H*e is life?

Hoe is life. Ja det är en tatuering jag har. Som är relativt nygjord. Och den betyder så mycket för mig. Det är nog en av mina mest betydelsefulla tatueringar. Och jag vet. Visst låter det konstigt, hoe is life man bara wtf

Men jag känner ändå att jag måste få förklara mig just om den biten. För ett par månader sedan så lärde jag känna Elli. Jag träffade henne under en mörk period i mitt liv där jag inte alls mådde bra. Jag försökte sköta mig men hur mycket jag än försökte må bra ha kul och träffa andra killar(ja jag var uppe i ett heartbreak som kändes som en enda stor panikångest attack). Elli sa till mig då ”nu ska vi fokusera på dig, tänk dig att hoe is life” och då började jag att tänka om på exat allt och jag fokuserade på mig själv. Jag har redan förklarat innan men att jag har väldigt nära till att tappa det helt när livet är i obalans. Så att tatueringen symboliserar verkligen inte att man är prostituerad eller att man på något sätt skulle vara det. För mig betyder det, att det var det tänket som fick mig att börja må bra, att sätta värde på mig själv, att inse att min kropp är just det. MIN kropp, att mina misstag jag gjort innan inte är den jag egentligen är, för en ny utveckling, sena sommarnätter där jag och Elli bara gått runt i stan och stojat, jag blev HELT fri från min ätstörning. Ja ni förstår.

◦ Visst man kanske inte alltid behöver tatuera in allting. Men jag är ju lite spontan av mig. Så det fick bli så. För nu kan jag blicka ner på den och vara nästan stolt över vart jag kommit i min personliga utveckling.

Kommentarer (15)
 • Felicia F

  Du är så ofattbart korkad, så att det är faktiskt synd om dig. Riktigt jäkla dum i ditt blonderade lilla huvud. Oh. My. God.
  Det är pinsamt att du beter dig som en fjortis i din ålder.

 • Cecilia

  Ööh, ursäkta men man blir inte ”fri” från ätstörning sådär plötsligt som du skriver. Vet vad jag pratar om.

 • Ximena

  ”Cecilia”……..ge dig av!
  Ska du börja nu igen? fixa eget liv

  Paow, du som alla andra kommer att hitta rätt för eller senare! Alla misstag vi gör är ingenting mera än erfarenhet.

 • Hanna

  Du är på rätt väg Paow, kämpa.
  Skit i haters och kör ditt race!
  Hejar och du är en kämpe med det du kämpar med och framför allt att du gör det som offentlig person. All kärlek till dig och fortsätt på denna vägen!
  Stor kram

 • Corny

  Hahhaha asså den mest patetiska människan måste vara ”Cecilia” vars hela fritid går ut på att bitterfitta på bloggar.

  Cecilia: ett gott råd är att du tar tag i dig själv och försöker uppfylla dina unga drömmar så hoppas jag att du känner dig hel efter det <3

 • Per

  Vad betyder ”Hoe is life?”. Jag är rätt bra på engelska, men det klarar jag inte.

 • Lina

  För det första så kanske vi ska försöka få bort ordet Hoe istället för att promota det, eftersom att det är nedvärderande mot kvinnor. Och att det betyder mycket för dig för att en kompis sa det till dig när du var ledsen är väl en ganska konstig förklaring varför du har ett omoget citat tattuerat. Betydet det mycket för dig för att du älskar att ligga runt eller, eller för att livet är en s.k hoe, förstår inte riktigt logiken…?

 • Malin

  Vad skönt att höra att du är på väg tillbaka👍glöm aldrig bort Paulina att du är värdefull. Massor med styrkekramar till dig ❤❤❤

 • Penny

  Vad betyder Hoe?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *