Försvunnit.

Hej på er. Igen. Jag försvinner då och då in i min egen värld. Ibland så går allt jätte bra, dygnet är bra. Men sen vänder allt. Att det ska vara svårt att hålla någon balans.

Jag åker iallafall till Spanien på fredag. Trodde att jag skulle åka idag egentligen då jag inte har någon uppfattning om dygnet haha. Ska bli skönt att få komma iväg.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (32)
 • A1

  Tror en del har grymt lätt för att vända på dygnet. Jag har det själv. Det går hyfsat en vanlig vecka (när jag jobbar). Men räcker oftast med en helg för att knasa till det. Ha det gött i Spanien!

 • Nemo

  Snygga naglar 🙂

 • Isabelle

  DU passar superduper mega bra i Lugg och Telefonen är Fin 😀 hehe .. mitt dygn har aldrig funkat.

 • Madde

  Du är jätte fin. Har det så kul i Spanien.

 • Erica

  Kanske ska be dom smörja in dina nagelband nästa gång .. Ser stenhårda ut 😂👎

 • Jessica

  Luggen passar dig verkligen 👌🏼

 • Olivia

  Följde dig slaviskt i början av din bloggkarriär och de senaste åren har jag mest följt dig via instagram då och då. Idag är första gången jag är inne på din blogg på flera månader och det är lite ledsamt, för i alla dina senaste inlägg lyser det verkligen igenom att du inte mår bra. Att du verkar vara tom? Så ledsamt att läsa. Hoppas du får en fantastisk resa till Spanien och endast gör sånt som får dig att må bra!!

  Själv mådde jag inte så bra idag psykiskt så skippade skolan, stack hem och tog en powernap. Ta hand om dig och gör exakt vad du känner att du behöver

 • Cecilia

  Så igenast du har det sämre sticker du utomlands du är ju känd för att har knullat runt i spanien och festat supit och haft dig. Det är synd om dig sök hjälp vännen!💖

 • Malin

  Vad skönt Paulina att åka iväg till värmen. Njut utav sol o värme och parta utav sjutton. För det gör ju alla andra ungdomar när dom åker utomlands. Miljö ombyte är bra för att fylla på lite energi. Det behöver alla göra ibland. Trevlig resa och ta hand om dig. Kram Malin ❤

 • Anonym

  Euw vill inte ens tänka sig vad du ska göra där…

 • Anonym

  Cecilia: skulle inte du vilja åka utomlands om du kunde. Jättebra för att pigga upp sig.
  Sluta att vara så bitter och kritisera någon du inte känner
  överhuvudtaget.
  Visst är Paow en ungdom. Förresten skall åldern vara ett hinder att göra saker man vill?

  • Cecilia

   Paow är ingen ungdom mera där hade du fel. Sen är inte frågan att vill jag utomlands jag pratade om Paow och inte om mig själv. Men när du frågade vist vill jag utomlands men det kan jag göra när jag vill men jag skulle inte leva det destruktiva livet Paow lever för det vill ingen frisk människa.

   • Mia

    Tyvärr verka inte du; Cecilia, frisk. Uppmuntra henne istället för att mobba! Du verka endast har tid för att anonymt sitta och kommenterar på bloggar.

   • Monk

    Vet du ens vad det betyder; att vara en ungdom????
    Om jag kan gissa så skulle jag tro att du själv är nånstans mellan 20-25.

    Isåfall är du själv en ungdom…uttrycket kommer lite ifrån ”att vara i unga år”… ungdom faller bort efter typ 27års åldern.

 • Max

  Paow en ungdom….? *mohahaha*

 • Sofie

  Hur orka ni? Att sitta och nätmobbar…det kommer ni inte att tjäna något på. Paow är precis den hon vill och ingen har rätten att ta den rätten ifrån henne. För det är precis det ni gör. Så fort ett litet fel tillkommer så tar ni chansen och trycker ner henne. Så fort hon gör något som är fullt normalt för de flesta så måste man ändå klaga. För visst blir vi alla ledsna? Vi blir alla arga, ledsna, avundsjuka, glada osv för vi är mänskliga. Så varför trycka ner någon som är precis som en själv? Vem vill inte åka bort när man är ledsen? Vem stava inte fel ibland? Vem har inte dåliga perioder?
  För om ni alltid är glada och underbara så är ni inte mänskliga. Thats it.
  Man behöver inte söka vård bara för att man lever ett fullt normalt liv.
  Och iaf. Vad har det med oss att göra? INGET. Låt henne vara.

  • Ajje

   Det är uppenbart att samma person sitter o mobbar under flera olika namn. Hon måste ha trampat någon på tårna för detta började för ett litet tag sedan. Ge inte den någon luft under vingarna, bara ignorera till den tröttnar! Då mister det sin charm.

 • sandra

  Det gör du helt rätt i fina. Njut o ha det underbart nu. Man lever bara 1 gång o livet går inte i repris, du kommer ha det kanonbra o få ny energi. Skit i alla elaka o dumma kommentarer ägna inte ens energi åt att läsa de du vet att sådana människor är bara avundsjuka o skulle vilja leva det liv du lever. Fattar inte att man lägger ner tid o kommentera så när det finns så mycket annat att göra. Stor kram o ha det gott.

 • Anonym

  Paow har själv valt att dokumentera hela sitt liv till hela världen och söker även just uppmärksamhet dagligen. Bekräftelse på att hon duger eller provocera för att synas.
  Vissa tar hjälp och måste äta mediciner, andra som Paow har valt sociala medier för att härda ut. Tyvärr leder det till bara sämre mående. Att åka till Grabbarna Grus titt som tätt och glömma bort och ”leva livet” är hennes lösning och inte vårt problem. Men det är tragiskt att se, därför många reagerar. Man gör val i livet.

  • Ajje

   Ah, det uråldriga argumentet att om man visar upp sig får man skylla sig själv. Nej. Det är ALDRIG okej att trycka ner någon! Så tänker mobbare som går igång på andras smärta. Man kan framföra kritik på ett städat sätt som då är konstruktivt och inte nedvärderande.

   GÖR OM, GÖR RÄTT!

  • Monk

   Likt dig då menar du, som oxå har ett val. Att antingen bete sig som ett arsle på sociala medier eller skaffa en hobby…huumm tough choice 🤔

 • Mia

  Din bästa vän ligger inne på sjukhus medans du festar och åker utomlands. Han har funnits där för dig, vart är du när han mår som sämst?

 • Louise

  Hej! Jag ville bara höra med dig om hur du blev av med din psoriasis? Jag har under det senaste halvåret gått från att ha några få utslag här och där till att ha överallt 😔 Nu kommer ju sommaren och det gör det ju alltid bättre såklart. Men sedan till hösten så kommer de satans kliande fläckarna tillbaka. Läste att du slutade med kött? Är det det som hjälpte? Hoppas på svar 🙈😇 Ta hand om dig och ha det så härligt i Spanien!!

 • Anna

  Men åh så snygg du är !

 • A1

  Tro inte att det är ett mirakel med medicin! Låt Paow vara den hon vill vara. Sök ngn annan blogg ist om ni ej orkar. Jag tycker oxå hon kan provocera och säja en sak och göra en annan. Men det är hennes liv å val. Det finns många fina å fantastiska liv på bloggar och insta kolla på dem ist. Och det är klart att hon är en ungdom…kram

 • Louise

  Jag förstår inte alls resonemanget att man ska behöva ta en massa skit från människor man inte känner, bara för att man valt att dokumentera sitt liv på internet. Det är ni som är sjuka, som kan tycka en sådan sak. Hjälp vilka puckon det finns ute i världen, man blir ju mörkrädd.. det är människor som ni som får unga att må dåligt och ta livet av sig, hur kan ni inte förstå det? Det värsta är väl att många av er som kommenterar elakt, stör er på stavfel etc. Är vuxna. Hur kan ni leva med er själva? Det hade inte jag kunnat..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *