Sveriges kändisar om valet

Fan vad dålig jag har blivit på att blogga. Jag håller med er. Men jag tycker helt ärligt inte att det är lika roligt längre. Och allt näthat gör det ju inte direkt roligare, men samtidigt inte tråkigare heller för det visar ju att folk fortfarande bryr sig. Att jag inte gillar att blogga lika mycket längre har nog med att göra att man inte kan få uttrycka sig/tycka vad man vill/skriva ner sina egna tankar, utan att någon tycker att man har fel eller mejlar till mina samarbetspartner(ni kan ju läsa kommentarerna som kommer att komma in på det här inlägget lol). Jag vet att jag har kontroversiella åsikter om det mesta och jag har svårt att bara flyta under radarn för att jag inte är så ”PK” som man kanske borde vara när man är en offentlig person. Och det sätter mig automatiskt ”utanför” i vissa sociala situationer med andra personer i mediasverige. För där hyllas man inte för att man står upp för sina åsikter.

Som allt det här med valet. Känns som att alla ”kändisar” röstar på sossarna, miljöpartiet, f! och vänstern. Alla röd/gröna partier. Det är klart att dem som har ett pogramledarjobb på SVT och 100tusen följare på instagram och några miljoner på företagskontot inte bryr sig ifall skatten höjs lite för att dem sitter där i sina avbetalda lägenheter inne i stan. Så det kommer inte att påverka dem alls. Då är det jävligt enkelt att ”vilja hjälpa” när man inte påverkas negativt alls av det. Sen att det är ”trendigt” att hata vissa partier och sprida en massa propaganda är ju också bara sjukt.

Min pappa har vart höginkomsttagare i mer än 30 år. Betalat jätte mycket skatt och nu så tjänar han inte alls lika mycket. Men tänk ändå hur mycket han bidragit till Sveriges ”välfärd”. Förtjänar inte att han njuta av pengar han slitit röven av sig för? Utan han ska istället straffas för att han tycker om att jobba och har eget företag?

(Visited 1 times, 1 visits today)

68 Comments

 1. Linda augusti 28, 2018 at 10:40 f m

  Har förtidsröstat och skriver stolt att jag röstade på SD! Vill se förändring!!!

  Reply
  1. Lalle augusti 28, 2018 at 12:45 e m

   LoL, tänkte just skriva samma sak. STOLT SD röstare!

   Och Paulina, jag gillar din blogg just för att du vägrar passa in i mallen om hur man ”ska” vara och bete sig.

   FUCK it, FUCK it FUCK that!

   Var dig själv och fortsätt stabba dem i ögonen, de jävla bitterf*ttorna!

   I USA ska man vara individuell och gå sin egen väg medan man i sverige ska anpassa sig efter flocken eller mobbas ut. Mycket konstigt och helt fel.

   Reply
  2. Per augusti 29, 2018 at 7:53 f m

   Bra, det blev SD för mig också.
   De har bästa klimat- och energipolitiken och det är viktigt för mig.

   Reply
   1. Maria augusti 29, 2018 at 3:07 e m

    Ursäkta Per men ”bästa klimat- och energipolitiken”? Naturskyddsföreningen rankar deras miljöpolitik som absolut sämst så du får nog tänka om i så fall.

    Reply
 2. Johanna augusti 28, 2018 at 11:29 f m

  När jag la min premiärröst förra valet landade det på moderaterna, och kommer gladeligen lägga min röst på dom igen. Kan tillläggas att jag är uppvuxen i en låginkomst sossefamilj 🙃.
  Heja högern!

  Reply
 3. susanne augusti 28, 2018 at 11:32 f m

  Man får rösta på vad man vill så länge man inte röstar på SD.

  Reply
  1. Mina augusti 28, 2018 at 11:36 f m

   Känner samma sak. Snart kommer väl vågen in med ”Men det är demokrati! Jag får rösta på vad jag vill!” Etc etc…

   Det känns som om de som röstar på SD har läst in sig på EN punkt som de tycker om och helst missat resten. Ingen in the right mind kan veta vad SD står för och rösta på dem med gott samvete. Som vanligt leder okunskap till galenskap…

   Reply
   1. Jessica augusti 28, 2018 at 12:09 e m

    Jag får visst rösta på Sd, jag vet att Sd står för 3n del saker som exempelvis är nedvärderande mot kvinnor, men väljer hellre det än inom en snar framtid tvingas bära burka. Vårat land är förstört va fan ser ni inte det för?!

    Reply
    1. Mina augusti 28, 2018 at 12:34 e m

     Det finns andra sätt än att dra sig till SD för att lösa landets problem. Rösta på moderaterna då eller KD. En kvinna måste ha väldigt dålig syn på sig själv och sitt egenvärde för att rösta på SD. Få lite stolthet, vet om att Du Är Värd.

     Sen vad tror ni kommer hända när SD har makten? Att de kommer blåsa in som en tornado och återställa Sverige? Det krävs fortfarande röster från de andra partierna för att göra ändringar. Samt lagar som de inte kan ändrs på hur som.

     Reply
    2. Fakk-u augusti 28, 2018 at 12:54 e m

     Jag vet. Kvinnor är så nerdummade nuförtiden att man inte kan varesig konversera med dem eller föra en intelligent dialog om landets politik. Har flera väninnor som är såhär otroligt korkade. Har aldrig sett något liknande och då är jag betydligt äldre än er och har varit med ett tag.

     Just därför är det så uppfriskande med en tjej som är lite vaken och intelligent som Paulina. Någon som faktiskt TÄNKER och ifrågasätter. Att sluta blogga är en dålig idé, istället borde hon blogga ännu mer för oss som törstar efter något annat än var man köpte sin senaste kjol som är ”såååå snygg, lajk OMG!!”

     Reply
    3. Felicia F augusti 28, 2018 at 4:20 e m

     Haha lilla gumman….låt mig gissa, du är född på 90-talet ( möjligen 00-talet).Du vet INGET om hur detta land är uppbyggt. Skaffa lite livserfarenhet, snälla du

     Reply
   2. Lalle augusti 28, 2018 at 12:48 e m

    Susanne och Mina; Anser ni alltså att et gynnat landet med all kriminalitet de dragit med sig hit (invandrare ÄR överrepresenterade i brottsstatistiken, det är ett FAKTUM) och alla bidrag de får?

    Tycker ni även att bostadsbristen och att inte kunna flytta hemifrån förrän man är över 30 år gammal om ens då, gynnar landet?

    Tycker ni det gynnar landet att folk är livrädda pga av allt som händer och inte vågar gå ut i sin egen hemstad?

    Fy fan för era vidriga åsikter. Ni är två barn som inte sett verkligheten. Väx upp för fan!

    Reply
    1. Mina augusti 28, 2018 at 12:54 e m

     Oj vad aggresivt. Precis som resterande av de som röstar på SD. Kan inte föra ett argument på ett moget sätt utan går direkt på härskartekniker som ”förminskande” då de tror att de verkar smartare.

     Reply
     1. Susanne augusti 28, 2018 at 1:44 e m

      Jag är inget barn, snarare medelålders. Håller med Mina, orkar inte ens argumentera med SDare eftersom de är helt verklighetsfrånvända och verkar totalt ha glömt att de från början är ett kvinnohatare homofobiskt och nazistiskt parti. Jag hoppas att Paulina om hon vill rösta blått röstar på nåt annat av de tre möjliga partierna.

    2. Pernilla augusti 29, 2018 at 8:04 f m

     Just nu,
     17-årige syriern Abdullah A. står åtalad för att ha knivhuggit en 24-årig kvinna då offret hamnade i en dispyt i en mataffär.

     Det tio centimeter långa knivbladet 17-åringen stack i kvinnan orsakade allvarliga skador.

     I domstol beskrev Abdullah sig själv som en ”mönsterflykting”. Det hävdades att enligt sedvänjorna i regionen han kommer ifrån får man knivhugga någon som förolämpar en.

     Gärningsmannen anser sig ha agerat i enlighet med sin religion och förstår inte varför han kvarhålls.

     Reply
    3. Karin augusti 30, 2018 at 7:48 f m

     Hej Lalle,
     Jag förstår din oro men det kan vara bra att läsa på, oavsett vilket parti man tänkt rösta på, då alla partier gör samma som SD, berättar en del av sanning. Detta hittade jag om brottsstatistik:
     De som dominerar bland de misstänkta utrikesfödda är dock nordbor, då personer från Finland, Norge, Danmark och Island utgör ca 5 procent av de misstänkta (eftersom de dominerar bland utrikesfödda i Sverige), medan personer från exempelvis Nordafrika utgör 0,7 procent
     Här ser du hela artikeln: http://www.migrationsinfo.se/valfard/kriminalitet/
     När man röstar på SD röstar man för att mina barn inte ska få vara svenskar (jag är blond svensk gift med en man från argentina/Italien) vart ska de utvisas till?

     Reply
  2. Felicia F augusti 28, 2018 at 3:32 e m

   Håller med!

   Reply
  3. Elin september 4, 2018 at 9:16 f m

   Så man får inte rösta på SD för att du tycker det? hör du själv hur det låter? Vi har rösträtt i Sverige, det ska man vara väldigt tacksam för och då är det väl väldigt viktigt att DIN röst blir hörd och att DU ska få rösta på det du vill. Inte lyssna på vad någon annan säger.
   Dessutom är det väldigt lätt att sitta och hata på ett parti för att det blivit en trend. Jag kan slå vad om att du har inte en blekaste aning om vad partiet vill och vad det ens står för. Det är väldigt lätt att skrika rasister och nasister sen blunda för verkligheten och leva i sin lilla bubbla, som jag antar att du gör.
   Folk som väljer att rösta på sd, KOMMER att rösta på sd. och tro det eller ej, men det du skriver och säger kommer inte påverka det. Läs på, snälla du, innan du uttrycker dig sådär.

   Reply
 4. Tessan augusti 28, 2018 at 12:06 e m

  Jag brukar ALDRIG kommentera på någons blogg. Men nu känner jag att jag måste göra det. Jag håller med dig i allt du skriver. Är så jäkla trött på PK-eliten som sitter där och trycker ner alla som kanske röstar på SD. De är jäkligt lätt när man sitter där i sin avbetalda lägenhet på Östermalm och har kontot fyllt med miljoner. Men vi på landsbygden då? Vi som har 3 mil till närmaste affär, vi som har 25 mil till närmaste flygplats, vi som har valt att bo såhär för att vi inte vill bo i betongen, ska inte vi få välja vart i landet vi ska bo? Eller de som bor i utsatta förorter, där bilbränder, mord & våldtäkt har normaliserats, ska det vara så? Jag hejar på dig! Har följt dig i många år och jag tycker du verkar vara en asskön tjej!🙂 idag får man rösta på vad man vill bara man inte röstar SD. USCH!
  Heja dig paow, fortsätt stå upp för vad du tror på! Jag står bakom!

  Reply
  1. susanne augusti 28, 2018 at 12:27 e m

   Vad har SD med att du bor på landsbygden att göra?

   Reply
   1. Lalle augusti 28, 2018 at 12:49 e m

    Kolla denna kommentaren, gott folk! Ett bevis på hur blåst man är när man går emot SD trots våra MASSIVA problem pga invandringen! Denna tjejen fattar inte ens texten ovan.

    Reply
    1. Tessan augusti 28, 2018 at 2:25 e m

     Haha tack för den! Kul att du läste igenom ”vad har SD med att du bor på landsbygden att göra”. Jag tänker inte ens lägga ner min tid på att besvara det, räkna ut det själv ! Pöss!

     Reply
     1. Susanne augusti 28, 2018 at 2:29 e m

      Men förklara vad du menar i stället för att dumförklara mig. Pöss

    2. Susanne augusti 28, 2018 at 2:26 e m

     Du menar att invandrarna massinvaderar vår landsbygd? 🤔

     Reply
     1. Tessan augusti 28, 2018 at 2:36 e m

      Haha massinvandrar landsbygden?🤣 1. Det kostar pengar att ta hand om mkt människor. 2. Det kostar pengar att ta hand on fler än vad vi klarar av. 3. Det kostar pengar att ta hand om spillrorna då segregationen ej fungerar. 4. Miljön är ett GLOBALT problem, inte nationellt. 5. Varför straffa människor som behöver bilen och flygstolar? När det finns andra sätt? Vad menar du att lilla Sverige ska göra? Flygskatten, vad tror du att de gör för skillnad? Orkar inte rabbla upp mer. Men kostnaden för detta måste ju tas nånstans ifrån, eller hur? Hur ser min vårdcentral ut här?! Du får inte ens komma fram 2 lin över åtta för att telefonkön och fylld, tandläkare får jag ibland åka 12 mil för. Nä Gud jag blir så arg så jag stannar där. Jag skulle vilja be alla läsa partiprogrammen, så kanske man blir mer påläst!

     2. Tessan augusti 28, 2018 at 2:37 e m

      Menade såklart att vi har en stor segregation och att integrationen ej fungerar.

   2. Felicia F augusti 28, 2018 at 3:35 e m

    Det är till stor del folk på landsbygden, med lägre utbildning och allmänbildning och bildning som röstar på Sd.
    Större städer och i universitetsstäderna har de inte lika stort fäste.

    Reply
    1. Molly augusti 28, 2018 at 6:44 e m

     Största partiet i Sthlm. Läser du inte tidningarna?

     Reply
 5. Michaela augusti 28, 2018 at 12:58 e m

  Sjukt läskigt med alla som röstar SD… Är det brist på empati? Dålig uppfostran? Eller vad sitter det i.

  Reply
  1. anonym augusti 28, 2018 at 1:54 e m

   Aldrig Sd. Detta val är en rysare. Ja tyvärr många är empatilösa tills dom själv blir drabbade. Hat leder ingenstans.

   Reply
  2. Felicia F augusti 28, 2018 at 3:36 e m

   Läs min kommentar ovan

   Reply
  3. Elin september 4, 2018 at 9:21 f m

   Visst är det läskigt när inte alla tycker likadant inom politiken. Tänk om alla tyckte lika och röstade på V eller S typ, varför ens ha rösträtt då?
   Sluta vara så otroligt PK, inse att folk tycker inte som dig och deal with it.

   Reply
 6. Hanna augusti 28, 2018 at 1:22 e m

  Herregud vad folk är osmarta. ”Yeeeey, jag ska rösta på SD för annars kommer jag ha burka snart” ”yeeeey jag ska rösta på SD för att det är kaos i förorterna” har ni någonsin varit i förorterna? Har ni någonsin hört talas om att media vill bekräfta folks försommar om invandrarna? Det är ett hett ämne. Men de skrivs inte om hur många lantisar det är som sitter i byhålorna runt om i Sverige och knarkar och slåss och lever på bidrag, alltså etniska svenskar, eller alla kniv och pistol bråk som sker mellan svenskar och finskar i norra Sverige. Ni är så inkompetenta så man blir mörkrädd.

  Lika mycket som SD hatar invandrare, hatar dom bögar och lebbar. Vad är de folk inte fattar? Har ni hakat upp er på att SD endast hatar invandrare och jag FÖRTYDLIGAR, dom hatar inte bara muslimer utan ALLA invandrare, alla som kom hit efter 1800 någonting räknas inte som svenskar, alltså inte eran ”försvenskade” kompis heller. För de finns vissla krav för att anses svensk enligt SD. Ni vill ha förändring HELT ärligt. ALLA muslimer och invandrare jag känner vill ha förändring, vilken normal människa gillar att det begås våltäckter, eller bildbränder eller vad det nu än kan vara? Och jag kan ju säga såhär, att bildbränder skrev ju inte på Östermalm utan i Rinkeby och det betyder att det är INVANDRARNA själva som blir utsatta. Inte någon svennebanan som sitter och gnäller runt middagsbordet eller går och mumlar på gatan man håller käften när man konfronterar. Aå pinsamma människor så man skäms ihjäl. Snälla nån skaffa er lite IQ och kom tillbaka. SD kommer inte komma med någon förändring, vakna, dom kommer göra det VÄRRE för kvinnor och gaypeople och invandrare som är här för att leva ett bra liv, dom som förstör en en liten procent som styrs av högt uppsatta maffior som kontrollerar snorungarna i förorten. Om polisen skulle göra sitt jobb så skulle man kunna ta dom männsikrna ganska lätt men dom vill skapa klyftor. Trött man blir alltså på hjärndöda människor.

  Reply
  1. Susanne augusti 28, 2018 at 1:45 e m

   Word

   Reply
  2. Tessan augusti 28, 2018 at 2:26 e m

   Hha hur kan det då komma sig att fler och fler invandrare röstar på SD? Hoppa av din höga häst och läs på, sen kan du komma till aka och argumentera!

   Reply
   1. Bdkd augusti 28, 2018 at 10:09 e m

    Vad yrar ni om? Jag är 24 år invandrat och bott i Sverige sedan 99 och har betalat myyycket mer i skatt än de flesta ”riktiga” svenskarna i min ålder. Ja Sverige behöver förändring, ja resurser används på fel sätt, ja invandrings/migration politiken behandlas inte korrekt och ja förändrings krävs NU, helst igår.. MEN, HUR I HELVETE KAN NI SKULDBELÄGGA INVANDRARNA NÄR DET ÄR POLITIKERNA SOM MISSLYCKATS I SINA YRKEN?? ska en patient anklagas för sin läkares misstag? Är ni så jävla ointelligenta? Lägg av!!! Om ni ”riktiga svenskar” känner ”utanförskap” trots korrekt svenska, blont hår och blåa ögon, tänk på utanförskapet vi med mörk hy och hår känner när vi DESSUTOM har Alla fördomar emot oss och all odds i t ex arbetsmarknaden emot oss.. Ni måste ju skämta alltså.. Snacka verkligen om att okunskap är galenskap! Och det här med att ”ja men blattarna etablerar sig inte i samhället och blir inte en del av den” det är oxå bullshit. Resurser lägg på fel saker, en invandrare som är specialläkare jobbar som busschaufför, en lärare jobbar som städerska, en elingengör är kronisk arbetssökande och lever på bidrag trots arbetsvilja.. Och jag som faktiskt ”lyckats” accimilera mig och ”passar in i er mall”, bemöter nästa problem, och det är all hat och hatiska blickar JUST för att jag gjort som ni önskar, lyckats. Jag har det bra och det märks på både mitt tal och yttre. Då ska det muttras för jag har det bättre än många ”riktiga svenskar” sanningen är att ni rasister, ni bär på basisk rå hat, ni kommer Aldrig bli nöjda hur vi svartskallar än beter oss. Vi kommer alltid sticka ut i era ögon och ni kommer alltid att ha något att klaga på. Och det, min kärlekslösa vän, det är inte pga av våldtäkter eller bilbränder, det är pga ert Hat!

    Reply
    1. Hanna augusti 29, 2018 at 8:14 f m

     TACK!! Fina du ❤️ Jag är själv helt svensk med blåa ögon och blont hår men håller med i allt du skriver.

     Reply
     1. Bdkd augusti 29, 2018 at 4:00 e m

      Kärlek till dig å alla som dig❤️❤️❤️

  3. Felicia F augusti 28, 2018 at 3:40 e m

   Jessica, du är inte bara ” ärlig”. Du är oerhört inskränkt och dum också. Sorry to say. Men om du skaffar dig lite utbildning, se nyheter, läs tidningar så ska du se att världen inte är svart eller vit. Innan du skämmer ut dig mer med dina ”uttalanden”

   Reply
   1. Jessica augusti 28, 2018 at 3:55 e m

    Jag är högutbildad lilla gumman. Om att rösta på Sd gör mej till rasist då är ja en stolt jävla rasist. Jag har mina orsaker att inte gilla invandrare , ordentliga jävla orsaker. Men vet du vad som är så bra? Tyck du vad du vill- så tycker jag vad jag vill.

    Reply
    1. Felicia F augusti 28, 2018 at 4:23 e m

     Högutbildad? Du kan ju inte ens uttrycka dig ordentligt.

     Reply
  4. Sofia augusti 30, 2018 at 8:38 e m

   Undra vem som är hjärntvättad här? Du är medveten om att ex araber kan avsky ex somalier ??

   Reply
  5. Bob mars 11, 2019 at 6:27 e m

   Vill Polisen skapa klyftor?

   Reply
   1. Bob mars 11, 2019 at 6:29 e m

    SV: Hanna

    Reply
 7. Sofia augusti 28, 2018 at 1:29 e m

  Jag hejar på dig Paulina 👏🏻👏🏻👏🏻 mycket bra skrivet👌🏼👌🏼👌🏼

  Reply
 8. Laila augusti 28, 2018 at 1:54 e m

  Du är så pinsam.
  SD är ett vidrigt rasistiskt och kvinnofientligt parti. Röstar man på dom som kvinna har man extremt dålig självbild och behöver jobba med sig själv.
  Missnöjda är vi många men då finns det andra partier att rösta på.

  Reply
  1. Felicia F augusti 28, 2018 at 3:42 e m

   Amen!!!

   Reply
 9. anonym augusti 28, 2018 at 2:00 e m

  Fast att du just prioriterade din pappas pengar framfor manskliga rattigheter och antirasism? there’s the problem

  Reply
 10. Anna augusti 28, 2018 at 2:16 e m

  Alltså TACK! Detta inlägg behövdes SÅ mycket!!

  Reply
 11. Sofia augusti 28, 2018 at 2:51 e m

  Det är aldrig okej att hata på någon eller kalla fula saker oavsett vilket parti denne röstar på! Jag kommer själv att rösta SD och uppmanar alla andra som också gör det att stå upp för sin sak. Detta snack om att man är kvinnohatare och rasist är rent skitsnack, och sägs utav dem som går på rykten som inte stämmer.
  Vi måste gå efter vad partierna står för idag och inte för 20 år sedan, både vänsterpartiet, sossarna och Sd har ett otroligt smutsigt bagage, men vi kan inte låta det avgöra. Det viktigaste är deras politik och hur den ser ut idag.
  Vi har idag runt 15000 illegala invandrare i vårt land, hur många av dessa kommer från IS? Vi har ingen aning vilket är läskigt. Det finns så otroligt mycket flyktingar idag och vi måste ta ett ansvar att hjälpa, på plats. Kvinnor och barn som svälter ihjäl i dagsläget! Ber inte om att någon ska tro på vad jag säger, utan ber er att själv läsa på istället för att gå på dumma rykten!
  Sd 2018 xx

  Reply
 12. Ann-Sofie augusti 28, 2018 at 3:41 e m

  SD för mig.

  Reply
 13. Anna augusti 28, 2018 at 3:56 e m

  Skälet till att din pappa kan ha en bra ålderdom efter sina år i förvärvslivet är att skatten vi betalar i det här landet går till vårt välfärdssystem. Som till exempel bidrar till att du kan göra abort utan att bekosta det själv – eftersom vi har en mestadels skattefinansierad vård. Och om SD kommer till makten, kanske du också förstår att dina rättigheter som kvinna kommer att begränsas rejält. De föreslår bland annat sambeskattning, inskränkande av föräldrarledighet för män och att sänka abortgränsen till v12 med mera. Läs på lite. Om du inte bryr dig om flyktingar och invandrare, tänk på dig själv istället. Din frihet som kvinna blir begränsad.

  svar: Fast äldre blir ju vanvårdade till döds ?

  Reply
  1. Anna augusti 28, 2018 at 5:27 e m

   …så då är lösningen att sänka skatterna så det blir ännu mindre pengar, tänker du?

   Reply
   1. Mitchyyy augusti 29, 2018 at 9:32 f m

    Haha okej, så då får man flera tusen i avdrag på elcykel istället? Väx upp förfan.

    Reply
 14. Matte augusti 28, 2018 at 4:05 e m

  Tack för ett bra inlägg, Paulina, det verkar vara lite ont om sådana på bloggar runt om i landet. Jag beklagar verkligen de rabiata personerna i ditt kommentarsfält som varken har förstått eller för den delen vill förstå. Som alla säkert ser har de varken argument eller förmågan att respektfullt bemöta sina meningsmotståndare med ett sansat samtal, utan likt hjärndöda får skriker de ut sitt ”rasist!” och ”kvinnohatare!” i tron om att den som skriker högst får sin vilja igenom och därmed har rätten och moralen på sin sida. Historien har visat annorlunda. Men det eviga mantrat om att vi bara behöver försöka en gång till med deras misslyckade sociala experiment sitter så inpräntat i bakhuvudet så jag vet inte om de någonsin kommer att ändra sig. De vill gärna se sig som ”belästa” och ber andra att ”läsa på” utan att ge något som helst boktips, men jag betvivlar att de ens öppnat en bok, förmodligen vill de bara att vi ska läsa de kvällstidningar som bekräftar deras sinnessjuka världsbild.

  Och till de dårar som gormar om ”kvinnohat”, vi har hört era eviga argument om att det är rasistiskt av SD att ge av en ljudlig rap på Rinkeby Torg m.m. men har ni några sakliga argument som stöder ert gnällande om kvinnohat inom Sverigedemokraterna? Eller var det bara en dröm ni hade? Kanske någon tuff ”kändis” som yttrat sig om någon foliehattskoppling mellan ”högerextremism” och ”kvinnohat”?

  Reply
 15. Realist augusti 28, 2018 at 5:31 e m

  Förtidsröstade idag. Stod mellan KD och SD, men blev SD i hopp om att Sveriges rådande förfall vänder.
  Mångkultur är bra, såvida invandrare integreras i samhället och att de som kommer hit tar seden dit man kommer. Varför vill man ens komma hit om man inte gillar vårt svenska samhälle? Varför är 98% av ”afghanerna” män? Islamism är ett gift som inte hör hemma i ett modernt, demokratiskt samhälle.
  SD 2018, annars flyttar jag från Sverige för gott.

  Reply
 16. Nisse i Hökarängen augusti 28, 2018 at 7:54 e m

  ” Som allt det här med valet. Känns som att alla ”kändisar” röstar på sossarna, miljöpartiet, f! och vänstern. Alla röd/gröna partier ”.

  Heja Paow! Du verkar till skillnad från andra stå rakryggad. Sveriges förbannade och hycklande kändiselit skiter fullkomligt i vad som händer i Sverige idag och bryr sig enbart om sin egna jävla bubbla av inbördes beundran och delar ut ryggdunkar. De representerar nämligen allt som är dåligt i Sverige för tillfället.
  Nästan att man får lust att rösta på SD bara för att ge dom långfingret. De kan fara åt helvete.

  Reply
 17. Charlotte augusti 28, 2018 at 8:10 e m

  Din blogg är den enda jag fortfarande har behållning av att läsa, just för att du faktiskt vågar stå för dina åsikter även om dom inte alltid gillas av PK-eliten.

  Du får oförtjänt mycket hat, förstår faktiskt inte varför.

  Kom ihåg att du är grym! <3

  Reply
 18. Malin augusti 28, 2018 at 9:00 e m

  Jag håller med dig Charlotte. Paulina är den som törs skriva vad hon känner o tycker på riktigt. Jag läser andras bloggar också men det är inte lika ärliga som Paulina. Dom törs liksom inte skriva vad dom tänker o tycker för dom är rädd för den negativa responsen från människorna och media. Så var STOLT Paulina för den du är. Jag är sjukt stolt över dig iallafall👍❤kram

  Reply
 19. Anonym augusti 28, 2018 at 10:13 e m

  Jag har SÅKLART förtids röstat på SD! Och väldigt många fler har tagit bästa beslut att välja SD.
  Det är nu dax för ordning och reda i vårt land! ❤

  Reply
 20. Julia augusti 29, 2018 at 3:18 f m

  Jag är sosse men inte fan kommer jag att avfölja dig på ig för det och sluta läsa din blogg.
  Min sambo är moderat och jag kommer inte att flytta ut för det.
  Jag har följt dig i flera år och tycker om dig och dina åsikter.

  Alla dessa människor som har avföljt dig nu bara för att det är val, tyckte ju om dig ”innan” clearly.?! Du är samma människa även om det är valår
  Folk har olika åsikter så är det bara. Det måste man ju kunna acceptera.

  Så jävla töntigt.
  Go Paulina! Tycker att du är ascool oavsett vad fan du röstar på

  Reply
 21. Kristina augusti 29, 2018 at 6:56 f m

  Mina, jag tycker att du har ett logiskt och väl genomtänkt resonemang. Paulina, tack för ett fantastiskt inlägg. Håller med dig.

  Det största problemet gällande invandringen är att vi inte integrerar invandrare i vårt samhälle utan det bildas nya Tensta och Rinkeby. Invandringen har ju också varit alltför kostsam. Den kostar mer är än politikerna ens själva förstår.Tycker inte att svenskarna är rasistiska eller hatfulla utan det handlar om kulturkrockar. Den bör begränsas snabbt och hjälp ges till närområden. Där har SD en poäng. Ett rödgrönt styre kommer inte att kunna hantera detta kaos. De har redan gjort slut på alla pengar. Man kan inte bestraffa högpresterande människor med skatter. Men tänk till snälla ni: SD vill införa sambeskattning, minska föräldraledigheten för män, abort begränsas till v12 m.m – vad innebär det för kvinnor. Ja, helt säkert är 95 % av alla ensamkommande afghanska män över 18 år. Vi har 40-åriga män som sagt att de är 16 år fast de har gråa hårstrån. Skyll på Migrationsverket. Men även afganskanska familjer har kommit hit och de kämpar med SFI. Vi har stora problem men med SD får vi mer skit. De har aldrig varit i regeringsställning och har inte svar på frågor. Ja, skitsvårt väl – men det går att rösta på Moderaterna eller KD.
  Och du som kvinna Tänk till förfan!

  Reply
 22. Hanna augusti 29, 2018 at 8:21 f m

  HAHAHA! Måste även säga, invandrarna kommer hit och våldtar och slåss osv. Alltså största skämtet. Om man endast har haft svenska killar och alla dom har behandlat en dåligt och misshandlat en så kanske det inte är invandrarna det är fel på? Utan kanske killar och de trash killar du dras till? Tänkt på de? Och tycker synd om dina gaykompisar om SD vinner valet, dom kommer nog inte kunna leva och ha samma rättigheter som dom har nu, på samma sätt som du och din kompis anser att muslimer inte accepterar gaymännisnor. Det är dock större risk att SD kommer till makten än att muslimer kommer ta över Sverige hahaha. Och helt ärligt, du ogillar bildbränder och allt vad de nu kan vara, din nyfunna kompis lilpimp eller vad han heter(?) slår sönder hotellrum efter hotellrum och skulle säkert utan tvekan kunna tända eld på en bil, Jan slog ju sönder rutorna på en bil satteeeeee.. och är knarkare men han är cool att umgås med, fattar verkligen inte vart logiken är någonstans låt mig skratta hahahahaha

  Reply
 23. Kristina augusti 29, 2018 at 8:35 f m

  Ja, den rödgröna sörjan har inte i tid stoppat den enorma massinvandringen .. hade de i tid satt stopp hade det sett annorlunda ut. Men, man vågade inte utan ville vara ”goda” .. men det krävs majoritet i riksdagen för beslut så SD kommer inte att som ett jordskred att lösa problemen. Vi har problem men vi får mycket skit med SD .. moderaterna ev KD är andra alternativ

  Reply
 24. Cicci augusti 29, 2018 at 7:38 e m

  Hahaha! Älskar kommentarerna på din blogg, ett nöje i sig.

  Reply
 25. Josefine september 1, 2018 at 6:59 e m

  Tack Paulina för att du skriver detta, du fick sagt allt jag ville säga till alla bloggare som sitter på fina hus, bilar och inga lån. Det kommer inte beröras så som vi ”vanliga” kommer. Undrar om de får betalt för att skriva som det gör. Att man ska få tycka och tänka som man vill i Sverige får man uppenbarligen inte. Sorgligt!! Men tack igen..

  Reply
 26. A september 3, 2018 at 6:27 e m

  Vet att jag är några dagar sent, men du kanske läser det här ändå.
  Fattar ju helt klart att många är missnöjda, men att rösta SD är inte rätt väg att gå. Har du vänner som ingår i HBTQ+? Deras liv kommer förändras till det sämre. Lesbiska kommer inte få rätt till assisterad insemination. Som kvinna kommer du inte ha samma rättigheter, dom vill sänka gränsen för abort, och dessutom låta vårdpersonal vägra göra abort.
  Om du blir tillsammans med en man vill SD återinföra sambeskattning, vilket gör att ifall din man tjänar mer än dig, kommer du ändå få skatta lika mycket som honom. Detta leder till att du får det sämre ställt, och också sämre pension.
  Förstår som sagt att många är missnöjda, men kommer aldrig förstå varför man väljer att rösta på ett parti som egentligen bara har EN fråga dom anser som viktig.
  Kan också tillägga att min pappa är invandrare och egenföretagare och har betalat säkert lika mycket skatt som din pappa har gjort genom åren, och han skulle aldrig få för sig att ens rösta blått.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *