kasta inte sten i glashus

Jag har blivit uthängd av flera stora profiler på grund av att jag poserar med en tröja. Bra tänker dem, nu kan vi förstöra för Paulina. Som att det skulle ändra mina åsikter. Sen tar dom dessutom MÅNGA uttalanden som jag skrivit/sagt för flera år sedan när jag var ung och dum och det är inget som jag varken tycker eller tänker idag utan jag har yttrat mig klumpigt genom åren. Det Felicia bergström kanske inte tänkte på var att hon själv uttalat sig klumpigt i ungefär samma tidsskede som mig.

Att hon själv använder ett blogginlägg jag skrev att om när h&M satte på ett barn en tröja som det stod ”king of the jungle” och ifrågasatte i inlägget om det är personen i fråga som klädde på pojken tröjan som inte är ”rasist” eftersom hen inte såg likheten mellan en mörkhyad pojke och en apa?

Sen vad jag tycker om aborter har ingeting med att jag inte vill att kvinnor ska ha rätt till sina kroppar. J(ag står upp för girlpower alla dagar i veckan men jag kommer fortfarande att försvara mig själv) Utan att jag tycker att folk missbrukar aborter som preventivmedel(inte i alla fall såklart), och dessutom så är inte en abort BRA för en kvinna då man kan riskera infektioner osv(har två vänner som nästan dött i samband med komplikationer från aborter). Så är det rasism att tycka så? Eller är det bara för att jag inte delar samma politiska åsikt?

Ska man kasta sten i glashus?

Här är själv en grej hon skrev. WTF? haha

(Visited 1 times, 1 visits today)

107 Comments

 1. marie september 4, 2018 at 6:43 e m

  Fan bry dig inte. Gud vad alla bryr sig om vad andra tycker. Jag hejjar p dig

  Reply
 2. Ann-Sofie september 4, 2018 at 6:55 e m

  ” Jag står upp för girlpower alla dagar i veckan”.
  Samtidigt ”presenteras” den här bloggaren på din instastory som ”en rund tjej”.
  Vad i hela friden har hennes kroppsform med det hela att göra? Känns lite dubbelmoral tycker jag.

  Reply
 3. Lina september 4, 2018 at 6:55 e m

  Men förlåt men ”jag för för girlpower” sen säger du emot dig själv när du lägger dig i varför kvinnor ens gör en abort. Det märkts tyvärr vilka som inte ens gått klar gymnasiet! Hoppas du växer upp någon dag och gör något vettigt av ditt liv!!

  Reply
  1. Amy september 4, 2018 at 8:03 e m

   Hoppas du växer upp och slutar trakassera Paulina. Sjuk är vad du är. Skriva en elaka sak efter en annan. Kolla upp ditt egna beteende först!

   Reply
 4. Uppsalastudent september 4, 2018 at 6:57 e m

  Återigen Paulina, Jimmie Åkessons största förebild är Per Albin Hansson. Han tycker att Sverige var bättre förr, vilka har innehaft den politiska makten i Sverige? Återigen. Jag är höger men att bemöta socialdemokrater med ”stoppa sosseriet”. Nej bara, nej.

  Reply
  1. Elisabeth september 5, 2018 at 9:15 e m

   Sosseriet har styrt Sverige under väldigt lång tid och utan vänstern och framför allt feministernas påverkan, så hade inte vårt land varit ett av de bästa att leva i. Nu röstar jag Fi och inte längre S, eftersom jag vet att jag aldrig hade kunnat leva mitt ganska fria liv som kvinna, om inte feministerna hade funnits.

   Jag skräms av den backlash som vi har sett de senaste åren (jag var ung på 80-talet och hade som alla andra skitstora örhängen och jättefluffigt hår :)) gällande kvinnors och barns rättigheter i det här landet. På 80-talet var alla unga tjejer rabiata feminister (nä, inte alla förstås men många) och det fanns en väldig medvetenhet kring jämställdhet, kvinnors rätt till lika lön och villkor samt en helt annan girlpower som jag tycker saknas idag. Det är synd.

   Sen vill jag bara säga att utbildning gör ingen människa smartare än någon annan (till er som klagar på Paulinas brist på det). Utbildning ger kanske en viss kunskap men har ingenting med smarthet att göra. OBS – även om jag såklart tycker att det är synd att unga tjejer som Paulina har hamnat i SDs klor.

   Jag tycker överlag att ni unga tjejer borde värna mer om varandra. För vet ni vad…? Livet kommer att lära er (om det inte redan gjort det) att inga killar eller män kommer att göra det.

   Reply
 5. Anonym september 4, 2018 at 7:11 e m

  Du gör helt rätt Paow som röstar på SD! Det gör jag med inkl väldigt MÅNGA idag trots att vi INTE är rasister.
  Ta inte åt dig av detta skitprat utan fortsätt stå för vad du själv väljer och tycker.
  Ang Felicia B ska hon vara väldigt tyst och noga med vad hon uttalar sig om för hon vill endast ha uppmärksamhet och hon har varit kriminell och snattat mm mm så hon ska enbart vara tyst.
  Hon är den som är minst ordentligast av oss alla trots att hon vill visa tvärtom i sina youtube videos. Synd bara att alla går på det och diggar henne handla videos med mamma och syster och nu massa bada med mig och min kompis…Väldigt barnsligt sätt dessutom och det lyser igenom att hon mår dåligt. Det hjälper inte att skratta hysteriskt hela tiden….
  Så i detta fallet står jag på din sida Paow!

  Reply
  1. Shagy B september 5, 2018 at 7:36 f m

   Svar till ANONYM(A) Och det gör du menar du genom att posta anonymt? Alltså står för vad du tycker?
   Jävligt ironiskt med alla ni som röstar på SD så stolt men aldrig vill göra er till känna.

   Reply
   1. 🌸 Petra september 6, 2018 at 11:08 f m

    Konstigt när man får ett jävla drev mot sig om man öppet stöttar SD, eller t.o.m riskerar att bli av med sitt jobb. Demokrati my ass.

    Reply
 6. Amanda september 4, 2018 at 7:11 e m

  Man ska aldrig ändra sina åsikter bara för att folk inte kan bete sig och vara mogna. Har märkt att mognadsnivån på många som avskyr SD är riktigt jävla låg just nu i och med alla förolämpningar och trakasserier dom skriver på folks sociala medier. Att trycka ner någon för att man ej tycker om deras politiska åsikter är absurt. Många av dessa personer blir SKITLEDSNA om någon skriver en elak kommentar till dom men dom verkar inte ha några problem alls med att kränka folk själva. Låt dig fan aldrig tystas ner pga människor som inte accepterar att alla inte tycker och tänker som dom. Men är glad att du ej låter denna skiten komma i vägen för dig, för mig som kvinna som ej kommer eller tänker rösta rött så ser jag dig som en inspiration.

  Reply
  1. Elisabeth september 5, 2018 at 9:36 e m

   Jag instämmer till viss del men jag tror att det beror på att väldigt många är väldigt rädda för SD:s politik. Alla heterorelationer blir lyckligare ju mer jämställda de är. Alla samhällen blir bättre att leva i, ju mer jämställda och jämlika de är. Det finns forskning på det och SD:s politik motverkar detta på alla sätt och vis.

   Reply
 7. Annonym september 4, 2018 at 7:23 e m

  Tänker bara få dig något att fundera på kring aborter.. Min syster som försökt att bli gravid i 3 år (fick ett missfall innan).

  Lyckades äntligen bli gravid, men i vecka 15 när vi alla började planera baby shower osv så upptäcktes en avvikelse. Denna avvikelse bekräftades vara en sjukdom som innebär att fostret kan dö i magen (när som), vara dödfött vid födslen eller leva max 2 år.

  I vecka 20 tvingades hon göra en abort. Det var det värsta hon har gått igenom just för att de fått missfall innan och verkligen ville ha barnet. Men det är ingen mening att bära ett barn som kommer dö närsomhelst. Varför dra ut lidandet? (Det finns ingen möjlighet att barnet överlever)

  Fundera över det när du säger att du tycker att man ska inskränka aborträtten. Min syster ville verkligen ha detta barn och vi alla såg fram emot det. Abort är det sista hon vill.

  Studera lite, lyssna på folk som har andra erfarenheter än dig själv, ta in kunskap. ❤ Det är så man utvecklas!

  Reply
  1. Amy september 4, 2018 at 8:09 e m

   Är ju skillnad på att frivilligt ta abort och av medicinska skal bli tvingad att ta abort. Hört sjuksköterskors berättelser om foster som andas och gör ljud ifrån sig som blivit aborterade men är livsdugliga. De får ligga där och frysa och självdö. Makabert..

   Reply
   1. Elisabeth september 5, 2018 at 5:03 f m

    De flesta sena aborter görs på grund av att fostren har kromosomavvikelser. SD vill förbjuda kvinnor att bestämma själva om de vill föda de barnen.

    svar: HAHAHAHAHAHA NEJ LOL SUPERMGA LOL.

    Reply
   2. Mitchyyy september 5, 2018 at 2:02 e m

    Men då har man ju ett tillstånd i de senare veckorna..

    Reply
    1. Elisabeth september 5, 2018 at 8:38 e m

     Ja, det krävs tillstånd från myndigheterna. Kvinnorna som vill ha sen abort får alltså inte bestämma själva om de vill föda missbildade barn eller ej.

     Reply
 8. Anonym september 4, 2018 at 7:26 e m

  Jag tycker att ALLA har rätt att rösta på vad som vill även du paow och Felicia ska inte få trycka ner dej bara för att du tycker om ett särskilt parti, jag menar ifall jag t.ex. fick veta att hon gillar sossarna så kan ju inte jag hänga ut henne för de är hennes val men om du gillar sd kör hårt och skit i vad folk tycker för du har rätt till din åsikt hoppas du mår bra kram❤️

  Reply
 9. Sandra september 4, 2018 at 8:05 e m

  Jag har aldrig förstått varför eller hur Felicia B har så många följare som hon har! Jag tycker hon visar en falsk personlighet och vem orkar höra detta skrikande skratt hon jämt kör med?! Eller denna fjantiga barnrösten hon gör till!? Sjukt är vad det är.
  Nu har hon tydligen ”flyttat in” till någon för hon vloggar bara hos den här tjejen. Eller vad det nu är….Barnsligt beteende är det minska man kan säga och det är en stor fråga hur dessa små tjejer diggar henne?! Hon förespråkar även ett onyttigt liv genom att äta massa skräp hela tiden. Dålig förebild! Och detta med att hänga ut folk….INTE SCHYSST alls!

  Reply
  1. Madelene september 5, 2018 at 1:05 e m

   Wow, jag trodde att vi tjejer skulle lyfta varandra? Att uttrycka sig på det sättet som du gör är INTE okej. Att gå på en annan människa för hur hon skrattar? Really? Vissa människor hoppar på varje chans de får att sänka någon annan. Pinsamt!

   Reply
   1. A september 15, 2018 at 7:49 e m

    Nej. Det handlar inte om att lyfta tjejer för att de är tjejer utan för att dem (vissa) är bra människor. Du själv svarar inte så fräscht heller om man ska vara krass.

    Reply
 10. Anonym september 4, 2018 at 8:07 e m

  Hon kan gå och skita ner sig. Fortsätt med vad du tror på, varför ska det vara ok att trycka ner någon för ens politiska åsikter? Just för att det är SD? Kan folk börja se klart någongång. Dumma jävlar (:

  Reply
 11. Suggan So september 4, 2018 at 8:46 e m

  Håller med Paow i detta. Faktiskt. Ingen har rätt att hänga ut någon.
  Man får tycka hur man vill, vara som man vill och även rösta på vad man vill. Utan att bli uthängd eller annat.
  Att sedan vissa är öppna och ärliga och visar detta är upp till var och en.
  Jag är också öppen och ärlig och jag har redan röstat. På SD.
  Och det står jag för. Jag är STOLT över att våga stå för det för det vågar inte många idag.

  Reply
  1. Lina september 5, 2018 at 3:40 f m

   Ja ingen har rätt att hänga ut någon medans Paow hängt ut x antal ex och vänner.. Men nej stackars Paow blir nu uthängd själv, det går ju inte.

   Reply
   1. A september 15, 2018 at 7:51 e m

    Illa att hänga ut någon för ett ”brott” man själv begått det är vad som menas. Du spelar bara dum nu och raljerar och tramsar.

    Reply
 12. Lina september 4, 2018 at 9:38 e m

  Lilla gumman, UTBILDADE barnmorskor har kommit ut och sagt att det inte går att rädda ett foster då. Gränsen är där den är för en anleding. Det handlar bara om makt över någons kropp.
  Du vil alltså att vi ska förbjuda aborter så kvinnor tvingas till att göra olagliga aborter som är 100 gåger större risk? Det är en kvinnas kropp oavsett om hon missbrukar aborter eller ej, det är HON som ska bestämma över den, ingen annan. Sen alla som råkar bli gravida, ska de tvingas föda ut ett barn för att du tycker att vissa missbrukar aborter? Är det lämpligt? Ska vi förbjuda allt som folk missbrukar, då ska vi förbjuda ALLT.
  Sverige är ett säkert land med bra sjukvård så att komma med ursäkten att kvinnor kan få infektioner osv är bara bs. Kvinnor kan dö/få komplikationer när de föder barn också, ska de sluta föda barn också?! Det är kvinnas VAL om hon råkat bli gravid om hon vill ha kvar det/kan ta hand om det. Att ta bort den rättigheten för en kvinna är ingen jävla girlpower. Det är att gå tilbaka 50 år i tiden och kränkande. Jag vet inte om du lätt blir hjärntvättad eller om du verkligen tycker så. Jag hoppas innerligt att du kommer växa upp någon dag och inser vad det är du går ut med.

  Reply
  1. Lina september 4, 2018 at 10:00 e m

   Dina argument håller inte lilla Paow.

   Reply
  2. Amy september 5, 2018 at 5:45 f m

   Vänster pack! Eller bara ett galen kärring som gör aborter varje månad och röker braj. Googla ett foster i vecka 18. Kom sedan och säg åt mig att det inte är ett barn. Hur känns det att någon hatar mot dig? Din otrevligt psykopatiska känslokalla, galna näthatar stalker!

   Reply
   1. Lina september 5, 2018 at 7:20 f m

    Haha lugna ner dig. Jag har sett det och jag har även hört uttalanden från barnmorskor, så ja jag vet vsd som händer. Och nej jag gör inte aborter varje vecka och jag röker inte braj. Däremot så tycker jag att kvinnor ska ha rätt till sin EGEN kropp och göra sina EGNA beslut. Om det gör dig upprörd så är det väldigt tragiskt.

    Reply
    1. Amy september 5, 2018 at 8:17 f m

     Nu hamnade i försvarsställning! Tvungen att rätta till sanningen. Hur kändes det? Lika nice som att kallas braj kärring, lika trevligt är det att bli näthatad och hånad. Skillnaden är att du är ANONYM och Paulina hatas offentligt av såna personer som dig som gömmer sig bakom ett alias och en skärm. Vad är skillnaden på dödshjälp och abort i 18e veckan? Vem vill ens göra abort så sent frivilligt. Dvs om man inte är tvungen. Föda ut ett levande foster och skrapa ut resterna… Aldrig att du skulle gå ut med din bild, din adress och ett korrekt namn.

     Reply
     1. Elisabeth september 5, 2018 at 9:39 e m

      De flesta sena aborterna görs pga missbildningar hos fostren. Fostervattenprov (för att upptäcka missbildning) kan inte göras innan v 12, vilket innebär att kvinnor, enligt SDs förslag, inte får bestämma själva om de vill föda dessa missbildade barn eller ej.

     2. Lina september 5, 2018 at 10:23 e m

      Amy, det är väldigt svårt att ta dig på allvar.

 13. Lina september 4, 2018 at 10:42 e m

  Och sen att de inte tycker att homosexuella eller singlar ska få skaffa barn, är det också bra eller? Ta bort pappamånaderna så att pappan inte längre ska få kunna vara hemma med sitt nyfödda barn, det är bra? Assisterad befruktning är de också emot , så kvinnor som inte kan få barn utan assisterad befrukning ska alltså inte få ha rätten att skaffa barn? Vill gärna höra lite hur du tänker där med girlpower? Och om att homosexuella ska få nekas rätten till att bli föräldrar?

  Reply
  1. Bdkd september 4, 2018 at 11:41 e m

   Tack Lina! För att du gör en samhällstjänst genom att sprida fakta och vett här inne… Det är helt hopplöst hur folk ”är insatta” i politik bara för att vara insatta.. Och jag börjar tyvärr misstänka att allt detta Paulina ställer till med, med de senaste inläggen är endast för att få lite läsare.. Hon lever ett liv där hon är en av de grupper som skulle drabbas mest av de saker SD vill genomföra.. Det är tragiskt. Okunskap är verkligen galenskap!

   Reply
 14. Anonym september 4, 2018 at 11:02 e m

  Homosexuella borde inte skaffa barn idag med tanke på vår värld och mobbning mm. Tycker t om det är fel att skaffa barn överhuvudtaget idag pga att vår värld håller på att gå under.
  Abort gränsen är så här utanför Europa och det tas inte ens upp att det är ”fel”. Om ni är pålästa så borde ni förstå varför det bör sättas en gräns. Ni uttalar er alltid INNAN rätt fakta och innan ni än VILL förstå. Var då istället tysta! Ni lär själva få upp ögonen snart att Sverige kommer gå under pga mesig politik och outbildade politiker.
  SD’s Jimmie Åkesson är den enda som verkar deltagit i mattelektionen i skolan.

  Reply
  1. Bdkd september 4, 2018 at 11:49 e m

   Och då är rasisten (alla vet det det finns ju bevis bara du googlar) Jimmy Åkesson lösningen på Sveriges politik eller? Dagen då SD förbjuder inte enbart stoppa mänskliga invandringen, utan faktiskt slutar importera en endaste molekyl ifrån utlandet, förbjuder utvandring från Sverige oavsett syfte och bryter all global och internationell kontakt, logistik osv
   DEN dagen packar jag gärna min väska åker bort och applåderar åt SD. SD är vidriga extremister som vill behålla sina ”rötter” med all sin renhet.. Varsågod. Det DÄr är att hålla det med sin renhet. Inte skicka ut folk och vrida demokratin 100 år bakåt samtidigt som årets höjdpunkt för dem är semestrar i länder som man fruktar människorna ifrån, i Sverige har sitt skafferi fylld av importerade varor, driver logistik genom samarbeten osv osv…

   Reply
   1. Bdkd september 4, 2018 at 11:54 e m

    Det enda J. Å är duktig på är att tala, han är en utmärkt talare, men det var även Hitler, som var folkvald. Historia är viktigt av en anledning och det är för att göra om göra rätt, ta lärdom av det som varit för att göra något bra av det som skall bli!

    Reply
    1. Lina september 5, 2018 at 3:01 f m

     Du menar alltså att homosexurlla inte borde få skaffa barn för att de kanske kommer bli mobbade? Du tycker det skulle vara okej om någon tog bort DIN rätt att skaffa barn för att dina barn KANSKE kommer bli mobbade? Dina argument är så otroligt löjliga att jag skäms. Det låter dom att du bott under en sten hela livet.

     Reply
     1. Lina september 5, 2018 at 3:08 f m

      Och hjärtat, om DU läser på och frågar utbildade barnmorskor om gränsen så kanske du fattar varför den är där den är. Istället för att ha ett argument ”i andra länder är gränsen där”, ja i andra länder är även abort förbjudet så vi borde förbjuda det här? Sitt inte och tro dig veta hit och dit om abortgränser bara för att en MAN utsn utbildning eller vetande i ämnet kom och sa att den borde sänkas. Det handlar om makt över kvinnors kroppar punkt.

     2. A september 15, 2018 at 7:55 e m

      Lina, lilla vännen. Du skrev precis att barn är en rättighet. Hoppa in i elden med dig din häxa. Sådana vidriga påståenden du kommer med kan bara läcka ifrån en batikhäxas torra sköte.

  2. Amy september 5, 2018 at 8:48 f m

   Olika åsikter är en del av samhället. Men näthat är det inte. Det är vad som nu frodas är på bloggen. Era vänster fanatiska tanter. Håll till i era egna forum med lika åsikter. Där kan ni ha era regnbågsfamiljer och hen diskussioner. Lobba för rätten till abort i 40e veckan. Dvs adoptioner. Låt P slippa erat galenskap.

   Reply
   1. Elisabeth september 5, 2018 at 9:51 e m

    Tyvärr är det ju så att högern med SD i spetsen, är precis lika goda kålsupare och till och med värre…

    Reply
  3. Elisabeth september 5, 2018 at 10:52 e m

   Homosexuella ska inte få skaffa barn….? Tänk efter lite. Om det är några som inte ska få skaffa barn så är det ju de heterosexuella. För att förtydliga: många barn far jävligt illa i de heterosexuella familjerna pga föräldrarnas våld, sexuella övergrepp mot barnen, droger och kriminalitet. För att jämföra: vissa av dessa hemska fenomen (tex våld och sexuella övergrepp) existerar knappt hos barn som växer upp ensamma med sina mammor eller med två lesbiska mammor. Heterosexuella föräldrar är alltså en MYCKET större risk för barnen, än homosexuella.

   Det finns länder i Europa som har totalt abortförbud. Märkligt då att SD säger att svenska kvinnor ska anpassa sig efter andra länders abortlagstiftning…? Varför skulle vi behöva göra det? Jättemärkligt argument.

   Reply
 15. Anonym september 5, 2018 at 12:33 f m

  Varsågod och packa din väska när du vill. 🙂
  Jimmie är den enda som är LUGN, ÄRLIG och TREVLIG.
  Lyssna på allt som finns om honom på Youtube innan du packar din väska.

  Reply
  1. Elisabeth september 5, 2018 at 5:25 f m

   Lugn och trevlig – javisst. Ärlig? Not so much.

   Reply
  2. Bdkd september 5, 2018 at 9:47 f m

   Jag är svensk medborgare, bosatt i Sverige sedan 1999, genererat in stora summor i skatt till staten, min fästman har utbildat sig inom militärtjänsten helt frivilligt och vi båda värnar om Sverige fler än MÅNGA etniska svenskar. Återigen står jag fast vid mitt ord, jag packar min väska med glädje OM SD gör sig TOTALT OCH FULLSTÄNDIG oberoende och förbjuder det lilla minsta partikel utanför Sveriges gränser, och likaså utåt från Sverige. Då kan du välja en fin resväska som jag köper å packar med! MEN, vad är såna som dig för demokrater, som ens har den ideologin att allt jag rabblade upp tidigare i denna text, mitt medborgarskap oavsett bakgrund och annat, att den inte betyder något. Att ni har den ideologin.. Du vet. Utöver all politik, så är vi andra människor helt häpnade över HUR en människa med enbart ett gott sunt förnuft ens en gång kan stötta partier som SD. Kan gå runt å böra på så hatiska tycken.. Vi, goda människor oavsett politisk parti och tycke, det vi har gemensamt är det du ta förnuftet som är vår bas oavsett våra oliktänkande i frågor och områden så är vi ense om att vår grund är samhället vi vill ha med kärlek och Goda människor. Medan er grund är baserad på rå hat. Ni är rasister, ni är extremister, ni är anti allt som alla kämpat för att ha rättigheter till i demokratin. Ni vill vrida allt bakåt. Men basen för allt detta är er hat som enbart har rasismen i grund. Alla som försöker lyfta vikten av att INTE rösta SD gör HELT RÄTT, för vi andra vi tycker inte det är så viktigt att bry sig om Vad Någon annan röstar, därför säger vi rösta INTE SD! RÖSTA ANNAT, VI TALAR inte om för människor vad de ska rösta på, för alla andra utbuden har i grund och botten en god mänsklig bas. Så du å din lilla paow som dör för att få lite läsare, ni kan börja rannsaka era egna liv och kolla om ni ens en gång klarar av ett samhälle enbart genom att titta på sds partiprogram. Å Glöm inte, Hitler valdes oxå av folket, men historia har vi för att ta lärdom av det som varit för att skapa en bättre komma skall..

   Reply
   1. Amy september 5, 2018 at 10:01 f m

    Packa din väska då. synd att du är i Sverige och beter dig så där mot Paulina. Usch för näthat!

    Reply
    1. Bdkd september 5, 2018 at 10:35 f m

     Hahaha wtf, betalat mer skatt än dig å Paulina tillsammans jobbat och drivit företag sen 18 årsåldern, har mer nytta till Sverige än de flesta, å jag ”beter mig så här”. Gumman, det kallas för debattera, jag näthatar inte på någon och har inte gjort. Å återigen, jag förmodar att du kan läsa, läs om läs rätt, NÄR DE INFÖR DE OVANNÄMNDA, DVS NÄR NI SLUTAR PACKA ERA VÄSKOR FÖR ATT HA ERA LIVS HÖJDPUNKTER I VÅRA HEMLÄNDER, SLUTAR IMPORTERA IN VAROR IFRÅN VÅRA HEMLÄNDER FÖR ATT SEDAN ANVÄNDA DET FÖR HANDELSMARKNADEN OCH MÄTTA ER MED DET. SLUTAR GÅ PÅ KONSERTER MED UTLÄNDSKA ARTISTER. UTESLUTER VPDE HUMAN IMPORTERING LIKAVÄL SOM PRODUKT IMPORTERING OCH SAMMA SÄTT EXPORTERING OSV OSV. DÅÅÅ SNACKAR VI PACKA VÄSKA. NÄR du kan slänga din resväska eftersom vi från andra länder är så hemska så du inte ens ska gå rättigheten eller viljan att åka ut, dååå åker jag! Men tills dess min vän, är jag här för att STANNA. PUNKT

     Reply
     1. Amy september 5, 2018 at 10:40 f m

      Sjuk i huvudet är du uppenbarligen iaf. Väldigt sjuk. Du som ska sluta skriva galenskap som ingen ens vill läsa eller knappt förstår??

     2. Amy september 5, 2018 at 11:02 f m

      Tror SD precis fick några extra röster. Sämsta debatten ever.

   2. Anonym september 5, 2018 at 11:18 f m

    Ingen orkar läsa dina långa texter. Jag läste 3 rader sen började jag gapskratta. 😂….

    Reply
    1. Anonym september 5, 2018 at 11:18 f m

     (Till bdkd)

     Reply
    2. Mitchyyy september 5, 2018 at 2:05 e m

     Tyckte det hon skrev var vettigt, hon menade ju inget illa till Paow. Folk måste verkligen lära sig att acceptera varandras åsikter.

     Reply
     1. Amy september 5, 2018 at 2:50 e m

      Finns bara en plats för henne. På dårhuset.

 16. Anonym september 5, 2018 at 12:35 f m

  Väldigt många idag röstar på SD just för att vi måste ha ordning och reda i vårt land och en förändring. De andra leker bara hink och spade och pajkastning av varandra. Man skäms över att vara svensk när man lysnar på alla debatter idag!

  Reply
  1. Elisabeth september 5, 2018 at 10:05 e m

   Ordning och reda? Du menar ordning och reda med SD:s riksdagsmän som springer runt på stan, hotar folk med järnrör och skriker hora åt kvinnor? Med mera, med mera ska tilläggas…Nu är jag en gammal hagga men vem fan kunde tro att man en dag skulle få se riksdagsmän bära sig åt på det jävla viset, som ociviliserade apor…. Nej förresten – apor beter sig mycket bättre än så.

   Reply
   1. Anonym september 5, 2018 at 10:17 e m

    Varför har du inget jobb Elisabeth? Är du pensionär? Varför hänger du i Paows blogg när du är så gammal?
    Vad hände med ditt liv….?

    Reply
    1. Elisabeth september 5, 2018 at 11:05 e m

     Du ska inte vara så frågvis. Sen ska du hålla dig till ämnet. Nu ska du gå och borsta tänderna, tvätta lille petter-nicklas och sen bums i säng.

     Reply
     1. Anonym september 6, 2018 at 12:05 f m

      Har du ingen gubbe? Eller vill han inte ha dig jämte i sängen? Förstår honom dock…

     2. Elisabeth september 6, 2018 at 12:37 f m

      Har du ingen mamma, pojk? Eller ville hon inte ha dig? Jag förstår henne…

  2. A september 15, 2018 at 8:00 e m

   Anonym; Du satte nog huvudet på spiken angående ”Elisabeth” 😉 En kvinna med en lycklig relation och bra man har inget behov att hålla på som det gör.

   Ignorera häxan bara så får det leva ensam.

   Eller ska du reta mig också för att jag inte har någon mamma? Hon är död sedan ett par år. Vad ska du göra nu? Gå över till farsan? Han finns inte heller.

   Elisabeth, några avslutande ord till dig. Så hoppas jag utav hela mitt hjärta att du dör imorgon 🙂

   Reply
 17. Anna september 5, 2018 at 12:42 f m

  Hej!
  Vill bara meddela att Felicias uttalande är daterat 2010. Alltså 8 (!!!) år sedan. Om du också gjort som mig och klickat in på kommentarerna.

  Reply
  1. Sofia september 5, 2018 at 6:56 f m

   Om du läser vad Paulina skrivit i början så ser du att hon är medveten om de

   Reply
  2. Elin september 5, 2018 at 8:08 f m

   Det har redan framkommit. Inläggen skrivna av Paow som Felicia hängde ut henne med var också flera år gamla.

   Reply
  3. Anonym september 5, 2018 at 8:27 f m

   Felicia skrev meddelandet den 3 Sep 2018 till Paow.
   Och det hon skriver är SJUKT.
   Felicia om någon ska enbart hålla tyst med tanke på hur hennes beteende varit tidigare.
   Och hon ska inte bry sig om vad andra tycker och väljer.
   Hon borde istället jobba på sitt egna psyke och KROPP för uppenbarligen mår hon INTE bra!

   Reply
 18. Elisabeth september 5, 2018 at 5:19 f m

  Var och en röstar på och stöttar vilket parti de vill. Helt på Paulinas sida där. MEN att linda in det hela som att man skulle vara för girl-power när man röstar på Sverigedemokraterna, blir förstås helt galet. Och tyvärr kör SD samma taktik och låtsas att de skulle vara ett parti för kvinnor… Vissa måste ljuga för att få folkets röster. Mvh från en som röstar för riktig girl-power, Fi

  Reply
  1. s september 5, 2018 at 6:20 e m

   det är så tråkigt att man har fått den uppfattning att bara för att man är feminist (jag) så skall man rösta på f!. jag gick nästan på det själv för några år sen, men efter läst på om deras politik istället för partinamn, så inser jag hur livsfarlig deras politik är. det finns inget girlpower där att hämta.

   Reply
   1. Elisabeth september 5, 2018 at 8:49 e m

    S: Fast jag skrev ju just att var och en får rösta på vad den vill, eller hur? 😉 Fi:s politik skulle vara ”livsfarlig…? 🙂 Ja, män brukar tro att den är livsfarlig för män och allt för bra för kvinnor. Det senare påståendet är korrekt och det förstnämnda är felaktigt. 🙂
    Jag brukar få frågan av män om jag är feminist, samtidigt som de blänger föraktfullt på mig. Jag skrattar alltid och svarar: Såklart att jag är feminist! Jag är ju inte emot mig själv och alla andra kvinnor och barn på jorden. Då vore jag ju korkad. 🙂 Men det är bara min åsikt. Var och en gör som den vill. Peace and love!

    Reply
    1. A september 15, 2018 at 8:02 e m

     Även kvinnor tycker FI:s politik är farlig och därför kommer Fi aldrig in i riksdagen. Liksom detta val när feministnazis tappat allt kvinnotrams till vänstern haha

     Reply
 19. Sofia september 5, 2018 at 6:55 f m

  Folk är så vänsterblivna och pk nu förtiden.. du är bäst Paulina! 👌🏼

  Reply
  1. Lina september 6, 2018 at 10:41 f m

   Folk är pk för att de inte är emot att homosexuella ska få bli föräldrar och tycker att kvinnor ska få bestämma över sin egen kropp…? 🤔

   Reply
   1. A september 12, 2018 at 6:08 f m

    Nä, det är sossarna och moderaterna. som varit emot aborter och homosexuella. Det är ju de som styrt Sverige under alla tider. Det är ju först på senare tid som de här har blivit tillåtet med partnerskap osv. Du borde läsa på lite historia. Det är relativt nya saker. Inget som varit självklart någon längre tid. Jag mår väldigt bra. Bra ekonomi och lycklig. Jag är högutbildad! Haha. Din loser. De flesta har det väldigt bra som röstar på SD. De som nu skulle drabbas av SD är utlänningarna. Du är nog en vänster. Du är nog en sån som ligger med invandrare. För ingen annan skulle vilka ta i dig med tång. Du är vidrig vänster tant.

    Reply
   2. A september 15, 2018 at 8:04 e m

    Men du får oavsett vilket inte bestämma helt över din kropp Lina. Dina argument är korkade och skrattretande.

    Ring efter en läkartid imorgon och be dom hugga av dig armen. Det är din kropp trots allt 🙂 Får du det? Nä 🙂 Buhuuu

    Reply
 20. Madelene september 5, 2018 at 7:38 f m

  Jag är nyfiken på varför du står bakom SD. För att likakönade par inte ska få skaffa barn? Eller Jimmys kommentar om att bemöta nazister ”Det bästa är att sluta prata om det, så det tänker jag göra nu!…”
  Sen på Instagram visar du upp et barn som överlevt i vecka 20-någonting. Aborträtte än ligger idag i vecka 18. De som gör abort efter vecka 12 gör det väldigt sällan för att de använder abort som preventivmedel.
  Det rimmar otroligt dåligt att vara sverigedemokrat och stå upp för kvinnor på samma gång.

  Reply
  1. Anonym september 5, 2018 at 7:45 f m

   Om du är osäker på hur du själv ska rösta (om du inte gjort det) så läs på eller sök fakta.
   Vissa väljer att vara öppna med sitt val och då behövs inte detta ifrågasättas. Många frågar för att de själva är osäkra men sök RÄTT info. Jag röstar oxå på SD och det är självklart för mig just för att jag är rätt påläst om allt som rör deras politik och allt runtomkring. Snart har alla röstat och då äntligen blir allt lugnare!
   (och ja jag är en tjej/kvinna!)

   Reply
 21. Anonym september 5, 2018 at 7:40 f m

  Spelar väl ingen roll om hennes uttalande är flera år gammalt.
  Hon uttalar sig dumt även idag så det gör ingen skillnad ändå.
  Och hela hon lyser B-kändis och vissa måste hålla på med Youtube bara för att ha ett jobb.
  Vissa varken får eller klarar av normala jobb därför vissa lever på Youtube och dessa personer har inte lärt sig vett och etikett hur man normalt beter sig.

  Reply
 22. Maria september 5, 2018 at 9:09 f m

  I haven’t read or keep up with the Swedes. Although I can’t keep myself from commenting but Paulina, do not encourage young girls or try to I should say to not do whatever they like with their bodies. Maybe you should instead talk about what to do to prevent these type of situations. Maybe encourage them to love themselves and how to take care of themselves. I don’t think you or anyone here should be in the position of thinking too much.

  Think about how to help these girls to prevent to end up in that situation. Stop with your willy nilly opinion just to have something to say. No abortion should be up to people themselves and yes it should maybe be more strict, but what about educating young girls instead. Maybe you should be one of them girls to encourage and talk about how it is to be a female and young and live in this society. What you do, is that you put a restriction on how things should be. Doesn’t it ring a bell that sometimes we do not want to be put into a restriction of rules, specially not about our bodies.

  Reply
 23. A. september 5, 2018 at 9:32 f m

  1. De går inte använda abort som preventiv medel vilket du som kvinna borde veta.
  2. Abort finns av flera hundra olika anledningar vilket du verkar inte ha en aning om. Skulle jag ej göra min abort skulle både ja barnet dö innan ja födde.
  3. Försvara dig själv hur mycket du vill, men faktum är att dina skeva åsikter är bristande på kunskap, du har ingen aning om vad abort innebär för icke män, du har ingen rätt att sitta o bestämma vad abort är. Abort är de värsta en kvinna kan genomgå, så läs på innan du säger att abort använda som preventivmedel🤦🏼‍♀️

  Reply
  1. Elisabeth september 5, 2018 at 9:44 e m

   Heteromän är inte fria från ansvar när det gäller aborter. Man hör ofta dem påstå att heterokvinnor skulle använda aborter istället för prev.medel men det gör ju då även MÄNNEN. Män som ogillar aborter, bör låta bli att göra kvinnor gravida mot deras vilja. Män är således mer ansvariga för aborterna i samhället, än vad kvinnor är.

   Reply
 24. .... september 5, 2018 at 10:49 f m

  Bara jag som stör mig mest på att Paulina var tvungen att skriva ”en rund tjej”, när hon på instastory skrev att Felicia hängt ut henne…!? Vad har det med saken att göra liksom? Förövrigt gillar jag ingen av dem, Gillar inte människor som ska leka PK (Felicia) och gillar inte mobbare med världens dubbelmoral (Paulina). Herregud, nästan ingen så kallad influencer är normal i huvudet. Kul att dem kan tjäna pengar på att vara pantade iallafall. Finns jobb för alla, haha!

  Reply
  1. Sandra september 6, 2018 at 6:32 f m

   Ja bara du som störs av det.
   Paow var bara ärlig.
   Rund var ändå ett snällt ord med tanke på att det är grov fetma det handlar om.

   Reply
   1. Mina september 6, 2018 at 9:53 f m

    Så om jag beskriver Paow som ”En förstörd tjej” så är det okej för att jag bara är ärlig och använder en snällare beskrivning för vad hon egentligen är..?

    Reply
   2. A september 15, 2018 at 8:05 e m

    Håller med dig. Grov fetma är aldrig bra.

    Reply
 25. Amanda september 5, 2018 at 12:17 e m

  Bra skriver Paulina!!!
  Skit i alla idioter❤️❤️❤️

  Reply
 26. Yepppp september 5, 2018 at 1:16 e m

  Skillnaden är att hon förändrats som människa men det har inte du. Jävla pajas

  Reply
  1. Anonym september 7, 2018 at 4:10 e m

   Nej Felicia B har inte förändrats! Hon skrattar och skriser hysteriskt i alla hennes vloggar och tror hon är så rolig!
   Sedan är hon inte ärlig utan ljuger mkt och överdriver. Liknar mkt Amir för han är oxå sån. Allt för fler tittare och pengar i fickan.
   Hyckleri kallas detta för och att unyttja systemet.

   Reply
 27. Johanna september 5, 2018 at 1:39 e m

  Vet du hur sjukt det är att påstå att folk använder aborter som preventivmedel? Vet du hur ONT det gör med abort?

  Reply
  1. Karin september 6, 2018 at 11:52 f m

   Det rimliga vore väl att abort endast utfördes i sent skede om det är såpass allvarligt fel på fostret att det handlar om fara för moderns liv. I normalfallet upptäcks ju en graviditet betydligt tidigare än i t.ex. vecka 18… Googla gärna bilder på hur fostret ser ut redan i början på andra trimestern. Tyvärr görs abort väldigt lättvindigt idag (talar nu inte om våldtäkter, tonårsgraviditeter eller annat som de flesta av oss uppfattar som undantagsfall). Vet tjejer som helt nonchalant gör abort på ”lunchrasten” och sedan springer ut och festar kvällen därpå. De nämner inte smärta överhuvudtaget. Har också läst alltför många trådar på Familjeliv som berör ämnet, och beskriver det ungefär som att ”ploppade ut i toaletten, kändes ingenting, haha!”.

   Jag mår illa av hur oaktsamt somliga ser på människoliv. Det är ett hån mot oss som fått missfall på missfall (där snackar vi också ONT men totalt ofrivilligt!) och ingenting annat vill än att kunna fullfölja en graviditet.

   Reply
 28. Hanna september 5, 2018 at 2:28 e m

  Nu måste du faktiskt ta av dig offerkoftan. Varje gång du kommer med ett uttalande som du vet att folk kommer bli arga över, så lägger du upp 10 inlägg efter det med klagomål hur synd det är om det för att folk reagerar. Tror du inte att Isabella Löwengrip får dagliga arga kommentarer? Klagar hon? Försök skriva mer positivt, om framtiden och dina drömmar. När du ska skriva ut åsikter, lägg upp konkreta tankar och belägg. Sen måste du vara beredd på att få mothugg om du gör det!

  Reply
 29. Rebecca september 5, 2018 at 3:16 e m

  Det är dock inte heller bra för en kvinna att föda barn. Finns mängder med komplikationer som kan leda till moderns död både under graviditet och vid födsel. Så det argumentet är inte genomtänkt.

  Tycker däremot det är fel att alla hänger ut dig pga att du röstar på ett särskilt parti.

  Reply
 30. Harriet september 5, 2018 at 6:49 e m

  Stackars dig:( Kram till dig.

  Reply
 31. Anna september 5, 2018 at 8:34 e m

  Tänk dig för innan du röstar. Läs på. Bläddra i historieböckerna. Vilket slags Sverige vill du leva i? Är det uppmärksamhet du vill ha så är det här bara så otroligt sorgligt.

  Reply
  1. A september 6, 2018 at 3:09 f m

   Precis. Jag vill leva i Sverige! Jag är svensk! inte i Afrika, Syrien eller Afghanistan… Jag har inte bett någon att komma hit. Jag vill aldrig betala deras bostäder och 10 ungar per skalle. Det är Reinfeldt och Lövens misstag. Dem två töntarna bor i fina bostadsområden men miljoner på banken.
   Jag kommer att rösta för mina barns framtid inte för Invandrarmas framtid. Det är ju idioti! Flytta om Sverige inte duger!

   Reply
   1. Anna september 6, 2018 at 9:01 e m

    Wow. Du har verkligen anammat retoriken. Obehagligt. Du menar alltså att jag ska emigrera och bli invandrare i annat land? Samma logik som Sverigedemokraten som utvandrade till Ungern. Bright gäng. Verkligen.

    Reply
    1. A september 7, 2018 at 3:28 f m

     Vilken retorik. Din retorik från the Hood? Varför skulle någon vilja rösta för något som inte gynnar de själva eller?? Dina sakfrågor gynnar inte mig. Jag vill inte bo granne med dig och dina hundra kusiner. Nej tack. Mina barn ska inte behöva leva med skit. Ja, packa och ta med dig dina bidragsvänner. Ingen har bett dig bo här. Du kom med egen vilja. Försörj dig eller dra!

     Reply
     1. Anna september 7, 2018 at 9:41 e m

      Haha. Jag är född i Sverige. Mina föräldrar också. Och deras föräldrar. Bidrag har jag inte fått en enda gång i mitt liv. Tips: Leta efter den VERKLIGA orsaken till ditt hat. Jobbig uppväxt? Låg utbildning? Det är aldrig för sent att komma igen.

 32. Johanna september 6, 2018 at 4:37 f m

  Sverige är ett demokratiskt land vill jag gärna tro iallafall. Så låt folk rösta på vad de vill utan att gå på intelligens eller vad en är för sorts människa. De som sprider hat när demokratin gör sitt är ju de som söker bråk och vill hota och mobba och majoriteten av dessa är de som påstår att SD är dåligt… Hur beter ni er egentligen?? . Är de demokrati???? Hur är ni som människa? Påminner mig lite om skoltiden när mobbarna var elaka mot de som inte tyckte samma, såg ut samma eller betedde sig lika…. Sluta bara med påhopp tack.. Vi är vuxna människor. Låt folk rösta på vad de vill…. Oavsett anledning.

  Reply
 33. Lizz september 6, 2018 at 10:07 f m

  Skit bra Paow! Stå på dig och dina åsikter!
  Bli inte påverkad av allt jävla näthat och ” du tycker inte som oss, du tycker fel, ändra på dig själv” bra gjort!
  Och precis som du säger med abort, det är en risk, en risk som ibland kan resultera i döden. Sen görs nästan alla aborter innan vecka 12. Så varför ska vi ha till vecka 18 då liksom, vid vecka 6 börjar fostrets hjärta slå.
  Och då är det ett liv enligt mig.

  Reply
 34. Sandra september 6, 2018 at 4:47 e m

  För det första. Det finns INGEN som skulle anställa Felicia B till ett normalt jobb. Därför håller hon på med Youtube/Insta osv. Det är det enda sättet för henne att tjäna pengar på. (stackarn)
  För det andra. Tittar man på vilka Felicia B umgås med (Amir, Joel, hennes nya vän etc) så förstår man att normalt folk inte kan/vill umgås med henne. Att hon lyckas tjäna in pengar pga hennes vikt och hysteriska skratt är dock en gåta.
  En gång rasist – alltid rasist.
  Ny gör hon allt för att skriva och uttala sig hur bra hon är och blivit. Men det finns mycket mer som Felicia gjort i sina dagar och det skulle varit orsak till att även sociala medler inte vill ha henne. Men de tyrker väl synd om flickan
  som pendlar mellan gråt och hysteriskt skratt. Snart lägger hon upp en tycka synd om mig video pga detta. Vänta så får ni se…

  Reply
 35. Realist september 7, 2018 at 8:53 f m

  Ja, usch. Det är något med Felicias blotta existens som äcklar mig. Hon lyser av hyckleri.
  Jag vill vara kärleksfull, men det vrider sig i magen när jag ser hennes nuna. 🤢

  Reply
  1. Anonym september 7, 2018 at 4:11 e m

   👍 Exakt så är det!

   Reply
 36. fuck you september 7, 2018 at 11:39 f m

  Din mor borde aborterat dig för då hade Sverige hade varit ett mycket bättre land och fjollträsk en betydligt intligentare fjollstad.

  Reply
 37. Anonym september 7, 2018 at 3:50 e m

  Ja Felicia B påminner mig om en VIDRIG chef vi hade en gång.
  Så FALSK och hon hade med detta hysteriska galna skrattet
  och överdrev saker hela tiden just för att förstora upp.
  Chefen fick sparken till slut.

  Reply
 38. Mia september 8, 2018 at 2:20 e m

  Correction; Det finns ingen ”prevention” i att göra en abort när befruktningen redan har skett. Alla som hävdar att dessa kvinnor ”använder abort som preventivmedel” kan antingen vara tysta eller också omformulera sig då det är en komplett inkorrekt formulering.

  I detta fall handlar det inte om rasism, nej, att inskränka på kvinnors rätt till sina kroppar. Men du kan inte kalla detta för någon slags inlindad ”girl power” när du ska börja peka på vem eller vilka som har rätt till att bestämma över celldelningen i livmodern. Det är inte praktiskt möjligt att någon person (liksom du själv) ska välja ut vilka av dessa graviditeter som måste fullföljas för att ”folk missbrukar aborter som preventivmedel”.

  Reply
 39. Anonym september 8, 2018 at 3:30 e m

  Imorgon gäller det alla Sverigevänner!
  HEJA SD!!!

  Reply
 40. Amanda september 9, 2018 at 10:30 e m

  Jag blir så lycklig äntligen en ung tjej som är stor i media som röstar på SD väljer o gå ut med de !! De är så otroligt viktigt! De många inte inser eller aa rent ut sagt blundar för o vägrar inse fakta..är att SD är sveriges 3:dje största parti o då måste ju alla som kastar så jävla mycke skit hela jävla tiden på SD inse att de är väldigt många här i sverige som röstar på SD o vi är inte dumma i huvudet för de!! Vi är helt vanliga människor vi med som får tycka precis som vi vill och som alla andra. Vi som röstar på SD slänger ju inte så in i helvete med skit på er??!!.Så man kan ju ge alla dom som klagar på vi som röstar på SD en fet jävla käft smäll. För inse lite fakta istället o förstå att SD gör något väldigt bra för oss o för svergie! O att ni idioter har envisat er med att man inte får tycka eller rösta på vad man vill. Men hallå de är 2018 ni borde ändå förstå att vi lever i ett land där alla får tycka som dom vill. Hur svårt ska de va ?
  Heja SD o Paulina ♡

  Reply
 41. Vvv september 13, 2018 at 4:49 f m

  Vill vi verkligen ha massa oönskade barn som springer runt på gatorna och blir kriminella? För det är ju resultatet av att neka aborter. När jag va 15 och missbrukade blev jag gravid gjorde abort v13 för hade inte fattat hur länge jag gått utan mens. I den åldern i det missbruket om jag faktiskt fött barnet hade varit kaos, jag hade nog glömt det någonstans eller bytt mot droger. Jag tycker det görs för lite aborter btw, ingen har ju tid för barnen.

  Reply
 42. Evelina september 27, 2018 at 3:48 e m

  Gud alltså, vilket jävla liv de blir hela tiden. Jag tycker inte heller man ska kunna göra abort hur som helst. Det ska finnas en jävla bra anledning till att man ska göra det om det nu måste göras. Vill man pippa och inte ha barn så skyddar man sig och ser till att man inte blir på smällen eller så håller man ihop benen helt enkelt.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *