17 Comments

 1. Michaela september 4, 2018 at 8:19 f m

  Ja det som är på bilen är helt sant. Men varför lägger du upp något som du inte ens står för? Med tanke på vart din politiska röst ligger så kan du ju ta bort kvinnans rättigheter fullständigt.

  Reply
  1. Felicia F september 4, 2018 at 8:27 f m

   Undrar detsamma!

   Reply
   1. Amy september 4, 2018 at 8:45 f m

    Felicia, är inte feminism att stötta andra kvinnors talan. Alla får väl tycka vad de vill. Eller är det diktatur som du stödjer! Om du ens förstår vad det betyder ??

    Reply
    1. Mia september 8, 2018 at 2:27 e m

     Nej Amy, det är inte feminism att enbart ”stötta andra kvinnors talan” blint. Feminism är att påtala strukturer som är skadliga – d.v.s skadliga framförallt för oss ickemän. Om det är en kvinna som för patriarkatets talan och förtrycker exempelvis andra kvinnor genom detta är det inte feminism att stå och enbart titta på. Det är feminism att belysa skadliga normer som försätter oss inom de snäva ramarna oavsett vem som står bakom dem.

     Reply
  2. Amy september 4, 2018 at 8:41 f m

   Tyst! Du trycker ju ner paulina nu. Är det att vara feminist!???

   Reply
 2. Cecilia september 4, 2018 at 9:18 f m

  Paulina har inget sinne om politik eller någonting viktigt annat heller. Hon tror att hon förstår men så är det inte.

  Reply
 3. Sara Andersson september 4, 2018 at 9:50 f m

  Hej!

  http://mobile.twitter.com/SaraAnd17564998/status/1036907931508375552

  Det här är viktigt för dig! Du har en mängd vänsterpartister som hängt ut dig och 2 två andra kvinnor pga SD-mötet. De skriver riktigt vidriga saker om er. Så fort jag såg deras twittertråd screenshotade jag allt då jag misstänkte att de skulle radera den, vilket de såklart gjorde när de förstod att vi andra blev förbannade på dem. Har nu lagt upp alla bilderna med deras kommentarer på GTs twitter under artikeln där Jonas Sjöstedt säger att han vill bli vice statsminister.

  Reply
 4. Sara Andersson september 4, 2018 at 10:04 f m

  Såg nu att jag felaktigt skrivit GTs twitter, Aftonbladets ska det vara.

  Reply
 5. Linda september 4, 2018 at 11:11 f m

  Jag är sd:are och tror fortfarande på kvinnans rättigheter.

  Reply
  1. Michaela september 4, 2018 at 11:21 f m

   Det är ju kul för dig. Mindre kul för oss andra kvinnor som ska behöva bli kränkta pga vart du lägger din röst. Tycker ännu mer synd om mina homosexuella vänner. Eller alla homosexuella för den delen..

   Reply
  2. Malin september 4, 2018 at 11:45 f m

   Då har du verkligen inte förstått någonting. Gör om och gör rätt, dvs läs på

   Reply
   1. Malin september 4, 2018 at 11:45 f m

    Till Linda, alltså

    Reply
    1. Amy september 4, 2018 at 4:29 e m

     Lyssna! Hon vill inte alls prata politik. Har ni tappat vettet allihopa. Läs och acceptera! Ni måste komma över det eller dra! Hålla på att älta massa saker om och om igen. Jag skulle aldrig stötta sossar eller vänster eller något som har så här sjuka anhängare som mobbar, trycker ner och är sååå totalt ouppfostrade som ni är. Ni skrämmer ju bort de som kanske skulle röstat som ni. Att försöka trycka på något sina åsikter är ju hjärntvätt och en typ av utpressning. Googla! Att använda sig av elakheter är ju något psykopater och onda människor gör. Men ni får väl någon sjuk tillfredställelse av att hålla på så här?! Och hallå, vem är det som inskränker på kvinnors rättigheter i Sverige mer än ni gör? Tänk

     Reply
     1. Michaela september 4, 2018 at 5:51 e m

      Om man inte vill prata om politik så skriver man inte ett inlägg som riktar sig enbart mot politik. Då menar jag inte detta inlägg utan det som kom ut tidigare. Så svårt är det inte.

     2. Amy september 5, 2018 at 9:09 f m

      Michaela.
      Det här är inte en politisk debatt. Utan växande näthat och mobbing! När Paulina avböjer från att ta en sån diskussion så triggas dessa röda vänster tanter att skriva Inlägg, efter inlägget om exakt samma galna propaganda. Trakasserier är det rätta ordet för vad som pågår. Sen även dra upp något gammalt ex och tycka till om det. Sen lite mer galenskap om att det är Paulinas fel att kvinnor inte kommer få göra abort längre. Är det det enda vi kvinnor ska ha rätt till Abort. Som vi faktiskt redan har rött til i Sverige. Är det inte viktigare att vi slipper bli misshandlad och våldtagna av män i hem och på gator. Slipper känna oss utnyttjade och mobbade på nätet av andra kvinnor. Att vi får samma lön för lika arbete. Osv.

 6. Elisabeth september 4, 2018 at 6:49 e m

  Finns ingen anledning att mobba fina Paulina pga av att hon röstar på SD, hur förkastlig deras politik än är. Själv är jag kvinna och rabiat feminist :). Det har jag blivit efter åratal av små och stora insikter kring hur jävla patriarkalt och orättvist mot kvinnor och barn, som vårt samhälle fortfarande är. Jag röstar givetvis på Fi och är troligen gammal nog att vara Paulinas mamma.

  Därför kan jag också förstå att det kan ta några år att upptäcka vem man är, vad man står för, hur samhället fungerar och vad man tycker i politiska frågor. Jag kan nästan lova att Paulina och många andra i hennes unga ålder, hinner ändra sig många gånger genom livet. Vi har alla varit där – unga och dumma. Trott oss förstå saker som senare visat sig vara helt galet osv.

  Med det sagt så vill jag, å feministernas vägnar, beklaga att vi inte har lyckats nå ut till alla er unga tjejer, i den omfattning som vi skulle vilja. Var snälla mot varandra tjejer. Det är inte så många andra som är det, i vårt samhälle. Vi feminister jobbar iaf för er och era ev. barns framtid. <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.