Har haft en paus.

Livet går upp och ner ibland. Just nu är det lite jobbigt och jag har flytt från mycket. Men jag försöker. Har åkt ut till min pappa på landet och vart här ett par dagar helt ensam. Jag behövde det. Det är sjukt att vara ensam med sig själv kan vara ens värsta fiende. Men det blir bättre för varje dag sen min panikångestattack jag hade för några dagar sedan.

Tack för att det forfarande är så många här inne trots att jag inte uppdaterar ibland. Jag kämpar. Hoppas ni också gör det. Hörs snart.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (75)
 • Nicole

  Jag kämpar också. Kram ❤️

 • Josefine

  Vet inte vad som hänt men hoppas du mår bättre snart 🌸

  http://nouw.com/sjosefine

 • Jonna

  Tjao gumman! Fan att du mår såhära:/ jag har följt länge din blogg, sen du började blogga nästan. Jag har själv också levt lite upp och ner. Nu har jag inte jobbat knappt nå under två år.. jag är 25 så lika ålder som du. I flera år så pga hur man mått så kan man ju bli därför vilsen. Jag fick prova en meds som heter lyrica. 150 mg räcker två gånger om dagen. Nu jobbar jag igen och det går så mycket bättre. Jag har haft panikångest, jobbigt som fan i folkmassa dagligen. Svårt o komma igång endel dagar, andra dagar helt igång. Väldigt upp och ner. Jag orkade inte ha det såhär längre. Jag tar inte lyrica varje dag längre, men minst tre gånger i veckan brukar jag. Därför den är fysiskt beroendeframkallande.men alla dagar börjar ju inte alltid dåligt, sådå tänker man ju inte på att ta den. Jag är försiktig föratt de står så. Prova skadar ju inte iallafall! Hoppas det blir bättre för dig!styrkekramar till dej! Pusssss😘

 • J.O.

  Snälla gör en hårmineralanalys. Med för mycket metaller i kroppen mår man skit. Påverkar sömnen, reproduktionsorganen och psykiskt mående med ångest och depression. Även magen på erkas. Man får väldigt många symptom. Ensamhetsrädslan samt etomofobin du hade kommer säkerligen därifrån.

 • linda

  Hoppas det blir bättre snart ! 🙂
  Man kan inte alltid vara på topp

 • Anonym

  Ja vi läsare har ju märkt i många år hur dåligt du mår. Och värre har det blivit. Hoppas du en dag vill ta hjälp av någon som är utbildad. Dina bilder och text räcker för att vi ser hur illa det är.

 • Sandra

  Ja hon borde börja med att få hjälp med att sluta helt att dricka alkohol! Sedan psyket och hälsan. Sedan skaffa sig ett riktigt normalt liv och annat jobb och utbildning.
  Sen en riktig normal man och skaffa barn. Det hjälper inte att bara åka ut till landet till sin pappa. Det krävs mer än så!

 • Hanna

  Kämpa på, du är bra som du är och du klarar detta 🌸 ha en fin midsommar!

 • Anna

  Det är väl klart hon åker till lilla pappa när hon mår dåligt. Han har ju alltid gett henne mat och pengar så Paow tror att livet ska vara så utan ansträngning. När hon sedan mår dåligt så vänder hon sig till sin pappa för att tro att hon blir botad. Sinnessjukt.

 • Cecilia

  Nämen sluta tycka synd om dig själv och skaffa hjälp!

 • Anonym

  Det låter som du har väldigt mycket ångest och man märker på din blogg att du flyr undan med alkohol. Du skulle nog mår bra av att skaffa professionell hjälp, rutiner, ett stabilt jobb, börja träna, sluta dricka alkohol på ett tag, fundera över vad du verkligen vill göra i resten av livet och hitta dig själv. Man mår bra av stadiga rutiner och det låter väldigt jobbigt att må så dåligt hela tiden och vara så beroende av andras närhet.

 • Ximena

  Elaka djävla troll! ni vet vilka jag menar. Karma lagen samlar sig och plötsligt kommer ni att uppleva allt som Paow upplever plus lite till.
  VARFÖR låter Paow er hålla på och trakassera?

  • Cecilia

   Varför är du så elak? Jag ser inga troll här utan bara fakta om Paow. Gå ut och ha en skön midsommar istället för att vara elak.😊🌼🌸

   • Anonym

    HUR är det elakt att uppmana någon att söka hjälp när den ständigt sitter och skriver hur dåligt den mår?! Nu får ni väl ge er. Det gör inte Paow något gott av att fortsätta festa och strunta i att ta tag i det, det kommer bara bli värre. Vi uppmanar henne att söka hjälp för att hon ska må BRA. Man behöver inte vara en utbildad psykolog för att tipsa en människa om att få hjälp om att må bra. Det är med OMTANKE. Sluta dalta och försök få henne på rätt bana i livet istället.

    • Lalle

     Men de råd ni ger är värdelösa. Som att säga åt någon med feber att börja springa och arbeta så blir det bättre. Hon mår dåligt av ett skäl, oftast för att något står fel i kroppen. Hon behöver en bra naturläkare och ingen så kallad ”Vård” där man hamnar i ett ekorrhjul med värdelösa samtal och giftiga kemiska preparat för att mixtra med hjärnans signalsubstanser och aldrig mår bättre. Jag vet då jag just botats från en 22-årig ångest så svår att jag sjukpensionerats. En naturläkare vid namn Andreas Kalderon i Helsingborg hjälpte mig via homeopati. Jag trodde inte ens på det men är idag frisk. Vården är för dåligt utbildad och arbetar med för primitiva medel för att hjälpa någon. Saker som man tror är psykologiska för att man har symtom från hjärnan, är oftast i själva verket biologiska och kan botas men folk slår bara bort detta som om de VILL fortsätta vara sjuka. Well inte jag! Jag greppade efter halmstrån och detta halmstrået botade mig!

     Folk kör från Gotland för att få komma till denna mirakelläkare och jag förstår idag varför. kan inte hjälpa att fnittra till när jag tänker på vården..herrejisses..vården..vem har de någonsin hjälpt med sin okunskap? Är vida känt hur de sjabblar och inte kan någonting.

     • Malin

      Lalla, jag hoppas du skojar när du dissar vetenskapen och sjukvården till förmån för kvacksalvare (det du kallar ”naturläkare”) ? Kvalificerat skitsnack, är det.

     • Anonym

      Jag hoppas seriöst att du skämtar. Inte många hästar hemma där.

     • Lalle

      Men herregud, mobbarcecilia och sidekicken Malin; jag har ju själv blivit frisk av det och ser andra också bli friska. Vad FAN har sjukvården gjort för att hjälpa de som mår dåligt? Allt de gör är att ge dem samtal och tusen olika antidepp, lugnande och gud vet vad! De som inte blir hjälpta av det då? Ärligt talat, Ni låter som två 12-åringar som inte har ett uns kunskap. Fan man vill ju bara drämma till er så blåsta ni är! Se till att läsa på istället och skaffa er lite RIKTIG kunskap, kunskap de som varit sjuka och blivit botade kan vittna om, era korkade töntar.

 • Malin

  Varför slutar hon inte supa/byta killar/blogga etc etc och söka börja PROFESSIONELL hjälp, är väl snarare en relevant fråga. Tjejen är ju trasig på alla håll o h kanter. Det kan t.o.m en blind se, så sluta dalta

 • Malin

  * börja söka

 • Lalle

  Malin, Cecilia och Anonym är solklart samma person. Hoppas ni ser det nu. Varför man är ute efter att trycka upp någons mående i ansiktet på dem för att få dem må ännu sämre beats me då jag aldrig gjort så mot en annan människa men något är ju uppenbart fel på denna människa.

  När någon mår dåligt. lyfter man UPP dem, diskuterar med dem, inte tar deras problem och trycker in det i nyllet. Det är trakasseri. Tror inte Paow riktigt orkar ta tag i det.

  Synd, för vackra lilla flickebarn, vi sviker dig inte trots dessa märkliga människor! Vi står på din sida och fortsätter läsa. Puss Paow! <3

  Ps: Kan förstå varför du vill bort från Stockholm, var där i några dagar och det var fett överreklamerat. Ganska tråkigt in fact. :p Men men, kunde varit värre, du kunde ha bott i landskrona, sveriges skitigaste stad.

  • Hanna

   Fint skrivet 🙂 glad midsommar!

   • Lalle

    You too, babe! Hugs’n kisses! <3<3

    • Anonym

     Haha det roliga är att jag har INGEN aning vilka de andra personerna är, jag skriver som jag tycker och sen råkar folk bara tycka lika dant. Sen är det inte elakt att ge Paow tips på att skaffa hjälp när hon UPPENBARLIGEN skriker efter hjälp på sin blogg. Tjejen mår inte bra, hon borde inte gå ut o supa såfort hon mår dåligt och trycka ner sina känslor i en låda. Det är tråkigt att se någon göra så mot sig själv. Hon mår inte bättre av att någon sitter och uppmanar henne till sitt självskadebeteende, hon behöver hjälp. Hon har mått dåligt i flera år och är rädd för sig själv. Hon behöver en stor jäkla push att ta steget att söka hjälp, för det blir inte bättre av att åka till pappa i några dagar och försöka vara själv sen tillbaka till storstan och supa. Jag tycker snarare att set är mer omtänksamt avfolk att uppmana henne att få hjälp så att hon kan försöka bli av med sin ångest osv för det vi ser bara en ond cirkel. Nej, jag är inte en utbildad psykolog, det är bara common sense. Jag har sett många tonåringar i precis samma sits som Paow, och en dag växer man upp och livet kommer ikapp. Tar man inte tag i sitt dåliga mående så blir det bara värre och värre och värre.

     • nenne

      Självfallet mår hon inte bättre av att supa men ger det er rätt att trycka ner en människa så? Nu försöker du ju rationalisera ert trakkasseri. jag förstår att du menar att though love är bättre än att dalta men jag håller inte med om ert tillvägagångssätt.

     • Ximena

      Akta dig med karma lagen!

     • Lalle

      Jag håller med dig om att hon inte bör trycka ner det med sprit och fest, det är helt riktigt. Jag såg verkligen inte att hon mådde dåligt eftersom glada unga människor jag känner som är i den åldern festar och är sociala på samma sätt och så har det varit i alla tider så hon har dolt det väl. Det enda jag reagerat på är att hon sovit så mycket, vilket är typiskt för en depression, men detta är möjligt att bota om hon går rätt tillväga och där kan jag sannerligen INTE rekommendera vården. Att du blivit hjälpt där tyder ju på att dina problem verkligen var psykiska men många om inte de flesta med dåligt mående har andra orsaker bakom det än psykiska och där kan inte vården hjälpa.

      Anser inte heller att vad de kallar psykologi numera, borde kallas så. Förr gick man i psykoanalys och gick genom hela sin barndom och LÖSTE knutarna. Numera talar man enbart om nutiden och psykologer vägrar diskutera ens barndom vilket om man har psykologiska problem, ofta är en bra start. Detta är helt förkastligt och folk blir helelr inte bättre. Jag ser samma folk inom psykiatrin, år ut och år in och de blir aldrig bättre eller hjälpta medan jag på 8 veckor hos en homeopat blev frisk. BOTAD på 8 veckor från 22 års helvete som vården insisterade på var psykiskt. Vilket skitsnack! Jag har nu varit helt ångestfri i 7 månader. Psykiatrin är ett rent lurendrejeri!

    • Cecilia

     Vet vad du pratar om. Vill uppenbarligen att Paulina söker hjälp jag är ingen läkare men har varit där själv engång i tiden fått hjälp och blivit bra. Om hon inte säker hjälp nångång kommer illamående att följa henne hela hennes liv igenom i värsta fall. Men som sagt hon måste själv inse det och själv söka hjälpen. Är bara hemskt att se hur hon är nu det har gått snabbt mera ner för.

 • Helen

  ❤❤❤❤❤❤❤

 • Kristina

  Så bra skrivet ! Kram

 • Anonym

  Fly till pappa på landet. Så typiskt. Han har gett dig mat och pengar hela livet och du har inte fått lära dig vad verkligheten innebär. Att jämt äta på lyx restauranger och dricka alkohol jämt är ingen lösning. Skaffa riktig hjälp och ett riktigt jobb där du får lära dig samarbeta och umgås med normalt folk!

 • Malin

  Karma? Vad yrar ni småtjejer om?

  • J.O.

   Den kommentaren talar för sig själv. Är man inte ens medveten om vad karma ÄR, kan det förmodligen inte bli värre. Alltså LOL!

 • Anonym

  Man får tydligen dålig karma av att man tipsar en tjej som mår dåligt om att söka professionell hjälp?

 • Ximena

  PAOW! varför blockerar du inte dessa troll?
  ANMÄLD till Robert Aschberg

  • Anonym

   Det jag sagt är att Paow borde skaffa professionell hjälp, det skulle jag gjort om jag mådde dåligt och det skulle jag tipsa en vän om ifall den mådde dåligt. Då kan du gärna säga exakt vad som är elakt/trolligt med det. Jag vet inte om du är extremt överkänslig eller om du tycker att professionell hjälp är det hemskaste som finns. Berätta gärna logiken.

 • Lova

  Älskade Paow
  Ta all tid du behöver…vila från bloggen och tar hand om dig. Kämpa på. Alla kämpa men på olika sätt. Varenda person is fighting there own battle liksom. Därför behövs större sympati bland mänskligheten. Njut av landet och din pappa🤗

 • Weronika

  Varför kommer mina kommentarer inte fram?:(

 • Sara

  En stor kram till dig Paulina! Hoppas du mår bättre snart.

 • Sandra

  SLUTA hota att anmäla dessa sk ”troll” till Robert A etc etc! Ni gör bara bort er själva!
  Det som skrivs är SANT och bra råd så lägg ner och låtsas dalta i onödan!

  • Pege

   Jaha så vi ska göra som ni då? Okej, du är en av de fulaste människor jag sett, personlighetsmässigt. Är du lika ful på utsidan? Du verkar också korkad och låter ung och otroligt barnslig. Ska jag fortsätta eller tänker du besvara det med ett ultrabarnsligt ”HAHAHAHAHA” för att försöka ge sken av att du inte bryr dig? Din lilla tönt!

  • Hanna

   Skit ska skit ha

 • Lalle

  Here is a short list of psychiatric symptoms and traits associated with copper overload:

  Hyperactivity, academic underachievement, learning disabilities, ADHD, autism, skin sensitivity to tags in shirts or rough fabrics, intolerance to estrogen and birth control pills, onset during puberty, pregnancy or menopause, white spots on fingernails, skin intolerance to cheap metals, emotional meltdowns and frequent anger, ringing in ears, sensitivity to food dyes and shellfish, high anxiety, depression, poor immune function, sleep problems, poor concentration and focus, low dopamine activity, and elevated activity of norepinephrine and adrenaline.

  Other medical conditions associated with copper overload include acne, allergies, Candida overgrowth, hypothyroidism, anemia, hair loss, chronic fatigue and fibromyalgia, migraines and male infertility.

  ”The reason that copper is linked with such a long and varied list of conditions is that it is absolutely essential to the proper functioning of the immune system, the endocrine system, and the nervous system.

  Copper is centrally involved in regulating the synthesis of neurotransmitters which mediate psychiatric symptoms. It is a co-factor in the chemical reaction which converts dopamine to norepinephrine. ”

  Källa: https://www.psychologytoday.com/us/blog/holistic-psychiatry/201709/copper-toxicity-common-cause-psychiatric-symptoms

 • Mitchy

  Heej, det verkar som att du går väldigt mycket upp och ner i ditt välmående. Det kan vara så att du har en kemisk obalans i kroppen och jag tycker att du borde ge dig själv en chans att utreda det här på en psykatri mottagning så att du kan få vara lite mer jämn, så att du inte har så mycket ångest och så. Jag dömer dig verkligen inte utan talar från egen erfarenhet och det kan också kännas skönt att veta att det finns någon där för en. En psykolog är ju också väldigt skönt att ha till hands, då kan man prata om vad som helst och inte begränsa sig för att man t.ex. pratar med föräldrar eller så. Hoppas verkligen att du mår bättre snart och det är verkligen inte meningen att detta ska låta negativt överhuvudtaget utan jag skriver det för att jag vill att du ska må bra. Du har även min mailadress ifall du behöver prata och jag menar det. Skit i de som kommenterar negativt på din blogg för de gör de bara för att de är avundsjuka och ingen annan anledning, jag har också varit där när jag var yngre. Det sticker i deras ögon att du är en offentligt person och har kul, skit i de helt ärligt. Sätt dig själv i första hand, gör det du mår bra av. Du förtjänar verkligen så mycket bättre och du är värd att vara glad och lycklig, glöm aldrig det. Jag finns alltid här om du behöver prata även om vi inte känner varandra, på dina villkor också ifall du känner dig osäker. Vill verkligen inte att du ska må dåligt och det finns alltid någon här för dig, glöm inte det.

  • Lalle

   Detta var konstruktivt och framåt! Såhär skriver man om man vill någon väl och inte som de andra trashmänniskorna. Well done!

 • J

  Jag kämpar också med mitt mående. Vi är många som gör det trots att det inte syns på utsidan. Gällande kommentarerna ovan, hoppas verkligen du kan filtrera i vad du tar åt dig.. Vissa menar nog väl när de tipsar om att söka hjälp, men tycker man borde tänka en gång till hur man formulerar sig. När någon öppnar upp sig och är ärlig med hur de mår så är det bättre att fånga upp personen än att direkt komma med pekpinnar. Sen finns det de som bara vill illa också, men försöker maskera det i någon slags omtanke. Skit i idioterna. Du är modig som öppnar upp dig och kämpar för att möta dig själv! Jag håller på dig. Och du är inte ensam. Från en till som kämpar

  • Anonym

   Fast nä, det är väl bättre att människor som mår dåligt får hjälp med att må bättre istället det blir värre och värre. Det finns så många människor som mått dåligt som fick aldrig hjälp och tillslut är det för sent. Det är väl så mycket bättre att hitta någon som kan hjälpa en mot en ljusare väg i livet än att behöva må dåligt hela livet, ALLA förtjänar att må bra och då är det väl underbart att man kan få hjälp med det?! Ingen här har sagt att de vill henne illa, att professionell hjälp finns för människor med psykiskt dåligt mående är BRA.

 • Malin den snälla

  Jag tycker det är bra Paulina att du är medveten om hur du mår. Sedan alla andra som bara kastar skit på dig vet du dom ”tror” att dom vet allt om dig. Det är inte så jävla lätt att ta tag i sitt liv som många här skriver att du ska göra. Om det vore så lätt då skulle det fan inte finnas nån som skulle må dåligt. Men folk verkar ju tro det. Låt det ta den tid det tar Paulina för dig att bli hel. Att börja må bra igen är en process. Det tar tid. Men låt det ta tid. Skit i alla andra puckon i den här bloggen som kommenterar dig illa. För det är hos dom det ligger hos varför dom irreterar sig så mycket på dig. Men det är dom för dum för att fatta😂haha. Så kämpa på Paulina o förr eller senare kommer du att må bättre. Kram från Malin den som gillar dig❤

 • Anonym

  Tycker också att du behöver hjälp i all välmening. Du har inte gjort något fel alls men kanske behöver prata med någon utomstående. Vilken roll tar dina föräldrar? Lycka till och ta tag i saker. You can do it!!

 • Hanna

  Det är bara du själv som vet vad du mår bra av, därav kan alla som skriver nedklankande saker bara gå och lägga sig. Det låter som en bra idé att samla sig lite hemma hos föräldrarna. Dock kan en professionell person inom vården mest sannolikt ge dig lite konkreta råd, som du kan välja att applicera (eller inte) på ditt liv. För det är som sagt du som känner dig själv bäst, främlingar har ingen aning och bör inte ens uttala sig! Kram på dig fina du <3

 • Drottningen

  Kämpa på finaste! Ta en paus från bloggen om du behöver det! Kram

 • Plz

  Pau, uppdatera snälla du? Vet det känns jobbigt men vi är många som bryr oss om dig och har följt dig länge som vill veta hur det är med dig, vännen. <3

 • Karin Svensson

  Du är så fin på kortet (under parasollen) där du sitter och ser alldeles naturlig ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *