Balans i livet.

Nu är jag tillbaka. Har blivit dålig på att mobilblogga och på att ta med mig kameran. Så det kanske man borde börja med igen? Sjukt mycket hat just nu är det på mig pga av mina politiska åsikter så jag är inte direkt supertaggad på att blogga. Varför så mycket hat? Vi lever i en demokrati, men det verkar många inte ha fattat. Men jaja. Den här shitstormen lugnar väl ner sig snart får man hoppas!

Här kommer bilder från helgen. Ätit god mat, och festat. Men nu är det dags att börja ta det lugnt, hålla sig hemma och bara mysa. Bor ju helt själv nu vilket känns väldigt skönt, man får tid för sig själv. Och för att reflektera över saker. Är även taggad på att komma igång med träningen igen och det går faktiskt bra. Har kört 7 pass på 14 dagar, vilket är en bra början. Känner mig redan lite starkare och piggare!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (75)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna?
 • Eva

  Ja vi är en demokrati. Det innebär inte att man aldrig ska få sina åsikter ifrågasatta. Många SD tror att det är fel. Men det har man all rätt att göra, ifrågasätta era åsikter.
  Det märks så väl att många enbart har gått i livets hårda skola…

 • Anonym

  Svarar du på frågestunden ? Välkomen tebaks

 • Sofia

  Förhoppningsvis kommer det en dag då pk-eliten och dessa vänsterblivna själar inser vart Sverige är påväg… du är grym och fortsätt me att vara dig själv 👌🏼😍

 • Linda

  Folk är konstiga. Lägger fokus på konstiga saker. Vem FAN bryr sig om vad någon annan röstar på?!

 • Anonym

  Just att du röstar på SD så fick du mest positiva kommentarer men däremot mkt hat mot Felicia B vilket jag verkligen kan förstå.
  Så jag tror inte att hatet berodde på SD. Det är bara starkt av dig att erkänna att du röstar på SD för inte många vågar idag. Jag röstade med på SD och säger gärna det högt om någon frågar.

  • BG

   Kom till Skåne. Här röstar alla svenskar och en del av invandrarna också, på SD.

   • sanna

    Det gör vi verkligen inte, men tyvärr alldeles för många utanför Malmö, Lund och Helsingborgs gränser…dvs bönder…

    • A

     Kom och försvars invandringen på nytt när du blir tvingad att bära slöja och gruppvåldtagen. När dina barn blir hotade och rånade. Kom sen och lek moralpolis. Du ser snart vad som kommer drabba Sverige. Vissa är bara efterblivna och godtrogna.

     • sanna

      Hahaha, ni som på riktigt tror att detta kommer att hända kan inte ha mycket utbildning…

     • A

      Det händer ju redan. Men det blir mörkat av media och regering för att inte skapa upplopp. Snälla läs något annat än vänsterpropaganda på Aftonblsdet. Läs rättsdomar. Kolla brottstatistiken och sluta vara blåst.

     • A

      Du heter knappast Sandra. Mer något mot Sharia eller ditåt…. haha

     • Miia

      Du är ju fan inte klok. har vart med om två våldtäkter TYVÄRR och både utförda av svenska ”ARISKA” män. Inte går jag runt och klandrar och hatar alla vita män för det.

    • Maria

     Skulle precis skriva detsamma som Sanna: Det är bara insrkänkta bönder utanför städerna i Skåne som röstar på Sd. De som gått ”livets hårda skola” och varken har utbildning eller hyfs.
     Dit här varken jag eller Sanna. Skulle aldrig falla mig in att rösta på Sd, aldrig någonsin.

    • Äe

     ”Bönder” Mm, bönder med dyra fina hus som kostar mer än du skulle förstå. Lilla flicka, skåne förutom Landskrona o Hbg är GULT, GULT, GULT. Så gult det kan bli och era politiker bor också utanför och inte i innerstaden. De flesta HBGare röstar också gult av skäl som du säkert känner till men du kanske inte ens vågar dig ner på söder, hm? Extremvänstern har ordnat bort tusentals och åter tusentals röster vilket kallas valfusk. Sådan är extremvänstern. Och detta hyllar du? Usch!

     • sanna

      Ni är helt världsfrånvända. punkt.

     • Hailey

      Sanna: LoL! Du har inte rest särskilt mycket va? Låter som om du inte ens rest inom ditt eget land. Du behöver se världen, komma ut lite och börja med ditt eget så att du i framtiden vet vad du uttalar dig om och inte skämmer ut dig igen genom ointelligenta, ogenomtänkta inlägg.

  • Sandra

   Ja att Felicia B bara har en sån tur att jobba med Youtube är en stor gåta. Hade hon inte haft det så hade hon fått pengar från socialen/försäkringskassan för ett riktigt jobb hade inte funnits på kartan ens. Hon måste t ex alltid ha med sin mamma och syster då hon handlar mat etc och sedan måste hon lägga ut det som en vlogg för att tjäna ännu mer pengar. Eller när hon ligger jämt i en badring och simmar runt och skriker som en full höna! 🐓

 • Fanny

  Bästaste e du <3 kör hårt o vi tror på dig <3

 • Carola

  Förstår att det känns som en hatstorm just nu. När inläggen kommer så pass sällan blir smällen på något sätt hårdare för det ligger och gror. Med lite mer aktivitet och mer regelbundet bloggande tror jag att hatet hade blandats ut lite med saknaden av dig. Om du hänger med på vad jag menar? En aktiv blogg med många olika inlägg tar ner känslan av att öppna dörren och kasta in en bomb då och då. Sen avgör ju du hur du vill blogga, givetvis 🙂 men jag tror att det kan förbättra situationen något. Du har all rätt i världen att rösta på SD. Precis som alla har rätt att rösta på andra partier. Var femte svensk, ungefär, känner ju att det är ert parti med lösningen på deras högst prioriterade problem. Hoppas att du mår bra och kommer in i ett sunt liv utan ångest! Det är du värd! Kram

 • Sjukt

  Jag tycker det är sjukt hur folk kan stötta invandringen. Det är pga. Av den alla säkerhetskontroller på flyger blivit galet strikta. Ingenting får vi ta med oss i handbagaget/bagaget. Vi tvingad hämta och skjutsa våra blonda döttrar så att de inte blir våldtagna eller trakasserade på bussar och tunnelbana. Ingen kvinna går säkert ensam på kvällarna. Hora skriks till höger och vänster av mörka män mot unga ledsna tjejer. Sett och hört folk bli utsatta för skällsordet ett antal gånger. Stadsfinanserns i Sverige går på knäna. Pensionärer och sjukvården drabbas hårt. Och alla B-kändisar som går ut i media att vi ska acceptera våld då de själva bor på lyxiga adresser. Eller som vissa åker till Thailand och gökar med thailändskors och super ( Kjell B) fd. Alkoholist och missbrukare. Härliga förebilder.

 • Lydia

  Hej! Har en fråga ang. din röst på SD. Hur ser du på att de inte vill att homosexuella par ska få adoptera när du har nära vänner som både Adel och Bobby i din närhet? Är ärligt talat bara nyfiken på resonemanget.

 • Lina

  Att du inte är så smart och att du är extremt lågutbildad vet vi ju redan, men att du tycker det är konstigt att folk blir upprörda när du står bakom ett parti som bokstavligen ger alla homosexuella, kvinnor och invandrare en käftsmäll? Har du verkligen så litei skallen? Ja, det är yttrandefrihet men folk blir också upprörda av sånna extrema åsikter. Skulle du bli glad om någon sa till dig att du inte har rätt till att skaffa barn för att du har legat i tv tex? Jag förstår verkligen inte hur du kan bli så förvånad över att folk blir upprörda.

  • A

   Lina, tycker då SD väljarna verkar något smartare än du iaf. Det är inte SD som kränker kvinnors rättigheter. Det är invandrare som gör det. Med barnfruar och slöja och kvinnoförakt. Könsstympning. Inga kvinnor tillåts i en moské. Alla svenska tjejer är slampor och smutsiga. Du vet väl att inga andra människor än något vädra utom muslimer enligt de. Man får göra vad man vill med de otrogna kristna. Abort är totalt förbjudet i muslimska religionen. Ja om du vill att Sveriges lagar ska gälla som de gjorde för hundratals år sedan. Rösta rött.

   • Feminazi

    Rättelse!
    Nej, det är MÄN som kränker kvinnors rättigheter! Det har alltid varit män, långt innan det kom män från t.ex Syrien, när ska ”svenska” män fatta detta? Ni har varit en del av problemet i sååååå många år men reagerar först nu när ni har något (läs invandringen) att skylla på?!

   • Lina

    Ja, vi har förstått att ni är trötta på invandrare. Det är det enda du läst om sd, att de vill stoppa anvandringen? Du kanske borde läsa på lite mer om dem, deras kvinnokränkande sida som vill sänka aborttiden, alltså ta tillbaka rätten av kvinnors kroppar, stoppa hjälpnande befruktning, barnmorskor ska ha rätten till att vägra att utföra aborter osv. Sen att homosexuella inte ska få skaffa barn osv osv. Jag upprepar mig bara. Du kanske ska tänka lite på innan vad sd står för innan du kallar invandrare för kvinnoförtryckare. Jag kan hålla med om att det är förjävligt i vissa kulturer. Men sd är föjävliga mot kvinnor och homosexuella också. Så ska vi prata om kvinnors rättigheter så ska vi inte prata om sd. De vill dra in kvinnors rättigheter och gå tillbaka 50 år i tiden. Du kanske tror att sd hjälper genom att ta bort alla invandarare, men då kommer de med sina egna kvinnoförnedrande frågor. Så att säga att de vill hjälpa oss kvinnor är bara att säga emot dig själv.

    • A

     Det är sossarna och moderaterna som är kvinnoförtryckare och mot homosexuella. Kolla deras historia. De tillåter även att den här livsstilen bland invandrarna fortsätter. Inga kvinnopartier här inte. De är bara rädda att förlora väljare. Därför de sprider lögner om SD. Du sprider vidare propaganda för sossarnas räkning precis som dom de önskar. En nickedocka att utnyttja. Du är hjärntvättat av det störta kvinnoförtryckande pch nazistiska partiet i världshistorien. Dvs. Sossarna. Varenda invandrare jag träffar har förvrängt kvinnosyn. Varenda en. Flera fruar, kvinnan ska vara oskuld. Våld mot kvinnor. Otrohet i äktenskapet är tillåtet. Mobbing mot svenskar och judar. Sharia lagar för mannens bästa. En dotter är ingenting värd. Värdelös.. Bara sönerna är en viktiga. Barnvåldtäkter. Våldtäkter inom familjen. Droger, och bidragsfusk. Lögner för att få stanna i Sverige. Lögner om ålder och vilka som är deras släktingar. Stölder. Kvinnor får inte arbeta eller använda preventivmedel. Jag kan fortsätta min lista i oändlighet. Hatet i Sverige mot invandrar är jättestort. Vi kan säga att M står för samma och KD och SD om man läser på. Så hälften av befolkningen och de flesta sossar jag talat med säger samma sak. De är bara rädda att förlora sina kommunala jobb och bidrag. Därför röstar de rött. Gråsosse. Förr eller senare kommer du också se klart. När du torkat bort det röda dimman från dina ögon. Du har inte upplevt det ännu. Ung, Naiv och oerfaren är du. Kom tillbaka om 5-10 år och säg om du forfaramde tycker samma. Knappast.

    • A

     Och DU är den största kvinnoförtryckaren
     !!! Lina.!!! Du trakasserar ju Paulina. I inlägg efter inlägg. Den dag dina kvinnokränkande metoder är över så kom och ta debatten. Elak ord. Du är väldigt Avundsjuk kvinna. Det lyser igenom. Du representerar den elakaste sorten av kvinnor. Självklart röstar den personen rött. För de är kvinnoförtryckare hela bunten. Sossarnas fel att vi inte får samma lön som män för lika arbete. Inga kvinnliga chefsjobb utan kvotering. Fortsätt du att kränka Paulina om du tycker det är så riktigt och politiskt korrekt. Sånt skulle aldrig någon Sd are göra mot Paulina. Mobbare har lågt intellekt och är missanpassad. Du är en Typisk sosse.

     • Lina

      Haha alltså lägg ner. Jag trycker inte ner Paulina, jag ifrågasätter henne, som person kring hennes åsikter om abort och homofobi. Paulina är nog den sista människan på denna planet jag är avundsjuk på.

     • sanna

      Saken är den, att jag tycker bra om Paulina och därför läser jag hennes blogg, trots att vi står olika politiskt. Däremot tycker jag illa om dig A som hatar runt för att vi andra inte är lika ”upplysta” och ”icke-naiva” som dig. Tycker du kan hålla dig till flashback.

     • A

      Du är ju ett och samma troll. Lina och Sanna. Jag hoppas du respekterar att folk inte vill bli gruppvåldtagna eller rånade. Är väl viktigare frågor än ett litet förslag om aborten. Det är förslag. Inte någon lag. Då antar jag att Lina du ofta göra bort och att du är gay. För det är oväsentliga frågor de flesta i samhället som du är besatt av. Du tycker inte om någon annan än dig själv. Tycker du kan hänga på Flashback. För där kan du vara störd.

   • Män...

    Rättelse!
    Nej, det är MÄN som kränker kvinnors rättigheter! Det har alltid varit män, långt innan det kom män från t.ex Syrien, när ska ”svenska” män fatta detta? Ni har varit en del av problemet i sååååå många år men reagerar först nu när ni har något (läs invandringen) att skylla på?!

    • Amy

     Du är tydligen syrian. Syrianska män är inte män. De är väldtältsmän och kriminella. Parasiter och allmänt vidriga. Kanske ska du sluta hacka på alla svenska män. De är dessa svenska män som försörjer dig och dina ”landsmän”.

     • Män...

      Jag blir så ledsen av att läsa din kommentar, det är så sorgligt att främlingsfientligheten har gått så långt i vårt land… Jag önskar dig ett uppvaknande där du väljer att stå på kvinnans sida.

  • A

   Just ja, dödstraff utfärdas på homosexuella i muslimska länders. Snart gäller deras lagar här. Du är så retard så att det är skämmigt. Lycka till med den nya islamiska staten.

   • Linda

    A: Du måste vara hjärntvättad. Som alla andra som röstar på SD.

    • M

     Inget skämt heller om att de är hjärntvättade.. Så sjukt övergeneraliserande så det skriker om det. Stackars människor som inte kan tänka själv eller vara källkritiska. De ser en grej om islam eller invandrade så hoppar de direkt till att alla är så, Sverige är förstört.. osv. Men ja de som står bakom SD är trångsynta lågutbildade människor som vill skylla på andra för att deras liv är som det är istället för att ta ansvaret i egna händer.

    • A

     Du är själv hjärntvättad då du inte kan ifrågasätta vänstermedier och sossarnas propaganda. Du sväljer allting de skriver. Läs på om Koranen och det muslimska samhället. Man måste alltid se sanningen istället för det som dikteras upp av sossarna och vänster. De säger vad som helst för att behålla makten. De skulle sälja sin egen morsa.

     • A

      Tror du politikerna skulle erkänna att de förstört Sverige. Knappast. Ingen kommer att erkänna sina misstag. De ljuger tills de tror sig själva. Jag hoppas du inte råkar illa ut i samhället innan du förstår vad jag menar. Fanns inte dessa hemska problem i samhället så skulle inte SD existera. Det är ett parti som vuxit pga samhällets missförhållanden. Så du vet är sossarn och moderater minst lika negativa mot invandringen de vågar bara inte nämna det högt.

 • Milla

  Typiskt Sverigedemokrater att gömma sig bakom ”det är demokrati!”.

  Det är inte ett demokratiskt parti helt enkelt. Deras politik ger sig på folk på individnivå av den enkla anledningen att den attackerar alla inom HBTQ, kvinnor och invandrare.

  Att du som har så många vänner och bekanta inom just HBTQ-samhället sympatiserar med SD övergår mitt och många andras förstånd. Vad tycker dem om de? Vilken vän du är som fördömer dom. Undrar vad de tycker om er vänskap nu. Eller ni kanske inte är vänner längre? Bara en tanke.

  Du och alla andra får såklart rösta på vad ni vill men säg inte att det hatet handlar om att folk inte respekterar att det råder demokrati i landet. SD är inte ett demokratiskt parti och bör heller inte behandlas eller ses som ett.

 • Xaviera

  Jag är en som älska dig för den du är så detta är ingen hat fråga utan en genuin undran – du säger om och om igen att nu är jag tillbaka! Varför försvinner du direkt efter du sagt det?
  Kram!

 • Malin

  Det låter som en bra ide’ att ta tag i träningen igen. Man mår alltid lite bättre utav att träna. Och hoppas att du börjar blogga lite mera. Ta bort alla hat inlägg Paulina. Du förtjänar inte dom inläggen. Tänk om alla var lika. Förstå hur många puckon det skulle vara ute på gatorna då😉Nä rensa bort alla hatinlägg o behåll dom vettiga inläggen. Så Lina hoppas ditt inlägg ryker snart😋

  • Lina

   I Sverige är det yttrandefrihet aå jag har rätt att uttrycka mig om Paows o sds nedtryck mot homosexuella och kvinnor. 🙂 Paulina sprider hat. Och jag ifrågasätter hennes hat. Sluta dalta nu.

   • A

    Bort med Tröga Lina! Bort med Tröga Lina ! Kom igen! bort med trollet, mobbaren ska bort!! Trollet som älskar sossar och vänster kommunismen. Som inte har läst historia eller ens något annat ämne än populärmedia. Dvs. Aftonbladet. Hon är besatt av att göra abort. Hon drivs av vänsterfolket. Säkert lövens älskarinna. Usch.. Hahaha

    • Nicole

     Du verkar ju inte frisk…

     • A

      Precis. Lina, Nicole eller vad du nu heter. Sjuk är du. Så du borde dra. Folk som du hör hemma i förorten. Du borde hålla dig borta från politik när du är så outbildad. Där kan du stå upp för dina frågor. Haha. Bland dina idoler. Lycka till med demokratin där när du blir rånad och lever på bidrag från våra skattepengar.

 • Sara

  Heja Paow!
  Jag röstade också på SD samt att många i min krets gjort det, inklusive invandare själv. De kanske inte har de smartaste åsikterna alltid, men de har de klokaste när de gäller invandringspolitik. Finns dessvärre inget annat parti som lyfter fram den frågan.

 • Sandra

  Det går bra för Jimmie Åkesson nu! Heja Sverige! Äntligen kanske vi kan få bukt med vårt sjuka land. Om nu inte sossarna eller M kommer fortsätta förstöra för oss vill säga.

  • Hailey

   Helt rätt! Men bra räcker inte, vi skulle ha vunnit. Tror inte vi har en chans att få ut dem. Även om SD hade vunnit hade det blivit svårt. Först ska riksdagen få genom det, sen ska vi slåss mot alla av media hjärntvättade extremvänstrare. Det hade blivit en lång och hård kamp att återställa efter allt de rivit ner. Kolla upp Bruxelleavtalet Karlsson nämnde i AB häromdagen. Att det skrev på innebär att Sverige förlorar sin självständighet. Och detta är vad makteliten vill. Inga gränser, fritt fram, ett land, en ”enad” värld. Mm, det ser vi ju hur bra det ser ut att gå.

   • Hailey

    Glömde tillägga att SD är det enda vettiga valet. resten är i maktelitens händer, köpta eller av fri vilja för maktens skull. SD är de enda som faktiskt vill landet väl.

 • Elin

  Haha. Du skriver att det är demokrati i Sverige så att man får tycka vad man vill. Du vet att sverigedemokraterna är emot demokrati va? Jävla sopa.

 • Jonna

  Dricker du alkohol ofta eller

 • V

  Buuuuuu för Sd!!
  Men heja dig Paow! Självklart tycker jag om dig även om du inte rösta på vem jag rösta på! All styrka.

 • Per

  Hej! Hej!

  Jag känner igen mig i mycket av det du skriver! Keep it up med träningen, önskar dig all lycka till! Du är strong! Ska följa dina sociala medier mer nu också, var ett tag sedan men har varit upptagen med mycket. Hoppas du får en trevlig kväll, själv tipsar jag alla som läser detta att titta på efterlyst kl 20.00 på TV3 :)Hälsningar från Uppsala <3 🙂

 • Mrs s

  Men hallå! Det är ett fritt land. Alla får rösta på precis vad man vill. Lägg ner ni som tjafsar!

 • Felicia F

  ”Ett stort misstag i mitt liv” säger Lancelot Hedman Graaf ang. relationen med Paow.
  Tänk att han som 18-åring är SÅ MYCKET klokare än vad du någonsin kommer bli, Paulina. Pinsamt å dina vägnar.

 • johanna

  Fast är det verkligen så fel att dra ner gränsen för abort? En del väljer att vänta in i det sista till vecka 18 bara för att dom är osäkra på om dom vill bli föräldrar eller inte. Men tänker ingen på att det är en människa som dom dödar i vecka 18? Man har gått halva vägen och det är inte längre ett foster utan en MÄNNISKA som redan utvecklats. Bara några veckor efter vecka 18 så kan barn klara sig utanför magen i krisfall där barnet kommit ut av olika anledningar. Alla tänker bara på att det är syns om kvinnan som inte får välja om dom ska döda ett foster eller en människa.
  Tycker det är bra att kvinnan inte kan dra ut på det så länge bara för att dom är osäkra.
  Man kan dra ner gränsen till vecka 12 men att i speciella fall (tex att man inte märkt att man är gravid, eller pga sjukdomar osc) så ska man kunna söka om att ta bort barnet upp till vecka 12. Sen hur är det emot kvinnans rättigheter att få välja om dom vill utföra aborter eller inte det är väl också en rättighet att få välja? Och angående invandringen så säger alla att man är rasist så fort man har en åsikt men varför är det ok för dom att ha åsikter om oss och det är ok? Hur ofta blir man inte kallad tex hora av dom på krogen för att man inte är intresserad, eller att dom taffsar på en så fort dom går förbi på krogen? Jag säger inte att alla gör så men många gör det. Och sedan den stora stömen med invandring så har det blivit mer våldtäkter, mer mord, mer sexuella trakasserier, med våld och övergrepp mot barn osv men alla nekar till det. Så länge man sitter säker i sitt hem och aldrig blivit utsatt så ”händer” det ingenting i samhället men den dagen du själv är med om något kommer du se annorlunda på saken. Är det inte konstigt att det finns så stor mängd med invandrare som glider runt hela dagarna och lever på pengar som vi skattat? Varför är dom inte i skolan? varför jobbar dom inte? Varför söker dom inte jobb eller lär sig svenska språket? Jag tycker att om man kommer till ett annat land så anpassar man sig och försöker inte dra sina egna kulturer in i den nya. Ta tex det här med mosken, folk tycker inte att det stör att dom har böneutrop 15 min om dagen där alla tvingas lyssna på något som man själv inte tror på men att vi ska få gå ut på stan och sjunga nationalsången på nationaldagen eller på skolavslutningen så är det FEL!!!!! Sen finns det dom invandrare som gör allt för att anpassa sig och lär sig hur vi lever vilket jag tycker är sjukt bra och många är jättebra och försöker men majoriteten bryr sig inte ens. Sen kan man undra varför dom flyr när det finns doms om reser tillbaka för semester varför gör man det när man inte kunde vara kvar där en enda sekund pga missär? Jag har sett klipp där människor kommit till rika trygga länder men att dom vill då absolut inte vara kvar där för dom vill till Sverige eftersom dom får så mycket mer pengar här. Är inte trygghet för sitt liv det dom söker eller är det bara pengar? Spelar det roll vilket land dom hamnar i så länge dom räddar sitt liv från den misär dom flyr från? Asså öppna upp era ögon och se hur verkligheten ser ut, Många av dom säger själva att dom ska få sin religion att ta över Sverige osv är inte det helt jävla sjukt? Där kan ni snacka om att ta bort kvinnans rättigheter. Spyr på hur rika säkra människor sitter där och ba ”men ingen invandrare gör fel och självklart ska dom få stanna om dom råkar våldta ett barn”.

 • Frida

  Du är VIDRIIIIIIIG

  • Felicia F

   Vet inte om jag tycker att Paow är ” VIDRIIIG” precis. Men fruktansvärt omogen för sin ålder. Och total avsaknad av stil, klass och utbildning.

 • Anton

  Din skönhet gör mig alldeles knäsvag…

 • Isabelle och Anton

  Du vågar stå upp dig, inte som andra som inte törs stå för sin åsikt. Du är stark, ett föredöme och du är fan i mig bäst Paulina! 😍

 • Paul

  Vilken kvinna du är! Självständig och vacker. Ser dig som en sjöjungfru som stiger upp ur havet …. kraftfull och med integritet.

 • Susanna

  ”A” ,, något sitter löst i skallen på dig. Du drivs av ett våldsamt hat och är troligen farlig för din omgivning.

  • Amy

   Jag är nog mkt mer smart än dig. Jag lever ett behagligt liv. Med mycket lyx, resor och vackra människor. Du vet väl att muslimerna har en agenda att ta över Sverige. Göra så många barn att den vanliga befolkningen dör ut. Skapa ett nytt samhälle där vi svenskar måste fly.. Hoppas att du är glad av att bli könsstympad. Leva under slöja och sharia lagar. Våldtagen i ditt eget hem av okända män som urinerar och knivhuggen dig. Bli stenad och mördad om du är homosexuell eller ”otrogen” mot islam. Terrordåd och vapen överallt. De andra parierna är köpta av oljepengar från arabvärlden. För att lura oss svenskar att rösta för invandringen. Det är tidningarna med. Tycker synd om dig som inte förstår vad som kommer hända. Helvetet ligger för dörren.

 • Bess

  Nu är jag tillbaka…vad synd att du inte håller till vad du säger Paow:) Skulle vara roligt om du gjorde som du säger!!
  Kram

 • Anonym

  Underbart skönt nu när Felicia B inte laddat upp någon nu Youtube video! Hoppas det fortsätter så för hon borde lägga ner sin kanal!
  Så omogen och tramsig människa och även oseriös!
  Vem orkar se henne bada mer och höra hennes ylande och handla fjant med sin mamma och syster! Fy…USCH. Bort från Youtube och gå till socialen och psyket.

  • Boo

   Så ni mobbar alltså inte bara Paow utan flera olika kvinnor? Intressant..Ni måste känna er så himla missnöjda med era egna liv som vill bryta ner andras så de hamnar på er nivå. Varför inte försöka glädjas åt deras framgång istället? Mår ni så dåligt? 🙁

 • Anonym

  Samma sak med Linda-Marie Nilsson på Youtube. Stolt att vara tjock. Jätte bra! Men psyket? Hon skrattar och fnittrar hela tiden så man hör inte vad hon säger och hon tar i sitt hår HELA TIDEN! Det måste ju vara något fel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *