STATUS PÅ LIVET

Mår: Har träffat en psykolog och har konstaterat att mitt mående vart svajigt pga av dåliga relationer och press från omvärlden (typ ni som skriver elaka saker)samt kommit fram till att jag egentligen är en introvert person som blivit tvungen att agera extrovert och därför känner jag press på mig blablabla samt min ätstörning berott på att jag vill ha kontroll på något i mitt liv. Jag gick ändå till psykologen 5 gånger på 3 veckor, kämpigt men jag gjorde det.. Det jag behöver är en livscoach tror jag.När jag skriver att jag mår dåligt och inte vill/orkar blogga på 10.000 tals bitterfitt*r som tycker att ni gör mig en ”tjänst” genom att be mig söka hjälp.

Mår jämt sämre på sommaren i Sverige för att det är sådan press på att man MÅSTE vara ute i solen. Och ska jag vara helt ärlig så är jag en stadstjej som gillar brun utan sol. Inte att pressa & grilla, tycker att det är överskattat och inget jag lever för. Men så är det helt enkelt. Jag måste inte älska något bara för att ALLA andra gör det. Bor ju ändå utomlands stora delar av året, värmen är inte så viktig för mig.

Jag har INTE vänt helt rätt på dygnet än men jag har städat hela lägenheten(tog ca 8 timmar, gissa om det var stökigt)… Så det går framåt, jag AVSKYR att städa när jag inte mår bra.

Jag ska snart åka på ett äventyr som jag är SÅ taggad på.

Har börjat kolla på gossipgirl sådär 9 år för sent. Bättre sent än aldrig och jag fullkomligt älskar det.

Det värsta med allt. Jag har mens, det suger. Så igår när jag grät åt Amanda och Joels kärlek till varandra i ex on the beach så undrade jag vad som var fel, men när mensen kom senare så fatta jag att jag inte var någon weak bitch(alla tjejer känner igen sig). Anledningen till att jag pratar om mens är för att jag slutade äta p-piller för ca 3 månader sedan och jag hade bara någon blödning för ca en månad sedan. Så det här är min första riktiga mens på år. Det borde väl typ firas? Nä men eftersom jag INTE är i nåt förhållande så känns det onödigt. Ligger jag oskyddat så tar jag dagen efter piller. Men som tur är så gör jag inte det så ofta. Det som är jobbigt är dock att mens gör ont. Men vi kan ju fira att kroppen fungerar som den ska och det är jätte bra?!

Jag har inga könssjukdomar.

Jag är helt fri från min bulimi nu också, för tillfället iallafall. Har pratat ganska lite om det här i bloggen då jag inte velat ”peppa” någon till det. Har inte spytt på snart TVÅ månader och alla mina sår på händerna är borta nu. Jag tänker dock mer på vad jag äter nu så kontrollbehovet finns fortfarande där, men jag äter. Inte för mycket, kanske lite för lite vissa dagar. Men oavsett så får jag i mig något.

Sanningen är att jag inte mår helt bra än. Men det känns bättre nu. Vilket är väldigt väldigt skönt. Det gör inte ont att andas längre. Babysteps 🙂

Mitt allt <3

Moi på en bra dag!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (22)
 • Linnéa Elfström

  All styrka och pepp till dig. Du är viktigast i ditt liv.

 • Felicia

  Hoppas du mår bättre snart <3333

 • Hilma

  Du är så fin paow❤ Har läst din blogg säkert 7 år men brukar inte kommentera så ofta. Älskar din blogg och den här hjälpt mig mycket. Xoxo

 • Milla

  Skicka massa kärlek och även en fråga – VARfÖR blocka du inte Cecilia? Det är hon som skapa så jävla dålig stämning här inne…
  Kram till dig!

 • Ann-Sofie

  Försök att inte bry dig. Det är ju samma onda människor (el vad de nu är) som skriver så elaka kommentarer. Skit i dem å ta hand om dig! De har väl inga andra som lyssnar på eller ens ser dem såbdärför hänger de här.

 • anonym

  Stor kram. Vilka fina läppar var har du gjort dom. Ta hand om dej fina. Ha en härlig sommar.

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Skönt att du mår bättre. Psykologer är inte bara hjärnskrynklare som många tror. Kram!

 • Sara

  Heja heja dig! <3

 • Hanna

  Fint att du börjar må bättre, en dag i taget nu 🙂

 • Moa

  Älskade fina Paow! Så många styrke kramar till dig, du är en underbar och fin person. Verkligen värd ett bra liv. Och snälla – ta ett tips. Blocka rövhålor som Cecilia, dem är inte värda din tid. Dem är fan svaga små mesar som inte vill annat än att såra dig. Ta inte åt dig och BLOCKA dem.
  Hundra kramar till dig…

 • Lalle

  OTROLIGT MODIGT att gå ut och blotta dig så på en blogg med haters, det ska du ha cred för! Förstår att det känns pissigt att skriva om ditt liv när de kommenterar så elakt och försöker trycka på alla punkter, jag hade också tappat lusten.

  Ska man hjälpa någon, ska man inte trycka upp deras problem i ansiktet på dem utan ge KONSTRUKTIV kritik. Det anser och står jag fast vid till 100%. man skriver inte ”Du är sjuk i huvudet, sök hjälp!” Utan ”Kanske om du gjorde såhär..”

  Allt det du beskriver i texten ovan (BRA du gav hatarna en käftmäll också, det behövde de!) kan dock förklaras av tungmetallsförgiftning. Ätstörningar, ångest, depression, mensvärk, PMS, PMDS o.s.v. Symtomen är väldigt många men så länge man inte drar ut metallerna blir man aldrig fri från dem.

 • Caroline

  Tråkigt att höra att du inte mår bra, men underbart att höra att du börjat i någon ände för att reda ut allt. Babysteps är enorma steg när man inte mår bra, värt att fira! <3 även om livet är svajigt nu så finns det en mening med allt, en lärdom och ett syfte att just du ska gå igenom detta. Jag tror på dig och du vet vad du behöver bäst. Stäng bloggen om du inte mår bra av den, det ska ju vara för din skull som du bloggar. Kram <3

 • maria

  guuuurl we love u. keep up the hard work.

 • Corny

  Jag har nog aldrig kommenterat här förut men vill bara säga att jag känner igen mig så.jävla.mycket. i det du skriver. Asså det kändes som att det var en text skriven av mig. Det blir verkligen bättre. Kriga på o fortsätt framåt. Du är en fucking warrior

 • Josefine

  Starkt att inse och skriva om dina brister! 😊

  http://nouw.com/sjosefine

 • Malin den snälla

  Så bra skrivet Paulina❤ja blir man inte påverkad utav alla puckon som trycker ner dig här på din blogg så är det nått fel. Lätt o säga att du inte ska bry dig i dom men jag förstår att du gör det. Du har en otroligt bra blogg Paulina. Fortsätt med det du gör👍ta väl hand om dig❤❤❤

 • Sandra

  Hoppas att du även tar tag i ditt alkohol intag. Det bidrar till det mesta dåligt. Man blir alltid utnyttjad pga alkohol, man gör alltid saker man ångrar, man säger saker man ångrar, man får sjukt mkt ångest dagen efter/många dagar efter, man är med personer/träffar personer man aldrig skulle göra i nyktert tillstånd, pengarna flödar osv.
  Alkohol är den störta orsaken till att må dåligt och den största orsaken till att personen blir en helt annan.

 • Sandra

  OBS! Jag skriver detta pga ren fakta för att jag själv var precis likadan tidigare. Jag fick tillbaka mitt liv när jag slutade helt med alkohol. Jag började leva ett liv som innebär verkligheten utan alkohol.

 • Sissi

  Har en liten undran. Du har alltid skrivit förr att du haft fobi för att spy. Att du fått panik/ångest när du mått illa för du är rädd för att du kanske kommer spy. Men nu skriver du att du har bulimi och inte spytt på två månader. Och jag har läst vid flera tillfällen där du spytt och mått dåligt. Har du blivit frisk från din spyfobi nu? Hur kunde du isf bli det?

  Anledningen till att jag undrar är för jag själv har extremt svår fobi för att spy och jag skulle aldrig ens kunna få bulimi eller någon annan ätstörning där man spyr för jag är helt enkelt för rädd för det. Vill så gärna få bort fobin. Men tror jag kommer få leva med der här till döden. Uppskattar verkligen om du skulle kunna svara 😩

 • Joss

  Krya på dig. Du är värd att må bra.

 • Ida

  Aldrig kommenterat på din blogg förr men inlägget gick rakt in i hjärtat. Jag har också haft bulimi i 13 år. Är 31 idag och varit frisk i 3 år nu. Det har varit en kamp. Inte att sluta spy. Har ju haft andra ”metoder” att ta till istället. Supa. Träna. Inte äta. Ligga med killar. Snatta. Bekräftelse. Same shit different name. Idag är det inget sådant. Lever ett ångestfritt liv med genuin glädje. Resan dit började med ett steg. Konfrontera mina känslor. Stå ut och inte ta till destruktiva metoder för att kortsiktigt lindra ångesten. Jag håller tummarna för dig vännen. Du är så jävla snygg, kaxig, rolig, modig, smart, driven och kreativ. Du har hela livet framför dig och jag hoppas du finner styrkan att fortsätta kämpa. För du är en äkta kämpe!
  OCH NI IDIOTER SOM FRÅGAR OM SPYFOBIN. HOPPAS NI LIGGER HEMMA OCH KRÄKS HELA SOMMAREN. GANSKA UPPENBART ATT NI FRÅGAR FÖR ATT JIDDRA ERA HORUNGAR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *