Hej! Nu är jag här igen för att säga hej. Mår faktiskt bra trots att jag hade min topp tre värsta fylla ever här om dagen. Var tvungen att smita ut till pappa på landet men nu har jag tagit mig igenom det gråtit lite och förträngt men inte glömt bort att jag söp bort en väska :/ . Visst är det classy att skriva om fylla? Ibland för oss aktiva inom alkohol så får man någon gång i sig för mycket, eller kanske till och med drogad jag tror faktiskt nästan att jag blev det? Roligt var det inte iallafall. Varför är det så tabulagt och ”trashigt” att skriva om fylla egentligen? Vi är ju unga och många dricker, och alla som dricker har väl någon gång fått i sig för mycket eller glömt att äta? Tänk att till och med super influnsers som Molly Rustas också blir ramla runt i soffan-full kl 02.30 på vall ibland. Så jag försöker trösta mig med det. Eller när man sett blondinbella AS full och röd som en tomat i ansiktet skrattandes FÖR högt för allas trevnad utanför en resturang i Stockholm.

Eller alltså det är ju inte okej att bli för full egentligen. Nu försöker jag bara rationalisera för att mildra min ångest. Men SÅ är det ibland. Bara att tuta och köra be om ursäkt och hoppas att man lärt sig något. Drick med måtta eller inte alls. Avskyr alkohol. Är fan rätt sårlig ibland.

En bild från Pacha ibiza för 2 år sedan.

Posted in: Fester, Livsstil
Kommentarer (54)
 • Mina

  Alkohol är svårt och alla var väl en helt egen relation till det. Min egna relatiln till den är bra. Då jag inte är beroende av den men anser att det är ett sätt att uppnå en rolig kväll. Jag dricker mellan 4-6 ggr per år, men när jag väl dricker så ser jag till att bli redigt full (och resterande sälskap) och att våra fyllefester sker i en säker lokal bland säkert (folk man litar på) folk.

  Det är ett upplägg som jag är nöjd med iaf

 • Mia

  Finaste finaste du! Jag vet att det känna att alkohol hjälper din ångest men så är inte fallet. Någon gång måste du greppa tag i livet och det måste du göra utan att vara berusad. Face it – försök inte supa dig full för att glömma allt. För det finns fortfarande kvar när du vakna till liv igen. Ta hand om dig!

 • issandra

  Skickar en styrkekram…:)

 • Nemis

  Salongsberusad anser jag är okej men inte sådär extremfull aka redlöst berusad. Det la man av med i tonåren då man druckit några ggr och kände sin gräns.

 • Malin

  Alla utom Paow ja, haha

 • Ella

  Malin go to bed ditt svin.

  Yeyyyy Paow keep fighting!

 • Anna

  Om du nu vill må bättre så varför tar du inte professionell hjälp så att du kan lägga av med alkohol? Du är ju beroende och klarar inte av det men du fortsätter ju bara och sedan skryter du om det i bloggen hur full du var. Väldigt bra förebild du är när du har så pass unga följare. Men du lär dig aldrig.

 • Josefine

  Hade inte du slutat dricka och börjat träna?

  http://nouw.com/sjosefine

  • Camilla

   Det gäller bara så länge hon har pojkvän som tränar och heller inte är så förtjust i att hon dricker då det som synes ofta går lite överstyr då. Så snart relationen är över är även det sunda levernet detsamma (om nu inte relationen varar längre än några veckor för då tar det sunda levernet slut ändå…) 😉

 • Minni

  Wish you good luck in your future!

 • Moa

  Varför drar du upp andras fyllor? Känner du dig bättre när du gör det och får mindre dåligt samvete?
  Svagt av dig att bara nämna Molly och Blondinbella t ex när du vet om att problemet endast ligger hos dig själv!

  • Erik

   Håller med. Men inte första gången…

   • Issa

    Precis, det är skillnad på att bli lite full någon gång ibland och att ha ett missbruk som påverkar hela ens liv. Man kan inte leva som en 20åring resten av livet. Det är varken bra för psyket eller hälsan.

 • Anonym

  Fult av dig att skriva att andra sk ”bloggkändisar” också är fulla och namnen på dem. Vad vinner du på det menar du?
  Ska du aldrig växa upp?!
  Visar bara ännu mer hur du är som person och att du har stora problem med alkohol och dig själv.

 • Ida

  Det är trist när man känner så. Men jag tycker inte det är hela världen. Som du skriver så händer det faktiskt alla. Inte bara när man är ung o inte vet ”sin gräns” utan så mycket annat kan spela in. Matintag, värme, vad du dricker osv. Det är klart att man känner ångest ändå och det ska man göra, det betyder bara att du ångrar att det hände. Oavsett vad som hände så finns det få saker inte tid kan rätta till.
  Jag tycker det är tråkigt att många går på dig så hårt. Det känns sorgligt om något. Det är inte lätt att förmedla sig i text och det borde de flesta ha erfarat tycker jag. Missförstånd och missuppfattningar är så lätt hänt. Jag önskar fler kunde tänka ”det där håller jag inte med om. Nåja.” Och sedan låta deras dag fortgå utan att känna ett sånt behov av att skriva mycket negativt om och hur en annan människa är eller ska vara.

 • Anonym

  Förstår att det känns bättre av att skylla från sig och säga att andra bloggare faktiskt supit sig redlösa. Ja, det har vi alla, när vi var i tonåren. Men det la man av med när man var 18, kan man inte sätta sina gränser så kanske man ska avstå. Ditt liv blir inte bättre av hänga ut andra människor, I promise. Ta tag i dina egna problem.

 • Ellen

  Att outa andras fyllor är inte provokativt, det är omoget.

 • Mitchyyy

  Det kanske blir en ond cirkel om du redan har ångest och får mer ångest av alkohol. Sen så kan det vara vännerna du umgås med också, om du umgås med folk som har försmak för alkohol vilket kanske leder till att du känner dig pressad till det också. Jag känner inte dig men om det jag har skrivit någorlunda så tycker jag att du kanske ska prova att vara utan alkohol i några månader och se hur det påverkar dig, eftersom alkohol är ju ett gift, men du vet bäst. Man kan ju va allergisk också mot alkohol. Gå på din magkänsla, du känner dig själv bäst!

  Hoppas att du har kul framför allt och gör det du mår bra av! 🙂

 • Erik

  Vem bryr sig om vad du tror?

 • Lovisa

  Erik/Malin/Cecilia. Vilket liv ni har!

 • Erik

  Jag orkar verkligen inte bry mig vad några barnungar på nätet tycker om vad jag skriver.

 • Issa

  Klart många av oss kan vara lite för fulla någon festkväll. Men när det påverkar hela ens liv på det sättet som det påverkar dig så är det nog en varningsklocka. Då kanske man faktiskt ska börja tänka över vad man håller på med istället för att ursäkta sig med att andra också blir fulla ibland. Varken Paula eller Bella dricker så ofta och mycket som du gör eller har samma livsstil som du.

 • I

  Varken Isabella eller Paula har problem med alkoholen. Jag tror du hade mått bättre av att sluta helt. För ditt eget bästa, sök hjälp. Annars kommer du aldrig vidare i livet och det blir bara svårare och svårare att må bra. Hoppas för ditt eget bästa att du tar tag i livet snart! Du förtjänar ett lyckligt och bra liv!

 • Lalle

  5 dagar sedan uppdatering. Gillar dig och din ärlighet Paow men så sköter man inte sitt uppehälle. Daglig uppdatering krävs. Hoppas du mår bättre snart dock.

  Peace out from me!

 • Asha

  Åh herregud, jag har bara skummat genom kommentarsfältet och jag blir ju superirriterad… Det är inte ens mig dom hoppar på och vill bara svara på varenda kommentar och fråga vem sjutton dom är att sitta där bakom sina skärmar och styra o ställa ditt liv? Dom ser ju bara det du väljer att dela med dig och utifrån det slänger dom ur sig diverse diagnoser och lösningar för ditt liv…. Vad fan? Vem gav dom rätten?

  ”Men vadå Paow har ju valt att lägga upp sitt liv offentligt, då får hon också tåla att folk har en åsikt” – jojo, men det är skillnad på att ha en åsikt och att sitta och aktivt försöka trycka ned folk genom sina kommentarer. Bara håll käften allesammans, har man inget positivt att säga kan man bara knipa käft.

  Vi har ingen aning om vad som försegår i hennes liv, vi får se det hon väljer att visa men det betyder inte att vi har tillräckligt med grund att stå på för att döma eller råda. Eller det är ju typ inte ens råd i detta kommentarsfält, snarare försök till orders -.-

  Alla är olika, vad som funkar för mig kanske inte funkar för dig. Samma gäller Paow, vad som funkar för er kanske ej funkar för henne. Men om det nu skulle funka för henne så är det hennes liv, hennes val, hennes vardag ich hennes beslut. Inte anonyma ”vet allt” bitterfittor i kommentarsfältets liv, val, vardag eller beslut.

  Klickade bara in här för att säga att jag gillar ditt sätt att skriva på och uppskattar ditt innehåll. 🙂

 • Filippa

  Ingen har rätten att bestämma över dig Paow. Följ ditt egna hjärta. Glad att du har vänner du kan vända dig till:)

 • Cecilia

  Jag vill be om ursäkt för mitt beteende. Verkligen inte vettigt eller klokt. Ångra mig och ska drar mig tillbaka nu. Be om ursäkt till dig Paow, särskilt för de vidriga kommentarerna. Be även om ursäkt till andra individer som jag varit dryg emot.

 • Madde Gren

  Hur har du det? Hör du något från Lance?
  Kram

 • Anna

  Vart tog Paow vägen???🤔😓😕

 • Anton och Isabelle

  Kika gärna in våran sexblogg! Bilder och bra historier.
  Bilder6.bloggplatsen.se

 • Caroline

  Kanske dags att lägga ner den här bloggen snart Paow? Verkar ta mer energi än den ger dig. Hoppas att du mår bra

  • Lalle

   Håller med. Det blir oseriöst iom alla dessa uppehåll. Man går in mer och mer sällan vilket leder till att man hittar andra bloggar och slutar läsa. Gillar Paow men hon sköter inte detta.

 • Kristina

  Cecilia! Skrattar åt din töntiga svenska ”Gick och festade mera bort … eller något dittåt ”. Fast jag förstår att du bara vill skapa en reaktion när du skriver din fjantsvenska

 • Sandra

  Lägger ut mycket bilder på naturen, blommor och nybakta kakor. Kika gärna in min blogg. 😃 Kram Sandra!

 • Kristina

  ”vore du kanske göra något annat
  ”Kristina”.
  Nämen försöker du få lite reaktioner och uppmärksamhet.
  Förstår verkligen att du är ensam Cecilia, men det finns hjälp att få.

 • A

  Blir FETT trött på alla negativa kommentarer till dig paow. KÄMPA PÅ och lev ditt liv hur fan du vill. Vem blir inte dyngrak ibland, och speciellt när man mår skit. Är också i en jävligt jobbig period i livet där jag precis som du insett att killar är skit och att man måste skapa en kärleksfull relation till sig själv, vilket är så jävla svårt. Nä, ville bara säga att du är grym och skit i alla som klankar på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *