag åker iallafall till Spanien på fredag. Trodde att jag skulle åka idag egentligen då jag inte har någon uppfattning om dygnet haha. Ska bli skönt att få komma iväg.

(Visited 50 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. A1 maj 2, 2018 at 8:58 f m

  Tror en del har grymt lätt för att vända på dygnet. Jag har det själv. Det går hyfsat en vanlig vecka (när jag jobbar). Men räcker oftast med en helg för att knasa till det. Ha det gött i Spanien!

  Reply
 2. Nemo maj 2, 2018 at 9:38 f m

  Snygga naglar 🙂

  Reply
 3. Isabelle maj 2, 2018 at 10:35 f m

  DU passar superduper mega bra i Lugg och Telefonen är Fin 😀 hehe .. mitt dygn har aldrig funkat.

  Reply
 4. Madde maj 2, 2018 at 2:22 e m

  Du är jätte fin. Har det så kul i Spanien.

  Reply
 5. Erica maj 2, 2018 at 5:42 e m

  Kanske ska be dom smörja in dina nagelband nästa gång .. Ser stenhårda ut 😂👎

  Reply
 6. Jessica maj 3, 2018 at 4:58 f m

  Luggen passar dig verkligen 👌🏼

  Reply
 7. Olivia maj 3, 2018 at 5:47 f m

  Följde dig slaviskt i början av din bloggkarriär och de senaste åren har jag mest följt dig via instagram då och då. Idag är första gången jag är inne på din blogg på flera månader och det är lite ledsamt, för i alla dina senaste inlägg lyser det verkligen igenom att du inte mår bra. Att du verkar vara tom? Så ledsamt att läsa. Hoppas du får en fantastisk resa till Spanien och endast gör sånt som får dig att må bra!!

  Själv mådde jag inte så bra idag psykiskt så skippade skolan, stack hem och tog en powernap. Ta hand om dig och gör exakt vad du känner att du behöver

  Reply
 8. Cecilia maj 3, 2018 at 8:02 f m

  Så igenast du har det sämre sticker du utomlands du är ju känd för att har knullat runt i spanien och festat supit och haft dig. Det är synd om dig sök hjälp vännen!💖

  Reply
  1. Nikki maj 3, 2018 at 6:15 e m

   Vännen? Tror inte hon vill vara din vän när du skriver så! Visa respekt eller sluta kommentera!

   Reply
  2. Nias maj 3, 2018 at 9:29 e m

   Snarare så att hon tröttnar på Sverige och vem fan gör inte det? Tråkigaste sunkland som finns!

   Reply
  3. Sofia maj 5, 2018 at 12:08 e m

   De va ju väldigt korkat skrivet av dig. Du kanske skulle se på dig själv, hur du är och hur du beter dig mot andra människor.

   Reply
 9. Malin maj 3, 2018 at 9:13 f m

  Vad skönt Paulina att åka iväg till värmen. Njut utav sol o värme och parta utav sjutton. För det gör ju alla andra ungdomar när dom åker utomlands. Miljö ombyte är bra för att fylla på lite energi. Det behöver alla göra ibland. Trevlig resa och ta hand om dig. Kram Malin ❤

  Reply
  1. Penny maj 3, 2018 at 1:17 e m

   Paow är ingen ungdom längre.

   Reply
   1. Isabelle maj 5, 2018 at 4:24 e m

    Klart som fan hon är ungdom.
    Ungvuxen fram till 25 bitch

    Reply
 10. Anonym maj 3, 2018 at 10:42 f m

  Euw vill inte ens tänka sig vad du ska göra där…

  Reply
 11. Anonym maj 3, 2018 at 2:14 e m

  Cecilia: skulle inte du vilja åka utomlands om du kunde. Jättebra för att pigga upp sig.
  Sluta att vara så bitter och kritisera någon du inte känner
  överhuvudtaget.
  Visst är Paow en ungdom. Förresten skall åldern vara ett hinder att göra saker man vill?

  Reply
  1. Cecilia maj 4, 2018 at 8:41 f m

   Paow är ingen ungdom mera där hade du fel. Sen är inte frågan att vill jag utomlands jag pratade om Paow och inte om mig själv. Men när du frågade vist vill jag utomlands men det kan jag göra när jag vill men jag skulle inte leva det destruktiva livet Paow lever för det vill ingen frisk människa.

   Reply
   1. Mia maj 4, 2018 at 11:16 f m

    Tyvärr verka inte du; Cecilia, frisk. Uppmuntra henne istället för att mobba! Du verka endast har tid för att anonymt sitta och kommenterar på bloggar.

    Reply
   2. Monk maj 6, 2018 at 7:57 e m

    Vet du ens vad det betyder; att vara en ungdom????
    Om jag kan gissa så skulle jag tro att du själv är nånstans mellan 20-25.

    Isåfall är du själv en ungdom…uttrycket kommer lite ifrån ”att vara i unga år”… ungdom faller bort efter typ 27års åldern.

    Reply
 12. Mitch maj 3, 2018 at 4:25 e m

  Fina naglar!!

  Reply
 13. Max maj 3, 2018 at 5:49 e m

  Paow en ungdom….? *mohahaha*

  Reply
 14. Sofie maj 3, 2018 at 6:05 e m

  Hur orka ni? Att sitta och nätmobbar…det kommer ni inte att tjäna något på. Paow är precis den hon vill och ingen har rätten att ta den rätten ifrån henne. För det är precis det ni gör. Så fort ett litet fel tillkommer så tar ni chansen och trycker ner henne. Så fort hon gör något som är fullt normalt för de flesta så måste man ändå klaga. För visst blir vi alla ledsna? Vi blir alla arga, ledsna, avundsjuka, glada osv för vi är mänskliga. Så varför trycka ner någon som är precis som en själv? Vem vill inte åka bort när man är ledsen? Vem stava inte fel ibland? Vem har inte dåliga perioder?
  För om ni alltid är glada och underbara så är ni inte mänskliga. Thats it.
  Man behöver inte söka vård bara för att man lever ett fullt normalt liv.
  Och iaf. Vad har det med oss att göra? INGET. Låt henne vara.

  Reply
  1. Ajje maj 4, 2018 at 9:52 e m

   Det är uppenbart att samma person sitter o mobbar under flera olika namn. Hon måste ha trampat någon på tårna för detta började för ett litet tag sedan. Ge inte den någon luft under vingarna, bara ignorera till den tröttnar! Då mister det sin charm.

   Reply
 15. sandra maj 3, 2018 at 6:59 e m

  Det gör du helt rätt i fina. Njut o ha det underbart nu. Man lever bara 1 gång o livet går inte i repris, du kommer ha det kanonbra o få ny energi. Skit i alla elaka o dumma kommentarer ägna inte ens energi åt att läsa de du vet att sådana människor är bara avundsjuka o skulle vilja leva det liv du lever. Fattar inte att man lägger ner tid o kommentera så när det finns så mycket annat att göra. Stor kram o ha det gott.

  Reply
 16. Anonym maj 3, 2018 at 10:18 e m

  Paow har själv valt att dokumentera hela sitt liv till hela världen och söker även just uppmärksamhet dagligen. Bekräftelse på att hon duger eller provocera för att synas.
  Vissa tar hjälp och måste äta mediciner, andra som Paow har valt sociala medier för att härda ut. Tyvärr leder det till bara sämre mående. Att åka till Grabbarna Grus titt som tätt och glömma bort och ”leva livet” är hennes lösning och inte vårt problem. Men det är tragiskt att se, därför många reagerar. Man gör val i livet.

  Reply
  1. Ajje maj 4, 2018 at 10:17 e m

   Ah, det uråldriga argumentet att om man visar upp sig får man skylla sig själv. Nej. Det är ALDRIG okej att trycka ner någon! Så tänker mobbare som går igång på andras smärta. Man kan framföra kritik på ett städat sätt som då är konstruktivt och inte nedvärderande.

   GÖR OM, GÖR RÄTT!

   Reply
  2. Monk maj 6, 2018 at 7:59 e m

   Likt dig då menar du, som oxå har ett val. Att antingen bete sig som ett arsle på sociala medier eller skaffa en hobby…huumm tough choice 🤔

   Reply
 17. Mia maj 4, 2018 at 9:12 f m

  Din bästa vän ligger inne på sjukhus medans du festar och åker utomlands. Han har funnits där för dig, vart är du när han mår som sämst?

  Reply
 18. Louise maj 4, 2018 at 12:42 e m

  Hej! Jag ville bara höra med dig om hur du blev av med din psoriasis? Jag har under det senaste halvåret gått från att ha några få utslag här och där till att ha överallt 😔 Nu kommer ju sommaren och det gör det ju alltid bättre såklart. Men sedan till hösten så kommer de satans kliande fläckarna tillbaka. Läste att du slutade med kött? Är det det som hjälpte? Hoppas på svar 🙈😇 Ta hand om dig och ha det så härligt i Spanien!!

  Reply
 19. Anna maj 4, 2018 at 7:52 e m

  Men åh så snygg du är !

  Reply
 20. A1 maj 4, 2018 at 8:44 e m

  Tro inte att det är ett mirakel med medicin! Låt Paow vara den hon vill vara. Sök ngn annan blogg ist om ni ej orkar. Jag tycker oxå hon kan provocera och säja en sak och göra en annan. Men det är hennes liv å val. Det finns många fina å fantastiska liv på bloggar och insta kolla på dem ist. Och det är klart att hon är en ungdom…kram

  Reply
 21. Louise maj 5, 2018 at 9:17 f m

  Jag förstår inte alls resonemanget att man ska behöva ta en massa skit från människor man inte känner, bara för att man valt att dokumentera sitt liv på internet. Det är ni som är sjuka, som kan tycka en sådan sak. Hjälp vilka puckon det finns ute i världen, man blir ju mörkrädd.. det är människor som ni som får unga att må dåligt och ta livet av sig, hur kan ni inte förstå det? Det värsta är väl att många av er som kommenterar elakt, stör er på stavfel etc. Är vuxna. Hur kan ni leva med er själva? Det hade inte jag kunnat..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *