Skövde

Hej på er. Nu sitter jag på tåget påväg hem från Skövde. Åkte dit i fredags, kände att det var skönt att lämna Stockholm lite. Följde även med Tobbe när han kampanjade lite också. Det var kul att se.

Har bott ute på landet, alltså det fanns liksom får runt tomten. Haha en ovanlig syn för någon som är born and raised i stan haha. Skulle vara rätt skönt att bo ute på landet. Man får en helt annan ro i själen. Men tror ärligt att jag skulle bli riktigt uttråkad om jag BODDE på landet. Mamma bodde ju mitt ute på landet, vi hade liksom mulltoa. Men jag bodde inte där så mycket för det var ju roligare att vara i stan liksom där pappa bodde. Ångrar det lite idag.

(Visited 114 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Bdkd september 4, 2018 at 3:10 e m

    Du som är höger, och sdare.
    Har du verkligen läst deras partiprogram? Vad de står för och frågorna de är insatta i, och ändringarna de vill genomföra? Är du medveten om att utan att ens behöva känna dig speciellt mycket, ditt liv som du har, genom att se dina bilder bara, det är MYCKET Av bara det som de vill ändra.. Och även om du är rasist, så var medveten om att de faktiskt inte BARA är rasister, de är anti mycket, och anti globalisering.. Jag vill inte kritisera dig som påhopp. Jag vill hänvisa dig till fakta. Du behöver inte brinna för politik, men om du tycker och tänker, framför allt har en rösträtt så är det din rätt att få en fullt korrekt uppfattning, inte en vinklad uppfattning.. Du Bör vara mån om din rösträtt och värna om det samhälle du vill leva i. Återigen, kolla upp vad det är partiet du stöttar faktiskt står för. Och det inte från den partiska sidan, inte från din vän Tobias..

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *