Hej

Hej på er! Gud vad många det är som läser min blogg nu. Förstår inte hur min livsstil kan störa folk så mycket? Ut i solen med er istället för att lägga ner en massa energi på att skriva dumma saker här 🙂

Jag mår bra. Igår så var vi ute och åt mat i Palma. Tog ett par drinkar på en takbar och sen blev det tillbaka till Maggan för att hänga lite på GGBC. Idag blir det mys i sängen framför en film och take away.

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (58)
 • Nene

  Allt det folk skriver handlar om avundsjuka! Ta inte åt dig av sånt skit! Det enda som betyder nåt är att Du är dig själv och gör de du vill

  Kram

 • Cecilia

  Det tar flera dagar 7-10 att bli frisk från det du fick det var en annan som också nämde det i ett annat inlägg. Men du kan ju inte hålla dig borta från alkoholen du skadar dig själv, ta hand om dig att du faktiskt är helt frisk fören du festar och har dig igen..

 • Kristina

  Cecilia! Släng dig i väggen. Sköt dig själv och skit i andra. Det är otroligt vad du bryr dig om Paow.
  Sluta och sprid galla.

 • Kristina

  *sluta att sprida galla*

  • Cecilia

   Hur orkar du försvara henne? Paulina är destruktiv men det fattar inte du tydligen sorligt. Ta hand om dig och sköt om dig!

   • Gemmy

    Har du inte sökt hjälp än? Du är STÖRD och BESATT av Paulina!

   • Annie

    Hur är det ditt problem om jag får fråga?

   • Monk

    Seriöst Cecilia hur lång tid ska det ta för dig att inse att du lider av nåt. Sök hjälp, börja hos vc så kan dom nog guida dig rätt. Är du för mycket ensam?! Skaffa dig en katt eller så?!. Det finns nätsajter för att finna vänner med. Vad man ser från alla dessa kommentarer är ju att du projeserat ut en massa dåligt mående… gör något åt det för livet är kort!

    • Cecilia

     Hahaa du vet ju såå mycket om mitt liv. Opps inte alls vet inte vad du pratar om jag mår bra Paulina gör det inte men det förstår ju inte du då du tror att jag mår dåligt som jag inte gör och jag har katter och en familj och lever den bästa tiden i livet. Anklaga inte fören du känner till fakta😉

 • Lovisa

  Cecilia. Ger dig…du är inne överallt och kommentera.

  Puss till dig Paow!! Kramar

  • Cecilia

   Det finns flera som heter Cecilia hur anta att jag är inne överallt på alla bloggar nej det är jag inte faktiskt läser jag bara två bloggar så nu måste du ha fått något bakom bakfoten.

 • Sandra

  Hoppas du har det fantastiskt bra där borta! Njut av livet! och hoppas du mår bättre sen hjärnskakningen 😫
  kram på dig!

 • Malin

  Patetisk wt-brud. Poserar som om hon var med i en porrtidning, haha

 • Angelica

  Det är roande hur en del här tror de är bättre än andra 👀 De säger de inte är avundsjuka men det ör de Hahaha sanna mina ord 😂 Annars hade de inte lagt ner så mycket tid för att försöka trycka ner dig.

  Många tjejer är otroligt elaka mot andra tjejer för att de själva mår dåligt och har stort behov av att hävda sig så det blir äckligt.

  JO du är avundsjuk om du ideligen måste trycka ned någon.. punkt…..

 • Kristina

  Cecilia: vad har du med det att göra. Att läsa dig är att som slå upp en kvällstidning. Inte så inspirerande. Hur mår du egentligen?

 • Mitchy

  Meeer inlägg, om du vill O:), tycker det är intressant o kul att läsa hihi 🙂

 • Anonym

  Paow tjänar inte så bra på att strippa i Spanien så hon är tvungen att uppdatera då och då och informera oss om att hon dricker alkohol hela tiden. Vilket underbart liv tjejen har….

 • tankarmedmig

  Ärligt talat Paulina SKIT FULLSTÄNDIGT i alla bittra jävla hatkomentaren. Dom har clearly aldrig levt livet som andra (dvs, resa, festa för mycket, träffa massor med olika människor, fylleminnen, bakishäng med gänget, kaos, skratt, tårar, aa dufattar). Har läst din blogg i flera år och ALDRIG komenterat varken hat eller kärlek bara följ för skojj skull och för att du kör ditt race.

  Men blir lite trött på dessa elaka komentarer nu, ta FAN inte åt dig ett skit, seriöst. Förmodligen är det bittra missnöjda personer som inte har något kul i sitt liv och därför klankar ner på andras. Hellre leva ett galet liv med massor utav äventyr än ett tråkigt jävla svensson liv där man äter chips och godis varke kväll och låtsas vara nöjd med livet men trots det går man in på bloggar och skriver hat. Alltså va? Aldrig fattat poängen, sluta följ jävla bloggen om ni tycker paow lever ett sorgligt liv, svårare än så är det väl inte? Det visar tydligt hur otroligt ”kul” era liv är. Not haha. Kör ditt race, ville mest säga det, som du säkert hört, man kommer aldrig ångra det man gjort, bara de man aldrig gjorde. Go gurl ❤️

 • Maria

  Hon vill förmodligen provocera er som skriver om att hon dricker. Klockrent ju. Hade jag också gjort. Jag förstår fortfarande inte varför ni läser hennes blogg om hon nu super, knullar runt o gör allt det andra ni säger som ni tycker e så jävla dåligt. Gör ngt annat med er tid ist. Ni kommer ingen vart med er skit. Paow skiter ju uppenbarligen i vilket. Ni säger att hon super och hon lägger upp nya bilder på alkohol. High five på den.

  • Gemmy

   Exakt, de tär sådant man GÖR i den åldern, man leker helt enkelt av sig och skaffar sig livserfarenhet via relationer, festande o.s.v. helt normalt i mina ögon iaf. Kolla Kissie, hon lever ett lugnt liv och hon får ÄNDÅ en massa skit. Kvittar hur man än gör så spyr folk på offentliga profiler.

 • Anonym

  Ja, gud vad klockren Paulina är som super för att provocerar sina läsare och tjäna lite pengar. Är det framgång i dagens samhälle? Knappast. Hon skriver för att hon måste, annars får hon inte in ett öre o kan inte uppehålla sitt alkoholförtärande. Hon hatar sina följare o alla hatar henne. Ni borde uppmana henne att gå till en psykolog istället o ta hans om sitt alkoholproblem o dåliga vanor istället för att tycka att hon är ”cool” för att hon vågar lägga upp bilder när hon set ut som ett luder, super o berättar hur många hon knullar med. Hon är 25, inte 16. Så nej, inte det minsta coolt eller attraktivt. Endast pinsamt.

  • Malin

   Självklart borde hon det. De som uppmuntrar Paow här är ju fjortisar, eller 25-åringar med fjortis beteende som Paow själv. Inget att eftersträva förstås, men tragiskt nog förstår de inte det själva. Oavsett hur mycket vi skriver det. Och Paow själv kommer a- l-d-r-i-g att förstå att hennes beteende är patologiskt (sjukt). Byte av pojkvänner, alkoholkonsumtionen, att inte klara av att vara ensam etc etc. Man behöver inte vara psykolog för att förstå detta…

   • Duarpinsam

    Åh herregud. Jag är över 40 med mycket livserfarenhet och tycker det låter som att den som kommenterar sphär är

    1. En och samma person
    2. Någon P trampat på tårna som inte klarar att glömma en oförrätt och ska hämnas, vilket är ett sjukt beteende.
    3. Högst arrogant som tror sig behöva förklara ett enkelt ord som patologi samt nedvärderande med sitt ”alla här är max 25 år”.

    Vem du än är, är du inte frisk. Dags att blocka dina kommentarer eftersom du är RIKTIGT jobbig.

    Stör Paulinas liv dig så mycket (som f.ö. är normalt i den åldern och just ja: F.ö betyder FÖR ÖVRIGT om du inte förstod det) så skicka ett brev men snälla låt oss andra få slippa det extrema hat du känner för du är bara pinsam, sjuk och jättejobbig. Så försvimn härifrån, ingen vill se ditt hat, jobbiga människa!

 • Lolo

  Även om man inte tycker om Paows livstil så kan man ju tycka om Paow som person? För det finns väll inga som inte har ett hjärta? Istället för att trycka ner henne kan ni uppmuntra henne och ser det bästa av henne. Jag håller inte med i allt som Paow säger och gör men och? Det är inte mitt liv!
  Grow up women:)

 • Skål

  Mata inte trollen.
  Cecilia, Malin, Anonym etc är ju samma surkärring, alt. surgubbe.
  Denna typ av människor skriver tills händerna blöder för att grisa om någon de ogillar. Herrejösses.

  Jag beundrar inte Paulinas livsstil på något vis, men hon har rätt att göra vad hon behagar – det har alla, såvida man inte gör någon illa.

  Sen är det inte så jävla enkelt att vara officiell. Det är en plåga i stora drag kan jag tänka mig, speciellt om man inte lever som banan-Svensson.

 • Jos

  Den enda anledningen jag går in här är för att följa allt drama i ett kaotiskt liv, det är som en bussolycka som man egentligen inte vill se men man kan inte låta bli att titta.

  För annars är detta en helt innehållslös blogg som inte är speciellt välskött för den delen heller. Hennes enda sätt att få följare är ju med sin dekadenta livsstil.

  Däremot så är det vidrigt av vissa som kommenterar med glåpord, höj nivån lite.

 • S

  Alltså förstår inte varför man ska hata anonymt på nätet, väx upp. Paulina, jag hoppas att de flesta, liksom jag följer dig för att du är girlpower. Du gör som du vill, du skiter i vad andra tycker och du står upp för dig själv. Så jävla bra.

 • Maria

  För det första är jag varken fjortis eller 25. För det andra anonym – du som inte ens vågar ha ett namn – du hatar paow alltså. Du hatar henne så mkt att du ändå maniskt följer hennes blogg och spyr ner den? Vad tror du ska hända genom dina inlägg? Tror du att du ska få henne att sluta blogga? Det kan du nog glömma. Det är allvarliga påhopp du gör utan belägg för dem. Såpass allvarliga att du borde tänka dig för. Sluta följ henne om ni ogillar henne så mkt eller sluta med er skit. Jag är ingen trogen följeslagare till paows blogg. Hamnade mest här av en slump. Men var tvungen att kommentera ert sjukta beteende. Get a life!

 • Per

  Bra bild på dig – femme fatale !
  Du behöver inte en ny kille. Du behöver en man att göra barn och familj med.
  En sådan man frågar, ‘vad kan du bidra med i familjen’?
  Vad kan du bidra med?
  En hel del tror jag, men du bör marknadsföra dig bättre på äktenskapsmarknaden.

  Gammalt ordspråk,
  ”Om du inte kan få den du älskar,
  älska då den du kan få.”

 • Josefine

  Ge inte hatarna uppmärksamhet, ignorera dom istället.

  http://nouw.com/sjosefine

 • Emy

  FY FAN så ni beter er!!! Fan, skärp er. Ni snackar om WT hit och dit, men är det något som är WT så är det ert jävla beteende. Så här talar man inte till folk, någonsin, och hade ni uppfostrats bättre hade ni vetat det, WT-ungar. Varken klass eller stil.
  PAOW jag önskar att du är lycklig. Du är cool och STARK SOM FAN, som orkar med denna skit. En ärlig själ är ett lätt byte för de som inte har någon. Då måste man attackera för att va någon, men du, du bara är, och få hade kunnat leva det liv du gör – ärligt, sårbart och öppet.
  Jag hoppas du är stolt över vem du är, gumman, för du har nyanser som basic people don’t see <3

  • Anonym

   Förutom att hon själv attackerar folk med sin blogg konstant o hänger ut killar. Hon smutskastar folk hela tiden. Hon är inte cool, coola bloggare får inte sånna här kommentarer. Visst, folk må vara elaka mot henne men hon är långt ifrån en ängel själv.

 • Kristina

  Bra Per! Kanske du skulle dejta P till att börja med. Tror att du gjort rätt analys. Kram

 • Camilla

  Nu hänger inte jag med. Liksom gud vad många som läser min blogg, sluta stör er på mig och ut i solen. Va? Får man inte läsa? Kan man inte läsa utan att ”störa sig på din livsstil”?

  Du vill.. INTE att många ska läsa din blogg? Att vi ska sluta?
  Du har nån slags paranoia och tror att alla som läser, läser för att de stör sig på dig?
  Du likställer liksom fler följare med att det helt enkelt bara är fler som stör sig på dig.

  Ja jag vet inte ens om du fattar vad jag säger. Jag fattar i alla fall inte vad du säger.

  Själv läser jag bloggen nu för att du är i Spanien och sånt tycker jag är kul. Men dumma jag som sitter och läser min blogg. (jag sitter I SOLEN i en solstol och gör det, om det gör mig till något mer mindre patetisk i dina ögon – för att jag läser DIN blogg. Jaja. Fine 😂

 • Maria

  Camilla jag tror inte ngn förstår vad du skriver. Varken paow eller ngn annan. Men – eh – bra försök, att? Ja, jag vet inte vad du vill försöka säga.

 • Maria

  Anonym – du pratade om att saker var uttjatade. Har du läst igenom ditt senaste inlägg. Som sagt, get a life! Do something. Grow up. Klipp dig.

 • Maria

  Nej hörrni – ha d bra – i’ve had enough of this shit talk. Sköt om er. Sprid kärlek, inte hat. Var snälla. Man växer av snällhet. Det är alltför mkt skit i den här världen. Är själv jurist så har ganska bra belägg för att man ska passa sig noga för vad man skriver. Näthat blir allt större. Allt fler åker dit för det.

 • Lova

  Tycker vi ska alla lämna Cecilia i fred och låta henne hata i fred. Hon förstå inte att det är omoget och att P skulle kunna polisanmäla henne vilket man hoppas att hon gör. Hon vill har uppmärksamhet så gör henne inte glad
  Hoppas du skriver mer på bloggen som du sa att du skulle Paow, har det så bra i Spanien. Kram

 • Maria

  Japp – u want to bet?

 • Maria

  Det e väl därför nivån skiljer sig åt på hur ni/jag utrycker sig.

 • Maria

  Haha du kanske blir sotis på mig med nu. Inte bara paow att vara avis på. Fan jag har en karriär. Vad har du?

 • Malin

  Nej du Maria, jag är inte sotis. Det kan jag lova dig.

 • Hajj

  Go Maria, Go Maria!

 • Nana

  Även om Maria inte tala sanning så har hon en bra poäng-sprid kärlek och inte hat.

 • Robin Larsson

  Idioter finns överallt, oavsett vilket väder det är. Har dom bestämt sig för att hata någon eller trycka ner någon så finns det inget som stoppar dom.

  Vi är många som vet att du är bättre än vad dom tror om dig. Det är inget annat än patetiskt att forma en bild utav dig genom tv och sociala medier.

  Skulle människan vara mer smart än vad vi är idag, så skulle alla förstå att man måste lära känna en annan för att få sig en uppfattning om vem den personen är. Jag har träffat dig och vet att du har ett gott och fint hjärta och är otrolig rolig att hänga med.

  Du är du och låt ingen annan ändra på det.

  Så ni andra patetiska idioter, lägg er energi på annat än här inne. Har ni inget bättre för er än att hata på oss bloggare?

  Hur skulle ni själva må om det var ombytta roller? Många av er skulle inte klara er en dag. Skärp er!

 • Olivia

  Hur länge ska Elli stanna? Hon har ju en litet barn hemma som hon borde ta hand om?

 • Astrid

  Tycker det är synd när du lovade oss att du skulle blogga, att du inte håller det. För jag älska dina inlägg;)

 • Michaela

  Herregud tragiska människor men dem e dina haters och är dina största fans! Ta det som en komplimang, dessa människor är luft o har ingenting i sitt liv eftersom de bryr sig så mycket om en främling. Stackare asså! Älskar att du njuter av livet o gör vafan du vill! Utsäkta inte dig för något! Snygg du e! /30 o mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *