extrovert

Wow villka jävla kommentarer jag fick på inlägget under. Att jag är ”white trash” ”trasig” osv för att jag FESTADE FREDAG OCH LÖRDAG? Så man är tydligen bara bra för att man tränar och äter rätt och sitter hemma på kvällarna? Jag är en väldigt extrovert person och det menas med följande.

”Extroverta personer får energi av att vara sociala och omge sig själva med andra människor, medan introverta personer ofta kan vara blyga och får energi när de vistas i lugnare miljöer”

Jag är ju singel? Är det så jävla fel att gå ut och äta på resturang och sen gå ut på krogen? Det är ni torrbollar som kanske borde gå ut och ha lite kul istället. Jag tränar fortfarande, och jag äter bra mat. Men att unna sig en pasta när man äter på resturang är tydligen fel? HAHA. Jag försöker bara ha kul efter att ha vart i två trasiga skitförhållanden där jag känt mig begränsad och blivit dåligt behandlad. Mina vänner gör ju exat likadant. Jobbar/tränar på vardagarna och festar på helgerna. Jag är trött på människor som äter energi. Och nu känner jag att jag mår bättre än vad jag gjort på länge. Att må bra är väl ändå det viktigaste.

END OF STORY.

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Sandra Lindahl - Älskade River Island Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - Margaritas & Bio
 • Emelie

  Vilka idioter det finns.. Jag tycker det är härligt att du är ute och har kul, lev livet! Hyr många unga går liksom inte ut två dagar i rad? Jag kan glatt erkänna att när jag inte jobbar helg så prioriterar jag att gå ut och festa👌🏼 Ha det bäst! Kram💕

 • Max

  Extrovert. Nämen oj då, har du lärt dig ett nytt ord nu? Du kommer aldrig verka smart, hur mycket du än försöker. Du som skryter med att ”skolan är inte för mig”. Du, det hade du inte behövt skriva, det kan vem som helst se att du inte har. Och fin mentala mognad är sim en 16-åring.
  Fast det är du säkert stolt över.
  Lance, om du läser detta: Lär av ditt misstag, dvs att vara med WT -brudar och hoppas du träffar en riktig tjej nästa gång.

 • anonym

  Bry dej inte om dumma kommentarer. Låt livet leka och ha det bra. Kram till dej och Madicken. 😻

 • Sara

  Ganska nyligen förklarade du hur blyg du är och därför kan man uppfatta dig som dryg (du är nog mera introvent antar jag). Du hittar på en ny diagnos varje gång för att bortförklara ditt agerande vid olika tillfällen. Alla vet redan att du har inte hittat sig själv ännu… och knappast på ett långt tag.
  Å jaa jag är elak nu men det börjar bli tröttsamt. Och nej jag tänker inte sluta läsa din blogg. Och nej jag hatar inte. Önskar bara du skulle bli tillfreds med dig själv.

  • Ida

   Varför är det så viktigt att för dig att Paow är tillfreds med sej själv!? Asså va 😅 Är du tillfreds med dej själv? Antar att du är det. O det är väl det viktigaste. Men du behöver inte gå runt o önska att Paow ska va tillfreds med sej själv. Det påverkar inte dig ett dugg vare sej hon är det eller inte.

   Jobbiga människor som ska bry sej så satans mycket om hur andra lever. Sätt din energi på nåt viktigare ist.

 • Linn

  You go girl! Fokusera på dig själv nu 🙂

 • Julia

  Jag blir snarare avundsjuk för att du verkar haft en rolig helg haha. Kör hårt!! <3

 • Josefine

  Bry dig inte om negativa kommentarer. Lägg in att du behöver godkänna kommentarerna innan de visas, så folk inte jagar upp varandra att försöka trycka ner dig för att lyfta sig själva 🌸

 • Annie

  Nä fy på folk! Som om de är bättre själva. Du är fin som du är och självklart är man inte white trash för man festar, de som varit med om heartbrakes vet att man måste göra det man kan för att mår bättre och om det är ditt sätt, så är det så.
  Kämpa på Paulina! Det är fega människor som är ute efter att kränka online där de kan vara anonyma.
  Fortsätt uppdatera, älska att läsa din blogg😉

 • Penny

  Trodde Lance och du fortfarande va bästa vänner. Skriver man så då?

 • Snöbollen

  Klart som fan du ska ut o ha kul, du är ju ung och singel! Det kommer en tid då man inte har lust med sånt längre, så lev livet medans du kan, det går aldrig i repris❤️Mvh mamma till en 23 åring

 • Malin

  Det kallas avundsjuka Paulina. Så lägg ingen energi på dom människorna som kommenterar dig negativt. Det säger mer om dom som person än dig. Så fortsätt gör som du vill. Man har alltid ett val. O valet kan vara att inte läsa din blogg isånnafall om man retar sig så hemskt på dig. Go girl💪
  Kram Malin.

  • Sara

   Det är nog inte avundsjuka.. Inte för mig ialf. Blir trött bara av att läsa och se vad hon håller på med. Man tänker mera stackars flicka, hur orkar hon. Och sen skulle man vilja ge henne en kram.

 • Anna

  Bara för du är sjukt snygg & har galet snygg kropp så måste du tryckas ner lite & man är avundsjuk .. säger bara ”you go girl” 😍😘

 • Blomblad

  Max: …. Nu är du väl ute och cyklar. Lance H blev ihop med P för att få instagramföljare, det kan vem som helst räkna ut. Lance H har oavslutad skolgång, bor hos mamma …. medan P kör företag. Varför skulle en s.k riktig tjej, som du nämner vilja vara med honom. Trevligt utseende, ja, men det är inte allt i längden. Tänk till själv om du tycker att du vill analysera P.
  Fattar att P är sur. Lance är en i raden av dem som gjort likadant, Mattias,
  kompisen Daniel Paris, och någon annan.

  • Vivvan

   Hm, kan det vara så? Att han utnyttjade henne? Varför då så svartsjuk lr var svartsjukan något han fejkade för att få ett utkort? Ganska intressant att det finns så falska killar. Liksom Joel i ex on the beach som skyllde på att hon varit distant en kväll för att få et utkort o kunna sätta på en snyggare tjej. Äckligt beteende, sådana killar är inte värda något i mina ögon och Paow som redan haft en massa skit. Fan äckligt.

 • Anonym

  Om du festade normalt som de flesta gör, eller klär dig mer normalt som de flesta gör istället för att jämt ha dessa billiga kläder på dig så det ser ut som att du går på gatan då KANSKE du skulle tas normalt. Men du skriker ju och TIGGER om uppmärksamhet. När du sen får det så låtsas du att du är dum bara. Se ut som en bimbo är en sak. Men att även vara en bimbo i hjärnan är en annan sak. Du är båda delarna Paow.

   • Emelie Karlsson

    Förlåt men vad fan är erat problem? Lever vi inte i ett samhälle där man ska få klä sig hur man vill och bli accepterad för den man är och vara sig själv? Snälla nån vi lever 2000 talet inte på 1800 talet där man var ”tvungen” att va på ett visst sätt. Va jag vet så klär hon sig i dagens mode? Sen det där med bimbo.. Ska du/ni börja kalla alla blonda tjejer som vågar säga ifrån/ vara sig själv för bimbo? I så fall kan ni kalla mig också för bimbo och i så fall är jag en stolt jävel! Plus att jag och hur många andra unga tjejer OCH killar festar precis lika mycket som Paow. Väldigt många tjejer (även jag) har korta klänningar eller annat sexigt på sig när man går ut för att man VILL känna sig snygg och sexig och inte ful, rätt logiskt eller hur? Förlåt men blir så jävla arg när man hoppar på en kändare person som beter sig som många andra unga men hon får skit men inte andra? Ni får kalla er vad ni vill, men ni är fan mobbare enligt mig!

    • Max

     Hur gammal är du egentligen….? Samma fjortisresonemang som Paow brukar köra….

    • Vivvan

     Jag är 41 så jag har sett en del. Du har helt rätt, P klär sig enligt modenormerna,det är lårhöga stövlar och tajta jeans som gäller och jag känner de som festar 6 dagar i veckan och ändå jobbar heltid och sköter sig. Personligen orkar jag inte det tempot men to each it’s own och Paow är lugn jämfört med andra i hennes ålder. Faktiskt.

     Tiderna har förändrats, mina vänner! Det är inte längre enbart fredag och lördag som gäller!

     • Emelie Karlsson

      Ja du jag är nybliven 20 åring men gör det mig till fjortis? Nej jag är en självständig, driven och stark kvinna. En stolt sådan, och Paow är minst lika stark och fantastisk Precis som Vivvian säger så finns det sååå många fler som festar mer än 2 dagar i veckan. Du har säkerligen själv festat en hel del (om du inte är typ 13 år) så är du då precis lika dan och inte helt fläckfri gissar jag på. Om inte ja då kanske du har en annan syn på det, men ger det dig rätten att klanka ner på Paow? Nej inte direkt, men du kanske klankar ner på anonyma tjejer som festar lika mycket? Det är ju fortfarande inte okej att folk skriver och säger så om Paow som hon tog upp i inlägget. Så väx upp, inse att tider förändras, be kind!

 • Blomblad

  Hej Paow! Vad säger du om att skaffa dig en PR-konsult. Precis som
  prinsessan Sofia. Lära dig lite om manér, vett och etikett. Lära dig att marknadsföra dig själv på ett säljande, smartare sätt. Du är ju entrepreneur och kan bygga upp ditt företag på. Lära känna vilka som vill rida på dit kändisskap, som Lance H, Mattias, Jamalde, Daniel P m.m.
  Du bör ändra på saker ….. om inte … då vet jag inte. Det är upp till dig!

 • Max

  Emelie Karlsson: jag förstår att du tror att du vet och kan allt, det hör till att vara nybliven 20-åring. När du är en vuxen kvinna på riktigtm(dröjer flera år än) kommer du se tillbaka på hur du var som 20-åring och tänka: Herregud så naiv jag var!
  Men, förhoppningsvis, lär du dig ödmjukhet. Man vet väldigt lite om livet när man är så ung som du är. Det bara är så och helt ok.
  Ett gott råd: Skaffa utbildning och jobb!

 • A1

  Blombad: Tycker det är underligt att du verka tycka att det är konstigt med att Lance bor hemma ?! Han är 18 i år, ska man flytta hemifrån vid 7…? Känner varken L lr P men många verkar veta det mesta om dem iaf, A1

 • Blomblad

  A1: Nej, tycker inte att det är konstigt att Lance bor hemma, och jag vet egentligen inget om honom. Han verkar ha en störtskön mamma. Vad dock verkar uppenbart är att han tog en genväg till berömmelse och några tusen fler besökare till sitt instagramkonto genom att dejta Paow. Fult att gå in i en relation med ett helt annat syfte. Sedan säga på video på nätet: det är slut mellan Paow och mig”. Synd bara att Paow blev kär. Kanske han också var lite betuttad … men vill egentligen vara singel. Killen är 17 …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *