Tidig middag på ART

Sitter med Keela och Angelo och äter på art! Så god mat och trevligt sällskap!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)
 • Josefine

  Keela verkar så gullig! 😊

 • Anonym

  Ser sjukt gott ut!

 • Malin

  Ser otroligt gott ut. Hoppas det smakade lika gott som det ser ut. Hoppas du får en trevlig kväll Paulina. Kram❤

 • Per

  De ständiga operationerna och injektionerna förvandlar dig till trash.
  Ändra din livsstil innan det blir för sent.

  • Nemo

   Men herregud, sköt dig själv väl vad har du med hennes utseende att göra. Så patetisk kommentar.

   • Per

    Nemo:
    Mitt svar var präglat av omtanke. Jag gillar Paow och vill hennes bästa. Det skrivna gäller inte bara utseende utan helhet. Min lilla väl fungerade grej blir helt slak när jag känner hårda artificiella bröst.

    Kysst en tjej med svullna läppar har jag aldrig gjort och jag hoppas att jag slipper.

    • Vegra

     Jag har också hört det med stenhårda bröst och har inte behövt inlägg själv då jag r nöjd med mina men det sägs vara så att de gamla silikoninläggen blev stenhårda (pga kapselbildning?) medan de nya i koksalt känns som normala bröst. Jag har en väninna med inlägg, kände på dem och kunde ärligt talat inte avgöra att de inte var äkta men jag håller med dig om att det är onödigt. Alla dessa fejkbröst och tatueringar över hela kroppen har jag aldrig tyckt om, särskilt som P aldrig behövde fixa brösten då hon hade rejäla bröst, men men..

    • Hanna

     Vem i hela friden bryr sig om vad du går igång på?! Så vidrig kommentar.. så länge du inte har en relation med P så struntar hon nog i vad som gör dig hård respektive slak. Fyfan, skärp dig.

     • Per

      Hanna: ”Vem i hela friden bryr sig om vad du går igång på?!”
      Du har helt rätt. Men eftersom de flesta killar reagerar ungefär som jag är det inte ointressant varken för Paow eller för dig.

     • Nemo

      Håller helt med dig Hanna så vidrig kommentar av Per.

      Per vi skiter fullständigt i vad du och andra killar går igång på! Vi tjejer är inga sexobjekt du bara ska ha sex med vi har egna liv och vi gör vad fan vi vill så ta och knip med dina åsikter om tjejers utseende. Det är 2018, inte 1950.

     • Per

      Hanna och Nemo. Om ni skiter i vad killar tycker, varför bryr ni er då så mycket om ert utseende?

  • Vivvan

   Lance, är det du? Dessa kommentarer började efter han gjort slut.

   • Per

    Nej, jag är inte Lance. Men jag förstår honom. Kvalitet är mer än vad som syns på utsidan.

    • Vegra

     Det stämmer absolut! Utsidan är 1%, resten insida i en relation men att vara 23 och att festa av sig anser jag vara normalt. Vore hon 33, vore det en annan sak. På detta så i dagens samhälle väljer många också bort familjelivet till förmån för att resa, utveckla sig själva och leva livet till fullo. To each ones own, jag är själv en sådan person även om jag också tycker om att ta det lugnt.

     Jag tror många som sitter fast med barn, villa och volvo är trötta på den typen av liv och egentligen skulle vilja se världen och göra en massa ”själviska” roliga saker men sitter fast pga barn och make/maka, därför hurrar jag för Paows val då jag själv hellre skulle ha valt det. Det behöver heller inte bli ensamt då man kan ha en partner då och då eller sova med en vän samt ha sällskap av vänner.

 • Lovisa

  Gubbskrutt Per i hagen…har du inget bättre för dig?

 • Blomblad

  Kvalitet, tillåt mig skratta? Skulle Lance vara kvalitet? Googlar säkert Paow innan han siktar sig in på henne. Ljuger om åldern. Och hans tavlor … hjälp .. där var nog P snäll … själv skulle jag aldrig visat upp dem ..
  Får fina bilder med en snygg tjej,
  som andra kan se …
  Per, tror att du är en äldre herre

 • Veronica

  Per: om du vill Paow väl, varför kalla henne för trash för? Ta en funderare hur du uppför dig. Vad får du ut av att vara elak? Alla är vi olika. Paow är singel och gör de hon vill. Hon klär sig hur hon vill. Hon har ingen att ta hänsyn till. Så varför bry sig. Låt tjejen vara i fred och låt henne göra de hon vill. Om man stör sig så mkt på henne, varför följer ni henne för? Att ni sitter framför era skärmar och kastar ur er en massa taskigt och onödigt.Skärp er! Paow är en människa och kanske blir sårad av de ni säger, hon har oxå känslor. Väx upp och håll era åsikter för er själva!! Tänk om någon sa allt taskigt till er. Tror inte man skulle må så jätte bra. Nä, håll tyst eller gilla läget! Fortsätt de du gör Paow! You go girl 🙂

  • Per

   Veronica: Jag har ej kallat Paow för trash. Det jag säger att hon är på den vägen om hon fortsätter.
   ”Så varför bry sig?” För att jag gillar henne.

 • Veronica

  Ber isf om ursäkt Per, uppfattade de som så på din kommentar om ständiga operationer och injektioner.

 • Vexx

  Alltså det roligaste här är lätt att munhuggas i kommentarerna! 😀 Lr ja, jag försvarar ju då men det är fan kul här!

 • Per

  Vegra: Du tar upp tatueringar och det är intressant och viktigt. Paow har gjort några misstag. Men övriga håller skaplig kvalitet. Tatueringar är en livstil som påverkar på många sätt. Med synliga tatueringar får man ta farväl av vissa jobb och vänkretsen påverkas. En jurist som infinner sig i tingsrätten med synliga tatueringar, som drar till sig uppmärksamhet, blir inte så framgångsrik. En fotomodell / mannekäng med tatueringar har svårt att få uppdrag.

 • Max

  Fast den typen av människor som tatuerar sig så som Paow gör, kvalificerar sig sällan till de jobben ändå, å andra sidan. Vill man inte ens gå ut gymnasiet så…ja då får ”jobb” därefter. Tänk dig en Paow som jurist mohaha!

 • Blomblad

  Max: Paow är entreprenör och egen företagare. Tjänade 80 000 i månaden som 19-åring, har lägenheter i stan och kan bo utomlands om hon vill. Hon ser bra ut och är ung. Inte så illa pinkat. Dessutom har hon en kropp som många skulle önska sig.

  Vad gör du Max? Jobbar natt på ett äldreboende?!

 • Hanna

  Per. Antingen är du korkad på riktigt. Eller bara väldigt duktig på att spela dum. En manlig bimbo, grattis!

  Tycker att du ska göra något annat än att racka ner på en ung kvinna i hennes egen blogg, stäng ner internet och ta en paus. Det skulle nog göra dig gott.

 • Angelica

  Så otroligt stolt att se syrrans son kommit så långt (Angelo), är hans moster. Ser att ni umgås och verkar trivas i varandras sällskap, super kul.

  Han är guld värd och du också Paow. Har sett dig många gånger på alla event, men vill inte hoppa på folk, känns lite mysko. Men du glänser verkligen på alla tillställningar.

  Fortsätt vara som du är, du är GRYM tjejen.

  Kramar Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *