extrovert

Wow villka jävla kommentarer jag fick på inlägget under. Att jag är ”white trash” ”trasig” osv för att jag FESTADE FREDAG OCH LÖRDAG? Så man är tydligen bara bra för att man tränar och äter rätt och sitter hemma på kvällarna? Jag är en väldigt extrovert person och det menas med följande.

”Extroverta personer får energi av att vara sociala och omge sig själva med andra människor, medan introverta personer ofta kan vara blyga och får energi när de vistas i lugnare miljöer”

Jag är ju singel? Är det så jävla fel att gå ut och äta på resturang och sen gå ut på krogen? Det är ni torrbollar som kanske borde gå ut och ha lite kul istället. Jag tränar fortfarande, och jag äter bra mat. Men att unna sig en pasta när man äter på resturang är tydligen fel? HAHA. Jag försöker bara ha kul efter att ha vart i två trasiga skitförhållanden där jag känt mig begränsad och blivit dåligt behandlad. Mina vänner gör ju exat likadant. Jobbar/tränar på vardagarna och festar på helgerna. Jag är trött på människor som äter energi. Och nu känner jag att jag mår bättre än vad jag gjort på länge. Att må bra är väl ändå det viktigaste.

END OF STORY.

(Visited 1 times, 1 visits today)

44 Comments

 1. Emelie april 16, 2018 at 3:46 e m

  Vilka idioter det finns.. Jag tycker det är härligt att du är ute och har kul, lev livet! Hyr många unga går liksom inte ut två dagar i rad? Jag kan glatt erkänna att när jag inte jobbar helg så prioriterar jag att gå ut och festa👌🏼 Ha det bäst! Kram💕

  Reply
 2. Max april 16, 2018 at 4:15 e m

  Extrovert. Nämen oj då, har du lärt dig ett nytt ord nu? Du kommer aldrig verka smart, hur mycket du än försöker. Du som skryter med att ”skolan är inte för mig”. Du, det hade du inte behövt skriva, det kan vem som helst se att du inte har. Och fin mentala mognad är sim en 16-åring.
  Fast det är du säkert stolt över.
  Lance, om du läser detta: Lär av ditt misstag, dvs att vara med WT -brudar och hoppas du träffar en riktig tjej nästa gång.

  Reply
  1. Hanna april 16, 2018 at 5:39 e m

   Mår du bra?

   Reply
   1. Jessica april 17, 2018 at 8:39 f m

    Vet du vad som är tragiskt!!! Det är att du Max sitter och skriver som du gör!!

    Reply
  2. Sara april 17, 2018 at 11:42 f m

   Max, är du en kvinnohatare? Mår du bättre av att trycka ner andra? Det där är riktigt jävla sorgligt. Och nog verkar Paulina mycket smartare än dig som har behov att kommentera sådana saker….. Det är riktigt skrämmande.

   Reply
   1. Sara april 17, 2018 at 11:57 f m

    Och Paulina älskar din blogg, du behöver inte göra dig till för alla konstiga människor där ute. Folk är inte kloka som projicerar sina egna fel på andra. Riktigt barnsliga är dom.

    Reply
 3. anonym april 16, 2018 at 4:33 e m

  Bry dej inte om dumma kommentarer. Låt livet leka och ha det bra. Kram till dej och Madicken. 😻

  Reply
 4. Sara april 16, 2018 at 6:03 e m

  Ganska nyligen förklarade du hur blyg du är och därför kan man uppfatta dig som dryg (du är nog mera introvent antar jag). Du hittar på en ny diagnos varje gång för att bortförklara ditt agerande vid olika tillfällen. Alla vet redan att du har inte hittat sig själv ännu… och knappast på ett långt tag.
  Å jaa jag är elak nu men det börjar bli tröttsamt. Och nej jag tänker inte sluta läsa din blogg. Och nej jag hatar inte. Önskar bara du skulle bli tillfreds med dig själv.

  Reply
  1. Ida april 16, 2018 at 8:02 e m

   Varför är det så viktigt att för dig att Paow är tillfreds med sej själv!? Asså va 😅 Är du tillfreds med dej själv? Antar att du är det. O det är väl det viktigaste. Men du behöver inte gå runt o önska att Paow ska va tillfreds med sej själv. Det påverkar inte dig ett dugg vare sej hon är det eller inte.

   Jobbiga människor som ska bry sej så satans mycket om hur andra lever. Sätt din energi på nåt viktigare ist.

   Reply
 5. Linn april 16, 2018 at 6:58 e m

  You go girl! Fokusera på dig själv nu 🙂

  Reply
  1. Vivvan april 17, 2018 at 12:28 f m

   Detta ^

   Reply
 6. Julia april 16, 2018 at 7:03 e m

  Jag blir snarare avundsjuk för att du verkar haft en rolig helg haha. Kör hårt!! <3

  Reply
 7. Josefine april 16, 2018 at 8:14 e m

  Bry dig inte om negativa kommentarer. Lägg in att du behöver godkänna kommentarerna innan de visas, så folk inte jagar upp varandra att försöka trycka ner dig för att lyfta sig själva 🌸

  Reply
 8. Annie april 16, 2018 at 8:20 e m

  Nä fy på folk! Som om de är bättre själva. Du är fin som du är och självklart är man inte white trash för man festar, de som varit med om heartbrakes vet att man måste göra det man kan för att mår bättre och om det är ditt sätt, så är det så.
  Kämpa på Paulina! Det är fega människor som är ute efter att kränka online där de kan vara anonyma.
  Fortsätt uppdatera, älska att läsa din blogg😉

  Reply
 9. Penny april 16, 2018 at 8:21 e m

  Trodde Lance och du fortfarande va bästa vänner. Skriver man så då?

  Reply
 10. Snöbollen april 16, 2018 at 9:23 e m

  Klart som fan du ska ut o ha kul, du är ju ung och singel! Det kommer en tid då man inte har lust med sånt längre, så lev livet medans du kan, det går aldrig i repris❤️Mvh mamma till en 23 åring

  Reply
 11. Malin april 16, 2018 at 9:42 e m

  Det kallas avundsjuka Paulina. Så lägg ingen energi på dom människorna som kommenterar dig negativt. Det säger mer om dom som person än dig. Så fortsätt gör som du vill. Man har alltid ett val. O valet kan vara att inte läsa din blogg isånnafall om man retar sig så hemskt på dig. Go girl💪
  Kram Malin.

  Reply
  1. Sara april 17, 2018 at 5:38 f m

   Det är nog inte avundsjuka.. Inte för mig ialf. Blir trött bara av att läsa och se vad hon håller på med. Man tänker mera stackars flicka, hur orkar hon. Och sen skulle man vilja ge henne en kram.

   Reply
   1. Lina april 17, 2018 at 6:03 f m

    Håller med 100%!

    Reply
   2. Viktorija april 17, 2018 at 8:20 f m

    Men Sara, då tycker jag att du slutar läsa bloggen om du nu är ”trött av att läsa och se vad hon håller på med”.
    Varför ge sig själv ett irritationsmoment? Onödigt..

    Paulina, you rock. Har följt dig sen jag vet inte när and I love you girl <3

    Reply
    1. Sara april 24, 2018 at 7:51 f m

     Jag har också följt Paulina sedan första början.. trodde hon skulle må bra och leva ett gott liv nu, men flickan mår ju inte bra för fem öre. Paulinas blogg är inget irritationsmoment för mig, vad snackar du om.. Jag läser för att jag tycker om Pauliina, hennes blogg är intressant de gånger hon skriver något och hon är en fin kvinna. Det är ju inte kul när det går dåligt för någon. Jag skulle gärna hjälpa Paulina, inte säga att hon rockar osv.. Där hjälper man ju inte henne ett dugg. Du triggar ju henne att betee sig som hon gör, du stödjer ju hennes trasiga liv. Suck, det är inte att hjälpa till.

     Reply
 12. s april 16, 2018 at 9:47 e m

  Tror det är flyktbeteende du håller på med. Stänger in dina innersta känslor. Vanlig försvarsmekanism vid trauma, jobbiga situationer.. Inte så bra att fly…

  Verkligheten kommer ikapp i slutändan.. Tipset är att du borde bearbeta dina känslor och inte stänga in dem, alkohol är värsta skiten man kan medicinera när det gäller negativa känslor. Det förvärras…. Tobak är inte bättre heller..

  Reply
 13. Sara april 17, 2018 at 12:46 f m

  Nu hänger jag inte med längre.. nyligen så skrev du att du alltid kommer älska Lance och alltid vilja ha kvar honom i ditt liv och nu skriver du om två senaste trasiga förhållanden? 😮
  Du skrev att du var bästa vän med han?
  Vad hände dvs om man får fråga?
  Du verkade positivt inställd ang eran relation som vänner. Förstår att man ofta snackar skit om sina ex men de är ju ändå en bergochdalbana och känns det inte som att det bidrar till negativitet hos dig framförallt att ägna dig tiden och prata dåligt offentligt om dem för allt var väl ändå inte dåligt med Lance? Inte den bilden man uppfattat det som under eran kärleksperiod.
  Sen vet jag inte men du var så positiv och lät verkligen som om han hjälpte dig till att må bra.

  Reply
 14. Eve april 17, 2018 at 2:05 f m

  Du skriver olika varje gång, nyss var det ” de mest friskaste” förhållandet du haft, ” aldrig varit lyckligare” osv osv osv, sen tar det slut och då kommer exakt det här ut, Att du mått dåligt och nån har varit otrogen hit eller dit, get your shit together istället för att ändra dig varenda vecka.

  Sök professionell hjälp hos nån psykolog eller liknande, det skulle göra ditt mående och psyke mycket mer stabilare och du kanske kan tänka klart för en gångs skull.

  Du är ung du har hela livet framför dig, så du har all tid till mycket, men börja med dig själv först och främst. Och SLUTA skriv om dina ex pojkvänner, det ser bara väldigt barnsligt ut.

  Må bäst!

  Reply
 15. I april 17, 2018 at 6:40 f m

  Ja hon mår dåligt, det skriver hon ju själv så ni behöver inte peka ut det mer. Hon vet.

  Paulina, gör det som får dig att må bra för stunden men försök också lägga upp en plan för längre fram. Jag tror du behöver just som du säger omringa dig med glada positiva människor som kan peppa dig både till vardagssysslor men självklart även ibland fest. Känns som att du drar till dig killar som är på samma vibrationsmässiga nivå, dvs inte har all sin ”shit togheter”. Så du borde vänta lite med kärleken tills du tagit tag i dig själv, visa dig den kärlek som du vill få från någon annan. Om du älskar dig själv rätt kommer du inte tillåta en man i ditt liv som begränsar dig och utnyttjar dig. Kämpa på, du duger precis som du är men kämpa för att må bra!

  Reply
 16. Jessica april 17, 2018 at 6:53 f m

  Du gör helt rätt, du gör ju det som gör dig lycklig och får dig att må bra. Jag tycker du ska fortsätta med det du gör och skita i vad andra säger eller tycker och tänker. Ut och festa och lev livet medans du kan.

  Du är så himla vacker och verkar vara en grym person! ♡

  Reply
 17. Anna april 17, 2018 at 7:22 f m

  Bara för du är sjukt snygg & har galet snygg kropp så måste du tryckas ner lite & man är avundsjuk .. säger bara ”you go girl” 😍😘

  Reply
 18. Blomblad april 17, 2018 at 8:03 f m

  Max: …. Nu är du väl ute och cyklar. Lance H blev ihop med P för att få instagramföljare, det kan vem som helst räkna ut. Lance H har oavslutad skolgång, bor hos mamma …. medan P kör företag. Varför skulle en s.k riktig tjej, som du nämner vilja vara med honom. Trevligt utseende, ja, men det är inte allt i längden. Tänk till själv om du tycker att du vill analysera P.
  Fattar att P är sur. Lance är en i raden av dem som gjort likadant, Mattias,
  kompisen Daniel Paris, och någon annan.

  Reply
  1. Vivvan april 17, 2018 at 8:40 e m

   Hm, kan det vara så? Att han utnyttjade henne? Varför då så svartsjuk lr var svartsjukan något han fejkade för att få ett utkort? Ganska intressant att det finns så falska killar. Liksom Joel i ex on the beach som skyllde på att hon varit distant en kväll för att få et utkort o kunna sätta på en snyggare tjej. Äckligt beteende, sådana killar är inte värda något i mina ögon och Paow som redan haft en massa skit. Fan äckligt.

   Reply
  2. A april 18, 2018 at 8:56 f m

   Lance är 17. De flesta minderåriga barn bor hemma hos föräldrarna.

   Reply
 19. V april 17, 2018 at 8:08 f m

  Jag har aldrig någongsin läst bloggar eller kommenterat på något sätt i sociala medier, för jag tycker att det är sån låg nivå på människor och man blir mörkrädd när man läser vissa kommentarer!

  Men nu är jag tvungen för jag har lite frågor till er som jag förstår kallas för Haters!

  Vad jobbigt ens liv måste vara, om man måste fokusera på andras liv och irritera sig på andra hela tiden, ni måste ha det fruktansvärt jobbigt med er själva? Eller hur?

  Varför vill ni lägga ner tid av era uppenbart väldigt värdefulla liv till att kommentera något som stör er?

  Ju mer läsare en blogg har desto mer pengar får bloggaren? Eller?

  Varför går ni (ni= haters)in på hennes blogg och läser om hennes liv och vad hon gör, när ni inte ens tycker om henne? Varför bryr ni er?
  Det är det roligaste och mest patetiska jag någonsin sätt! För jag förstår verkligen inte det, det är inte logiskt någonstans!!
  Det ända som kan förklara ett sådant beteende är avundsjuka!

  Paulina fortsätt göra din grej och strunta i andra!

  Reply
 20. Anonym april 17, 2018 at 2:36 e m

  Om du festade normalt som de flesta gör, eller klär dig mer normalt som de flesta gör istället för att jämt ha dessa billiga kläder på dig så det ser ut som att du går på gatan då KANSKE du skulle tas normalt. Men du skriker ju och TIGGER om uppmärksamhet. När du sen får det så låtsas du att du är dum bara. Se ut som en bimbo är en sak. Men att även vara en bimbo i hjärnan är en annan sak. Du är båda delarna Paow.

  Reply
  1. Max april 17, 2018 at 3:30 e m

   Exakt

   Reply
   1. Emelie Karlsson april 17, 2018 at 4:42 e m

    Förlåt men vad fan är erat problem? Lever vi inte i ett samhälle där man ska få klä sig hur man vill och bli accepterad för den man är och vara sig själv? Snälla nån vi lever 2000 talet inte på 1800 talet där man var ”tvungen” att va på ett visst sätt. Va jag vet så klär hon sig i dagens mode? Sen det där med bimbo.. Ska du/ni börja kalla alla blonda tjejer som vågar säga ifrån/ vara sig själv för bimbo? I så fall kan ni kalla mig också för bimbo och i så fall är jag en stolt jävel! Plus att jag och hur många andra unga tjejer OCH killar festar precis lika mycket som Paow. Väldigt många tjejer (även jag) har korta klänningar eller annat sexigt på sig när man går ut för att man VILL känna sig snygg och sexig och inte ful, rätt logiskt eller hur? Förlåt men blir så jävla arg när man hoppar på en kändare person som beter sig som många andra unga men hon får skit men inte andra? Ni får kalla er vad ni vill, men ni är fan mobbare enligt mig!

    Reply
    1. Max april 17, 2018 at 6:57 e m

     Hur gammal är du egentligen….? Samma fjortisresonemang som Paow brukar köra….

     Reply
    2. Vivvan april 17, 2018 at 9:13 e m

     Jag är 41 så jag har sett en del. Du har helt rätt, P klär sig enligt modenormerna,det är lårhöga stövlar och tajta jeans som gäller och jag känner de som festar 6 dagar i veckan och ändå jobbar heltid och sköter sig. Personligen orkar jag inte det tempot men to each it’s own och Paow är lugn jämfört med andra i hennes ålder. Faktiskt.

     Tiderna har förändrats, mina vänner! Det är inte längre enbart fredag och lördag som gäller!

     Reply
     1. Emelie Karlsson april 18, 2018 at 1:52 e m

      Ja du jag är nybliven 20 åring men gör det mig till fjortis? Nej jag är en självständig, driven och stark kvinna. En stolt sådan, och Paow är minst lika stark och fantastisk Precis som Vivvian säger så finns det sååå många fler som festar mer än 2 dagar i veckan. Du har säkerligen själv festat en hel del (om du inte är typ 13 år) så är du då precis lika dan och inte helt fläckfri gissar jag på. Om inte ja då kanske du har en annan syn på det, men ger det dig rätten att klanka ner på Paow? Nej inte direkt, men du kanske klankar ner på anonyma tjejer som festar lika mycket? Det är ju fortfarande inte okej att folk skriver och säger så om Paow som hon tog upp i inlägget. Så väx upp, inse att tider förändras, be kind!

  2. Sofia april 18, 2018 at 6:43 f m

   Av din kommentar o döma är du antigen ganska ung ännu el ev en kille/man
   Du vet en tjej får klä sig precis hur hon vill utan någon ska bry sig. Dessutom oavsett hur lite kläder hon har så lovar jag bara hennes underkläder är dyrare än det du har på dig

   Reply
 21. Blomblad april 17, 2018 at 3:13 e m

  Hej Paow! Vad säger du om att skaffa dig en PR-konsult. Precis som
  prinsessan Sofia. Lära dig lite om manér, vett och etikett. Lära dig att marknadsföra dig själv på ett säljande, smartare sätt. Du är ju entrepreneur och kan bygga upp ditt företag på. Lära känna vilka som vill rida på dit kändisskap, som Lance H, Mattias, Jamalde, Daniel P m.m.
  Du bör ändra på saker ….. om inte … då vet jag inte. Det är upp till dig!

  Reply
 22. Erika april 17, 2018 at 3:29 e m

  Önska alla tjuriga människor en go tisdagskväll;) Och till dig Paow, 🖤🖤🖤

  Reply
 23. H april 17, 2018 at 7:26 e m

  Har aldrig i hela mitt liv lämnat en kommentar under ett inlägg i en blogg. Men det här är för mig helt orimligt att bara scrolla förbi. Många av er menar på att det är okej att hävda sina åsikter, men ingen av er hade valt att hävda sig så här elakt mot någon som ni faktiskt känner. För där bryr ni er, och vill personens bästa. När ni uttrycker er som ni gör här, det är ett sjukligt beteende. Det är riktigt illa, och jag blir skrämd av tanken att jag mycket väl kan passera er på gatan. Ni borde även vara medvetna om att det är enkelt att söka upp er, ni sitter inte skyddade bakom era skärmar. Så om ni nu ska hävda er, gör det bättre. Har ni intention till att vilja väl, om ni nu ska lägga näsan i blöt vad gäller en annan människas liv, som ni inte känner, så välj ett sofistikerat språk. Annars kan ni faktiskt lika gärna gå och uppsöka en psykolog.
  // 27 år och under utbildning – vilket vara ytterst viktigt för att överhuvudtaget ha en talan.

  Reply
 24. Max april 18, 2018 at 2:40 e m

  Emelie Karlsson: jag förstår att du tror att du vet och kan allt, det hör till att vara nybliven 20-åring. När du är en vuxen kvinna på riktigtm(dröjer flera år än) kommer du se tillbaka på hur du var som 20-åring och tänka: Herregud så naiv jag var!
  Men, förhoppningsvis, lär du dig ödmjukhet. Man vet väldigt lite om livet när man är så ung som du är. Det bara är så och helt ok.
  Ett gott råd: Skaffa utbildning och jobb!

  Reply
 25. A1 april 20, 2018 at 6:21 f m

  Blombad: Tycker det är underligt att du verka tycka att det är konstigt med att Lance bor hemma ?! Han är 18 i år, ska man flytta hemifrån vid 7…? Känner varken L lr P men många verkar veta det mesta om dem iaf, A1

  Reply
 26. Blomblad april 20, 2018 at 7:10 f m

  A1: Nej, tycker inte att det är konstigt att Lance bor hemma, och jag vet egentligen inget om honom. Han verkar ha en störtskön mamma. Vad dock verkar uppenbart är att han tog en genväg till berömmelse och några tusen fler besökare till sitt instagramkonto genom att dejta Paow. Fult att gå in i en relation med ett helt annat syfte. Sedan säga på video på nätet: det är slut mellan Paow och mig”. Synd bara att Paow blev kär. Kanske han också var lite betuttad … men vill egentligen vara singel. Killen är 17 …

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *