Hej! Nu är jag här igen för att säga hej. Mår faktiskt bra trots att jag hade min topp tre värsta fylla ever här om dagen. Var tvungen att smita ut till pappa på landet men nu har jag tagit mig igenom det gråtit lite och förträngt men inte glömt bort att jag söp bort en väska :/ . Visst är det classy att skriva om fylla? Ibland för oss aktiva inom alkohol så får man någon gång i sig för mycket, eller kanske till och med drogad jag tror faktiskt nästan att jag blev det? Roligt var det inte iallafall. Varför är det så tabulagt och ”trashigt” att skriva om fylla egentligen? Vi är ju unga och många dricker, och alla som dricker har väl någon gång fått i sig för mycket eller glömt att äta? Tänk att till och med super influnsers som Molly Rustas också blir ramla runt i soffan-full kl 02.30 på vall ibland. Så jag försöker trösta mig med det. Eller när man sett blondinbella AS full och röd som en tomat i ansiktet skrattandes FÖR högt för allas trevnad utanför en resturang i Stockholm.

Eller alltså det är ju inte okej att bli för full egentligen. Nu försöker jag bara rationalisera för att mildra min ångest. Men SÅ är det ibland. Bara att tuta och köra be om ursäkt och hoppas att man lärt sig något. Drick med måtta eller inte alls. Avskyr alkohol. Är fan rätt sårlig ibland.

En bild från Pacha ibiza för 2 år sedan.

Posted in: Fester, Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Late evenings.. Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD
 • Mina

  Alkohol är svårt och alla var väl en helt egen relation till det. Min egna relatiln till den är bra. Då jag inte är beroende av den men anser att det är ett sätt att uppnå en rolig kväll. Jag dricker mellan 4-6 ggr per år, men när jag väl dricker så ser jag till att bli redigt full (och resterande sälskap) och att våra fyllefester sker i en säker lokal bland säkert (folk man litar på) folk.

  Det är ett upplägg som jag är nöjd med iaf

 • Mia

  Finaste finaste du! Jag vet att det känna att alkohol hjälper din ångest men så är inte fallet. Någon gång måste du greppa tag i livet och det måste du göra utan att vara berusad. Face it – försök inte supa dig full för att glömma allt. För det finns fortfarande kvar när du vakna till liv igen. Ta hand om dig!

 • issandra

  Skickar en styrkekram…:)

 • Nemis

  Salongsberusad anser jag är okej men inte sådär extremfull aka redlöst berusad. Det la man av med i tonåren då man druckit några ggr och kände sin gräns.

 • Malin

  Alla utom Paow ja, haha

 • Ella

  Malin go to bed ditt svin.

  Yeyyyy Paow keep fighting!

 • Anna

  Om du nu vill må bättre så varför tar du inte professionell hjälp så att du kan lägga av med alkohol? Du är ju beroende och klarar inte av det men du fortsätter ju bara och sedan skryter du om det i bloggen hur full du var. Väldigt bra förebild du är när du har så pass unga följare. Men du lär dig aldrig.

 • Josefine

  Hade inte du slutat dricka och börjat träna?

  http://nouw.com/sjosefine

  • Camilla

   Det gäller bara så länge hon har pojkvän som tränar och heller inte är så förtjust i att hon dricker då det som synes ofta går lite överstyr då. Så snart relationen är över är även det sunda levernet detsamma (om nu inte relationen varar längre än några veckor för då tar det sunda levernet slut ändå…) 😉

 • Minni

  Wish you good luck in your future!

 • Moa

  Varför drar du upp andras fyllor? Känner du dig bättre när du gör det och får mindre dåligt samvete?
  Svagt av dig att bara nämna Molly och Blondinbella t ex när du vet om att problemet endast ligger hos dig själv!

 • Anonym

  Fult av dig att skriva att andra sk ”bloggkändisar” också är fulla och namnen på dem. Vad vinner du på det menar du?
  Ska du aldrig växa upp?!
  Visar bara ännu mer hur du är som person och att du har stora problem med alkohol och dig själv.

 • Ida

  Det är trist när man känner så. Men jag tycker inte det är hela världen. Som du skriver så händer det faktiskt alla. Inte bara när man är ung o inte vet ”sin gräns” utan så mycket annat kan spela in. Matintag, värme, vad du dricker osv. Det är klart att man känner ångest ändå och det ska man göra, det betyder bara att du ångrar att det hände. Oavsett vad som hände så finns det få saker inte tid kan rätta till.
  Jag tycker det är tråkigt att många går på dig så hårt. Det känns sorgligt om något. Det är inte lätt att förmedla sig i text och det borde de flesta ha erfarat tycker jag. Missförstånd och missuppfattningar är så lätt hänt. Jag önskar fler kunde tänka ”det där håller jag inte med om. Nåja.” Och sedan låta deras dag fortgå utan att känna ett sånt behov av att skriva mycket negativt om och hur en annan människa är eller ska vara.

 • Anonym

  Förstår att det känns bättre av att skylla från sig och säga att andra bloggare faktiskt supit sig redlösa. Ja, det har vi alla, när vi var i tonåren. Men det la man av med när man var 18, kan man inte sätta sina gränser så kanske man ska avstå. Ditt liv blir inte bättre av hänga ut andra människor, I promise. Ta tag i dina egna problem.

 • Erik

  Vem bryr sig om vad du tror?

 • Lovisa

  Erik/Malin/Cecilia. Vilket liv ni har!

 • Erik

  Jag orkar verkligen inte bry mig vad några barnungar på nätet tycker om vad jag skriver.

 • Lalle

  5 dagar sedan uppdatering. Gillar dig och din ärlighet Paow men så sköter man inte sitt uppehälle. Daglig uppdatering krävs. Hoppas du mår bättre snart dock.

  Peace out from me!

 • Anna

  Vart tog Paow vägen???🤔😓😕

 • Anton och Isabelle

  Kika gärna in våran sexblogg! Bilder och bra historier.
  Bilder6.bloggplatsen.se

 • Caroline

  Kanske dags att lägga ner den här bloggen snart Paow? Verkar ta mer energi än den ger dig. Hoppas att du mår bra

  • Lalle

   Håller med. Det blir oseriöst iom alla dessa uppehåll. Man går in mer och mer sällan vilket leder till att man hittar andra bloggar och slutar läsa. Gillar Paow men hon sköter inte detta.

 • Kristina

  Cecilia! Skrattar åt din töntiga svenska ”Gick och festade mera bort … eller något dittåt ”. Fast jag förstår att du bara vill skapa en reaktion när du skriver din fjantsvenska

 • Kristina

  ”vore du kanske göra något annat
  ”Kristina”.
  Nämen försöker du få lite reaktioner och uppmärksamhet.
  Förstår verkligen att du är ensam Cecilia, men det finns hjälp att få.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *