Jobbar bar.

Blev så rastlös av att inte jobba. Så hoppar in i baren då och då. Idag så är jag dock ledig! Skönt

(Visited 89 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. Anonym maj 31, 2018 at 9:48 e m

  😂😂😂….Ja du verkar ju vara i behov av pengar. Låtsas blanda drinkar när du endast betalar Grabbarna grus för reklam genom att visa dig ”sexig” på bilder osv. OMG vad långt du kommit i ditt liv Paow. Grattis!

  Reply
 2. Anonym maj 31, 2018 at 10:26 e m

  Haha ellerhur, vilken framgång! 25 barre o blandar drinkar på grabbarna grus, då har man lyckats!

  Reply
  1. Hanna juni 1, 2018 at 6:45 e m

   Men gud, vem säger att Paow är framgångsrik? 🙄

   Reply
 3. Isabelle maj 31, 2018 at 11:05 e m

  Ser kul ut å snygga killar å så 😀

  Reply
  1. Anonym juni 1, 2018 at 3:04 f m

   Förlåt, men var ser du de snygga killarna nånstans??

   Reply
   1. Isabelle juni 1, 2018 at 10:07 e m

    Dom i bar överkropp 😀 aha

    Reply
 4. Malin juni 1, 2018 at 7:12 f m

  Har fått lära mig att pratar man illa om någon så är det sig själv man pratar om egentligen. Paulina jag tycker du är en härlig tjej som verkligen lever ett liv som varenda ungdom skulle vilja leva. Iallafall det man hör oftast dagens ungdom resonerar. Vill helst ha pengar men helst inte jobba för dom. Men jag vet att du jobbar för dina pengar även om det inte ser så ut. Sedan skriver folk att du börjar få ont om pengar så du måste göra ditten o datten för att få ihop pengar. Hur kan dom veta det egentligen. Är det så att det är någon såkallad kompis som du har umgåtts med som vet saker om dig ja då var det rätt av dig att göra sig av med den polaren. En riktig vän baktalar inte en annan vän
  Sedan så som många här bara kastar en massa skit på dig vilka människor säger jag bara. Att dom orkar vara så elak. Men det säger ju bara mer om dom som personer själv. Så fortsätt Paulina som du gör. Du är en grym tjej. Så ung tjänar pengar på att bara ha kul. Vem fan skulle inte vilja det? Kram på dig Paulina❤

  Reply
  1. Anonym juni 1, 2018 at 8:02 f m

   Haha där fick du till den, vi alla pratar om oss själva 😉 fan vad ägd jag känner mig…

   Reply
  2. Penny juni 1, 2018 at 10:36 f m

   Eeee nej alla är inte avis på henne. Jag är i samma ålder gift, 2 barn, nytt hus, fint område, bra inkomst har vi båda, inga lån. Säg mig vad skulle jag vara avundsjuk på??????? Å andra sidan tror jag inte Paow är avis på mig heller så.. alla är vi olika. En del gillar att festa å leva livet med alkohol, Så många killar så möjligt och ta morgondagen som den kommer… medans andra har mål i livet redan från ung ålder.

   Reply
   1. Hanna juni 1, 2018 at 6:46 e m

    Stackars dina barn.

    Reply
    1. Penny juni 1, 2018 at 8:49 e m

     Varför?

     Reply
     1. Sandra L juni 1, 2018 at 11:11 e m

      Om du nu har barn o.s.v. så varför inte fokusera på dem istället? Vad tjänar du på att läsa Paows blogg ? Och dessutom ödsla din dyrbara tid på att kommentera. Lägg den på din man och barn istället och på att fixa i ditt nya hus i det bra området så skall du säkert se att du blir gladare. Namaste!

  3. Sandra juni 1, 2018 at 3:20 e m

   Skrattade verkligen när jag läste detta! För det första är Paow ingen ungdom längre. Hon räknas som vuxen pga hennes ålder. Sedan att hon ”jobbar” för att tjäna pengar!? Nej hon jobbar inte. Hon visar bara upp sig i reklam syften pga att hon är känd att ligga runt i TV och göra bort sig även i sitt privatliv. Ingen är avundsjuk på att hon är i en bar och leker runt med Grabbarna grus etc. Och det är alla äckliga killar som ligger runt med alla för att locka in tjejer att köpa ännu mer sprit. Och nej. De är inte snygga utan fula och ser ut som fyllon allihopa.

   Reply
   1. Hanna juni 3, 2018 at 3:54 e m

    Oookej Sandra, vi förstår alla att du är upprörd över Paow omoraliska leverne men vet du vad, det är bara en blogg 🙂 det finns miljoner andra bloggar ute i detta fantastiska www, kika runt lite och se om du kan hitta nån som passar dig bättre 🙂 fridens liljor och lycka till!

    Reply
 5. Anonym juni 1, 2018 at 8:07 f m

  Och sen så har alla olika åsikter om allt och alla och det råkar vara mina åsikter om Paow, vare sig du vill eller inte. Jag beundrar många människor, men Paow är definitivt inte en av dem.

  Reply
  1. Ida juni 1, 2018 at 8:33 f m

   Varför läser du hennes blogg då.. ?

   Reply
   1. Angelica juni 1, 2018 at 10:22 f m

    Eller hur, hahaha de är besatta av Paow och det har blivit som en drog för dem.. 😂😂😂

    Det är riktigt roande att läsa deras kommentarer då man fattar direkt att de är så satans avundsjuka och ja avundsjuka är ni. Ni skriver att ni inte är det men det kan ni aldrig inbilla mig att ni inte är. Bittra sorgliga och elaka stackare 😐😏😏

    Reply
   2. Anonym juni 1, 2018 at 11:00 f m

    För att det är kul att vara en liren taskmört (: och kanske en liiiten smula hopp att hon ska växa upp en dag och sluta bete sig som en liten fjortis.

    Reply
    1. Helen juni 1, 2018 at 5:35 e m

     Kul att vara en liten taskmört? Då mår man dåligt själv om man behöver trycka ner andra 😨 sök hjälp 😀 du är värd ett bättre liv ❤ kram 💖

     Reply
     1. Anonym juni 1, 2018 at 11:54 e m

      För det första så var jag ironisk och för det andra så mår jag väldigt bra 🙂 hade jag mått dåligt hade jag absolut sökt hjälp för det ska man göra! Det är bl.a. därför alla uppmanar Paow att söka hjälp.
      Ni behöver inte desperat sitta och försöka hitta anledningar till varför vi skriver vad vi tycker, det är våra åsikter. Ingen är avundsjuk, mår dåligt osv. Börjar bli extremt uttjatat, det är mina åsikter om Paow och jag tycker synd om flickstackarn. Hon är en offentlig person och väljer vad hon delar med sig och man har kunna se hennes ”utveckling” under flera år, som tyvärr inte vart någon utveckling. Och folk kommer att tycka, och sen så är hon ingen ängel själv som sitter och kallar folk saker hit o dit, hänger ut alla sina ex, alltid skyller ifrån sig på alla andra osv. Som man bäddar får man väl ligga kanske.

    2. Ida juni 2, 2018 at 8:52 f m

     Varför är det så viktigt för dig att Paow ska växa upp? Berätta du som vuxit upp då hur man ska va?

     Reply
 6. Hanna juni 1, 2018 at 10:49 f m

  Jag kan förstå om man stör sig på en person som Paow. Jag kan till och med, på något stört och ohälsosamt sätt, förstå varför man ändå vill läsa hennes blogg (trots sin motvilja mot henne). Men det som tamigfan inte går att förstå är hur man kan skriva såna genomelaka kommentarer som vissa här gör. Har folk inget hyfs? 🙂 ni taskmörtar, jag hoppas innerligt att ingen behandlar er lika illa som ni behandlar Paow just nu. Tror inte att någon mår bra av sånt. Trevlig helg!

  Reply
 7. Anonym juni 1, 2018 at 3:24 e m

  Varför vi läser hennes blogg? Det är för att få sig ett gott skratt såklart! Det är komiskt att se att vissa här tror att Paow är en ungdom när hon i sin ålder räknas som vuxen. Och att dessutom leka runt i en bar med alkolister till tjejer och killar är ju väldigt moget och något vi alla är avundsjuka på….. (NOT)!

  Reply
 8. Ann-Sofie juni 2, 2018 at 11:03 f m

  Men fy, du anonym, så jädra elak du är. Det är ren skär ondska och en mobbing utan dess like. Lägg av nån gång och gör nåt bättre!!!!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *