Love u like crazy.

Det är ju en tjej som jag alltid syns med ute, hon är med på nästan alla mina bilder och är med på allt jag gör. Så tänkte jag bara berätta lite vem hon är. Ellinore heter hon och är 21 år och hon är världens bästa mamma till sitt barn. Hon är snygg som fan och rolig. Och hon ställer alltid upp.

Det är ändå sjukt när man hittar någon som man har så mycket gemensamt med. Och trots att vi bara känt varandra i ett hlavår så känns det nästan ännu sjukare att vi klickar så bra. Det var många år sedan jag träffade än vän som känns som min syster.

(Visited 157 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Adel fakih augusti 28, 2018 at 5:11 e m

  Ibland behöver man byta 100 vänner för att hitta den speciella, vilket hon har gjort. Sen har hon haft mig tex i tre år, det är ändå lång tid. Men bra att du håller koll…

  Reply
 2. Molly augusti 28, 2018 at 6:40 e m

  När hänger hon med dottern då? Och vem är den snälla barnvakten?

  Reply
  1. Emma augusti 29, 2018 at 8:19 f m

   Barnet har väl en pappa med? Blir kanske klurigare om ett tag då han åker tillbaka till USA för att spela hockey…
   Men finns säkert mor -och farföräldrar som ställer upp. Bara för att man får barn så behöver man inte ligga hemma på helgkvällarna.

   Har en tjejkompis som är ensamstående mamma. Nu bor hon hemma hos sina föräldrar eftersom bostadsmarknaden är som den är. Klart hon kan gå ut på kvällar/helger efter dottern somnat eftersom hennes föräldrar är hemma. Och hon är en väldigt bra mamma.

   Reply
   1. Molly augusti 29, 2018 at 12:02 e m

    Tycker nog att man bör hålla nere på festandet när man fått barn oavsett hur man bor. Man har ju ingen energi dagen efter heller

    Reply
   2. Lalle augusti 29, 2018 at 2:27 e m

    Här håller jag inte alls med. Har man barn och fortfarande är i festtagen, är man inte redo för föräldrarollen. Som vi ser klart och tydligt på bilden ovan går hon ut lättklätt och är glad för att festa. Det gjorde aldrig min mamma och ingen jag känner beter sig heller så. Känns som om hon inte var redo. Och att skaffa barn medan man fortfarande bor hos sin mamma är ju helgalet! Barnet ska ha en stabil grund med eget rum och föräldrarna eget boende, tillgång till bil och en stabil inkomst. Finns inte detta, är man inte redo.

    Blir aningen konfunderad över att Paulina inte ser detta när hon ändå kommer från en bra familj.

    Det här tyckte jag skrek omogenhet. Från båda. Faktiskt.

    Reply
    1. Kim augusti 31, 2018 at 8:20 e m

     Tycker du ska knipa med vad vi kvinnor har på oss & inte. Vem fan är du att sitta & skriva att man är en dålig mamma för vad hon har på sig?! Gå & gräv ner dig under en sten & kom fan inte fram igen!

     Reply
 3. Malin augusti 28, 2018 at 8:48 e m

  Vad härligt att läsa att du har hittat en fin vän Paulina❤och snälla ni som bara orkar skriva negativt här på bloggen hur orkar ni heeeela tiden? Paulina kommer inte att sluta blogga. För ni trökar om samma kommentarer jämt. Att ni bara orkar.

  Reply
 4. Anonym augusti 28, 2018 at 10:54 e m

  Rösta nu på SD alla Sverigevänner! Det är dax för ordning och reda! Du komer inte ångra ditt val. ❤

  Reply
  1. Linda augusti 29, 2018 at 3:54 e m

   Du är dum i huvudet. ”Sverige vän” hahha. Pinsam

   Reply
 5. Cecilia augusti 29, 2018 at 6:21 f m

  Har du tröttnat på killar och vänt dig till kvinnor istället?..🙊

  Reply
  1. Lalle augusti 29, 2018 at 2:39 e m

   Det sjuka här är, att jag haft två väninnor varav den ena hade barn, båda runt 30, den ene bodde fortfarande hemma hos pappa också och hade aldrig haft egen bostad. Tjejen med barn gillade att ligga runt men hamnade till slut i en fin lägenhet ihop med barnens far (en tatuerad buse).

   Hur som haver, så rökte de båda hasch och kallade sig ”drogliberala” (”Men vi gör det aldrig framför barnen!”) Relationen gick i kras och hon började ligga runt igen.

   Två år senare går det rykten om att hon och den andra väninnan som inte fick några killar, blivit ett par. Jag slog bort det men såg dem ute och jodå, de hade mycket riktigt gått ihop. Hade jag inte haft denna erfarenheten, hade jag inte tänkt på din kommentar men nu gör jag faktiskt.

   Det bästa Paulina kan göra för att få en fungerande relation är att plugga in vad dating coacher säger. Finns en hel uppsjö av videor på youtube där de förklarar att det värsta man kan göra är att vara needy och clingy, svartsjuk och att ställa till med scener. behandlar han dig dåligt -GÅ! Han kommer då se att du inte tar det utan har mer självrespekt och kommer respektera dig för det. Nu vet jag inte om hon gör detta men dessa videor lär faktiskt ut en hel del och de FUNGERAR!

   Reply
 6. susanne augusti 29, 2018 at 8:26 f m

  Så fin hon är i håret! Goals!

  Reply
 7. Mooh september 15, 2018 at 4:22 e m

  Jättesnygg hårfärg på väninnan =)
  Ser jag rätt, säger tatueringen ” no mans woman” ?
  Vad är storyn bakom den ?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *