Hjärnskakning

Update: jag jobbade inte i baren den kvällen utan jag dansade hade kul och skötte musiken. Jag får vara i baren. Inte hon. Man får inte dricka när man jobbar! Pöss

Hej allihop. Anledningen till att jag inte bloggat nu är för att jag fick en glasflaska hårt i huvudet natten till i fredags helt oprovocerat, jag hade bett en tjej gå ut från baren och när hon inte lyssnade och stod ivägen så förde jag liksom ut henne. Kanske ganska hårt men det var en putt. Då tar hon upp en flaska och drämmer den allt vad hon kan i bakhuvudet på mig så att jag svimmar. Jag var ganska berusad när det hände så jag uppfattade nog inte hur hårt hon faktiskt slog. Sen såg en vän till mig när jag piggnat till att det rann blod. Det blev väl bara ett mindre jack. Ca 5 timmar efter att det hänt så började jag spy, ca 7 timmar efter så pratade jag med min tjejkompis men jag fattade inte själv vad jag sa. Spydde säkert 100 gånger. Tappade balansen och mina ögon bara rullade bakåt. Jag blev så rädd så att jag fick flera panikångest attacker, har aldrig vart med om något likande innan.

Sen kl 11 på kvällen så tvingar min kompis in mig till akuten där jag fick vara ett par timmar pga av mina ögon som inte regerade på ljuset samt att min balans och reaktionsförmåga var dålig. Jag fick även 39 garders feber. Det värsta var nog hur mycket jag kräktes. Jag har så fruktansvärt ont i halsen idag för att jag spydde så mycket. Min näsa började även rinna massor. Det visar sig att det var hjärnvätska berättade läkarna. Så äckligt.

Jag fick dropp och medel mot illamående. Fick göra en röntgen av mitt huvud. Dem konstaterade att det var en grov hjärnskakning men att jag inte hade några blödningar och att jag behövde vila. Fick tabletter mot mitt illamående. Och sen åka hem vid 4 tiden inatt.

Fick sova ut idag. Så mår lite bättre. Men mår fortfarande lite illa trots tabletterna. Mina ögon vobblar fortfarande och jag har svårt att koncentrera mig. Men balansen är bättre.

Förstår inte hur hon tjejen som slog mig i huvudet försvarar sig med att jag knuffade henne. Hur fan kan man slå någon i huvudet med en jävla glasflaska? Störd tjej.

Här hade jag alltså tvättat bort allt blod som rann i håret på mig. Usch 🙁 det värsta jag vart med om.

Posted in: Livsstil, Mina resor
Kommentarer (55)
 • Alina

  Du arbetade och var ganska berusad??

  • Maria

   Spelar det någon roll? Man misshandlar väl inte någon avsett!

   • Malin

    JA, det spelar roll. Så klart!

    • Alina

     Ja exakt. Så klart det spelar roll. Man ska inte slå någon med en flaska nej. Men att arbeta berusad, så berusad att man inte minns vissa saker, ökar rimligen risken att hamna i en sådan här situation – som, sorry, känns väldigt typisk Paulina. Vore också mer rimligt att en vakt sköter jobbet att avvisa gäster. Att full, ganska hårt, försöka kasta ut en bargäst känns som att det bara kan sluta på ett sätt.

  • Giza

   Den andra tjejen var ju jävligt berusad också!!! Aldrig ok att slå någon med en flaska. Hon ska anmälas!!!!

 • Jeanette

  Polisanmäl henne!!!

  • Vexx

   Detta. Det är en misshandel, kanske även grov iom hjärnvätskan. Hon bör anmälas och arbeta inte mer berusad omifallatt. Det var inget normalt beteende.

   Tänk om det var Cecilia? 😉

   • Cecilia

    Hörde mitt namn här. Vad har jag med Paows misshandel att göra med? Eller finns det flera Cecilia som kommenterar här förmodligen..hmm..

 • anonym

  Krya på dej. Vad farligt. Usch att hon gör så. Inte klokt. Kramis.

 • Anonym

  Där spriten går in går vettet ut! Ni lär er aldrig och att du Paow är väldigt berusad när du arbetar med säger allt! Det finns inga ursäkter över ruttet och barnsligt beteende. Väx upp!

  • Malin

   Jaa, faktiskt…
   Självklart ska ingen få en flaska slagen i huvudet, oavsett vad. Men, du borde ta dig en funderare över hur du lever Paulina. Börja med att försöka vara nykter, åtminstone när du jobbar. Du har så mycket problem redan och ändå fattar du inte.

  • Giza

   Oj oj oj så vuxen du är. Hennes jobb är att vara där inget annat. Hon drar folk vilket du aldrig lär göra.

   • Malin

    Haha om du menar drar folk som i att: knulla i tv, byta pojkvän varannan månad, supa, klä sig som en prostituerad etc etc så NEJ!
    Det kommer jag aldrig göra, skulle aldrig sjunka så lågt. Och det är jag faktiskt stolt över. Ni kan försvara den där ”Paow” hur mycket ni vill, jag bryr mig inte. Men jag oroar mig över hur omogen hon är och hur okapabel hon är att ta hand om sig själv. Det. Borde ni andra också. Även hennes familj.

 • Anna

  POLIS ANMÄL HENNE DIREKT!

 • Hon med vita spetsgardiner

  Har de inga riktiga ordningsvakter så du slipper bli inblandad?
  Supa på jobbet känns allmänt B för övrigt…

 • sandra

  Men usch!!! anmäl!!!!!!

 • Valensy

  helt oprovocerat???Även en dag förre????? du hade bett en tjej gå ut från baren ?-Tjejen som faktiskt jobbade i baren när du bara stod o dansa där???? Tror du att ingen såg när din kompis höll i henne och då knuffade du henne samtidigt ju?!
  Jag beklagar om allt som har hänt dig, det är oacceptabelt men ljug inte snälla!!

  Svar: nej hon jobbade inte i baren. Barchefen bad mig ta ut henne. Jag puttade ut henne ur baren. Och för det så ska man få en flaska i huvudet? Vilken tjejkompis? Ingen höll i henne.

 • Maria

  Anmäl henne!
  Spelar ingen roll om man är berusad eller inte, att ta till en spritflaska och slå någon i huvudet är sinnessjukt! Något är jävligt fel på en sådan människa

 • Sandra L

  Jag säger som föregående talare, anmäl henne!!!

 • Vicky

  Jag kan inte bedöma situationen för jag var inte där och inte såg allt, MEN jag känner till den ryska tjej! Och hon är verkligen inte frisk i huvet! Du borde polisanmäla henne så hon får för sina handlingar, inte ok att bete sig så. Går över gränsen ju!

 • Jo

  Helt uprovoserende? Du skriver jo at du va beruset å skulle hive ut andre gjester. Viss du ikke er på jobb å skal begynne å hive ut folk vil jeg tro d er veeldig provoserende handling. Men ja ikke rett at ho skal slå deg ned med flaske :/ håper d går bra 🙂

 • EMZ

  Herregud. Att du är så berusad när du arbetar är under all kritik för det första, för det andra puttade du ut henne, och med det menar jag inte att glasflaskan är acceptabelt, men vad förväntar du dig för reaktion? Är du chef?För det tredje förstår jag inte ens varför du lägger dig i? Har ni inga väktare? Sluta gör dig själv till ett offer och sluta försök spela hjälte..

 • Michelle

  Det luktar offerkofta. Givetvis ska man aldrig ta till med våld men det framstår som att händelsen skedde provocerat.

  Svårt att se hur man kan spy 100 gånger när man inte kan äta. Lite kryddat?

  • Anonym

   Är det nått Paow är expert på är att göra sig själv till offer, VARJE gång drama händer. Aldrig hennes fel. Visst, ingen förtjänar att få en flaska i huvudet. Men med hennes dubbelmoral, konstanta tycka synd om sig själv, supande och drama så undrar man.. Och lite ironiskt att så fort hon åker utomlands så hamnar hon i drama, känns om att detta är en 16årings blogg…

  • Vexx

   Det går. Själv sett det. Men d kommer bara slem till sist.

 • Hanna

  Krya på dig och hoppas det gör mindre ont nu!
  Sprid kärlek inte negativ energi!
  Är så intressant att läsa allas kommentarer i dina blogg inlägg.
  Man blir mörkrädd ibland och många som kommenterar verkar vara totalt perfekta och aldrig göra misstag eller fel. Att döma någon annan ut efter bara en del av informationen, information som inte är källkritisk och tro sig veta hur det är eller ligger till…hmm..
  Följ det som du mår bra av Paow och kämpa på för att vara glad och må bra!
  Ha äkta vänner runt dig och framför allt lev livet på det sätt du vill och önskar. Kram

 • H

  Hej.
  Jag är 40 + och jag vill säga till dig P att för ca 25 år sedan var jag exakt som du är nu. Jag vågar till och med påstå att jag är värre.
  Mitt beteende på den tiden har fått många konsekvenser än idag och mitt rykte kommer aldrig att tvättas bort. Jag har förlorat så många vänner och så mycket integritet längs vägen.
  Idag är jag en ganska ensam människa men jag mår bra.

  Jag önskar bara att någon hjälpt mig att bromsa. Att någon hjälpt mig att se min del i allt. Att någon brytt sig så mycket för att försöka hjälpa mig till insikt. Jag önskar att jag tidigare förstått hur jäkla farligt alkohol och mitt beteende var i kombination.

  Men det tog alltså 20 år.

  Hoppas du kan hitta tillräckligt med styrka för att hjälpa dig ur en negativ spiral tidigare än vad jag kunde hjälpa mig själv. Lycka till!
  Kram från en tidigare partyprinsessa som trodde att världen snurrade kring henne och som ALLTID hamnade i trubbel

 • Anna

  Krya på dig💕

 • Karin

  Det är inte ok att slå en flaska i huvudet på folk! Och det hör inte hit om den som fick flaskan i huvudet är nykter eller ej! Man gör bara inte så! Det kan bli konsekvenser i framtiden för den som fick flaskan i huvudet som man inte kan se just nu!

 • Blomblad

  Du får nog vara aktsam när du är på ett ställe där det dricks alkohol och alla klarar inte det. Det är ordningsvakter som får ta ut folk i Sverige.
  Var inte naiv utan ta lärdom av denna händelse.
  Krya på dig och vila. Följ doktorns
  rekommendationer.
  Man lär sig så länge man lever.
  Ha det fortsatt kul !

 • Isabelle

  Hoppas du mår bättre snart !!!

 • Alina

  Fast du skrev ju på Instagram att du arbetade. Men om det var som du nu påstår, att du inte arbetade, då är det ju ännu märkligare att det var du som skulle kasta ut tjejen..

 • Anna

  Jag blir på riktigt rädd av majoriteten av dessa kommentarer. Omständigheter är helt ointressanta runt omkring detta, HELT OINTRESSANTA. Paow har fått en glasflaska slagen i huvudet vilket rubriceras som grov misshandel och hade kunnat slutat mycket värre än som det är nu.
  Jag hoppas verkligen att du polisanmäler detta.
  Och alla ni som kommenterar och beter er som 14 åringar, jag skäms.

 • Maria

  Alltså vad är det för fel på er? Hon har fått en flaska i huvudet och ni skriver att hon ju drack den kvällen och skriver indirekt ”att hon får skylla sig själv”. Hur orkar ni lägga er energi på att skriva helt vidriga saker? Vad vill ni uppnå med det ni skriver? Suger era egna liv så mkt att ni mår bättre av att trycka ner henne? Kan ni inte göra ngt annat med er tid om ni inte orkar skriva ngt positivt eller snällt? E ni så jäkla avis då ert eget liv suger? Om det e ngn som ska växa upp är det ni. 2018 och ni håller på med sånt jävla drabbel. Väx upp för fan.

 • Cicci

  ANMÄL! Trots vad alla nötter här skriver har din berusningen NOLL att göra med den andra personens beslut att misshandla dig. Hoppas hon hamnar i fängelse för en betydande tid framöver.

  • Ajje

   lol nej hon får inte fängelse i sverige för detta, förmodligen läggs fallet ner i ”brist på bevis” och i bästa fall blir det skadestånd men förmodligen inte. Svensk polis suger.

 • Anonym

  Går endast på FAKTA. Enligt Aftonbladet så JOBBADE Paow och var BERUSAD.
  Spelar ingen roll. Paow har spritproblem och borde låta bli alkohol så hennes problem slutar någongång. Gå till terapeut och sluta med alkohol! Ditt liv förstörs.

  • K

   För Aftonbladet är en säker källa? Suck. Oavsett om Paulina jobbade och var onykter är det aldrig nånsin okej att bli slagen eller få en flaska i huvudet. Det kunde faktiskt gått hur illa som helst, även om det gick riktigt illa nu. Hoppas Paulina mår bättre snart!

  • Susanne

   Haha som att allt som står i Aftonbladet är ”fakta”…

 • Anonym

  Det var ju Paow som började dramat. Hon ptutade inte löst utan det var rejält och då provocerar hon bråk. Paow har ju alkohol problem och hennes sätt att ta tag i sitt liv är att åka till Spanien och supa ännu mer.

 • Fundersam

  Verkar som att du haft tur ändå med tanke på vilken skada en flaska i huvudet faktiskt kan göra. Blir lite fundersam bara då jag jobbar själv på en akutvårdsavdelning och vi behåller ALLTID skador mot huvudet ett dygn. Är det alkohol inblandat är det viktigt att alkoholen går ur kroppen, för att inte fylla/bakfylla ska förändra några symtom. Alkohol är även blodförtunnande vilket ger en ökad blödningsrisk. En röntgen som ser ”bra” ut kan ändå förändras, beroende på skada samt ev medicinering/ alkohol etc. Fortsätter du må dåligt skulle jag rekommendera att du söker vård igen. Hellre en gång för mycket än en gång för lite.

  Hoppas du tar hand om dig (och struntar i alla elaka kommentarer. Om P var berusad eller inte när detta hände förändrar inte situationen. Tycker alla borde låta bli att döma när vi istället kan stötta varandra? Fixar man inte det kanske man inte ska säga/skriva nånting..)

 • Maria

  Anonym, jag bara undrar en sak, varför följer du pawos blogg? Kan du svara på d? För det andra kan du ngn straffrätt lr? Hon puttar och därmed provocerar och då är det försvarbart att bli slagen med en flaska i huvudet lr? Skulle inte tro det. Lägg din tid på att läs en juridikkurs ist för att spy ner hennes blogg med skit. Du skulle bespara oss andra en hel del.

 • Dk

  Hoppas du mår bättre snart Paow!!

 • Carina

  Nyfiken om du kommer anmäla? Vad hemskt, hoppas tjejen som gjorde detta får sitt för detta lät verkligen hemskt. Hade hon slagit på fel ställe så hade det kunnat orsaka ett drop/mord..
  Hoppas du mår lite bättre nu iaf, var rädd om dig🙏🏻

 • A

  Hjärnskakning är verkligen inget att leka med. Ta det väldigt lugnt så länge du känner ens lite symtom. Och sök läkare igen om symtomen inte försvinner.

 • Michaela

  Att hon slår dig i bakhuvudet säger ju det mesta, feg jävla råtta! Usch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *