Rolig helg!

Gud vilka roliga dagar jag har haft. Bott på hotel gått på event och umgåtts med världens härligaste människor. Människor som ger energi istället för att ta. Underbart!

Och ja. Det har vart lite stökigt men så får det vara ibland!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (34)
 • Fanny

  Sålänge DU har kul o mår bra så spelar de verkligen ingen roll va du gör!
  Skratt o stök livar upp o e fantastiskt ❤️

 • Max

  Absolut! Men hon ser verkligen ut som om hon jobbar på bordell. (Fast det är kanske det hon gör nuförtiden…) För bara någon månad sedan var Lance den stora kärleken. Kost och träning så viktigt. Nu är hon tillbaka i WT- träsket igen. Trist. Trodde hon äntligen blivit vuxen….Ain’t gonna happen.
  Lance: var glad du kom därifrån, du verkar vara en smart kille!!

 • Cecilia

  White trash… -_-

 • Sanna

  Hon är alldeles för ostabil och osjälvständig för att någonsin komma ifrån det träsket. Hon måste ha en kille som motiverar henne till träning och kost, om hon inte har det så är det festa, knulla, äta skit, fylla upp sig med botox och sova som gäller. Den förra killen anklagade hon ju för att han misshandlat henne osv efter de gjort slut, nu anklagar hon stackars lillpojken att han lurat henne osv. Synd om det är sant men man har ju extremt svårt att tro på det som kommer ut ut hennes mun. Speciellt när ALLA vet att Lance är en fin kille.
  Hon saknar en stabil punkt i sitt liv, ändrar sina åsikter oftare än hon bytet trosor, har ingen aning vad äkta kärlek är. O har någon någonsin sett henne hålla kvar sina vänner ens? De byter hon ut stup i kvarten också. Det är frukstansvär jävla röra, hon är 24 och har noll koll på livet, Lance är 17 och har huvudet på skaft. Jäva tur att han drog sig ur det!
  Men som det set ut på bilderna så jobbar hon på strippklubb/bordell, så det är ju kul att hon fått ett jobb 🙂

 • Anonym

  Paow kommer aldrig växa upp!
  Hon umgås därefter med sånt folk. Bordell är nog bara förnamnet. Mår man så dåligt så man inte ens klarar att sova ensam då borde man ligga inne på Psyk. Och den här ”nya” killen (gubben) med enorma silicon läppar passar Paow perfekt!

 • Emma

  Exakt! Skönt att någon mer ÄNTLIGEN har fattat. De som tycker synd om henne är förmodligen likadana = WT

 • Susanne

  Alltså fattar ni inte vad sånt ni skriver kan göra med människor? Det är dessutom förtal och därmed olagligt! Skäms på er och sluta läs Paulinas blogg om ni stör er så mycket!

 • Daniella

  Vad roligt:)
  Undra vad det menas med att Lance kanske var otrogen mot dig på stoppapressarna?

 • Wilma

  Förtal? Är du seriös nu, lilla gumman?
  Du kan väl se med egna ögon hur hon beter sig.

 • Josefine

  Härligt att hotella lite 😄

 • Nemo

  Haha så kul att läsa alla kommentarer, haters gonna hate! Har ni inget bättre för er eller? :_D
  Ändå så kommer ni ju tillbaka och läser hennes blogg så haha
  Ser ut som du hade en rolig helg med dina vänner 🙂

 • Ida

  Har ni inge vettigare för er än att sitta o kommentera det ena o det andra?
  Hur FAN vet du Sanna att hon knullar t.ex.? O gör hon det så låt henne för fan göra det då. Sluta bry er så mycket om vad Paow gör, o säkert dömer ni folk runt omkring er också. Helt säkert era vänner med? Vet inte jag. Ni är så ruttna på insidan. Som klankar ner på andra. NI måste må dåligt i er själva som måste störa er på vad nu Paow gör. Vad tycker ni hon ska göra? Ska ni bestämma det?

  O nej jag är inte ”white trash” som ni så fint kallar det.
  Jag jobbar inom vården, tränar o dricker sällan. Tvärtemot hur Paow lever förtillfället men det betyder inte att jag tycker att hon lever fel.

  Det är hennes LIV. Hennes VAL.

  • Helen

   Kunde inte skrivit det bättre själv 😁 håller helt med 😁 roa dig bäst du vill Paow 😊 d gjorde jag med i din ålder 😀 å d som gnäller är nog bara avundsjuka 😉

 • Max

  ”Som ni så fint kallar det” ? Det finns inget fint i att vara white trash. Gumman, du behöver lite bildning. Paulina också. Ingen av er kan ju stava ordentligt.

  • Fanny

   Herregud vilka skrattretande kommentarer du droppar HAHA ja dör!!!
   Om de e nån de e fel på så e de ju dig, din sorgliga människa :’D
   Lilla du gå ut o skaffa dig ett liv ist att sitta o läsa bloggar om fantastiska människor som du bara stör dig på. Ett jätte hett tips för du verkar verkligen inte må bra. Gömma sig bakom en skärm o trycka ner andra. Be om att få möta henne o hennes ”WT vänner ”o säg de face to face om de nu e nåt som hon gör som får Dig att må såhär dåligt, lr sluta läs hennes blogg!
   Viiiiiilken förlorare du e asså HAHAHAHAHA

 • Max

  Men lilla Fanny då….är du 15 år, eller?

  • Fanny

   Nix ja e 31 o e nog bra mkt äldre än dig som verkar ha en väldigt liten o snäv syn på livet

   • Sanna

    Ingen utbildad mogen människa med vätt i skallen skulle försvara Paow. När det är minst 10 pers som tycker exakt likadant så finns det någonting i det 🙂 Paow äe trash, så är det bara. Jag sitter inte o kommenterat på någon annans blogg för de har kommit någonstans i livet, till skillnad från Paow.

    • Vivvan

     En människa som inte ens kan stava till VETT, uttalar sig om hur någon lever.

     Nåja, jag tycker iallafall att om man tjänar 100K efter skatt, har man fan rätt att gå ut och roa sig sen får man tycka vad man vill om modet.

     Och du som skrev att gubben var hennes nya kille, snälla… Man ser ju att snubben är homo och en uppenbar bekant eller vän.

     • Kim

      Tycker alla ni som klankar ned på Paow är sorgliga människor. Varför säga något om ni inte har något bra att säga?? Hennes liv, hennes val! Ni klagar på om att hon har sex.. (wow antar då att alla ni som skriver är nunnor?), hur hon klär sig (trodde det var 2018 och man fick klä sig hur man ville..) och sedan att hon äter skräpmat???! vilken människa äter inte skräpmat? sen OCH om hon äter det mer än det normala men låt henne. Vad för ont gör det er?
      SKÄMS! Så trött på människor som ska mobbas/bryta ned andra.

 • Veronica

  Men lägg av att klaga nu! Om ni stör er så otroligt mkt så varför följer ni Paows blogg för?? Seriöst! Alla ni borde skämmas. Vad har ni för rätt att klanka ner på en människa som ni framför allt inte ens känner? Ni bara ser bilder och läser saker och dömmer. Hoppas ni skärper er. Ni som sitter där och klagar, de är mobbing. Tänk er för och väx upp lite nu.

 • Ylva

  Fanny- väldigt omogna kommentarer. Du lär vara 11,12 kanske till och med 13.
  Väx up.

  Fin du är Paow:)

 • Malin

  Ser att Paulina lever ett fullt normalt liv för sin ålder. Skillnaden är bara att hon tjänar pengar på sin blogg. Som är hennes jobb. Tänk alla andra ungdomar som bloggar och har en önskan att få tjäna pengar på att blogga. Men Paulina lyckades. Och festa o ligga runt vilken ungdom som är singel gör inte det? Så innan ni spyr galla över henne fundera på varför ni irreterar er så otroligt mycket på henne. Jag har ett val att läsa hennes blogg. Och väljer att göra det för att hon är en bra bloggerska. Ni som harmas på henne så otroligt mycket,ett tips sluta läs vettja. Så kan ni lägga eran energi på nått annat istället.

 • Isabelle

  VARFÖR I HELLVETE SKA TJEJER VARA SÅ ELAKA MOT VARANDRA JÄÄMNT ???. DET OSAR SVARTSJUKA BARA !!! 🙁

 • Hanna

  Det häääär är fan kul och roligt att läsa om! ÄLSKAR att du har noll fasad och är så ärlig i allt du gör. I helgen har du vart stökig och haft kul!
  Så mycket härligare att läsa om realistiska livet än alla andra bloggerskor som är så jävla FAKE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *