Love u like crazy.

Det är ju en tjej som jag alltid syns med ute, hon är med på nästan alla mina bilder och är med på allt jag gör. Så tänkte jag bara berätta lite vem hon är. Ellinore heter hon och är 21 år och hon är världens bästa mamma till sitt barn. Hon är snygg som fan och rolig. Och hon ställer alltid upp.

Det är ändå sjukt när man hittar någon som man har så mycket gemensamt med. Och trots att vi bara känt varandra i ett hlavår så känns det nästan ännu sjukare att vi klickar så bra. Det var många år sedan jag träffade än vän som känns som min syster.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (13)
 • Adel fakih

  Ibland behöver man byta 100 vänner för att hitta den speciella, vilket hon har gjort. Sen har hon haft mig tex i tre år, det är ändå lång tid. Men bra att du håller koll…

 • Molly

  När hänger hon med dottern då? Och vem är den snälla barnvakten?

  • Emma

   Barnet har väl en pappa med? Blir kanske klurigare om ett tag då han åker tillbaka till USA för att spela hockey…
   Men finns säkert mor -och farföräldrar som ställer upp. Bara för att man får barn så behöver man inte ligga hemma på helgkvällarna.

   Har en tjejkompis som är ensamstående mamma. Nu bor hon hemma hos sina föräldrar eftersom bostadsmarknaden är som den är. Klart hon kan gå ut på kvällar/helger efter dottern somnat eftersom hennes föräldrar är hemma. Och hon är en väldigt bra mamma.

   • Molly

    Tycker nog att man bör hålla nere på festandet när man fått barn oavsett hur man bor. Man har ju ingen energi dagen efter heller

   • Lalle

    Här håller jag inte alls med. Har man barn och fortfarande är i festtagen, är man inte redo för föräldrarollen. Som vi ser klart och tydligt på bilden ovan går hon ut lättklätt och är glad för att festa. Det gjorde aldrig min mamma och ingen jag känner beter sig heller så. Känns som om hon inte var redo. Och att skaffa barn medan man fortfarande bor hos sin mamma är ju helgalet! Barnet ska ha en stabil grund med eget rum och föräldrarna eget boende, tillgång till bil och en stabil inkomst. Finns inte detta, är man inte redo.

    Blir aningen konfunderad över att Paulina inte ser detta när hon ändå kommer från en bra familj.

    Det här tyckte jag skrek omogenhet. Från båda. Faktiskt.

    • Kim

     Tycker du ska knipa med vad vi kvinnor har på oss & inte. Vem fan är du att sitta & skriva att man är en dålig mamma för vad hon har på sig?! Gå & gräv ner dig under en sten & kom fan inte fram igen!

 • Malin

  Vad härligt att läsa att du har hittat en fin vän Paulina❤och snälla ni som bara orkar skriva negativt här på bloggen hur orkar ni heeeela tiden? Paulina kommer inte att sluta blogga. För ni trökar om samma kommentarer jämt. Att ni bara orkar.

 • Anonym

  Rösta nu på SD alla Sverigevänner! Det är dax för ordning och reda! Du komer inte ångra ditt val. ❤

 • Cecilia

  Har du tröttnat på killar och vänt dig till kvinnor istället?..🙊

  • Lalle

   Det sjuka här är, att jag haft två väninnor varav den ena hade barn, båda runt 30, den ene bodde fortfarande hemma hos pappa också och hade aldrig haft egen bostad. Tjejen med barn gillade att ligga runt men hamnade till slut i en fin lägenhet ihop med barnens far (en tatuerad buse).

   Hur som haver, så rökte de båda hasch och kallade sig ”drogliberala” (”Men vi gör det aldrig framför barnen!”) Relationen gick i kras och hon började ligga runt igen.

   Två år senare går det rykten om att hon och den andra väninnan som inte fick några killar, blivit ett par. Jag slog bort det men såg dem ute och jodå, de hade mycket riktigt gått ihop. Hade jag inte haft denna erfarenheten, hade jag inte tänkt på din kommentar men nu gör jag faktiskt.

   Det bästa Paulina kan göra för att få en fungerande relation är att plugga in vad dating coacher säger. Finns en hel uppsjö av videor på youtube där de förklarar att det värsta man kan göra är att vara needy och clingy, svartsjuk och att ställa till med scener. behandlar han dig dåligt -GÅ! Han kommer då se att du inte tar det utan har mer självrespekt och kommer respektera dig för det. Nu vet jag inte om hon gör detta men dessa videor lär faktiskt ut en hel del och de FUNGERAR!

 • susanne

  Så fin hon är i håret! Goals!

 • Mooh

  Jättesnygg hårfärg på väninnan =)
  Ser jag rätt, säger tatueringen ” no mans woman” ?
  Vad är storyn bakom den ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *