Semester

Jag är tillbaka! Sitter just nu på Flygplatsen i Palma. Jag har åkt runt med ett gäng vänner som var i sällskap av några som var väldigt kända som gjorde att dem tog våra telefon direkt när vi klev på båten. Har sett så mycket av Spanien men måste nog säga att Ibiza är min favvo ö i Spanien. Och Barcelona var också SÅ nice!

Det här var min sista resa för att bara vara och inte tänka på morgondagen. Nu är det dags att utvecklas och ta tag i sig själv igen! Tack för erat tålamod. Den här pausen behövde jag verkligen. Har verkligen inte känt någon stress över mina sociala kanaler och det var länge sen jag kände så.

(Visited 66 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Ximena augusti 10, 2018 at 2:11 e m

  Vad bra att du mår bra Paow…….kram

  Reply
 2. Sthlm Tjej augusti 10, 2018 at 2:12 e m

  Välkommen tillbaka, du har vart saknad. Hoppas du haft det bra och tagit hand om dig. Önskar dig all lycka framöver, må gott och trevlig helg ..

  Reply
 3. Malin augusti 10, 2018 at 3:25 e m

  Välkommen tillbaka Paulina. Har saknat dina inlägg❤vad härligt att läsa att du har haft det bra på din resa. Ja mobilerna borde man lägga undan oftare faktiskt. Det är bara nödvändigt ibland att vara utan mobilerna. Men härligt att läsa iallafall att du har haft det bra och att du ska fokusera på ditt nu. Trevlig helg. Kram ❤❤❤

  Reply
 4. Mia augusti 11, 2018 at 10:33 f m

  Roligt att du är tillbaka!! Stor kram.

  Reply
 5. Hanna augusti 12, 2018 at 5:49 f m

  Glad att se ett nytt inlägg ifrån dig. Bra att du gör det du mår bra av!
  Ha en fin söndag!
  Kram

  Reply
 6. Sandra augusti 12, 2018 at 9:20 f m

  Vad roligt att du ska börja blogga igen, du är väldigt saknad! ❤❤

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *