NO MAN´S WOAMAN

Min vän Ellinore ville tatuera in NO MAN´S WOAMAN på armen som ett statement att ingen kille någonsin ska kunna bestämma över henne, nu menar jag att aldrig låta en kille bestämma vad du får och inte får ha på dig och aldrig låta en kille frihetsberöva dig på något sätt. Så jag hakade på och budskapet är väldigt viktigt för mig, för jag har verkligen vart med om den värsta tänkbara mannen man kan tänka sig. Hade jag stannat kvar i den relationen så är jag ganska säker på att jag skulle vart död idag.

Och nu ska jag förklara varför jag jag inte litar på män.

Och det känns ganska vanligt idag att männen försöker säga åt oss va vi tjejer får göra och inte göra. Och den mannen(idioten mitt förrförra ex Mattias Coleman) la upp det som ”har du på dig den där tröjan älskar du inte mig” ”du gör mig ledsen som ljuger hela tiden”(för att jag drack 2 glas vin till maten med en vän när jag sagt att jag förmodligen inte skulle dricka). . Hur han slog mig blå när jag kom hem för sent, som fick mig att tro att jag inte var värd någonting och han var så fantastisk som stod ut med mig. Som tryckte ner mig så mycket så att jag inte längre orkade leva. Som jämt förstörde mina saker kan inte, (han förstörde 5 mobiltelefoner). Som alltid vägrade att betala för notan fast han tog det dyraste på menyn för att ”det var jag som valt resturangen”. Blä.

Älskar även hur mitt senaste ex berättade i någon podd som släpptes nyligen att han hade dålig tilllit till mig för att det ”hände en grej i början av våran relation som gjorde att han inte kunde lita på mig” och får det att låta som att jag legat med hans bästa kompis bakom hans rygg lol. Kan berätta vad den grejen var som gjorde att det var värt att bråka med mig om 10 gånger i veckan om i 6 månader. Jo nämligen att jag sket i honom för att gå ut med mina vänner en kväll(då han skulle jobba till kl 2 på natten och jag orkade inte sitta hemma och vänta)våran 4e dejt vi skulle ha. Det fick alltså honom att läsa igenom mina meddeladen från typ 2013 och bråka med mig om allt hela tiden. För att det sen skulle komma fram att han vart otrogen 2 GÅNGER mot mig.

Man blir verkligen dum när man är kär eftersom man tar så mycket skit HELA TIDEN? Det är slut med det nu.

Just nu är det väldigt svårt att komma åt mig på ett känslomässigt plan när det kommer till kärlek för att jag letar verkligen inte efter något. Är något mer selektiv en att jag skulle dejta någon charterkille utan framtids visioner eller barn igen, eller att jag ens skulle visa killen jag är tillsammans med på sociala medier.

Jag är så JÄVLA trött på att män/killar/pojkar som jag släppt in i mitt liv alltid försökt styra mig, trycka ner mig och försökt bestämma över mig. Tyvärr så tappade jag mig själv någonstans på vägen, så nu ska jag försöka skaffa en relation med mig själv. Det tog bara 24 år och 8 månader att komma på det.

 

(Visited 3 033 times, 1 visits today)

47 Comments

 1. Lindha juni 27, 2018 at 9:10 e m

  Viktigt att stavningen blir rätt på woman bara om det ska tatueras 😊

  Reply
 2. Lalle juni 27, 2018 at 9:49 e m

  Pau,

  Du är INTE ensam om detta! Vi är många som är dubbelt så gamla som dig som ändå behandlas illa av män. Jag har på senaste tiden upptäckt en dating coach vid namn Greta från London som berättar om mäns beteenden och att de behandlar oss efter hur vi tillåter deras beteenden och att vi därför måste sätta ner foten på ett snyggt sätt och inte genom ord utan handlingar, annars kommer de fortsätta bete sig elakt för att de kan.

  Rekommenderar dig denna videon skarpt: http://www.youtube.com/watch?v=bdQCcGEWTiI

  Jag är ny på detta och lär mig men hittills verkar det faktiskt fungera. Visar man dem att man inte tar någon skit och att om de är elaka, finns hindra andra killar väntandes, skärper de faktiskt sig. Sen finns det en liten procent som inte skärper sig och det är de äkta bad boysen. Dem kan man inte ändra på utan måste gå vidare från. (Vore bra om du sätter ut en av hennes videor så andra tjejer också får lära sig detta så får vi pli på dem för hur många tjejer behandlas är fruktansvärt!)

  Det är alltså inget fel på dig utan du har varit för snäll. Jag har aldrig blivit slagen av någon kille men så har jag också redan i början av relationen sagt om de hintat åt det ”Nej, för att mig slår du EN gång, sedan är dörren där!” Tydligen har jag sagt det såpass skarpt att de förstått att jag menat allvar för aldrig har någon av dem rört mig och då snackar vi verbala misshandlare och riktiga svin, en av dem låg med trettio andra tjejer bakom ryggen på mig.

  Vad gäller Mattias beteende tycker jag det var uppenbart att iom du hade många vänner och var social och aktiv, såg han som att ”Shit, hon kanske hittar någon bättre än mig när hon är ute så” och därför skulle trycka ner dig för att hålla dig hemma. En osäker tjej tenderar nämligen att isolera sig.

  Ta restaurangbesöket som exempel. Istället för att betala, hade jag rest mig upp och sagt ”Jaha, då går vi då!” och gått ut. När han frågat vad det var om, hade jag svarat

  -Din syn stämmer inte med min vad gäller detta så vi kan gå på en restaurang du väljer istället så kan DU bjuda MIG.

  Hade han protesterat, hade jag gått hem ensam eller gått ut med vänner och ätit. I början hade han säkerligen trilskats som fan och ställt till en scen men jag hade lämnat stället. Med tiden hade han förstått att det beteendet inte fungerar och att du inte accepterar det. Män är som barn, man måste lära dem hur de ska behandla en. Greta har rätt!

  Reply
  1. Lindha juni 28, 2018 at 5:38 f m

   👍👍👍

   Reply
  2. Ebba juni 28, 2018 at 2:21 e m

   Alltså, nja klart man ska stå upp för sig själv men tycker inte att det är tjejens ansvar att ”uppfostra” killen. Oavsett vad P eller nån annan kvinna säger eller inte säger ska hon inte bli kränkt eller misshandlad! Mäns olika typer av våld mot kvinnor är ett samhällsproblem och bör behandlas som ett sådant, det är inget som en enskild kvinna kan lösa.

   Reply
   1. Lalle juni 28, 2018 at 5:09 e m

    Greta säger just det att det finns bad boys som är bortom förändring men de andra 99% kan man visa hur man behandlas och inte. Killar testar våra gränser varsig vi vill det lr inte och är de låga, kommer de behandla oss därefter. Så är det, man kan inte ändra på hur de tänker.

    Reply
    1. estelle juni 30, 2018 at 7:39 f m

     Ebba: Väl talat, väldigt klok kommentar. Det är inte tjejers/kvinnors ansvar att uppfostra killar/vuxna män till att kunna behandla även kvinnor som människor. Det är något som deras föräldrar, och särskilt deras pappor, skulle ha gjort för länge sedan.

     Reply
 3. Anonym juni 28, 2018 at 2:15 f m

  Herregud, du är 25 bast och sitter fortfarande och hänger ut dina ex. Det är helt otroligt vad det alltid är synd om dig. Är det något man märkt på din blogg är att du byter killar och kompisar stup i kvarten, men det är såklart deras fel. Och nej, ingen förtjänar att bli behandlad illa men din trovärdighet är inte så stark längre. Det är nästan maniskt hur du använder din blogg för att kasta skit på folk. Det var säkert Lance som tvingade dig att tattuera hans namn också. ”Det är inte jag som är galen, det är alla andra.” Väx upp.

  Reply
  1. Lisa juni 28, 2018 at 5:05 f m

   Håller INTE med. Känner alltför många och hört talas om än fler som behandlats riktigt illa av sina respektive. Män har idag inte samma syn på kvinnor som de hade förut, den har försämrats avsevärt sedan den kvinnliga frigörelsen och blir ständigt värre.

   Men ”byter kompisar” ja. Där har vi vem du är, din h8’er! En gammal försmådd vän alltså. Det ante mig..

   Reply
  2. Cecilia juni 28, 2018 at 7:46 f m

   Är av samma åsikt som Anonym. Det finns också alltid två sidor i ett bråk vad var dom bilderna och den berettelsen Mattias gorde facebook inlägg om dig då ni gorde för gått slut som visade en intresant sida om dig med ni gorde båda misstag och fel och trasslade era liv.

   Reply
   1. Anonym juni 28, 2018 at 8:28 f m

    Det var väldigt intressant att läsa hans inlägg där han säger att han är trött på att bli slutskastad, att Paow var otrogen, att hon slog honom , tog sönder hans grejer osv. ALLA hennes ex har blivit smutskastade här på bloggen. Det gör Mattias så mycket mer trovärdig. Det är snarare killar som borde hålla sig borta från henne. Och nu stackars Lance. Herregud som hon håller på.

    Reply
    1. Anon juni 28, 2018 at 8:35 f m

     Riktigt dålig stil att hänga ut ditt ex med namn OCH efternamn. Det är som de andra före mig sade, det finns två sidor av varje mynt och ditt sätt att fortfarande smutskasta dina ex visar en ful sida av dig som person. Let go and get living..

     Reply
    2. Susanne juni 28, 2018 at 11:12 e m

     Varför är det synd om Lance? Han var ju otrogen 🤔

     Reply
     1. Anonym juni 29, 2018 at 2:11 f m

      För att hon hänger ut honom och enligt honom är det inte ens sant, hon sa att Mattias var otrogen men enligt honom var hon det. Hon sitter o hänger ut en liten pojke som haft ett enda förhållande och precis är i början av vuxenlivet, medans han försöker gå vidare o ha kul så får han läsa sånnahär grejer om sig själv.

     2. Cecilia juni 29, 2018 at 11:13 f m

      Håller helt med Anonym om Paulina skulle nångång kunna se att det är inte alltid fel på alla andra hon gör så mycket misstag och sen skyller hon ifrån sig det är så tröttande då hon inte kan ta ansvar.

   2. Lisa juni 29, 2018 at 10:49 f m

    Well no surprise there! Vad hon än säger går ni raka vägen emot, lol! Fattar inte varför ni ens bryr er om att kommentera. Vi vet vid detta laget att ni tycker tvärtemot P. GTFO, willya?

    Reply
  3. Malin juni 29, 2018 at 3:26 e m

   Jepp

   Reply
 4. Sofia juni 28, 2018 at 4:43 f m

  Starkt att du berättar <3

  Reply
 5. Malin den snälla juni 28, 2018 at 5:39 f m

  Låt ingen trycka ner dig mer nu Paulina. Du är så värd allt gott i världen. Du är så värd att må bäst nu. Du är värd att en dag hitta den finaste killen någonsin som behandlar dig som en drottning. För du är värd allt det goda o fina Paulina. Låt ingen kille med mindre värdighetskomplex styra o ställa med dig nu. Kram på dig❤❤❤

  Reply
 6. Thilda juni 28, 2018 at 8:04 f m

  No man’s woman*

  Reply
  1. Thilda juni 28, 2018 at 8:12 f m

   Och btw, leta efter den lite nördiga killen som gärna spelar tvspel och inte vill ligga första gången ni ses eller första gången ni sover med varann. Jag hade precis som du riktigt skitiga förhållanden i typ 10 år, innan jag fann min soulmate (lol) som var blyg och tillbakadragen. Jag trodde förhållanden gick ut på att bråka skrika och gråta varannan dag, men när jag träffade min man så insåg jag att älskar man varandra så vill man inte den andra illa, och då diskuterar man istället för att skrika. Det tog oss också 3 månader att ha sex när vi träffades, för han ville inte såra mig och skynda sig, han visste ju att han ville vara med mig. Idag är vi gifta och jag har aldrig vart lyckligare, det är värt att vänta på 🙂

   Reply
   1. Lisa juni 29, 2018 at 10:50 f m

    Du har haft tur. De 2nördiga” killar jag haft har varit de största svinen. Håll hårt i din man iom du hittat en bra!

    Reply
 7. Sandra juni 28, 2018 at 8:08 f m

  Apostrofen ska väl dit vid ordet MANS? (MAN ’S)
  Annars kan det lätt misstolkas och se konstigt ut.
  Men antar att den inte var klar när du visade upp den.
  Jag funderade oxå på en sådan tatuering när jag var med om idiotiska karlar i många år. Men idag är jag lyckligt gift och är glad att jag valde att inte tatuera dessa ord för det hade bara känts töntigt även om innebörden stämmer. Man växer upp och får en annan syn på livet. (Jag har själv väldigt många tatueringar. Båda armarna, hela bröstet, ryggen osv.)

  Reply
  1. Nicole juli 2, 2018 at 6:37 f m

   Hahaha nä då blir det no man is woman. (Ingen man är kvinna)Det ska va no mans Woman (ingen mans kvinna). Du får bättra på dina engelskakunskaper innan du blir språkpolis haha

   Reply
   1. . juli 18, 2018 at 7:29 f m

    Hahahha lol. No man’s woman ska det vara.. Shit vad folk är dumma.

    Reply
 8. Linda juni 28, 2018 at 10:36 f m

  Menar du Hugo?kram bry dig ej om elaka kommentarer 💕💕😍

  Reply
 9. Angel juni 28, 2018 at 2:07 e m

  Hej
  Du är inte ensam!
  Har också varit med en idiot som behandlat mig som skit o slagit o tryckt ner mig och alltid letat fel.

  Så jag vet vad du har gått igenom..det är hemskt.

  Det finns alltid två sidor.. Skulle mitt ex berätta för någon skulle jag få all skit. Sånna personer kan inte se att dem har gjort något fel. Bland annat kan d vara så att dem blivit uppväxta så. Att det är okej i deras ögon.
  Man är blind när man är kär. Men du ska aldrig stanna med någon som får dig att må dåligt.
  Du är värd så mycket mer.

  Det finns människor där ute som tror att man kan ändra på sitt förflutna. Va stolt över ditt liv för när du sitter där gammal så har du så mycket att berätta för du har levt ditt liv 🙂

  Reply
 10. anonym juni 28, 2018 at 5:36 e m

  Bra att du vill berätta. Men hur kan du bli kär i en sån typ av kille. Ta det försiktigt nästa gång och gör slut tidigt om det inte är bra. Men jag hoppas du träffar en snäll man. Annars bara bryt. Kram till dej och madicken.

  Reply
 11. L juni 28, 2018 at 6:51 e m

  du är så klok, är glad för din skull. var snäll mot dig själv, kram

  Reply
 12. K juni 29, 2018 at 6:15 f m

  Det finns bra män också. På uteställen vet jag inte om set är så vettigt att träffas. Fylla. Som någon skrev, byt typen av kille!

  Reply
 13. Random juni 29, 2018 at 6:31 f m

  Det är bra att du står på dig och vågar berätta om vad som hänt dig men jag tycker samtidig att du ska ha respekt nog att inte lägga ut hela deras namn gång på gång på gång. Kör på en bokstav eller nått, sina läsare kommer veta vem du menar men hela världen behöver intr veta. Det finns alltid två sidor av myntet enligt mig.

  Reply
 14. Camilla juni 29, 2018 at 9:21 f m

  Helt klart ska det vara ”No man’s woman” om du tycker folk är jobbiga och inte har lust att lyssna så googla bara. Du skriver ju rätt själv i rubriken så jag tror du förstått att det är rätt 🙂 Mans betyder i alla fall inte mans på svenska, en tattoo vill man väl ska vara rätt. Sätt dit strecket ba 😀 Går ju på nolltid, kan ju göra det nästa gång man tatuerar sig eller nåt, när man ändå håller på. Tills dess påverkar det ju ändå ingen eller inget att ha en felstavad tatuering faktiskt.

  Reply
  1. Lisa juni 29, 2018 at 10:52 f m

   Nope. Man’s= Man IS. Mans är något av mannens, något han har alltså. Engelskalektion är bra! 🙂

   Reply
   1. Anna E. juni 30, 2018 at 9:29 e m

    Så hur skulle du skriva ”Josephs bok” eller ”Jess bord”? Fortsätt plugga på engelskan :p

    Reply
 15. Anita juni 29, 2018 at 10:50 f m

  Tycker du är stark som skriver om detta. Skit i alla negativa kommentarer, de är inte värda att lägga ork på.

  Reply
 16. Milla juni 29, 2018 at 12:39 e m

  Du är underbar Paow. All kärlek❤

  Reply
 17. Erik juni 29, 2018 at 3:32 e m

  Paow, börja med att gå ut högstadiet åtminstone så kanske du kan lörDig att stava. Gäller även många av dina följare….

  Reply
 18. Anonym juni 29, 2018 at 11:00 e m

  Garanterat om en mån eller så kommer hon komma ut igen och säga att hon träffat en ny kille o hon är så kär, så kommer det vara någon slurk från Love Island eller liknande. Det är ingen annan kille som vill ha henne. Sen efter några mån kommer vi ha samma vissa igen. Det är här är nog max hon varit singel så snart kommer det komma upp en ny igen.

  Reply
  1. Anonym juni 30, 2018 at 2:08 f m

   Ok detdär var dåligt formulerat/stavat.
   Kan ju vara bra att först att älska sig själv först och skaffa ett stabilt liv/framtid innan man tror att man ska träffa en sån kille. Alla vet att de kommer bli uthängda så fort ni gör slut, att alla dina relationer vart skit pga dig. Kan inte tänka mig någon kille som skulle vara intresserad av det.. ingen utbildning, legat i tv, hänger ut sina ex, konstanta tycka synd om sig själv, byta kompisar varannan vecka, hela ansiktet fullt med botox osv. Inte speciellt attraktivt.

   Reply
  2. Erik juni 30, 2018 at 7:40 f m

   Haha EXAKT!

   Reply
 19. estelle juni 30, 2018 at 7:24 f m

  Jag har ALDRIG träffat en kille/man som har fått mig att må bättre/få det bättre tillsammans med honom, än utan honom. Ser mig omkring i min kompiskrets och det är samma sak där. Hanna Hellquist beskrev det hela bra i denna artikel:
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/hanna-hellquist-gumman-spotta-ut-den-dar-citalopramen-och-dumpa-snubben/

  *På landet i Värmland, där jag tillbringar mina somrar, är det vanligt att kvinnor och män väljer att leva tillsammans. De bor ofta i samma hus, och de skaffar barn och djur. De sover i samma säng. De firar högtider tillsammans, de går på bröllop och begravningar och årstiderna ändras och åren går. Männen och kvinnorna lever tillsammans men ändå var för sig på något sätt, mannen gör sitt och kvinnan gör sitt.

  Plötsligt blir kvinnorna deprimerade. De känner sig otillräckliga, de är så oförklarligt trötta, ensamma, oförstådda. De sjukskriver sig. De stänger in sig. Vad de trodde var en vanlig höstdepression går aldrig över, för depressioner går inte över av sig själva, de kräver medicinering och att man ser över sitt liv och tar reda på vad som är fel. Men de vågar inte ens tänka så långt. De har allt de behöver, tror de. De är bara otacksamma. De måste bara skärpa sig så ordnar det sig.

  När jag träffar unga tjejer som mår dåligt så är det nästan alltid en taskig kärleksrelation som ligger bakom. De blev kära, de gav sig hän, de gjorde sitt bästa men killarna är helt enkelt inte där än.

  Så tjejerna tar ledigt från jobbet och åker till sin vårdcentral, säger att de behöver prata med någon, de börjar äta sina antidepressiva. De tar sitt känslomässiga ansvar på alla sätt det går.

  Jag vill bara krama dem. Gumman, spotta ut den där Citalopramen och dumpa snubben. Du kommer må bättre om bara några veckor.

  Reply
 20. Mitchyyy juni 30, 2018 at 7:46 f m

  Du är så stark Paow och du förtjänar verkligen att vara lycklig!!! Är verkligen så glad för din skull att du är på rätt spår, verkligen!!

  Skit i alla negativa kommentarer, de är bara avundsjuka!

  Det låter som att ditt ex är narcissist. Det är ganska intressant att läsa om personlighetsstörningar, när någon i ens omgivning har en eller när man har varit med en person som har en. Det kan kännas lite bättre att veta varför folk gör som de gör typ, även om det inte är en ursäkt överhuvudtaget. Så det är ett litet tips O:) (Det var det jag gjorde när jag råkade hamna i en liknande relation)

  Tycker han förtjänar att bli uthängd när han har behandlat dig så illa och kommer förmodligen behandla nästa kvinna lika illa. Du gör andra kvinnor en tjänst, tack Paow.

  Reply
 21. Kristina juni 30, 2018 at 9:38 f m

  Är denna ”Anonym” månne någon av Paows ex som känner sig oförättad. Är detta en personlig vendetta.
  Han skriver: det är ingen som vill ha henne” …. det verkar vara någon som varit bekant med Paow och vill svartmåla henne
  och förstöra för henne.

  Reply
 22. Pickan juli 2, 2018 at 6:47 f m

  Jag tycker det är bra att du hänger ut killarna vid namn. Varför skulle du vara snäll genom att ta bort deras namn när de har behandlat dig som skit?

  Jag tror på dig helt och hållet. Varför skulle deras berättelser väga tyngre? För att de är män? Jag skulle inte tro det. Killar som ditt ex är sådana som gör allt för att förstöra ens liv. De förtjänar all skit de kan få.

  Och söta, snälla Lance som ser så himla oskyldig ut? Han är inte oskyldig, han är en skit han också om han är otrogen och jäävligt töntig!!

  Stå på dig och lyssna inte på de elaka kommentarerna.

  Och vem bryr sig om man stavar fel? Folk försöker bara trycka ner dig. Det är jävligt sorgligt.

  Reply
 23. Erik juli 3, 2018 at 1:28 e m

  Lär er stava åtminstone! Gäller både Paow och alla hennes fjortisar till följare. Barnungar, hela högen. Speciellt Paow själv. Och hon är väl ändå i 25-årsåldern? Pinsamt och patetiskt.

  Reply
 24. B juli 3, 2018 at 4:32 e m

  Tycker att du är den pinsamma Erik. Håll klaffen med dig och alla andra småglin…
  Xox till Paow

  Reply
 25. Josefine juli 11, 2018 at 6:15 e m

  Man blir alltid så förvånad hur vissa killar är. Starkt av dig att berätta! Stay strong

  Reply
 26. Maria juli 28, 2018 at 8:42 e m

  Jag kom över den här bloggen av en slump för några månader sedan och följde den ett tag. Jag kände mig tvungen att kommentera inlägg från Cecilia, anonym m.fl. Det kändes till slut inte värt tiden. Jag, till skillnad från er Cecilia m.fl. är ändå välutbildad och har ett bra jobb. Tänkte att jag ändå skulle kolla in här idag. Till min glädje noterar jag att så många fler är inne på samma spår som jag var – att Cecilia m.fl. suger musten av denna blogg. Bara spärra dessa personer paow. För allas skull. Till min förvåning noterar jag även att Cecilia är minst lika aktiv med sina pissiga kommentarer som tidigare. GET A FUCKING LIFE (och det gäller dig också anonym och Erik och alla olika namn som samma person utger sig för att vara). Du är sorgligare än den sorgligaste av de alla.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *