Hej på er!

Måste berätta en sak som faktiskt gör mig stolt över mig själv. Jag sov HELT själv i min lägenhet inatt. Och det är verkligen framsteg. Min vän Adel bor ju hos mig just nu. Men igår så sov han borta.

Var ute på en 3 timmar lång promenad igår och på ett lika långt möte. Åt btw på YUC mexikan och det var SÅ gott. Men iallafall när jag kom hem och ba åh vad mysigt att hänga med Adel. Så är han inte hemma och svarar inte i telefonen. Så gick och mötte upp min vän Oliver åt donken och tog en promenad och sen gick jag hem och la mig och kolla på film. Det var skönt att rensa sina tankar och bara trivas i mitt eget sällskap. Det var typ över ett år sedan jag var helt själv. Heja mig!

Bilder från igår.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (11)
 • Lovisa

  Vem är Adel?
  Kram

 • Josefine

  Å jag älskar att vara ensam och måste vara det ibland! 😊

 • Vexx

  Inte varit ensam på ett ÅR?! Wooo.. Låter som du har mycket ångest, vännen. Det måste du lösa innan du blir äldre och vännerna skaffat familjer och inte kan umgås så tätt.

  Å andra sidan är det ju Stockholm så finns väl alltid nån att hänga med. :p Men för att må bättre måste du ta tag i det.

  Jag led av svår ångest i 22 år, flydde ensamheten var dag, sen gick jag till en naturterapeut i Skåne och blev botad! Nu kan jag både vara hemma ensam och njuta av det! Kanske kan han hjälpa även dig? Andreas Kalderon heter han.

 • Maria

  Du har ju minst sagt ett lyxigt liv det skulle man inte tacka nej till:) men har du tänkt på att det kanske skulle vara bra för dig att ha ett vanligt jobb iallafall ett par dagar i veckan? Du har säkert mycket kontakter och skulle kunna få ett bra jobb 🙂 Jag tror du skulle må bra av det 🙂 Jag har också haft ganska mycket pengar för att jag fick ärva pengar men jag mådde inte bra då när jag inte jobbade, det var svårt att få rutiner då men det är jag, du kanske fixar det ändå:)

 • Isabelle

  Jag har sovit själv varje dag sen 2003 😀

 • Sanna

  Wow, du är 24 och är stolt över att du klara av att sova själv. Det låter som du har en hel del ångest eller lider av depression. Sök hjälp.

  • Vivvan

   Du kunde väl ha sagt det där lite snällare va? De flesta lider idag av depp och ångest så det är inget att skämmas över. Och mår man dåligt behöver man knappast någon som trycker ner en. Skärpning din h8er!

 • Livi

  Puss på dig. Keep updating!

 • Eva

  Det finns många bra terapeuter som kan se vad som är fel i ditt huvud. Ge dem en chans istället för att dra till Mallis och Bröderna Grus. Har du någon kontakt med dina föräldrar känns som att de inte bryr sig så mycket om dig. Förlåt känsligt ämne men tror du formats mycket av din uppväxt och barndom.

 • Malin

  Du är grym Paulina. Jag är snart 47 år och sover inte ensam än. Jag är så otroligt mörkrädd. Så jag vet hur du känner dig. Go girl ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *