These days

Det suger att ha hjärnskakning verkligen. Speciellt när alla mina vänner är här också. Dem går ut på mysiga middagar, dagsfester och går ut på kvällarna. Och vad gör jag? Ligger i sängen och äter smärtstillande och tabletter mot illamående. Mår ändå ganska bra, förutom huvudvärk och lite illamående. Men min hjärna känna liksom inte lika snurrig längre och om jag tänker en sak nu så kan jag liksom formulera mig i både ord och text. Det är skönt. Så idag så prövade jag att gå till Nikki beach och sola. Det gick lugnt men efter 2 timmar så blev jag extremt trött i huvudet. Började må jätte illa. Så mitt huvud var nog inte riktigt redo att röra på sig så mycket med alla intryck och allt 🙁 så det var bara att gå hem igen och lägga sig i sängen. Kul..

här är iallfall lite bilder från dagarna innan jag fick hjärnskakning!

(Visited 199 times, 1 visits today)

40 Comments

 1. Susanne maj 13, 2018 at 9:44 e m

  SÅ himla tråkigt för dig. Men tänk på att du bara har en hjärna och det är viktigt att du återhämtar dig från detta innan du kan festa och så igen. Brukar ta flera veckor tyvärr. Men ändå, du hinner festa och ha kul sen resten av livet. Var rädd om din hjärna,det är det viktigaste du har! Lyssna på poddar och ljudböcker, undvik skärmar och tv och alkohol så kommer du nog bli återställd snabbast. Ta hand om dig och anmäl dem jäkla tjejen alltså!

  Reply
 2. Susanne maj 13, 2018 at 9:47 e m

  7-10 dagar läste jag nu. Det stämmer nog. Så inte alltför länge till! 🙂

  Reply
 3. Tezzi maj 14, 2018 at 1:57 f m

  Från en som följt din blogg sporadiskt i 10 års tid i tystnad, sett din utveckling utan att någonsin kommenterat ett inlägg förrän nu och min kommentar har inte någon direkt koppling till just detta inlägg egentligen heller. Du får ta ofantligt mycket skit för att du är den du är. Jag vill bara försöka lyfta dig för den du är. En stark kvinna som står upp för sina åsikter. En kvinna med brister och fel precis som resten utav oss men som ändå står upp mot pöbeln som är så snabba på att poängtera just detta. Fortsätt stå upp, rak i ryggen och med huvudet högt för det är exakt vad du förtjänar att göra. Sträck på dig för allt du åstadkommit och jobbat fram och var stolt. Ta hand om dig och gör vad fan du vill för att må bra, om det än är för stunden. Det är omöjligt att leva efter vad andra förväntar sig eller tycker att du ska vara. Du ska ha full cred för din eviga ärlighet och låt aldrig någonsing någon ta den ifrån dig.

  Reply
 4. Anonym maj 14, 2018 at 11:50 f m

  Ja stackars lilla Paow! Hur ska du klara dig utan alkohol några dagar till? Ditt liv är verkligen tufft….stackars flicka.

  Reply
  1. Malin maj 14, 2018 at 5:05 e m

   Hehe verkligen…

   Reply
   1. Anonym maj 14, 2018 at 10:24 e m

    Definationen av whitetrash.

    Reply
    1. Ajje maj 15, 2018 at 1:13 f m

     Ni ja? Ni är definitionen av WT’n plus AW på det då ni absolut måste synas med era nedlåtande attityder.

     Reply
     1. Anonym maj 15, 2018 at 2:49 f m

      Vänta, VI måste absolut synas? Det är Paow som absolut måste synas. Att knulla i tv, byta kille varannan dag, åker till Spanien o super så fort hon gör slut med en kille, fylld med tatueringar, klä sig som en prostetuerad, supa varje dag när man är 25, ingen som helst utbildning, lever på en provocerande blogg, hamna i bråk på nattklubbar, arbeta dyngrak, tycka att alla sina egna problem är alla andras fel, fylla hela facet med botox, skaffa sig själv ett fruktansvärt ryckte, ja måste jag ens fortsätta? Det är whitetrash och nej jag är inget av det, tack o lov. Och sen så tror hon att man lyckats med livet för att man tjänar pengar på att lägga upp reklam på sin blogg och kan köpa en dyr kaffe, well done.
      Önskar bara att Paow kunde växa upp och skaffa lite självrespekt. Hon kommer ångra sig för resten av sitt liv. Och hon behöver garanterat terapi, minst sagt. Hon är tragisk.

     2. Anonym maj 15, 2018 at 9:20 f m

      Har du utbildning då Anonym?
      Prostetuerad
      ryckte
      ?? Och du är ju tydligen inte ens whitetrash, så vad ska du skylla på?
      Om du nu verkligen tror att hon mår så dåligt så hon behöver terapi, varför då dessa påhopp? Tror du att det hjälper att sparka på en människa som redan ligger ner?

     3. Ajje maj 15, 2018 at 6:56 e m

      Nej, anonym, Paow är om vi ska tala klasser faktiskt överklass med tanke på inkomst, familjeinkomst samt område hon bor i. Vill du se ett äkta WT ska du kolla på den där tjejen som är med i unga mammor som är med i expressen idag. Där har du per definition avbilden av ett äkta Whitetrash. Killen kallar sig KnivMicke, de är båda fyllda av tatueringar från topp till tå, två barn i en alldeles för ung ålder, misstänker de båda bor hemma, hon har förstört läpparna med injektioner, samt lägger ut sig i snuskiga positioner för att få instagramlikes från andra wt pojkar och på detta citerar de båda korkade hiphopcitat. Finns även en stark misstanke om kriminalitet på detta. Så ptja.. Seriöst, kolla henne, hon heter visst något på S, Sabina eller Sanna eller något sådant. Och Niklasson i efternamn. Idag ska hon lägga ut sin bröstoperation live på instagram.

    2. Cecilia maj 15, 2018 at 7:30 f m

     Hur kan du alltid försvara Paulina?

     Reply
     1. Cecilia maj 15, 2018 at 7:31 f m

      Var till Ajje menat kommentar.

     2. Ajje maj 15, 2018 at 6:59 e m

      För att jag anser att man leker till man är 30, sen är det dags att bruka allvar så jag ser inget fel i att hon leker av sig och om hon nu tjänar som hon gör på bloggen och ni retar er men likförbannat ändå går in och läser bara för att trasha henne, vinner hon ju ändå och då måste hon ju göra något rätt. Att tjäna 100pix i månaden i hennes unga ålder och kunna resa över världen och leva lyxliv, tja..då har man gjort något rätt.

    3. Hanna maj 15, 2018 at 10:28 f m

     Prostetuerad och ryckte, där fick du till det. 😂👏🏻

     Reply
     1. Thilda maj 15, 2018 at 2:33 e m

      Rykte*

     2. Hanna maj 16, 2018 at 10:53 f m

      Thilde: Precis, och prostituerad*. Tyckte att det var spot on att Anonym klankar ner på Paow för att hon är outbildad, när hen själv inte ens kan stava simpla ord 😂 guld

 5. Sl maj 14, 2018 at 12:57 e m

  Please take this to heart- you and your friend look like street prostitutes. Strappy thin hair, poor extensions, tacky tattoos AND YOUR CLOTHING. I am ashamed to look at your posts, how do you not see how cheap you look? Add a dramatic and unclassy bar-fight to that, come on, grow some god damn fucking dignity and start behaving properly!

  Reply
  1. Malin maj 17, 2018 at 4:58 f m

   Agree!!

   Reply
 6. ae maj 14, 2018 at 1:03 e m

  Jävla lowlife beteende..

  Reply
 7. Jenny maj 14, 2018 at 4:39 e m

  Krya på dig 💛💛 stor kram!

  Reply
 8. Kristina maj 14, 2018 at 5:23 e m

  Ta väl hand om dig. Hoppas på snabbt tillfrisknande. Du har väl polisanmält händelsen?
  Kram

  Reply
 9. Malin maj 15, 2018 at 4:14 f m

  Kunde inte sagt det bättre själv, ”Anonym” !

  Reply
 10. Anonym maj 15, 2018 at 8:03 e m

  Ja jag är utbildad. (Sjuksköterska) Och är stolt över mitt val och mitt liv. Ingen skulle väl ens vara avundsjuk på Paow liv? Isåfall varför? Jag hade aldrig ens kunnat njuta av hennes pengar med tanke på hur hon fått in dem. Sedan livet hon lever tror jag ingen varit äkta lycklig.

  Reply
  1. Jenny maj 16, 2018 at 4:55 e m

   ”annonym” låt aldrig vare sig mig eller anhöriga bli vårdade av dig! Vilken människosyn! Dessutom borde du våga stå för vad du skriver..

   Jag är också högskoleutbildad men jag sitter inte på höga hästar och ser ner på unga tjejer som uppenbart mår väldigt dåligt och förolämpar dem!

   Reply
 11. Maria maj 15, 2018 at 8:43 e m

  Anonym, jag tror att det är just det du är, avundsjuk på paows liv. Avundsjuk på allt det paow har och du saknar. Att paow ser bra ut och har kul – provocerar det dig? Sjuksköterska ja, det förklarar varför du tror att det är försvarligt att slå ngn med en flaska i huvudet efter att ha utdelat en knuff. Läs lite om nödvärnsrätt så lär du dig en del. Att göra påhopp om prostitution, utan stöd för det, är att gå väldigt långt. Det som gläder mig otroligt det är att paow gör alla rätt. Hon bryr sig inte ett skit. Medan ni fortsätter att spy ner bloggen med skit så lägger hon upp ett nytt inlägg. Hon fortsätter leva. Och det måste väl ändå suga ganska hårt. Att det inte gör ett skit för henne vad ni skriver. Hon är stark. Det glädjer mig. Medan ni sjunker, så stiger hon.

  Reply
  1. Anonym maj 15, 2018 at 9:45 e m

   Lägg ner tjatet om avundsjuka 😂 Jag avundas naturliga kvinnor med starka kroppar, självständiga och tjänar pengar på ett värdigt sätt. Och vad gör jag med den avundsjukan? Tar tips från dem.
   Jag har ingenting att avundas en 25årig fjortis som åker till Spanien o super varje dag, har knullat i tv och byter killar var tredje månad. Och jag tjänar garanterat mer pengar än Paow, på en utbildning som jag kan ha hela livet och kan växa i. Så du kan läggs ner snacket om avundsjuka, det är bara uttjatat. Du vet att man langa åsikter utan att vara avundsjuk va?
   Och sen att mer än hälften av oss säger samma sal säger en hel del. Vi är vuxna och kan se när en person går åt helvete.
   Uppmana inte Paows fruktansvärda livstil, det är ni som gör fel. Hon måste växa upp för hennes eget bästa, precis som de andra f.d fjortisbloggarna gjort. Paow är fortfardne ett trash utan klass och stil.

   Reply
   1. Malin maj 16, 2018 at 3:24 f m

    Exakt!

    Reply
    1. Mina maj 16, 2018 at 9:16 f m

     Fast Maria inte ens Paow själv är nöjd med hennes livsstil. Ingen människa som är nöjd med sig själv lägger sig under kniven eller fyller ut allt som man själv anser inte är bra nog. Ingen som älskar sin livssituation flyttar för att fly ifrån den. Ingen som älskar sin vardag kräver alkohol för underhållning. Ingen som mår bra skriver inlägg om att må Super Bra ena dagen och Fruktansvärt Nere nästa dag. Ingen som tjänar så mycket men ändå hamnar i lyxfällan mår bra, det tyder på att man konstant behöver köpa sig lycka. Man har ingen lycka.

     Så säg mig, vad är man avundsjuk på?

     Reply
 12. Anonym maj 15, 2018 at 9:47 e m

  Och ja, jag gillar att vara på denna blogg för underhållningen.

  Reply
  1. Cecilia maj 16, 2018 at 7:56 f m

   Jag tycker också om att läsa denna blogg för att det är faktiskt ganska underhållande måste jag säja att läsa både Paows skriverier samt kommentarerna😂

   Reply
 13. Anonym maj 15, 2018 at 10:13 e m

  Och nej. Paow ser inte bra ut. Hon var söt innan alla operationer, dock var hon lika korkad som nu.

  Reply
  1. Hanna maj 16, 2018 at 10:18 f m

   Du å andra sidan verkar vara ett riktigt charmtroll 😉

   Reply
 14. Maria maj 16, 2018 at 8:07 e m

  Mina – känner du paow eller? För det kanske vore det enklaste – att fråga henne om hon är nöjd? Så du menar att alla som tatuerar sig, opererar sig m.m. inte är nöjda med sig själva? Det kan inte vara så att de bara vill ha tatueringar etc? Att de tycker det är snyggt? Att paow mår dåligt efter ett uppbrott är väl sjukt förståeligt. Har du aldrig gått igenom en breakup? Ni känner inte paow så döm henne inte för hårt. Ni kan ju fundera på om ni själva är så mkt bättre. Vad tror ni paow tycker om er? Förmodligen ungefär desamma som ni tycker om henne

  Reply
  1. Anonym maj 16, 2018 at 10:33 e m

   Nej, man fyller inte sig själv mef botox om man är nöjd med sig själv. Man tänker inte ens tanken. Hon har komplex och mpste försöka att få det ”bättre”. Och ja, hon är osjälvständig. Hon mår dåligt utan killar. Många andra anledningar också. Men det enda hon gör när hon är singel är att supa bort sina problem, sen skaffar hon kille igen, är jättekär o mår jättebra o sen gör de såklart slut och då börjar hon supa igen. Ingen är elak, vi snackar fakta av vad hon visar oss och då får hon ta kritik. Hon tattuera förfan inte Lance namn efter bara några mån, det visar hur besatt hon blir. Och om några v igen kommer hon komma ut med att hon träffat en kille och är ”jättekär” o så kommer hon börja träna o sluta supa igen, sen kommer de göra slut efter några mån o allt var hans fel och hon är en ängel. Och hon börjar supa igen. Japp, vi har alla sett det förut om o om igen. Hon söker efter uppmärksamhet och att bli älskad av någon istället för att försöka bli självständig o lära sig älska sig själv. Och nej, man behöver inte vara utbildad psykolog för att se det, det är solklart.

   Reply
   1. Malin maj 17, 2018 at 5:00 f m

    Paow är definitivt inte frisk, det är helt klart.

    Reply
  2. Mina maj 17, 2018 at 11:33 f m

   Ja för hon har ju sagt det själv, flera flera flera gånger xD Asso herregud, it’s not that hard

   Reply
 15. Anonym maj 16, 2018 at 9:00 e m

  Lägg ner Maria. Paow mår inte dåligt pga alla killar. Hon har själv erkänt att hon mår psykiskt dåligt och alltid gjort. Det är därför vi undrar varför hon bara fortsätter förstöra hennes liv!

  Reply
 16. Maria maj 17, 2018 at 4:48 e m

  Jag förstår fortf inte varför ni läser hennes blogg. Faktiskt

  Reply
 17. Robin Larsson maj 21, 2018 at 5:15 e m

  Krya på dig Paulina! tråkigt att du åkte på detta.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *