Puerto portals

Hej på er. Igår så var jag och min ”extra pappa” Riccardo ute och käkade i portals. Åt tonfisktartar och tog en drink. Efter det åkte vi till en bar. Drack en bloody Mary(älskar det) och sen åkte vi och kollade läget på GGBC. Sen gick jag faktiskt hem. Blev en lugn kväll. Jag känner verkligen att jag blivit äldre. Men jag älskar att vara runt människor som sprider en sån bra energi! Jag är ju extrovert så jag lever verkligen på bra energi.

Just nu så bor jag i en 4a ensam. Och helt ärligt så är det rätt skönt. Komma hem på kvällarna och lägga sig ensam i sängen. Känner äntligen att jag är på en plats i livet där jag klarar av att vara själv. Det har jag aldrig någonsin vart innan.

Sen vad är det för kommentarer jag får. ”Åker och kn**lar runt i Spanien”. Just nu är jag på en plats i livet där jag bara vill vara själv, jag söker ingen form av närhet av någon på något sätt om ni verkligen vill veta det. Jag letar inte efter någon att ”ligga med” men om jag nu ville det så hade det väl vart asfett? Det finns någon som jag har ögonen på, det är ingenting idag med tror att det skulle kunna bli något i framtiden. Men det är inget vi vill stressa fram och vi har inga skyldigheter till varandra. Så sluta skriv elaka saker! Man får ligga hur mycket man vill och jag har alltid vart ganska ärlig om det. Jag har haft sex med 2 personer efter Mitt senaste uppbrott och jag kände att jag inte får ut så mycket av det, men skulle jag hitta någon jag känner att jag vill ha sex med. Låt mig!Efterblivna avundsjuka människor -.- Jag kan jobba vart ifrån i världen jag vill. Nu blev det att jag bor på Mallorca. I Magaluf. Här finns det tonvis med bra restauranger, jag hjälper till med idéer till klubben, många av mina nära vänner är här, jag har kontakter här. Mallorca är en av världens vackraste platser med underbar mat och SÅ fina ständer, bra fest och bra väder. Så varför skulle det vara så fel att bo här? Förstår inte.

(Visited 152 times, 1 visits today)

62 Comments

 1. A1 maj 6, 2018 at 8:08 e m

  Delar inte alla dina åsikter på ngt sätt. Men att festa å ha sex när man är 25 kan ju inte va konstigt på ngt sätt. Men du drar ju på dig en del kommentarer för att du provocerar, och det tror jag du vet och även vill. Sköt om dig och ha det gött! Och ta dig 4 drinkar eller 5, kram

  Reply
 2. Anonym maj 6, 2018 at 9:41 e m

  Japp, jag är så avundsjuk att jag håller på å spricker! Du är en riktig talang och framgång med ett fruktansvärt bra tyckte! Lever på en blogg som alla tycker är patetisk, ingen utbildning i huvudtaget, inte ens gymnasiet, skämt ut sig totalt genom att knulla runt i tv och nu måste försöka med all sin kraft att övertyga folk att du visst inte knullar runt. Och byter kille oftare än vad du byter trosor. Ja, fortsätt försök intala dig själv att alla är avundsjuka på dig. Det är bara pinsamt.

  Reply
  1. Anonym maj 7, 2018 at 1:54 f m

   Och sen att du ena dagen sitter o gråter i ett inlägg o säger att folk ska vara snälla, nästa dag sitter du och kallar folk efterblivna. Ännu en bekräftelse på hur intelligent du är.

   Reply
   1. Malin maj 7, 2018 at 5:42 f m

    Och ändå är du här inne och läser hennes blogg? Undra vem som är patetisk egentligen…

    Reply
   2. Camilla maj 7, 2018 at 12:48 e m

    Och du läser uppenbarligen den där patetiska ointelligenta bloggen regelbundet….hmmm…. 😉

    Reply
    1. Anonym maj 7, 2018 at 9:49 e m

     Somsagt, det är ganska roande att läsa en blogg av tjej som antingen är manisk, deprimerad, ”jäääätteglad”, hysterisk eller allmänt borta och som säger emot sig själv konstant osv. Fast mest hemskt iförsig. Hade ju dock vart roligare att se henne växa upp men det kommer lär ju aldrig hända. Men ja, rätt roande är det ju och även roande att se hennes Fjortispower som säger Go girl, fortsätt vara blåst för det är vi också!

     Reply
   3. Ajje maj 8, 2018 at 8:01 e m

    Ilska och sorg är normala reaktioner på psykisk misshandel. SKÄRP DIG! Jävla nättroll! Är du lika ful i verkligheten eller?

    Reply
 3. Johanna maj 6, 2018 at 10:58 e m

  Om hon nu ligger runt. Är det ngt fel med det ens? Jag tycker ovanstående kommentar osar mycket ”slut shaming” och är endast ute efter att kränka.
  Jag trodde vi hade kommit längre i Sverige 2018.

  Dessutom gällande personer som har det tufft i livet som Paow uppenbarligen har i perioder: finns det ngn poäng att sparka på den som ligger ned?

  Jag önskar att folk kunde tänka efter och visa mer medmänsklighet och värme i sina kommentarer.
  Jag har aldrig kommenterat på Paulinas blogg förut men jag ville bara säga att jag uppskattat Paows öppenhet och ärlighet kring sexualitet. Det känns uppfriskande. Jag önskar henne allt gott.

  Reply
 4. Max maj 7, 2018 at 4:20 f m

  Haha, exakt!

  Reply
 5. Malin maj 7, 2018 at 9:07 f m

  Du ser fantastisk vacker ut Paulina. Vistelsen utomlands gör dig bara gott👍njut njut njut. O bry dig inte om alla elaka sjuka kommentarer från dom som inte unnar dig det. Det ligger hos dom. Många varma kramar till dig❤❤❤

  Reply
 6. A1 maj 7, 2018 at 10:31 f m

  Ni som uppenbarligen hatar allt hon gör. Sök er till ngn annan blogg, vrf bara negativa kommentarer. Det kan väl inte va så att ni älskar att hata…

  Reply
  1. Maria maj 7, 2018 at 3:55 e m

   Hon skrev efter att hon och Lance hade gjort slut att de hade bestämt att hon inte skulle dricka innan han hade fullt 18, men nu när dom inte är tillsammans så kan hon dricka Ibland 🙂

   Reply
 7. Sofia maj 7, 2018 at 6:17 e m

  Du är singel o gör vad du vill!! Passa på medans du kan för när du minst anar det står din framtida man där och även pappan till dina barn ( om du vill ha några) sen om du knullar med 10pers el en jävla massa har igen med att göra.
  Lev ditt liv för fan innan livet lever fan med dig

  Reply
 8. Sofia maj 7, 2018 at 6:18 e m

  Du är singel o gör vad du vill!! Passa på medans du kan för när du minst anar det står din framtida man där och även pappan till dina barn ( om du vill ha några) sen om du knullar med 10pers el en jävla massa har igen med att göra.
  Lev ditt liv för fan innan livet lever fan med dig

  Kram

  Reply
 9. My maj 7, 2018 at 8:06 e m

  SÅÅÅ BRA ! KÖR ! Skit i vad andra säger och tycker och tänker.

  Reply
 10. Josephine maj 7, 2018 at 9:48 e m

  Folk med elaka kommentarer är på riktigt bara att kasta! Vad gör ni ens här?

  Har ni aldrig hört citatet från bambi?
  ”Om man inte har något snällt att säga så säg ingenting alls?”

  Försök att inte ta åt dig. Fortsätt att vara du Paulina!!

  Reply
 11. Anonym maj 7, 2018 at 9:55 e m

  När ska du växa upp? Tycker du inte själv att du lever kvar i det förgångna kolla på Dessie Kenza blondinbella ?? Som utvecklas men du står o stampar på samma ställe hela tiden är det inte pinsamt ???vad har du jo samarbeten sen inget. Sorligt lycka till

  Reply
 12. Anonym maj 7, 2018 at 11:13 e m

  Vad vi gör här? Får oss ett gott skratt då vi läser om en väldigt psykiskt sjuk tjej som tror att hon är helt normal. I vissa lägen måste man bara skratta åt eländet. Och därför är vi här.
  Vi får gratis underhållning medans Paow får betalt. Win Win….

  Reply
  1. Anonym maj 8, 2018 at 3:19 f m

   Det roliga är att Anonym ovan är inte ens samma person som jag, har ingen aning vem det är. Vilket betyder att det är måååånga som delar samma åsikter och som ser likadant. Paow är 25, en vuxen kvinna, inte en 18åringn längre. Hennes terapi för att hon mår dåligt är att åka ill Grabbarna grus och supa istället för att söka hjälp. Hon kan bli frisk men hon blundar för sina problem och intalar sig själv att alla är avundsjuka och det är alla andra det är fel på. Det är så sjukt tydligt att hon är missnöjd med livet, hon har åstadkommit noll. Dags att ta tag i sig själv.

   Reply
   1. Nicole maj 12, 2018 at 6:51 f m

    Kan du anonyma inte skriva från dig själv? Eller du måste vara anonym? Vågar inte säga vad du tycker om du inte är anonym kanske? Hade velat träffa dig i verkligheten och se vem fan du är som sitter o skriver så här.

    Reply
  2. Ajje maj 8, 2018 at 8:13 e m

   Men är du HELT sjuk i huvudet eller?! Du låter ju störd DE LUXE!

   Reply
 13. Sofie maj 7, 2018 at 11:52 e m

  Jag delar inte alltid dina åsikter, men det gör jag egentligen inte med någon. Men jag tycker att varje människa har all rätt att få vara med vem man vill, ha sex så mycket man vill och med vem man vill (om man inte är i förhållande) utan att man ska behöva få elaka kommentarer. So what om man gillar sex? Passa på medans man kan, vill och orkar! Det jag stör mig mest på är hur folk alltid ska lägga sig i vad man än gör, som privatperson eller inte. Jag kan slå vad om att majoriteten av alla som kommenterar som Anonym är unga tjejer som helt enkelt bara vill ha någon att slänga skit på. För visst är det spännande att se någon annan må dåligt?.. Inte skulle dem sitta och kalla sin vän irl för ”psykiskt sjuk”, ”deprimerad”, ”hora” osv. för att man dricker eller har sex ofta? Det kanske ligger annat bakom varför dem säger saker som detta, vad vet jag. Och om nu Paulina är deprimerad då? Vad är det du vill få sagt genom att säga det till henne? Depression är ett tungt ämne och något som många mååånga lider av, inklusive jag själv, och framförallt många kvinnor (man/kvinna, ingens depression betyder mindre än den andre). Många får inte heller den hjälp man kanske behöver och alla kanske inte har lika mycket skinn på näsan som någon annan har. Jag har tur som har min familj och terapi till hjälp, alla har tyvärr inte det..

  Anyway, enough rambling. Du gör du, och jag gör mitt. Det betyder inte att jag eller du borde klanka ner på folk. Man får ha åsikter, absolut. Men ibland kan det vara bra att tänka på om det du skriver är något du skulle säga om du träffade denne i verkligheten.

  ”Be yourself. Everyone else is already taken”

  Reply
 14. Cecilia maj 8, 2018 at 8:22 f m

  Dendär ”extra pappan” är ju din sugardaddy hur fel bild kan du ha som många säjer sök hjälp men det förstår ju inte du. Synd om dig.

  Reply
  1. Ajje maj 8, 2018 at 8:16 e m

   LOL! Aa, för man behöver en sugar daddy när man tjänar 100 lax i månaden, ska du se. Snarare P som får sugar guys isåfall som lever av HENNE, haha!

   Reply
   1. Anonym maj 9, 2018 at 3:18 f m

    Vi alla har sett henne på Lyxfällan och det är ganska allmänt känt vad bloggare tjänar och nej, inte ens i närheten av 100 lax i månaden. Är du 10 år? Du skriver seriöst som en liten arg 10åring. Paow tjänar pengar på sin blogg, for now. Och det är inga enorma summor. Hon börjar nog oroa sig för sin framtid, dags att skaffa sig en sugardaddy.

    Reply
  2. Malin maj 17, 2018 at 12:59 e m

   Du verkar avensjuk och efterbliven Cecilia annars hade du inte brytt dig vad andra gör

   Reply
 15. Blomblad maj 8, 2018 at 9:20 f m

  Camilla: jag börjar tycka synd om dig. Vad skall hon söka hjälp för? Och hos vem? Jag tycker att P skulle isåfall utnyttja sin potential bättre …
  Du Camilla sitter säkert på ditt trista jobb ….. det luktar avundsjuka långa
  vägar från dig.
  Det kanske är du som behöver hjälp …. hur har du tid att sitta och kasta
  en mass skit ???? Pinsamt !!!

  Reply
  1. Cecilia maj 8, 2018 at 12:03 e m

   Paulina är pykist sjuk det kan man se redan långa vägar. Jag är inte avundsjuk alls varför skulle jag vara det? Och jag kastar inte skit utan ser och talar ut det som är fakta. Kanske du borde söka hjälp med då du försvarar Paulina istället för att försöka få henne att inse att hon behöver hjälp.

   Reply
   1. Hanna maj 8, 2018 at 12:10 e m

    Pykist 😂👏🏻

    Reply
   2. Camilla maj 9, 2018 at 9:40 e m

    Vad som är fel på hela samhället i en och samma person. Det gör ont i mig att du har (eller får, gissar jag på utifrån ditt beteende) rösträtt. *Chansar på att personen hon skriver om är hennes sugardaddy* allt du skriver om henne är vad du tror. Och sen sitter du på fullaste allvar och hävdar att det enda du skrivit är fakta.

    Även om det här vore fakta så är det ju störtlöjligt, för du vet ju inte. Jag kan säga att du har en sugardaddy och är psykiskt sjuk (och det håller jag som rätt troligt efter en snabb analys) och jag kan ju ha hur rätt som helst i det. Men jag skriver bara vad jag tror. Inte i nån verklighet kan jag sitta här och hävda att det jag precis skrev är fakta.

    Om du tror att det är vad du gör så har du nog inte ens gått klart grundskolan. Du skulle verkligen behöva universitet också. Där får man lära sig ordentligt vad man KAN presentera som fakta. Inte vad som känns väldigt troligt och kalla det sant.

    Reply
    1. Cecilia maj 10, 2018 at 7:33 f m

     Och du kan inte läsa.. Det är inte vad jag tror utan som du tydligt uttryckte dig. Hoppas du tar hand om dig, puss!

     Reply
     1. Camilla maj 11, 2018 at 11:45 e m

      Fattar inte hur du överhuvudtaget bemötte min kommentar där om hur du hävdar att det du öser ut dig är ”fakta” enligt dig. Det enda jag kan se är att du skriver hur du tror att det är. Och kallar det fakta. Och ditt svar är obegripligt svammel. Ett svar som inte säger nåt annat än att du inte har nåt svar.

 16. Blomblad maj 8, 2018 at 11:18 f m

  ooops…… menar Cecilia inte Camilla …….

  Reply
 17. Blomblad maj 8, 2018 at 12:59 e m

  Cecilia: ta en till ditt på ditt eget liv istället för att komma med så grova
  värderingar och anklagelser bakom din skärm. Du vet att det inte är så svårt att få tag i Ip-nummer. Skäms på dig. Du är illvillig och verkar helt besatt.
  Gör som vi andra ta inte saker så seriöst ! Skit i bloggen så mår du bättre.

  Reply
  1. Ajje maj 8, 2018 at 8:17 e m

   Precis vad jag oxå tänkte. Hon låter besatt. Måste vara någon som blivit trampad på tårna.

   Reply
  2. Cecilia maj 9, 2018 at 2:02 e m

   Ursäkta men man får ingenting reda på vad du försöker skriva..😊

   Reply
   1. Ajje maj 10, 2018 at 10:40 f m

    ”Man får ingenting reda på vad du försöker skriva”? Du låter psykotisk, du kan inte ens uttrycka dig i skrift på ett begripligt sätt. Mot galenskap kan man inte argumentera, du är sjuk och behöver hjälp. Se till att bli medicinerad eller inlagd, det behöver du!

    Reply
    1. Cecilia maj 10, 2018 at 2:10 e m

     Hahaa vad söt du är då du inte fattar något😂😂😂😂

     Reply
     1. Ajje maj 11, 2018 at 9:45 f m

      Shit vad störd du är. Undrar vad du varit med om som gjort dig sådan? :'(

     2. Cecilia maj 11, 2018 at 12:51 e m

      Har du någonsin hört om sarkasm. Tydligen inte😂 och hur du blir extremt störd på andra kanske du borde fundera allvarligt på dig själv. Synd om dig hur du skriver om andra då det är du som har det du påstår andra har.

    2. Ajje maj 11, 2018 at 6:00 e m

     Svar till sista kommentaren: Sarkasm? Så nu backar du ur ditt uttalande och skyller på sarkasm? Jodu, jag kan läsa av sarkasm utan problem och du menade varje ord, du är sjuk, Sök hjälp!

     Reply
     1. Adam maj 11, 2018 at 6:11 e m

      Cecilia…
      Du verkar vara en fruktansvärd person. Du skriver som följande:
      ”När du blir störd på andra så kanske du ska tänka på dig själv…”
      Men du gör precis tvärtemot. Du är inne i de flesta bloggarna och trycker ner dem. Vem tror du att du är?
      Du skriver själv att när man bli störd så ska man tänka på sig själv- gör du det, du som har gett det rådet.

     2. Camilla maj 11, 2018 at 11:48 e m

      Jag har aldrig stött på någon som är hela paketet av dålig på att uttrycka sig, har så taskig attityd och Så. Lite. Självinsikt. Kastar sten i glashus. Du kan inte vara på riktigt. Du sitter bara och driver med folk va. Eller så har du faktiskt ingen som helst uppfattning om att det du skriver till Ajje är precis vad du själv skriver. Svårt att ta nåt du gör på allvar. Sarkasm vet du för övrigt inte vad det betyder. This is so fucking sad 😂

     3. Cecilia maj 12, 2018 at 8:12 f m

      Måste erkänna att det är extremt underhållande att läsa era kommentarer mot mig som ni inte känner ni tycks tro att ni känner mig bättre en vad jag gör själv. Allt ni skriver ått mig är en enda stor joke. För jag har inte den minsta aningen om vem ni försöker prata om inte jag i alla fall och ni vet inte själv vad ni skriver😁😂😂😂😂

 18. Camilla maj 9, 2018 at 9:35 e m

  Kul det skulle va om din blogg kunde handla om nåt annat än att försvara sig mot kommentarer.

  Reply
 19. Anna maj 10, 2018 at 7:54 f m

  Du passar så sjukt bra i lugg ! 😍

  Reply
 20. Roosi maj 10, 2018 at 11:01 f m

  Du har sagt några gånger att du ska blogga mer. Skulle vara kul om du gjorde det!

  Reply
 21. Sannie maj 10, 2018 at 12:11 e m

  Missunnsamma människor och den vanliga avundsjukan! Kör på medan du kan!!!

  Reply
 22. Camilla maj 11, 2018 at 11:31 f m

  Är så trist att varje gång du åker till Mallis dör bloggen, har varit samma sak varje gång, du bloggar ett inlägg precis när du kommer fram och sen i bästa fall en gång var 14e dag. Det är ju när du reser det är extra kul att läsa bloggen så om du måste ta paus gör hellre det när du är hemma i Sverige 🙂

  Reply
 23. Eva maj 11, 2018 at 12:55 e m

  Tror du mår dåligt. Knulla så mycket du vill om du tycker det är kul. Lugg passar du inte i.

  Reply
  1. Camilla maj 11, 2018 at 11:52 e m

   Varför i hela världen har man ens behovet att tala om för en människa man inte känner att hon inte passar i lugg. Då vet vi att just du, som ingen ens vet vem det är som inte blivit tillfrågad, tycker om Paulinas lugg. Går du fram till folk du inte känner på stan och säger så? Eller spar du din ouppfostrade personlighet till internet? Gud 😂

   Internet – där folk måste få säga vad de tycker om de har en negativ åsikt och sen ba ”vadå får man inte vara ärlig” som om oförskämd ärlighet är detsamma som att ”inte ljuga” och ”bara säga sanningen”

   Du passar inte i din personlighet heller. Det är det ingen som gör.

   Reply
  2. Malin maj 17, 2018 at 12:54 e m

   Eva du måste vara efterbliven med din kommenterar!! Normala människor kan bete sig

   Reply
 24. Anonym maj 11, 2018 at 6:37 e m

  Snälla Paulina, lyssna inte på alla elaka kommentarer. Jag vet att det är mycket sånt just nu och du ska veta att du aldrig ska acceptera det! Sen att folk reagerar på att du ryter till och kallar dem efterblivna? Hade jag varit du hade jag bett dom gå och dö typ, så jävla äckliga, elaka och avundsjuka människor. Förmodligen fula, fattiga tjockisar som jobbar på ica utan vänner, som sitter hemma och hade önskat sig ett lika socialt liv som dig och att ha möjligheten att resa runt & ha ett heltidsjobb. Jag tycker du är en otroligt stark tjej som står emot dessa kommentarer. Har aldrig kommenterat på dina sociala medier förut men blir så provocerad på all hat du får för precis allt du gör. Du kanske inte har så ”stabilt” liv med ett jobb med fast inkomst, och lever ett Svensson liv men det kommer senare. Ta dessa år du behöver och gör det du vill hinna med, för på din dödsbädd är det sånt du kommer minnas! You go girl, massa kärlek till dig. PS. Du är skitsnygg 😘

  Reply
  1. Anonym maj 11, 2018 at 6:39 e m

   Att inte behöva ha ett heltidsjobb* (menar inte att influencer inte skulle vara ett jobb)

   Reply
 25. Anonym maj 12, 2018 at 5:29 f m

  Självklart har Paow problem. Det har hon haft hela livet. Och kommer alltid ha.
  Läste en artikel igår i Aftonbladet om Paow. Nu har hon varit igång igen i Spanien och bråkat på fyllan. Drämde till en tjej med en flaska i huvudet sedan fick hon en tillbaka. Vuxet…Oh ja! Sen finns det nån som beskyddar henne här. Haha….ett till psyko.

  Reply
 26. Anna maj 12, 2018 at 10:32 f m

  Su är på en plats i livet där du vill vara själv?
  – men åker på resa utomlands
  Du vill inte ligga
  – men har ögonen på nån
  Dubbelmoralen.
  Jag gillar dig som person och det känns som att jag känner dig. Du är fin väldigt, men behöver växa upp lite bara. Det kommer med tiden.

  Reply
 27. Nemo maj 12, 2018 at 11:51 f m

  Har ni inget snällt att säga kan ni vara tysta har inte era mammor lärt er det? Handlar om vanligt hyfs.

  Reply
 28. Ann-Sofie maj 12, 2018 at 8:08 e m

  Helt sjuka är ni. Har ni inget snällt att säga kan ni vara tysta!

  Reply
 29. Malin maj 17, 2018 at 12:50 e m

  Jag,tkr ni anonyma horungar bara ska hålla käften. Ni är otroligt korkade och svagt begåvade
  sopa framför era egen matta innan ni yttrar er hur andra är
  annars hade ni inte dömt Paow som ni gör. Smarta människor tänker inte dem talar och snackar inte skit om hur andra är .. Dom lägger inte energi på och bryr sig vad alla andra gör..Paow är också en människa om ni inte tkr om henne ge fan att läs hennes blogg och skaffa ett liv. Det är förtal som ni håller på.. Undra vem fan som ska växa upp !! Låt bruden vara. Fattar ni inte hur kränkande era kommentarer är och att är psykisk mobbning ni håller på med.. Ni har inget självförtroende. Börja med att skaffa ett innan ni trycker ner andra för att må bättre så lågt beteende!! Kram bästa Paow ❤️❤️Peace

  Reply
 30. Malin maj 17, 2018 at 12:52 e m

  Jag,tkr ni anonyma horungar bara ska hålla käften. Ni är otroligt korkade och svagt begåvade
  sopa framför era egen matta innan ni yttrar er hur andra är
  annars hade ni inte dömt Paow som ni gör. Smarta människor tänker innan* dem talar och snackar inte skit om hur andra är .. Dom lägger inte energi på och bryr sig vad alla andra gör..Paow är också en människa om ni inte tkr om henne ge fan att läs hennes blogg och skaffa ett liv. Det är förtal som ni håller på.. Undra vem fan som ska växa upp !! Låt bruden vara. Fattar ni inte hur kränkande era kommentarer är och att är psykisk mobbning ni håller på med.. Ni har inget självförtroende. Börja med att skaffa ett innan ni trycker ner andra för att må bättre så lågt beteende!! Kram bästa Paow ❤❤Peace

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *