Oj!

Har inte uppdaterat på typ 10 dagar. Förlåt! Det är inte okej. Men har behövt en paus från allting. Känns bara som att jag får SÅ mycket negativt här av alla hobbypasykologer. Men jag mår bra! Mer än bra. Och har det väldigt roligt med gamla och nya vänner!

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (85)
 • Isabelle

  Jaaa va rätt längesen du Uppdaterade mmm 🙂

 • Cecilia

  Alltså så du klär dig, du ser ut som en billig prostituerad.. Usch😤

 • Kristina

  Jag tycker att hon ser heeet ut.

  Du Cecilia skall du inte ta hand om dig istället för börja med en ny negativism flod. Du verkar behöva hjälp .. gå i skogen, ta varma bad, krama nallen, gosa i flanellpyjamasen, köp fotriktiga skor ..

  • Cecilia

   Som jag svarade ovan redan det är stor skilnad på hur man ser och tycker att någon ser ut det är min åsikt. Och hur många gånger skall jag säja att jag har inget problem det är ganska underhållande att läsa allas kommentarer om hur man skall vara men att Paulina har inga problem men alla andra har så klart nej nej. Ni alla som försvarar henne borde värkligen söka hjälp hon är sjuk och det ser inte ni.

   • Hanna

    Okej. Börjar förstå att du nog har större problem än jag trodde 🙂

    • Lisa

     Haha true Hannah! Cecilia är en barnrumpa som har inget bättre för sig. Go Paow!!

     • Cecilia

      Du är ju riktigt underhållande Hanna då du mobbar mig. Hur gammal är du egentligen?! Men hmm, vänta nu åldern säjer ingenting om det när man är vuxen påriktigt som människa. Om nån är så som du anse mig vara är du nog det själv. Puss😘

     • Cecilia

      Och detta gäller Lisa med och er alla andra vad nu ni vill kalla er. Hela bunten av er vore verkligen söka hjälp som avundar Paulina och försvarar henne och sedan anser att ingen annan har något problem förutom den som säjer sanningen om henne och er.

   • Du-ar-pinsam-cecilia

    ”Värkligen”. LOL! Har du värk?

   • ❤️

    Cecilia: Jag är ganska säker på att det inte är kläderna du egentligen retar dig på. Jag tror att det är Paulinas kropp som bär upp allt som sticker i ögat och smärtar dig. Du upplever nog att det är så jävla orättvist allting och äger man inget man är nöjd med själv så är det inte ovanligt att tjejer/kvinnor gärna vill hacka ner en annan kvinna såhär. Men ju fler kommentarer av din sort kommer slipa Paulina till en filbunke och vid 30 är hon i såpass harmoni så såna som du kommer slita erat gråa hår av frustration. En prostituerad förresten kan klä sig i kostym 😉

  • T

   Cecilia, innan du kommenterar så behöver du nog gå på skrivarkurs.
   Vilken negativ person du måste vara? Är du lika ”brutalt ärlig” mot umgänget du har? Eller är Paulinas kläd/livsstil något du drömmer om men inte kan ha?

 • Kristina

  Det ser allvarligt ut Cecilia …
  Du är besatt
  Det finns väl viktigare saker än Paows kläder.
  Är du avundsjuk för att hon har snygg kropp?
  Alla vill inte vara tant

 • Ximena

  Cecilia……….du är inte ens Cecilia, du är en stalker och dessutom en sjukligt sådant.Håll dig borta om du bara ska sikta på att nedvärdera, kritisera och komma med hemsnickrade råd.
  Till och med om det vore sant allt du säger om Paow, det är inte DU som ska kasta första sten. Hoppas Paow ber om hjälp för att lista ut vem du är och du hängs ut med åkta namn, adress och telefon.

 • Hanna

  Självinsikten hos Cecilia 👏🏻😂 you go girl! Fast lägg ner elakheterna så mår du nog bättre 🙂

 • Maria

  Jag tycker paow ser bra ut. Smaken e som baken Cecilia. Låt oss alla få känna och tycka det vi vill. Men låt oss skapa en trevlig atmosfär. Det är ingen annan än du själv som behöver söka hjälp och komma tillrätta med varför paow stör dig så mycket. Det finns hjälp att få. Vi hoppas alla på ett snabbt tillfrisknande hos dig.

  • Cecilia

   Maria vet du vad det är ganska skrattretande att du påstår att jag behöver hjälp brukar du gå omkring och säja så ått alla du inte har en aning om utan på syfte av kommentar det är kanske då dags för dig att se dig själv i spegeln då du leker hobbypykolog men har ingen aning om andra människor du skriver om hur deras liv är. Och tack för omtanken men nej jag behöver ingen hjälp känner mig själv väldigt bra hördu.

   • Ida

    Du skriver ju själv att de som stöttar Paow behöver söka hjälp!?!? O btw vad ska dom söka hjälp för?? ”Hej vi stöttar bloggaren Paow o tycker inte hon ser ut som en prostituerad. Vi behöver hjälp”
    Alltså människa….. Varför är du som du är? Vad har du vart med om? Uppvuxen med föräldrar som kritiserar andra? Det här är alltså till dig Cecilia, men det hoppas jag alla förstår 🙂

    • Cecilia

     Du vet ingenting om mig och så kommer du och tror att du vet enhel del allt du skrev har jag ingen aning om till vem du pratar sluta du leka hobbypykolog och ta reda på ens vad det är då du uppenbarligen inte fattar det.

     • Bella

      Precis just denna kommentar till Ida är ju precis så du själv beter dig. Antingen är du jävlit korkad eller också spelar du bara…

     • Ida

      Satt ju frågetecken efter. För att jag INTE vet. Så nej jag tror inte nåt heller. Därav frågetecken

   • ❤️

    Precis som du tar dig rätten att leverera elakheter har även andra samma rätt att fundera allvarligt på vilket problem du har. Inget konstigt alls eftersom du inte sitter på någon ensamrätt att leverera sådant du vill maskera till brutala sanningar, när det egentligen bara speglar din genuina elakhet.

  • V

   Samtidigt som du försvarar paow så kränker du en annan kvinna och hävdar det ena och det andra 🤔

 • Maria

  Förmodligen är du ung, väldigt ung, och omhuldad av osäkerhet. Du kommer över det.

  • Cecilia

   Hahaa😂😂😂😂

  • Ximena

   Jag tror att Cecilia är en kille som inte kan smälta att Paow lämnade honom….och går vidare. Ingen riktigt kvinna kan vara så fördomsfulla!

  • ❤️

   Det tror inte jag. Jag förmodar det är en ensamstående kvinna till 1 barn någonstans mellan 35-45 år. Sedan farsan till barnet stack har hon en mängd kraschade försök att få till en relation igen, trots allt kämpande med sitt utseende så har ingenting gått hennes väg. Därav blir Paulina hennes slagpåse, hon verkar omtyckt, har rätt kul, är fri att göra som hon vill, dessutom kan hon klä sig i allt UTAN att se ut som en prostituerad, vilket Cecilia förmodligen själv gör i samma typ av kläder. Något sånt kanske?

   • Cecilia

    Hahaa vad roligt det är att läsa era kommentarer där ni tänker på mig. Tyvärr fel gissningar har ni jag är varken en ungdom eller i den åldern ni tror fel fel😂😂😂😂

 • Maria

  Det du skriver talar sitt egna språk. Att du behöver prata med ngn alltså.

  • Cecilia

   Jaha det är ett intresant tänkade men du är inte en pykolog så du kan inte komma och stämpla mig som sjuk. Prata inte fören du vet fakta. 😊

   • Ida

    Cecilia, sluta leka hobbypsykolog. Du får endå inte betalt för det.

    • Cecilia

     Du vet upenbarligen inte vad en pykolog är för nått nej jag leker inte pykolog och behöver inte det heller det är ju ni som gör det som försvarar andra hela tiden hur kan man stötta en negativ person som klankar ner sina läsare? Jaa det är ju en bra fråga.. Men det tycks finnas flera som gör det trots allt Paulina sagt om sina läsare. Och sen då någon säjer emot henne fattar ni ingenting annat än att försvara henne. Är det friskt nej!

     • Mattis

      Pykolog? Du sitter och skriver förfärliga saker om Paulina och du kan inte ens stava eller använda punkt och kommatecken. Stackars dig Cecilia, det måste vara otroligt jobbigt att vara dig!

     • Anna

      DU kan inte stava Cecilia, det är en förnedring, sättet du för dig på. Du strålar inte ut en smula elegans eller klass som du anser att du har. Cecilia, du hänger ut dig själv och jag skäms för din skull, ditt beteende är så ruttet så att jag ryser.

 • A1

  Å vem stämplar du som sjuk?! Du är alltså psykolog, bra då vet vi det Cecilia. Annars är liiite lätt motsägelsefullt…skriv inte om du inte sitter inne med fakta…

  • Cecilia

   Jag vet fakta om Paulina och läs på nytt jag har inte sagt själv att jag är pykolog. 😉

   • V

    Alltså jag tycker inte om när man trycker ner folk men samtidigt så har du Cecilia en poäng. Vad vill man med sitt liv när man bara konstant lever dom en 16 åring. Titta på snapparna från paow, helt ok om du är 18 och inte vet bättre men efter ett tag går man vidare. Gör man inte det blir livet ofta problematiskt . Har själv en kusin på snart 40 som levt samma liv som Paulina . Hur tror ni att det gått för henne? Lever på socialbidrag idag, två besöksförbud på separata män och ett barn som omhändertagits av socialen. Så går det tyvärr när man väljer att enbart ha roligt. En dag står man där…ensam och trasig. Och nej jag är inte avundsjuk och nej jag själv är inte perfekt men en dag så måste msn vakna

   • Sofie

    Och jag är brutalt ärlig när jag säger att du är otroligt dålig på att stava.. Vad är en pykolog Cecilia?

   • ❤️

    Pykolog, haha…OKEJ! För övrigt behöver man inte vara PSykolog för att kunna utröna vilka mekanismer som oftast spelar in bakom ren elakhet.

 • Natali

  Haha Cecilia du skratta åt alla andra men vi skratta åt dig! Att man inte har bättre för sig🤣 Och att du behöver försvara dig, hur lågt självförtroende har du? Kan jag får din mejl? Skulle gärna får se en bild på dig, denna Cecilia dom bara kan skriva bullshit på allas bloggar. Berätta; vad tjänar du på att får fram din åsikt?
  Men men …nu svara ju du mig med att säga att det är skrattretande och du komma förmodligen inte svara på mina frågor. För du är egentligen en liten mes som har jävla mycket tid och sjukt dålig karaktär. Glad att jag inte känner dig!!

  Paow: tack för inlägget! Skulle vara jätte kul om du kunde uppdatera mera. Kram!

 • A1

  Du påpekade att man inte kunde stämpla någon som sjuk om man ej va psykolog. Så jag utgick från att du va det…

  • Cecilia

   Nej! Utan att Maria kan inte komma och säja att hon känner folk och att dom är sjuka pågrund av hennes eget förtroende och åsikter. Och leka pykolog då hon inte har en aning om vad det ens är för nått..

 • Emma

  Herregud vilken sandlåda. Bara för att man inte tycker om hur någon annan klär sig behöver man inte hacka i varje inlägg. Inte går jag in och skriver negativa saker hos alla som har bilder med tex magtröja (som är ett mode jag inte tycker är snyggt). Vill folk ha det, låt dem ha det. Jag kanske inte delar samma smak som Paulina men herregud låt folk få stå ut lite. Varför är det så provocerande när folk väljer att få utanför ”Sverige-boxen”?

  Det handlar inte om att försvara heller, mer common sense.

 • Ella

  Det heter pSykolog Cecilia! Inte pykolog som du envist fortsätter skriva 👍
  Och vet du, du skulle tas på större allvar om du kom med konstruktiv kritik istället för att gå på någons klädsel och utseende. Sluta slutshama och vara så in i helvete otrevlig!
  Ps. Hoppas du får ett fint sommarlov 🌼

 • Malin

  Men snälla små vänner, ni kan ju inte ens stava…Seså, gå hem till mamma nu och sitt inte här och kommentera saker ni inte förstår.

 • Linn

  Cecilia svara på alla kommentarer förutom den där man man be henne lägga upp en bild på sig själv🤣 Dessutom kan hon inte stava så hon lär vara under 15. Nu lämna vi henne ifred tycker jag, hon är ju bara en jävla omogen unge.
  P.s. Nu svarar Cecilia mig med att min kommentar är fruktansvärt skrattretande och att hon får säga precis vad hon vill..😂

 • Rebecca

  Man blir fan rädd… Så mycket mobbning bakom en skärm..

 • Chris

  Inte många som kan klä sig så som Paulina, det kräver en smäcker figur btw kan det vara väldigt dyrt att se sådär lite lagom sexy ut !!

 • Malin

  Eller lagom prostituerad ut. Ser enbart billig ut.

 • v

  Vill säga att även om Paow inte är en människa alltid jag ser upp till, så tycker jag att diskussionen om hur hon ser ut helt obefogad och inget andra behöver lägga sig i. Är Paow nöjd med sitt utseende och vill framhäva det, so be it. Tycker dock hon är skitsnygg

 • Johanna

  Hjärtskärande att se andra kvinnor hoppa på en annan kvinna. Använda förlegade ord för att beskriva hur hennes klädstil är. Hon är jättefin. Sen vad hon vill klä sig i är upp till henne. Ingen ska avgöra vad hon trivs i eller ej. Vi bör ju peppa varandra och inte vara elaka… Kram på dig Paulina.. Lyssna inte på elaka ord.

 • Nogvardet

  Paulina är ju skitsnygg – det råder inget tvek på det. De där tatueringarna och lösbrösten kunden hon ju ha hoppat men nu verkar hon själv tycka att det är snyggt så låt henne ha det då då. 25 år är ingen ålder så självklart ska man leka av sig så länge man vill. Jag är själv 83 år och … (he he…nej skoja).

  Allvarligt – vem festar inte runt lite om man är singel och 25. Jo kanske Alma i Växjö med närkontakt med Pingströrelsen – i övrigt – luften är fri och du lever exakt bara en d-kla gång! Gör vad du vill av den gången. Men för all del – undvik virkning och att lägga pussel. Du har inte tid med sånt trams.

  DU, ja just DU, Ceciliaraset, du korta feta lilla sak ifrån Borås. (Ja man får vara både kort och fet vad mig anbelangar men man får för fanken uppföra sig). Usch och fy för dig. Vet vem du är och förstår varför du försöker klampa på P. Du har ingenting för det. Så lägg ned. Ser jag en elak kommentar från dig här igen så lägger jag ut.

  Käften på dig nu bara! (Ursäkta Paulina om jag tar i lite men en sån där ragata ska du bara inte stå ut med).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *