Outfit

Igår så var jag och fräschade till färgen och klippte mitt hår hos Bobby. Såhär blev det 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

58 Comments

 1. Jessica september 5, 2018 at 5:10 e m

  Fy fan va tråkig blogg… lätt jobb du har paulina. Lägga ut lite bilder från mobilen , inte ens en frågestund klarar du av. Du är så jävla pinsam! Ta tag i ditt ”liv” nångång o väx upp

  Reply
  1. Isabelle september 7, 2018 at 1:24 e m

   Varför läser man en blogg om man tkr den är tråkig? Gör nåt roligare istället vet jag 🙂

   Reply
 2. Johanna september 5, 2018 at 5:45 e m

  Passar så mkt bättre i kort hår.

  Reply
 3. Anonym september 5, 2018 at 6:26 e m

  När kommer frågestunden?

  Reply
 4. A september 5, 2018 at 7:25 e m

  Jättefint !

  Reply
 5. Elisabeth september 5, 2018 at 9:26 e m

  Fint med lugg och fin färg. Du passar som en smäck i det.

  Reply
  1. Anonym september 5, 2018 at 10:20 e m

   Får en känsla att du är 60+. Varför hänger du I Paows blogg när du är så gammal?

   Reply
   1. Elisabeth september 5, 2018 at 11:22 e m

    Jag får en känsla av att du är 13 minus.
    Vad gör du uppe så här sent?

    Reply
    1. Carolin september 6, 2018 at 3:15 e m

     Men alltså va? Anonym…. Vad gynnar du av att kränka folk och sprida hat ? Inget! Och vet du vad? Paow är jäkla snygg i sin frisyr, och jag är 22 år gammal och förmodligen äldre än dig. Vet du om att det finns t.ex. BRIS där man kan vända sig till när man inte mår bra? Tror det passar bättre för dig att skriva på den bloggen än här:)

     Reply
   2. Marie september 11, 2018 at 10:07 f m

    Men varför så elak? Det mår du inte själv bra av. Njut av livet och dina nära o kära istället. Har själv varit med om värsta tragedin och det finns inget som gör mig mer ledsen än helt onödig elakhet, det finns så mycket viktigare saker att lägga sin tid på innan det är för sent. Ta hand om dig!

    Reply
 6. Sandra september 6, 2018 at 12:08 f m

  Men herregud! Vad har hänt med Bobby? Han ser ju helt skadad ut i ansiktet?! Har han varit med om en otäck brand? Usch stackars…

  Reply
  1. Cecilia september 6, 2018 at 5:40 f m

   Bobby har sönderopererat sig själv under alla år.

   Reply
   1. Sandra september 6, 2018 at 3:03 e m

    Ok. Ja att det ser hemskt ut det ser jag ju. Trodde han hade brunnit i en otäck brand.
    Folk kanske borde akta sig för dessa skönhetsoperationer för detta ser ju hemskt ut!
    Stackars pojk…jag hade blivit rädd om jag såg honom.

    Reply
    1. Cecilia september 6, 2018 at 4:19 e m

     Ja tyvärr.. Han har gått.helt förlångt med plastikoperationer och boxox mm. Det är sanningen och det är synd.

     Reply
  2. Sandra september 7, 2018 at 9:52 e m

   Har era föräldrar inte ens lyckats lära er att inte vara elak mot människor? Det är liksom grundläggande för att vara en bra människa.

   Jag förstår att ni är unga, uttråkade och missnöjda och förmodligen inte tänker när ni skriver. Ni vill bara ta ut frustration eller försöka provocera. Men det är riktiga människor vars utseende ni mobbar. Ni blir inte mindre elaka för att ni inte tänker på vad ni säger eller tror att det är harmlöst skoj. Tänk på en lillasyster/lillebror/mamma/kompis/kusin/whatever och tänk om dom skulle utsättas av människor som er vars ide av rolig kvällsaktivitet är att gå ut på nätet och kränka människor över deras utseende? Om någon satt och skrev hur vidrig er lillasyster eller mamma ser ut till dom? Varför har ni rättfärdigat för er själva att vara elaka mot oskyldiga människor bara för att ni inte kan se dom framför er i verkligheten?

   Reply
 7. Johanna september 6, 2018 at 5:35 f m

  Haha du vågar ju inte ens stå för dina egna åsikter! Varför stänger du ens ner dina kommentarer på Instagram? Har du börjat en diskussion ska du väll kunna vara mogen att fortsätta med de också 🙂

  svar: Jag börjar igen diskussion med människor som inte tycjer likadant som mig. alla har rätt till sin åsikt. Anledning till varför jag stängde av mina kommentarer är för att människor tar till med personangrepp.

  Reply
 8. Erik september 6, 2018 at 1:47 e m

  Oh well, Paow. Det spelar nog ingen roll hur du ändrar utseende och klädstil….du är och kommer alltid vara ett wt. Skulle inte ta i dig ens med tång eller om någon betalade mig.
  Varför inte göra något åt potatisnäsan, när du ändå är igång och förstör (för) dig?
  Du kommer ALDRIG växa upp, din stackare

  Reply
  1. Johanna september 10, 2018 at 1:42 e m

   Hon skulle nog inte ens vela ta i dig med tång så det är nog ömsesidigt. Fokusera på ditt egna liv istället för att kränka andra människor. Sen borde din mamma lärt dig att tänka först och tala/skriva sen… Och har du inget bra att säga kan du helt enkelt vara tyst.

   Reply
 9. Milla september 6, 2018 at 3:12 e m

  Alltså wow Paow! Det blev verkligen super snygg, du passar jätte bra i den färgen. Bra jobbat Bobby och bra val av dig!! Kram!

  Reply
 10. Diana september 6, 2018 at 7:21 e m

  Det blev riktigt snyggt👍❤

  Reply
 11. Jojjo september 7, 2018 at 6:08 f m

  Varför röstar du inte bara på moderaterna eller sossarna när de har lika invandringspolitik som sd just nu? Och dessutom vill de inte sänka aborträtten, inte bestämma vad kvinnor ska ha på sig, inte göra sp att präster kan vägra gifta homopar. Varför inte bara rösta på ett parti med samma/ och dessutom bättre invandringspolitik som inte vill förstöra för andras mänskliga rättigheter. Varför jag skriver detta är flr att din röst är lika mkt värd andras och din röst är vår framtid. Jag vill också kunna gifta mig när jag blir stor, varför ska jag känna att jag kanske inte ena kommer få det? Mina tjejkompisar vill kunna ha rätten över sin egna kropp och bestämma om de vill göra abort. Min bästa kompis vill kunna bära slöja, jag vill ha ett Sverige där grundläggande värderingar och rättigheter finns, vilket sd på flertalet ställen inte har, sp snälla tänk på oss som faktiskt kommer fö det sämre med de i makten.

  Reply
  1. A september 7, 2018 at 1:28 e m

   Sossarna och Moderaterna är de som förstört Sverige! Varför ska de få en chans att förstöra ingen!

   Reply
  2. A september 7, 2018 at 2:20 e m

   Ni invandrare ska väl tänka på OSS svenskar !!!! Vi som föder er och era 50 personers familjer. Sen tror ni att ni är de enda personerna som är viktiga i hela Sverige!! Fan ska vi tänka på er hela tiden. Ni har förstört tillräcklig redan och Förstör hela Sveriges framtid. Ska vi tycka synd o er och rösta för er????.. att ni för ännu mer pengar. skitsnack.

   Reply
   1. Carina september 7, 2018 at 2:57 e m

    BRA A!! Jätte jätte bra!

    Reply
   2. Sandra september 7, 2018 at 3:43 e m

    Ärligt och bra skrivet. Det stämmer och är ren fakta! 👍
    Många blundar tyvärr för verkligheten.

    Reply
   3. Jessica september 7, 2018 at 9:23 e m

    Helt jävla rätt! O en sak som folk inte heller fattar är att det pågår just nu en hetsjakt på varenda svensk som har den minsta åsikt om invandringens påverkan på välfärd så rasism går fan åt båda hållen! Släpper jag en brakskit blir jag kallad för rasist. Blir jag våldtagen av en invandrare o påpekar detta så är jag rasist. Rashatet mot mej då? O resten av alla andra? Är vi inte lika viktiga? Jag röstar på Sd för mina barns framtids skull!

    Reply
  3. Sandra september 7, 2018 at 3:46 e m

   ALLA kommer kunna göra abort även om nu SD kommer styra.
   Är ni så pantade och okunniga på riktigt?! Eller spelar ni så dumma?
   Flytta till ett land där slöja bärs så kanske du kommer trivas bättre. Du kanske passar in i en annan religion och lagar och inte i Sverige? Det är frivilligt att flytta.
   Så packa väskan..

   Reply
 12. A september 7, 2018 at 1:30 e m

  Allt är upp åt väggarna i hela landet. De är falska hycklare som borde skämmas.

  Reply
  1. Mina september 7, 2018 at 3:38 e m

   Woooooow, vad fan har hänt med dig och ditt liv för att du ska bli så fucked up ”A”. Sök till en psykolog istället och ta tag i dina vidriga problem och ta inte ut dem på andra.

   Reply
   1. A september 7, 2018 at 4:15 e m

    Jag mår helt fantastiskt. Utbildning, pengar, fint hem och fin familj. Därför vill jag inte att några ska förstöra mer. Tänker inte betala deras bidrag. Jag röstar för mina barns skull. Så jag ev kan rädda deras framtid.

    Reply
    1. A september 7, 2018 at 4:31 e m

     Vidriga problem kommer du upptäcka att vi alla snart får. När plötsligt pengarna i regeringens budget tagit slut. Terrordåd och våld i samhället eskalerar. Alla har vi ett val om vilken framtid vi önskar få. Kom ihåg då vad jag skrivit här…

     Reply
    2. Mina september 7, 2018 at 4:31 e m

     Tror jag inte en sekund på. Du har vuxit upp under sneda omständigheter vilket har gett dig en sned världsbild. Get help.

     Reply
     1. A september 7, 2018 at 4:34 e m

      Vet inte ens vad sånt betyder men visst. Sneda förhållande?! Du verkar ju ha stenkoll på sånt. Pratar du utav egen erfarenhet?

 13. Xoxo september 7, 2018 at 2:18 e m

  Frisören du går till är homosexuell och från ett annat land – två saker som partiet du röstar för är emot. Hur tänker du här?

  Reply
  1. Felicia F september 9, 2018 at 1:17 e m

   Förmodligen inte alls, haha. Att tänka är väl inte Paulinas starkaste gren, liksom?

   Reply
   1. Johanna september 10, 2018 at 1:45 e m

    I ett demokratiskt land ska alla kunna rösta på vad de vill utan att bli utstött eller kränkt. Men nej. Inte i Sverige. Lika ljuga vad en röstar så alla kan fokusera på sina egna liv istället för vad någon röstar på…

    Reply
 14. Mia september 7, 2018 at 2:45 e m

  Hej!
  Bara du vågade svara att du röstar på sd.
  Härligt du är en vettig människa som inte går på alla lögner. Du är nog klokare än all kändisar
  tillsammans.
  Kram Mia

  Reply
  1. BG september 10, 2018 at 5:32 f m

   Ville bara säga jag nu förstår ditt sossehat, Paulina. Har pratat med så många i min stad som säger de röstar SD och att de är trötta på allt som händer men igår visade det sig att hela min stad är röd! De ljuger alltså och röstar istället på sossesvinen som vill införa sharialag i sverige och välkomnar sina babbar med utsträckta armar. Jag förstår nu att Sverige är kört, folk tänker enbart på sina bidragspengar och inte på att rädda landet. Sverige är köpt av sossarna. Jag hoppas jag kommer kunna flytta härifrån i framtiden för ett land som detta vill jag inte stanna i. Dagliga gängvåldtäkter, mord, bilbränder, rån, vi hade två skjutningar på två dagar, vi har så mycket mord att polisen inte hinner med att utreda dem utan får hoppa det och gå vidare och detta vill invånarna nu alltså ÖKA på?! Det kommer sluta riktigt RIKTIGT illa för sverige! ..som om det inte är illa nog redan. Förstår att du är så mycket utomlands, Pau, det går inte att bo kvar här.

   Reply
   1. A september 10, 2018 at 9:36 f m

    De kommer ångra sig. Folk är tydligen bidragsberoende och rädda att rösta på något annat än du gjort i hela sitt liv. Det kommer hända hemska saker i Sverige. Jättehemska. Media har motarbetar Sveriges bästa och mörklagt nästan alla brott som invandrare gjort. I andra länder läggs namn och bild på dömda brottslingar. Här står eller nämns det ingenting. Det kallar jag att ljuga för befolkningen. Men vi har gjort det vi kan.

    Reply
 15. Mina september 7, 2018 at 5:35 e m

  Jag är beteendevetare så nej jag pratar inte från egen erfarenhet. Jag har dock vart i kontakt med andra personer som har haft tuffa uppväxter vilket har lämnat spår av exempelvis rasism efter dem. Det går att bli av med det om man väljer att ta hjälp. Det är ditt ansvar att ta det steget.

  Reply
  1. BG september 8, 2018 at 2:37 f m

   Men skärp dig för fan. Du är då sannerligen ingen beteendevetare. Öppna ögonen istället för vad FAN som pågår i vårt land men du bor väl i en fin stadsdel där du slipper ha skjutningar var kväll va? Så bra för dig då, luta dig tillbaka och fortsätt kalla de som inte delar din mening, rasister, din ouppfostrade outbildade blinda nolla!

   Reply
 16. A september 7, 2018 at 6:03 e m

  Okej, en Sosse eller vänsterinriktad. Intressant. Alltid rasist kortet som åker fram. Kom med något konstruktivt istället. Börjar bli old news. Hela Sverige är ju i så fall fullt av rasister!!! Vart du än går. Överallt! Ta ditt egna ansvar och läs på hur ett samhälles ekonomi fungerar. Vad händer när resurserna är slut. Det finns inte pengar att dela ut i oändlighet. Ska du öppna din egen börs då. Tömma ditt bankkonto och välja ”de” före din egna familj. Någon måste betala kalaset. Det tror jag knappast du gör. Lätt att vara generös med andras Pengar.. Tervlig helg och lycka till i framtiden.

  Reply
  1. Anonym september 7, 2018 at 6:34 e m

   Allt stämmer det du skriver! 👍
   Tyvärr finns det vissa som inte vill förstå eller förstår de inte med mening bara för att trigga igång. De kommer själva märka i framtiden vad som händer med Sverige när vi bara fortsätter ta in alla dessa kriminella gäng och våldsamma personer från utlandet. Låt dem själva upptäcka.

   Reply
   1. A september 7, 2018 at 8:08 e m

    Tack. Ja, vissa måste lära sig av sina misstag. Fast de har alla fakta tillgängligt.

    Reply
    1. BG september 8, 2018 at 2:39 f m

     De är naiva,saknar livserfarenhet. Ser de en muslim springer de andra hållet i sina rikemansområden. Töntar mao. Vi borde skicka ut dem ihop med det andra packet. Jävla landsförrädare.

     Reply
    2. Mina september 8, 2018 at 8:48 f m

     Nej A. Jag ska rösta M. Mitt problem är Hur du pratar om andra. Ord som ”Oss”. Om det nu stämmer att du har barn Hoppas Jag Innerligt att du ändrar din syn och sätt att tala om Människor. För det är inte okej. Och att du redan har en sån syn är väldigt synd men att det kommer påverka dina barn är inte okej. Ta ansvar.

     Reply
     1. A september 8, 2018 at 2:51 e m

      Mina barn är då redan mer beresta, smartare och har så mycket bättre framtidsutsikter än dig. Det är mkt tack vare deras föräldrar. Du kanske har blivit uppväxt på bidrag och i förort. Och därför du blir så upprörd och tar allt personligt. M har kopierat SD till stor del när det kommer till migrationspolitiken. Alla bygger sina åsikter av erfarenheter. Och min erfarenhet av invandrare är droger, bidrag, kvinnoförakt och kaos.

  2. Liv september 11, 2018 at 5:14 f m

   Vad gör du när jordens resurser ta slut då? Vilket de snart gör. Joo, då röstar du på ett pari som har noll jävla miljötänk och tänker ”jaa nu jävlar gjorde jag mina barn en tjänst”.

   Reply
   1. A september 11, 2018 at 8:47 f m

    Liv, Ja, du borde väl ha röstat på miljöpartiet i så fall. De håller ju på att åka ut. Om det nu är så viktigt. Så borde väl fler röstat på dem…

    Reply
    1. A september 11, 2018 at 8:53 f m

     Och förresten är miljöpartister och vänsterfolk och sossar, ett falskt pack plandat av invandrare, pensionärer och hippies. Lev i en verklig värld istället för eran konstiga 70-tals värderingar.

     Reply
   2. Amy september 11, 2018 at 11:42 f m

    Hallå Liv. Det är ju sossarna och moderaterna som gjort så att miljön är så här usel. De som har styrt i Sverige hela tiden. Efter Alla VAL vi haft. Deras fel är det att klimatet är fucked up. Det är en lång process som pågått i årtionden. Inte ens Miljöpartiet kunde påverka sossarnas politik. Det HÄR har Ingenting med SD att göra ens. Absolut ingenting. Du är ju helt borta. Sluta bränna rökelse och kom ut ur dimman. Läs lite historia innan du dumförklara dig själv på nytt.

    Reply
 17. Malin september 7, 2018 at 10:11 e m

  Vad otroligt vacker du är Paulina. Och du blev så fin i håret efter frisör besöket👍hoppas du får en fin helg gumman. Det är du så värd. Kram på dig❤

  Reply
 18. Anonym september 8, 2018 at 3:31 e m

  Imorgon gäller det alla Sverigevänner!
  HEJA SD!!!!!!

  Reply
 19. mitch september 8, 2018 at 3:50 e m

  Det är så sorgligt att du får så mkt hat :(( Fint blev det iaf!!

  Reply
 20. C september 9, 2018 at 7:30 e m

  Kommer aldrig mer besöka din blogg, vilken människa med vett innanför pannbenet sympatiserar med Sd och hänger på deras valvaka. Fy skäms. Förhoppningsvis slår du i huvudet lite lätt någon gång så den lösa skruven hamnar på plats. Hoppas innerligt att du löser problemen med din psykisk ohälsa, och därmed kanske du blir lite mer medmänsklig, kanske också lite klokare. Ta hand om dig

  Reply
  1. A september 11, 2018 at 8:51 f m

   Hoppas DU blir utvisad. Vem vill att någon annan ska skada sig. Och skriver det på dens blogg. Jo en sjuk, psykotisk människa. Säkert är du en med fundamental religon som är slöjad. Fanns ingen medmänsklighet i ditt kommentar. Bara hat och negativitet. Helt klart en Bidragstagare.

   Reply
   1. BG september 11, 2018 at 10:38 e m

    Right behind you, A. De är överallt dessutom, de svinen. I detta fall då den kan stava, tror jag på en sån där extremvänster med blågrönt hår, sönderpiercad och karvad i armarna som står och skriker med diverse plakat vid tal. ”Håmåsächschuäällaaa ska ha baaaaaarn!!!!!!!!!” En pinsam person helt enkelt, ingen man vill känna. Patetisk. Sätt en sån bland araberna ett tag så skiter de på sig av rädsla..Åh förlåt, menar HEN skiter på sig av rädsla. ..LOL!

    Reply
 21. Johanna september 10, 2018 at 1:47 e m

  Tro på det du vill tro. Rösta på vad du vill. Det avgör inte ditt värde som människa. Hejja dig paow. Jättefin blev du i håret som alltid…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *