Vän med sitt ex?

Såg att många sett och kommenterat på sociala medier att jag och Lance umgås igen. Det är egentligen inget konstigt med det. Vi älskar fortfarande varandra, och han är på riktigt en av mina bästa vänner som jag berättar allt för. Varför ska man sluta vara vänner bara för att man bestämmer sig att avsluta kärleksrelationen?

Jag och Lance hade mycket problem i slutet av vår relation. Mycket svartsjuka och bråk om det förflutna samt om så töntiga grejer om sociala medier. Det är inte hållbart eller hälsosamt för någon av oss. Så på något sätt var det nog bra att vi gick ifrån varandra. För nu har man verkligen haft tid att tänka på hur larviga vi båda var och hur så enkla saker blev så infekterade. Det var samtidigt skönt att L kunde få lite perspektiv på saker och ting.

Vi hade knappt någon kontakt på 2 veckor efter att vi gjorde slut. Nu har det gått mer än en månad och vi har umgåtts lite då och då dem senaste 2 veckorna. Och hur vi ser ifall vi skulle bli tillsammans eller inte vet jag inte just nu. Det får tiden bestämma. Oavsett vad som händer så vill jag alltid ha honom i mitt liv. Så det spelar inte så stor roll just nu.

(Visited 1 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Susanne april 2, 2018 at 4:15 e m

  Så fint! Hoppas att ni hittar tillbaka till varandra eller fortsätter vara bästa vänner! Jag hejar på er! ❤️

  Reply
 2. Emelie Karlsson april 2, 2018 at 6:00 e m

  Tycker att ni gör helt rätt i att umgås med varandra om det är det ni vill. Vare sig ni är vänner eller mer i framtiden så är ju vänskap härligt hur den än är med förflutna och allt. ☺️

  Reply
 3. Emma april 3, 2018 at 7:06 f m

  Fortsätt umgås sedan får tiden utvisa ❤️❤️ Ni är så fina tillsammans

  Reply
 4. Cecilia april 3, 2018 at 7:25 f m

  Jaa vad ska man säja.. Suck, here we go again…

  Reply
 5. Jessica april 3, 2018 at 8:39 f m

  Jesus si ungdomar 😊 ni kommer inte kunna släppa varandra. Och det kommer ta tid innan ni mognar. Alt att någon av er träffar någon annan och så blir de bittert för någon av er som ej kan släppa varandra. Rollercoaster

  Reply
  1. Via april 3, 2018 at 11:39 f m

   Nej, inte bra. Han ser inte bekväm ut med att vara med i bloggen på dessa bilder och du kommer bli sårad, P. Bäddat för problem, detta. En relation är baserad på vänskap så fungerade inte det, fungerar inte vänskap heller i min mening.

   Reply
  2. Cecilia april 3, 2018 at 12:34 e m

   Jag vet inte nu vilka du menar men jag råkar vara 35 år. Och sa helt logiskt min åsik. Kanske du anser att dom som pratar logiskt är tonåringar..

   Reply
   1. Via april 4, 2018 at 6:47 f m

    Vem pratar du till? Jag skrev ingenting menat åt dig utan till Paulina. 🙂

    Reply
 6. Michaela april 3, 2018 at 10:31 f m

  Är absolut inget fel i att vara vän med sitt ex. Jag umgås inte med mitt ex för vi hänger i olika kretsar nu för tiden. Men ser vi varandra på stan stannar vi upp och hälsar och byter ett par ord.

  Reply
 7. Linda april 3, 2018 at 10:58 f m

  Håll fittan i styr bara (vilket verkar vara svårt för dig) och försök vara vän med lilla tonåringen, på riktigt!

  Reply
  1. Via april 3, 2018 at 11:40 f m

   Varför ett så vulgärt och okvinnligt språk?

   Reply
  2. Josefine april 3, 2018 at 12:24 e m

   Vad har du med saken att göra om dom ligger eller inte? Bör inte han hålla ”kuken” i styr också då?

   Reply
 8. Anonym april 3, 2018 at 4:58 e m

  Detta visste vi ju alla om. + att Paow’s inlägg nu det senaste har märkts att hon åter igen håller ihop med L. Hon kunde inte vara utan honom trots att de inte klarar av att leva ihop. Ingen blev förvånad. Båda är lika svartsjuka och barnsliga.

  Reply
 9. Susanne april 3, 2018 at 6:58 e m

  Skit i alla haters. Avundsjuka och rejält tröttsamma!

  Reply
 10. Maria april 3, 2018 at 8:08 e m

  Det är väl inget fel med det så länge ni kan vara bara vänner. Ex om en av er träffar någon annan så ska den andra inte bli sur då om ni är bästa vänner:)

  Reply
 11. Amanda april 5, 2018 at 6:32 f m

  Skriver den här kommentaren i all välmening.. För både din och Lance skull – fortsätt bara vara vänner. Jag vet att det aldrig funkar med att gå tillbaka till ett trasigt och destruktivt förhållande om och om igen. Det kommer med största sannolikhet alltid sluta på samma sätt, hur bra det än känns i början när ni precis återförenats. Ni kommer bara förstöra varandra, tro mig. Jag vet hur det är när den personen man älskar mest egentligen är dålig för en. Det är nästan omöjligt att inte falla dit gång på gång och tro att allt ska bli bra just den här gången. Men det blir sällan så. När jag däremot äntligen kände att jag kunde släppa det och lämna det bakom mig mådde jag på riktigt bra igen och kände mig så fri på något sätt.
  Ta hand om dig själv istället för att gå tillbaka till något som fått dig att må så dåligt. Hur kär du än må vara så är det inte värt att riskera att än en gång behöva må skit när det tar slut igen.
  Kram ❤️

  Reply
 12. Mia Lind april 5, 2018 at 4:44 e m

  Bara du mår bra och är glad så är det jätte kul! Lycka till🖤

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *