Posted in: Uncategorized
Kommentarer (88)
 • Anton och Isabelle

  Det ser jättegott ut.. 😃

  Ikväll har vi skrivit ett inlägg om sex och orgasmer. Kika gärna in på våran blogg.
  Bilder6.bloggplatsen.se

 • Anonym

  Nu behövde Paow pengar så hon kunde betala sin lyx mat. Genom att skriva namnet där de åt så blir det reklam = De fick äta gratis.
  Smart Paow i dessa tuffa tider.
  Nu får vi vänta 2-3 v till tills hon lägger ut nåt skit igen som enbart gynnar henne själv.

 • Kristina

  ”Anonym” – släpp Paow. Annars blir du uppfräten inifrån.

  Förstår att du känner dig oförättad. Vad har denna tjej gjort dig?
  Vänd andra kinden till!

 • JUNITJEJ

  Så himla gott det ser ut!

 • linn Brau

  ÅÅÅ vad gott det se ut:)

 • Ge-er

  BLOGGA FÖER FAEN, Vi har inget att läsa och vill skvallra! :'( Plz?

 • Cecilia

  Lägg ner bloggen Paow redan! Du uppdaterar aldrig typ mera, desutom om du gör det är det inte för läsarnas skull utan för pengar bara eller att du tycker synd om dig själv!

  • Dedu

   Exakt.. hon sköter den helt förjävligt!

  • Äe

   Lägg ner kommentarerna Cecilia! Du skriver för mycket och bara negativt samt okonstruktivt. Du kan varken sätta ihop en mening eller stava. Alla härinne tycker du är helt efterbliven så just stop.

  • Maria

   Cecilia – varför lägger du inte tiden du wastar på att skriva här på att utbilda dig i stället? Det finns massa alternativ där ute – det svenska språket skulle jag börja med. Vad du än väljer kommer det ge mer än wasta din tid med att spy ut skit på bloggen. Dessutom framstår du som psykotisk. Vilket inte heller gynnar dig. Fattar du hur jävla less alla här inne är på den skit du skriver? Get out! One way ticket.

  • Maria

   Om jag var paow och hade tröttnat på att blogga skulle jag fortsätta av ett enda skäl – för att det är precis tvärtemot vad Cecilia och de andra miffona försöker få henne att göra. Till Cecilia och er andra miffon (ja, as mentioned, förmodligen samma tragiska, extremt lågbegåvade barnkräk) – jag är helt övertygad om att det här kommer att slå tillbaka på er en vacker dag. Slå tillbaka som fan. Den dagen njuter inte endast paow.

 • Kristina

  ””Cecilia” ”Lägg ner bloggen redan'”.
  Alla har vi förstått att du inte är smart. Det är väl det mildaste man kan säga

  • Cecilia

   Tack för din kommentar Kristina. Jag förstår inte vad din kommentar har att göra med Paow. Titta dig i spegeln nästa gång fören du tänker mobba folk.

   • Ge-er

    ”Nästa gång förren du tänker mobba folk”? Öhm..Just det: ta ditt eget råd där du och KOLLA DIG SJÄLV I SPEGELN INNAN DU PÅPEKAR ANDRAS BRISTER! Omogna skitunge.

   • Sarah

    ”Cecilia” – Du borde titta DIG i spegeln och ta en funderare innan du kommenterar och trycker på skicka kommentar. Ingen annan än du mobbar här. Du är den största mobbaren här och du är besatt. Du ger ju fan inte dig. Mår du bra?!

  • Äe

   ”Redan”..som de säger på amerikanska ”already” efter en mening. Kan det vara en liten amerikan vi har här som därför inte kan stava? Känner Paow några amerikanare?

 • Malin

  Jag fattar inte en sak Cecilia. Du orkar lägga energi på att skriva skit om Paulina. Tror du på fullaste allvar att hon bryr sig om dina kommentarer? Så för din egen skull lägg ner. Tydligen så är det fler som tycker lika. Öppna din egen blogg vettja så får vi se hur många följare du får. O så folk skriva elaka kommentarer så får du se hur kul det är. Och till dig Paulina fortsätt gör det du gör. Skit i alla människor som skriver elaka kommentarer. Puss o kram till dig❤❤❤

 • Anonym

  Har Paow en blogg?

 • zandra nilson

  Ska vi alla ignonera denna ”Cecilia”? Det hon vill är att vi alla ska blir rasande på henne, så är ni med på att från och med nu, låta henne hålla på och ser om hon blir gladare för det. Hon verka njuta när vi alla försöker får henne att inse hur jävla sjuk hon är och en sådan person som henne ska inte får njuta.
  Istället så skicka vi in dubbelt så många peppande och stärkande ord till Paow!:)

 • Kristina

  Ja, ”Cecilia”, ”Anonym: samma person ? Ganska säkert är det så med tanke på innehållet i kommentarerna. Vad är syftet?
  Ja, att få henne att sluta blogga.
  Varför. Tja, det verkar vara en personlig vendetta.
  Det blir ju ingen förändring i deras beteende och de återkommer ständigt trots våra tillrättavisanden. Verkar helt besatta. Sätter Paow upp en bild på sig på restaurang så gör hon det för en gratis måltid. Varför skulle hon inte göra det? Hon är ju känd. Mina vänner, vi har att göra med stalkers

  • Cecilia

   Jag har ingen aning om vem Anonym är. Det finns många människor med åsikter detta verkar inte ni förstå.

   • Lalle

    Vi förstår klockrent. Vi har följt P en tid och dessa hatkommentarer började alla samtidigt, det började med DIG, ”Cecilia” och sedan började du använda andra namn. Hoppas hon tar ditt IP och hänger ut dig för du är långt från smart nog att sitta bakom en proxy.

 • Lucy

  Skickar massa kärlek!! Jätte fina bilder och go mat. Älska maten där! Hoppas du mår bra:)

 • Kristina

  Vad du gör ”Cecilia” är att trakassera och kritisera Paow..
  Du beter dig geomdjävligt, vill förstöra, kritisera.
  Du öser skit. Man kan likna dig vid en skittunna. Jag tror att jag skall kalla dig skitkärring.
  Varför väljer du att ”ventilera”dina åsikter just här.
  Sedan har du så dålig svenska att jag skulle skämmas om jag var du. Lär dig skriva innan du irriterar våra ögon med din taskiga svenska.

 • Kristina

  ”Cecilia”, ”Anonym” whoever:
  Jag hade inte väntat ett intelligent svar av dig!

 • Kristina

  ”Cecilia”, ”Anonym” …. gääääsp!
  Jag kan faktiskt förstå att det är jobbigt med fästingar.

 • C

  Kristina, skit i att haka upp dig på cecilia. Jag tycker inte heller om det hon skriver men det verkar inte hjälpa vad man än skriver till henne! Bättre att ignorera.

 • Kristina

  Jag vet :). Lite kul faktiskt, bara att få ”Cecilia, Anonym” att förråda sig och visa att det är en och samma person antagligen.
  Syftet är att få Paow att upphöra med sin blogg på ett taskigt sätt.
  Nu är det upp till Paow att sätta stopp för det.

 • Lalle

  C och Kristina; Ni har båda rätt.

  Ett: mata INTE trollet! Då får de luft under vingarna, alltså uppmärksamhet vilket gör det än roligare att fortsätta.

  Två: Det ÄR upp till Paow att IP-spåra och blocka om hon så önskar. Jag börjar själv tröttna iom den superdåliga uppdateringen. Nog mår hon dåligt men ändå, man kan skriva fast man har ångest. Faktiskt är det oftast då man skriver som bäst.

 • Kristina

  Lalle: Håller med helt.
  Ja, det är upp till Paow. Förhoppningsvis har detta med ångest osv. löst sig och hon har nya affärsmöjligheter på gång. Tror inte att hon mår dåligt utan är ute i Sommar Stockholm. Själv jobbar jag mycket då sparar till ett mål jag har. Jag vet inte vem du är men du verkar trevlig och sympatisk. Kram

 • Ximena

  Vi låter Cecilia, anonym och andra ”trolla” och svarar INTE

 • Lalle

  Paow..BloggelibloggelibloggelibloggeliBLOGGA! Pweeeease? :'( Vi torkar ut liksom gräset i sommarhettan. Vattna oss! ..typ MYCKET.

 • Mitchyyy

  Din blogg är jätte intressant, blogga meeer o avaktivera kommentarsfältet bara. O:) Känns som att du har väldigt många tonårshaters här och det är inte okej alls.

 • Veronica

  Alla ni som gnäller att Paow inte uppdaterar så ofta. Har ni tänkt att de kanske beror på er! Ni tjatar, gnäller och skäller. Talar om hur dålig människa hon är. Som om det vore trevligt att fortsätta då. Paow är en människa som oxå har känslor. Hon blir sårad och ledsen över hur vissa uppför sig. Vad har ni för rätt att uppföra er på detta sätt. Jag hoppas innerligt att ni får något tillbaka på hur ni uppför er. Den dagen ni har barn och dom blir utsatta så som ni gör, jag kan lova att då vaknar ni upp. Väx upp och bete er. Va snälla mot varandra ist.

 • Kristina

  Snälla Veronica! ”Alla ni som gnäller” är ju verkligen att generalisera”. Du verkar inte ha läst kommentarerna. Vi är inte alla som gnäller, tjatar och gnäller eller talar om hur dålig människa hon är. Däremot är det en person som tydligen spelar flera personer som göer det, om du scrollAr i inläggen och läser på så förstår du vAd som pågår.

  ”Du skriver: ”Vad har ni för att uppföra er på detta sätt´`. Där geneneraliserar du och får det att låta alla skulle göra det, när det troligen är en person som går in under flera alias.
  Här är det en person som vill Paow illa och vill att hon skall sluta blogga och som kommenterar allt hon skriver på ett negativt sätt. Någon som säkerligen känner henne.

  För mig personligen så får hon sluta blogga om hon vill. Jag är inget jättefan av henne, men jag tycker att tjejen har kapacitet och skulle förvalta det på på ett bättre sätt och framförallt välja sina vänner.
  Det är helt upp till Paow att blockera dessa ”troll” om hon inte vill ha dem på bloggen.

 • Sandra

  ”Kristina”: Har du tänkt på att söka hjälp hos en psykiater?
  Ditt liv är endast att skriva i Paows kommentarsfält dagligen x flera och du verkar ha väldiga psykiska problem.
  Tycker synd om dig för du verkar inte ha något liv. Inget vettigt liv iallafall. 🙁

 • Kristina

  ”Sandra”: Jag kan sätta mig in i att när man är svagt begåvad så är det svårt att förstå saker och tings ordning i världen. Men jag anklagar dig inte för det. Du är väl ´´Hänt i veckan ´`Sandra´´ (whoever) ett av ´´trollen´`. Ramla inte av stolen nu. Psykiatrin kostar
  70 miljarder per år med inga resultat. 40 000 personer i Sverige får elchocker med
  minnesförlust och hjärnskador som följd. Ett flertal som tar självmord har tagit psykofarmaka och varit i psykiatrins vård. Diagnoser pytsas ut till höger och vänster. Barn med aDHD-
  diagnos får amfetamin legalt. Elchocker till barn ges i USa och även nu i Sverige. De flesta känner inte till det. Listan kan göras lång. Nu är det vanligt i Sverige att skicka folk
  till psykiatrin om de t.ex har ont i nacken. Man tittar på symtom men letar inte efter orsaken.
  Jag personligen jobbar mycket, ja till den grad att jag inte hinner knappt träffa mina vänner. Men jag är snabb och flink.
  Varför? Jo för att jag ganska snart åker utomlands för att plugga. Det är mitt mål.
  Vad är ditt mål – att trakassera Paow!!
  Jag hatar mobbning och orättvisor -Till alla som undrar

  • Sofia

   ECT har hjälpt så många människor. Varför tror du behandlingen funnits så många år? Min sambo fick ECT behandlingar för många år sedan, kan säga att han inte funnits annars. Psykofarmaka kanske inte funkar för alla medan de gör de för vissa. Problemet är ju ändå brist på läkare inom psykiatrin, platser på både psykakuten och avdelningar. Du verkar inte riktigt veta vad du skriver om. Tänk efter en extra gång innan du yttrar dig.

  • Lalle

   Jag gillar dig, Kristina! Du har så rätt att jag baxnar över att någon för en gångs skull faktiskt är VAKEN om denna så kallade vård och hur sannerligen katastrofal den är. Detta är varför jag rekommenderat Paow en hårmineralanalys och sedan detoxa kroppen från tungmetaller om så visar av analysen. Jag ser folk med psykos, bipoläritet, depression, ångest, autism, you name it, bli fullt friska av detta, det ger resultat istället för denna löjliga psykiatri som ligger på en så primitiv nivå att jag saknar ord. Psykiatrin hjälper ingen eftersom det mesta består av fel i kroppen som i sin tur påverkar organ och där är hjärnan ett. har man något psykiskt problem, vet man mycket väl vad det är och behöver inte gissas runt av vården. Systemet är katastrofalt!

 • Kristina

  Sofia: Javisst vi kan byta ämne, psykiatrin. Sanningen är den att jag har väl underbyggt det jag skriver om psykiatrin. Det är byggt på fakta.

  PSYKIATRISKA MEDEL
  biverkningar

  Psykiatriker kan inte förutsäga vilka negativa biverkningar du riskerar att råka ut för, eftersom inte en enda av dem vet hur deras preparat fungerar.

  Psykofarmaka avslöjas alltmer som kemiska gifter som kan döda.
  Psykiatriker hävdar att deras psykofarmaka räddar liv, men enligt deras egna undersökningar fördubblar dessa medel risken för självmord.

  Och långvarigt bruk av psykofarmaka har också visat sig ge skador för livet, ett faktum som psykiatrikerna struntar i.
  Vanliga och väldokumenterade biverkningar av psykofarmaka omfattar mani, psykos, hallucinationer, personlighetsförändringar, självmordstankar, hjärtinfarkter, hjärnblödningar och plötsliga dödsfall.

  Och inte bara det, USAs Food and Drug Administration (FDA) medger att det förmodligen bara är ett fall av tio med biverkningar från mediciner som faktiskt rapporteras av patienter eller läkare.

 • Malin

  Glöm inte bort att det är Paulinas blogg. Så hon skriver precis vad hon vill. Så passar det inte er så gör det enkelt för er sluta läs.

 • Kristina

  Hej Lalle, ja tydligen så kan man tydligen få även giftstruma. Det vad som rekommenderas är först av allt göra en ordentlig kundersökning hos en bra läkare om man har speciella symtom.
  Hårmineralanalys är säkert bra, då man kan hitta ev brister i kroppen och åtgärda med vitaminer. Just kombinationen
  kalcium/magnesium är väldigt bra för sömnen. Kan funka bra om man har svårt att somna.
  Lite om elchocker : den eufori som kan uppstå efter elchocker är känd inom neurologi. Alla hjärnskador producerar i stort sett samma symtom. Man kan lika väl slå patienten med en klubba eller koppla in henne direkt till vägguttaget. Medan neurologerna är starkt oroade, använder dock psykiatriker fenomenet som levebröd och påstår att det bottnar depressioner. Men jag antar att Sofia och hennes man har blivit övertygade av en s.k auktoritet i vit rock att det bästa är att ge elchocker till hennes man.

  • Lalle

   Jaa!! JUST som du säger med magnesium!

   Jag fick Inderal, alltså betablockerare för hjärtproblem. Hände ingenting, blev bara värre. Så sa en tant på ett forum åt mig att ta magnesium. ”Var det löjligaste jag hört, tänkte jag. Detta är ju allvarligt och de rekommenderar en mineral!” Så i ren trots för att bevisa det inte fungerade, köpte jag det och tre timmar senare lugnade hjärtat sig och slog helt normalt. Då började jag förstå att något är riktigt RIKTIGT fel inom vården. Försöker de åtgärda en mineralbrist med ett kemiskt preparat som inte fungerar och gör en slö i huvudet, är det något som inte stämmer.

   Jag har också vänner med psykos, bipoläritet, depression, ångest, OCD, autism och social fobi (alla verkar fanimig ha något nuförtiden). Unga attraktiva, skärpta individer som får tablett efter tablett från psykiatrin och blir enbart värre för var dag. En väninnas mamma reagerade och gjorde en deal med hennes läkare ”Om du sätter ut alla mediciner så kör jag den naturliga vägen på henne och vi får se om hon blir bättre?” Läkaren (som är en mycket bra man) gick med på det och idag fungerar hon HELT annorlunda! Hon är klar i huvudet, man kan prata med henne och har t.o.m. börjat arbeta på ett av stadens finaste restauranger som servitris! Är så stolt över vad hon tagit sig genom och var hon är idag! När hon blev klartänkt bröt hon också med umgänge som inte varit bra för henne. Vi blev så glada, hennes familj och jag!

   Hon har även gjort en hårmineralanalys som påvisade så högt koppar i kroppen att laboratoriet inte kunde kartlägga det. Så hon ska avgiftas från det och bli fullt ut frisk. Hårmineralanalys är mest till för att se om man har för mycket tungmetaller i kroppen. Jag växte själv upp på brunnsvatten som innehöll skyhögt koppar och järn vilket förgiftade både mig, min mamma, mormor och morfar. Alla blev alltså sjuka av det och vi är inga klena människor. Morfar var kroppsbyggare och hade tre arbeten samtidigt som han byggde upp huset med sina vänner.

 • Felicia F

  ”Lalle” : Jag har ALDRIG läst så mycket dravel och falskheter på en och samma gång som det du just nu skriver, på Paulinas blogg. Man baxnar. Hoppas ni andra är kloka nog att inte ta ” Lalle” på allvar, för det han skriver är FULLSTÄNDIGT felaktigt. Och totalt ovetenskapligt.

 • Isabelle

  Hej Paow. Känns som att du Tröttnat på att Blogga !!!!

 • Jenny

  Snälla Paulina häng ut Cecilia med hans/hennes riktiga namn så man får se vem denna sorgliga människa är!! Lyssna inte på,skitsnack ❤️

 • Penny

  Kalle & Kristina kan inte ni snacka om ert psyk snack/problem över en dejt eller nåt…. 😚

 • zandra nilson

  Hoppas du mår bra Paow finis. Skicka så många kramar till dig! Har en rejäl skön sommar, njut av livet. Hoppas du en dag hittar din lycka i livet som kan blir ditt allt:)

 • Diana

  Hoppas du mår bra Paow. Har det så gott! Xx

 • P

  Jag önskar gärna att du bloggar mer..
  Hoppas läget bra med dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *