Made in the shade!

Innehåller adlinks

Innan jag åkte till Mallis var jag på ett event hos Adviral. Vi käkade och snackade, och vi fick även testa Swiss Clinics nya brun utan sol, Self-tanning treatment! Grymt nu när man vill ha lite snygg bränna ute i solen! Vill också tipsa er om att de har 40% på hela hemsidan nu. Så gå in och klicka hem den för man får riktigt schysst resultat!

Klicka här för att komma till produktenPosted in: Event
Kommentarer (18)
 • Anonym

  Oj, nu börjar pengarna ta slut.

  • Nemo

   Att du ens orkar.. En blogg drivs av reklam. Att ens ifrågasätta och hela tiden sprida negativa kommentarer. Och sen inte stå för det utan kalla sig Anonym. Get a life.

   • Anonym

    Det är ju sant det har Paulina själv sagt har du inte sett när hon var med på lyxfällan då sa hon att när pengarna börjar ta slut så lägger hon bara upp ett inlägg på bloggen och de brukar inte ens vara speciellt bra. Bara ett kollage med massa kläder eller prylar och sedan länkar där man kan köpa det. Paulina har världens enklaste jobb men inte ens det sköter hon.

 • Anonym

  Ja jag orkar, det är inte speciellt jobbigt 🙂

 • Anonym

  Men det stämmer ju. Paow hatar att blogga och hatar sina följare. Det stinker lång väg! Hon gör detta endast när hon är desperat av pengar så hon har råd att supa och låtsas hon lever lyxliv.

 • Nemo

  Du menar att hon har ett jobb? Ja gud vad dåligt av henne att arbeta… not.

  • Mina

   Du menar att detta inlägg anses vara en dags arbete..? Att bloggare tjänar på reklam, absolut. Men det ska vara både presenterat på ett engagerat sätt. Sen ska det vara bra inlägg emellanåt. 90%bra inlägg 10% reklam.. inte tvärt om.

   Ta Nellie B som exempel, har super inlägg varje dag och smyger in lite reklam ibland på ett proffsigt sätt. Produkter hon kan stå för. Paow har nu lagt ut massa brun utan sol produkter.. då funderar man på om hons ens är nöjd med de förra produkterna..? Varför använder hon då inte samma igen..?

   • Anonym

    Ta tex Kissie också, hon var också en sjukt provocerande liten fjortisbloggare som nu vuxit upp till en mogen kvinna som tjejer ser upp till. Hon har vänt om sin blogg helt och hållet, hon har skaffat ett seriöst och lyckligt förhållande med en kille som har huvudet på skaft, hon är med i tv och pratar om kvinnors rättigheter, har slutat med all botox och skit och smyger on lite reklam i sin blogg då och då. Hon har faktiskt lyckats göra en karriär och blivit en otroligt fin människa. Henne beundrar jag.

    Hade vart jättekul att se Paow göra den förvandlingen också men istället är hon med i Paradise hotell o knullar i tv, byter killar oftare än hon byter trosor, super hela dagarna. Slänger in ett reklam inlägg på bloggen när hon blir desperat efter perngar för hon låtsas vara en lyxlirare och pumpar hela ansiktet fullt med botox. Hon hatar att blogga men hon vägrar skaffa ett ”riktigt” jobb, hon provocerar fortfarnde, man märker tydligt att hon är en vilsen själ i livet. Hon vägrar att skaffa hjälp för sitt mående o går ut o super istället. Det är en jäkla röra och hon kommer ångra sig, det vet vi alla. Hon är inte 17 längre, hon är 25, dags att ta tag i livet.

    • Cecilia

     ”Slutat med all botox kissie” nej det har hon inte gort om du alls följer hennes blogg vet du att hon gör det fortfarande inte så länge sen hon tyckte att hon måste fixsa någon rynka och hon fick den fixsat med botox hon har hela ansiktet full med det skitet.

     • Hanna

      Men hej Cecilia! Hur är läget idag? Soligt hoppas jag ☀️

     • Anonym

      Bra du är på att stava 👍 Ok om man fyller i en rynka här o där, men hela Paows ansikte är förfan fullt av det, hon ser ut som en svullen kärring.

     • Cecilia

      Kissie har ju sprutar in hela ansiktet och operera sig måste säja att tycker personligen Paow ser mera naturlig ut gemfört med Kissie.

 • Anonym

  Nemo är antagligen någon som ”känner” Paow privat som måste försvara henne för ingen annan rimlig förklaring finns. Alla vet att Paow gör ett uselt ”jobb” med sin blogg och i hennes privatvärld är det lika uselt det med. Hon lever i en fantasivärld och vägrar bli vuxen. Det blir nog så när man fått pengar av sin pappa i hela sitt liv. Man lär sig inte vad verkligheten är.

  • Nemo

   Hahhaha nej jag känner inte henne. Jag gäspar verkligen när jag läser dina inlägg så sjukt tråkiga och oinspirerande där du sitter och hatar på varje inlägg. Skulle kunna sova i hundra år så mycket som du tråkar ut mig med ditt hat. Du kanske ska sluta läsa alla kändisbloggar gå ut få lite dvitaminm, då kanske du lär dig bete dig som folk.

 • Hajj

  Yo! Iggar trollet Cecilia här som fingerat sitt namn och lägger ut en massa skräp och kör på: Till Paow; Glöm inte träningen ute i fina solen i Spanien! Tänkte jag ville sporra dig, du har en grym kropp så keep it up gurl! <3

 • Get-a-life

  Alltså detta är besatthet och någon form av psykisk sjukdom. Inte normalt att basha någon såhär. Ett äckligt, vidrigt och primitivt beteende. Fi fasen för dig Cecilia och om där nu finns fler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *