Hey

Posted in: Livsstil
Kommentarer (5)
 • Gäsp

  Ooo, P, det här är bra. Fortsätter du äta helt rent och inte röker, använder droger, röker eller förgiftar kroppen på annat sätt, kommer kroppen till slut frigöra tungmetaller som får en att må väldigt väldigt dåligt. DÅ kommer du må bra! Hoppas du lyckas och önskar dig all styrka. Puss och Kram från Skåne, gurl!

 • Anna

  Hade varit as härligt & festa med dig någon gång 😃

 • Rikk

  Vill bara ruska om dig och be dig bryta denna negativa spiral. Alltså du måste vakna upp nu paow. Alla ser att du mår dåligt varför gör inte du det? Önskar att du hade haft någon i din närhet som insåg att det har ballat ur. Det skär i hjärtat som åskådare. Inget illa menat tvärtom.
  Sluta vara så stolt. En del kritik är faktiskt konstruktiv och given av empati. Men du svarar genom att sätta taggarna utåt och dra det ett snäpp till. Det är som en snöboll som är på väg att bli en lavin.
  Hoppas att dina vänner och familj ser att det börjar barka åt helvete. Vill att du ska må bra.

 • Bsbs

  Hur känns det o vara trash? När mattias är miss sweden för män xdddd

 • Frida

  Den första bilden är bara såå obehaglig.
  Speciellt när en bloggare har blivit mördad så trodde jag det var henne du syftade på.
  Får ångest av den bilden:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *