Mobbilbilder från förra veckan.

En selfie.

Räkorna på  Södra sällskapet var TAMAM!

Jag på ART i helgen!

Sen en veganlunch förra veckan på Mahalo.

 

(Visited 80 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Kristina augusti 30, 2018 at 9:13 f m

  Hej Paulina, jag tror att du skulle må bra av att gå med i en hjälporganisation och bidra med ditt stöd. Nu menar jag inte med bara pengar utan göra något för en annan människa. Du skulle uppleva mycket större välmående
  och din kropp och utseende skulle komma i andra hand. Du verkar ju ha all tid i världen att göra något vettigt. Du kommer att se världen på ett helt sätt och dina problem som löjliga.

  Reply
  1. Hej september 1, 2018 at 4:25 e m

   Klok kommentar!

   Reply
 2. Mami augusti 30, 2018 at 8:23 e m

  Hej Plopp!!

  RING viktigt!!

  MAMMA

  Reply
 3. Malin augusti 31, 2018 at 6:37 e m

  Snälla Paulina, lär dig åtminstone stava om du nu ens ska ha en blogg.

  Reply
  1. Marie september 1, 2018 at 6:29 f m

   Tråkigt att du känner lust att skriva detta….du förstår säkert ändå eller?

   Reply
 4. Kristina augusti 31, 2018 at 8:50 e m

  …. förlåt Paulina … ”jag menade inte ”dina problem löjliga” utan ”dina problem mindre. Jag själv känner att jag borde göra något mer konstruktivt och sluta vara så självkoncentrerad. Jag vet att när jag gjort något riktigt gott så har jag mått fantastiskt bra. Om du inte vet vad du sulle vilja göra eså kan du prya hos någon organisation. Du vet att du kan prya hos en läkare en dag .
  .. ha, ha ..du får inte vara rädd för blod

  Reply
 5. Diana september 1, 2018 at 10:56 f m

  Jag tycket det är så sorgligt att man inte kan vara snällare till varann. Stötta Paow istället för att klaga!

  Reply
 6. Lalle september 2, 2018 at 1:58 f m

  4 dagar efter inlägg godkänns kommentarerna? Äe, alltså bloggen uppdateras för sällan. Hon skiter id en så sry bitches but I’m out!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *