6 Comments

 1. Lova juni 26, 2018 at 7:16 e m

  Hey Beautiful❤

  Reply
 2. Malin juni 26, 2018 at 7:43 e m

  Hoppas du mår bättre Paulina <3 Kämpa på och var inte rädd för att tala ut att du mår dåligt <3 här finns många som stöttar dig! Bamsekram till dig

  Reply
 3. Plz juni 26, 2018 at 10:14 e m

  BRA, P! Fortsätt så! Ät nyttigt, skippa drinkar (du kan dricka mineralvatten när du går ut, gör jag, ingen märker skillnad) och testa D-drink. (Tvåveckorskur som avgiftar levern från tungmetaller så att du kissar och poopar ut överskottet) Du KOMMER må bra och bli ångestfri! Vi är många som blivit helt botade. <3

  Reply
 4. Harryanna juni 27, 2018 at 9:35 f m

  Finis❤

  Reply
 5. Camilla juni 27, 2018 at 9:55 f m

  Kul med ett inlägg, känns som att vartannat/tredje inlägg det senaste året (föregånget med två veckors bloggtystnad….) heter ”paus” där livet kom emellan (eller någon annan ursäkt) men att NU ska det blir en förändring. Sen kommer det ett eller två inlägg inbäddade i några samarbeten/reklaminlägg (i grevens tid så att inte alla företag/samarbeten försvinner) kanske varannan dag innan det är dags för en längre paus igen.

  Skulle vara otroligt tacksamt om du skrev ett inlägg att du inte mår bra och därför inte kommer att uppdatera bloggen på någon vecka, av respekt till både läsare och annonsörer tänker jag. Kanske vore det bästa att du tar ett längre uppehåll och inte bloggar alls till dess att du är i balans och känner att du klarar av bloggen, att det inte bara känns som ett nödvändigt ont som bara stressar dig.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *