Hej

Hej på er! Gud vad många det är som läser min blogg nu. Förstår inte hur min livsstil kan störa folk så mycket? Ut i solen med er istället för att lägga ner en massa energi på att skriva dumma saker här 🙂

Jag mår bra. Igår så var vi ute och åt mat i Palma. Tog ett par drinkar på en takbar och sen blev det tillbaka till Maggan för att hänga lite på GGBC. Idag blir det mys i sängen framför en film och take away.

Posted in: Livsstil, Mina resor

You might also like

Alexandra Nilsson - Dom glömde bort oss :( Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Event för Sofie Sarenbrant Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror
 • Cecilia

  Det tar flera dagar 7-10 att bli frisk från det du fick det var en annan som också nämde det i ett annat inlägg. Men du kan ju inte hålla dig borta från alkoholen du skadar dig själv, ta hand om dig att du faktiskt är helt frisk fören du festar och har dig igen..

 • Kristina

  Cecilia! Släng dig i väggen. Sköt dig själv och skit i andra. Det är otroligt vad du bryr dig om Paow.
  Sluta och sprid galla.

 • Kristina

  *sluta att sprida galla*

  • Cecilia

   Hur orkar du försvara henne? Paulina är destruktiv men det fattar inte du tydligen sorligt. Ta hand om dig och sköt om dig!

   • Monk

    Seriöst Cecilia hur lång tid ska det ta för dig att inse att du lider av nåt. Sök hjälp, börja hos vc så kan dom nog guida dig rätt. Är du för mycket ensam?! Skaffa dig en katt eller så?!. Det finns nätsajter för att finna vänner med. Vad man ser från alla dessa kommentarer är ju att du projeserat ut en massa dåligt mående… gör något åt det för livet är kort!

    • Cecilia

     Hahaa du vet ju såå mycket om mitt liv. Opps inte alls vet inte vad du pratar om jag mår bra Paulina gör det inte men det förstår ju inte du då du tror att jag mår dåligt som jag inte gör och jag har katter och en familj och lever den bästa tiden i livet. Anklaga inte fören du känner till fakta😉

 • Lovisa

  Cecilia. Ger dig…du är inne överallt och kommentera.

  Puss till dig Paow!! Kramar

  • Cecilia

   Det finns flera som heter Cecilia hur anta att jag är inne överallt på alla bloggar nej det är jag inte faktiskt läser jag bara två bloggar så nu måste du ha fått något bakom bakfoten.

 • Sandra

  Hoppas du har det fantastiskt bra där borta! Njut av livet! och hoppas du mår bättre sen hjärnskakningen 😫
  kram på dig!

 • Malin

  Patetisk wt-brud. Poserar som om hon var med i en porrtidning, haha

 • Kristina

  Cecilia: vad har du med det att göra. Att läsa dig är att som slå upp en kvällstidning. Inte så inspirerande. Hur mår du egentligen?

 • Anonym

  Paow tjänar inte så bra på att strippa i Spanien så hon är tvungen att uppdatera då och då och informera oss om att hon dricker alkohol hela tiden. Vilket underbart liv tjejen har….

 • Maria

  Hon vill förmodligen provocera er som skriver om att hon dricker. Klockrent ju. Hade jag också gjort. Jag förstår fortfarande inte varför ni läser hennes blogg om hon nu super, knullar runt o gör allt det andra ni säger som ni tycker e så jävla dåligt. Gör ngt annat med er tid ist. Ni kommer ingen vart med er skit. Paow skiter ju uppenbarligen i vilket. Ni säger att hon super och hon lägger upp nya bilder på alkohol. High five på den.

 • Anonym

  Ja, gud vad klockren Paulina är som super för att provocerar sina läsare och tjäna lite pengar. Är det framgång i dagens samhälle? Knappast. Hon skriver för att hon måste, annars får hon inte in ett öre o kan inte uppehålla sitt alkoholförtärande. Hon hatar sina följare o alla hatar henne. Ni borde uppmana henne att gå till en psykolog istället o ta hans om sitt alkoholproblem o dåliga vanor istället för att tycka att hon är ”cool” för att hon vågar lägga upp bilder när hon set ut som ett luder, super o berättar hur många hon knullar med. Hon är 25, inte 16. Så nej, inte det minsta coolt eller attraktivt. Endast pinsamt.

  • Malin

   Självklart borde hon det. De som uppmuntrar Paow här är ju fjortisar, eller 25-åringar med fjortis beteende som Paow själv. Inget att eftersträva förstås, men tragiskt nog förstår de inte det själva. Oavsett hur mycket vi skriver det. Och Paow själv kommer a- l-d-r-i-g att förstå att hennes beteende är patologiskt (sjukt). Byte av pojkvänner, alkoholkonsumtionen, att inte klara av att vara ensam etc etc. Man behöver inte vara psykolog för att förstå detta…

 • Maria

  För det första är jag varken fjortis eller 25. För det andra anonym – du som inte ens vågar ha ett namn – du hatar paow alltså. Du hatar henne så mkt att du ändå maniskt följer hennes blogg och spyr ner den? Vad tror du ska hända genom dina inlägg? Tror du att du ska få henne att sluta blogga? Det kan du nog glömma. Det är allvarliga påhopp du gör utan belägg för dem. Såpass allvarliga att du borde tänka dig för. Sluta följ henne om ni ogillar henne så mkt eller sluta med er skit. Jag är ingen trogen följeslagare till paows blogg. Hamnade mest här av en slump. Men var tvungen att kommentera ert sjukta beteende. Get a life!

 • Per

  Bra bild på dig – femme fatale !
  Du behöver inte en ny kille. Du behöver en man att göra barn och familj med.
  En sådan man frågar, ‘vad kan du bidra med i familjen’?
  Vad kan du bidra med?
  En hel del tror jag, men du bör marknadsföra dig bättre på äktenskapsmarknaden.

  Gammalt ordspråk,
  ”Om du inte kan få den du älskar,
  älska då den du kan få.”

 • Josefine

  Ge inte hatarna uppmärksamhet, ignorera dom istället.

  http://nouw.com/sjosefine

 • Emy

  FY FAN så ni beter er!!! Fan, skärp er. Ni snackar om WT hit och dit, men är det något som är WT så är det ert jävla beteende. Så här talar man inte till folk, någonsin, och hade ni uppfostrats bättre hade ni vetat det, WT-ungar. Varken klass eller stil.
  PAOW jag önskar att du är lycklig. Du är cool och STARK SOM FAN, som orkar med denna skit. En ärlig själ är ett lätt byte för de som inte har någon. Då måste man attackera för att va någon, men du, du bara är, och få hade kunnat leva det liv du gör – ärligt, sårbart och öppet.
  Jag hoppas du är stolt över vem du är, gumman, för du har nyanser som basic people don’t see <3

  • Anonym

   Förutom att hon själv attackerar folk med sin blogg konstant o hänger ut killar. Hon smutskastar folk hela tiden. Hon är inte cool, coola bloggare får inte sånna här kommentarer. Visst, folk må vara elaka mot henne men hon är långt ifrån en ängel själv.

 • Kristina

  Bra Per! Kanske du skulle dejta P till att börja med. Tror att du gjort rätt analys. Kram

 • Camilla

  Nu hänger inte jag med. Liksom gud vad många som läser min blogg, sluta stör er på mig och ut i solen. Va? Får man inte läsa? Kan man inte läsa utan att ”störa sig på din livsstil”?

  Du vill.. INTE att många ska läsa din blogg? Att vi ska sluta?
  Du har nån slags paranoia och tror att alla som läser, läser för att de stör sig på dig?
  Du likställer liksom fler följare med att det helt enkelt bara är fler som stör sig på dig.

  Ja jag vet inte ens om du fattar vad jag säger. Jag fattar i alla fall inte vad du säger.

  Själv läser jag bloggen nu för att du är i Spanien och sånt tycker jag är kul. Men dumma jag som sitter och läser min blogg. (jag sitter I SOLEN i en solstol och gör det, om det gör mig till något mer mindre patetisk i dina ögon – för att jag läser DIN blogg. Jaja. Fine 😂

 • Maria

  Camilla jag tror inte ngn förstår vad du skriver. Varken paow eller ngn annan. Men – eh – bra försök, att? Ja, jag vet inte vad du vill försöka säga.

 • Maria

  Anonym – du pratade om att saker var uttjatade. Har du läst igenom ditt senaste inlägg. Som sagt, get a life! Do something. Grow up. Klipp dig.

 • Maria

  Nej hörrni – ha d bra – i’ve had enough of this shit talk. Sköt om er. Sprid kärlek, inte hat. Var snälla. Man växer av snällhet. Det är alltför mkt skit i den här världen. Är själv jurist så har ganska bra belägg för att man ska passa sig noga för vad man skriver. Näthat blir allt större. Allt fler åker dit för det.

 • Maria

  Japp – u want to bet?

 • Maria

  Det e väl därför nivån skiljer sig åt på hur ni/jag utrycker sig.

 • Maria

  Haha du kanske blir sotis på mig med nu. Inte bara paow att vara avis på. Fan jag har en karriär. Vad har du?

 • Malin

  Nej du Maria, jag är inte sotis. Det kan jag lova dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *