M och M

Det här är Matilda😻❤️ Hon skulle egentligen ha hetat Nini men hon känns mer som en Matilda. hade ju funderat på att skaffa en till katt LÄNGE men alla har alltid sagt till mig ”du kommer bara att bli besviken, ingen katt kommer att vara som Maddiken” men hon är exat lika mysig som henne. Kommer oj lägger sig i ansiktet, pussas och vill mysa hela tiden. Jag dör för henne’

(Visited 52 times, 1 visits today)

36 Comments

 1. Visdom september 30, 2018 at 5:16 e m

  Nej men titta vilket ultrasött litet ansikte! Hon liknar ju min som också är en liten tjej och svart. Väcker en med att slicka en på munnen. De är otroliga!

  För alla er som har mage att gnälla på hur detta djuret kommer ha det, ni borde se dokumentären ”Paradise Hotel” om gertin i rumänien, era vansinnigt bortskämda människor! Ni borde lägga er energi på att hjälpa där det behövs istället som på desa ställen och inte klaga över att en katt minsann tvingats vara utan sin matte en dag. Bortskämda ungjävlar utan någon som helst verklighetsuppfattning. Ni är så jävla pinsamma.

  Reply
 2. Malin september 30, 2018 at 5:17 e m

  Ja faktiskt så såg hon ut mer som en Matilda än en Nini😍vi har också riktiga flicknamn på våra katter. Matilda ser ut att njuta i Maddikens famn också. Hoppas Maddiken är snäll emot henne bara. Våran äldsta katt fräste o hade sig när våran minsta katt kom till oss. Hon ville vara ensam katt hos oss hon ☺ många kramar till dig Paulina ❤

  Reply
 3. Hanna 2 september 30, 2018 at 7:15 e m

  Vad söt hon är!

  Reply
 4. Anna september 30, 2018 at 8:53 e m

  Så söt ! 😍😍

  Reply
 5. charlottelinden.se september 30, 2018 at 9:35 e m

  Men vilken liten gos alltså! Mitt katthjärta smälter <3

  Reply
 6. Cecilia oktober 1, 2018 at 5:59 f m

  Synd om katterna då du inte kan ta hand om dom på rätt sätt..

  Reply
  1. Amy oktober 1, 2018 at 9:18 e m

   ”Cecilia” Du är då den negativaste och elakaste personen någonsin. Varför är du ens här? Finns djur som verkligen far illa. Varför lägger du ens onödig energi på att kommentera. Hjälp hemlösa djur istället. Det kommer få dig att må så mycket bättre och göra nytta. Som terapi för din själ.

   Reply
   1. Visdom oktober 2, 2018 at 5:23 f m

    Har sett Cecilia vid flera tillfällen förut. Hon är psykstörd och stalkar Paow. Bara att igga henne.

    Reply
  2. Cecilia oktober 2, 2018 at 7:05 f m

   Läs ett tidigare inlägg om hennes katter jag är inte den enda med åsikt.

   Reply
  3. Cecilia oktober 2, 2018 at 7:12 f m

   Och så ni tycker det är ok att hon lämnat kattungen ensam länge samma da hon tog den och for själv ut och supa. Sen har hon inte kunnat sköta sin första katt heller lämnat den utan mat och med främmande människor hon knappt själv känner som vanskött katten som skulle ta hand om katten då hon själv festade och reste. Och detta har inte hänt ett par gånger utan ofta! Om ni tycker det är ok! Det är det inte!

   Reply
   1. Amy oktober 2, 2018 at 9:23 f m

    Cecilia. Sök hjälp människa. Du är ju deprimerad. Vi har läst dina inlägg och du är besatt av att vara negativ och ond. Du hakar upp dig på allt P skriver. Köper hon en bil kommer du gå igång på växthusgaser och utsläpp. Träffar hon kompisar är hon oansvarig Osv osv… Det är psykotiskt. Alla andra ser hur konstig och vriden du är och hur mkt hat du sitter på.

    Reply
    1. Amy oktober 2, 2018 at 9:24 f m

     Paulina. Kan du sätta ut Cecilias IP adress så vi andra kan se vem det är?? 😘

     Reply
   2. Cecilia oktober 2, 2018 at 9:53 f m

    Amy du är inte frisk själv! Herregud försvarar Paow kom ner på jorden. Du är en hemsk människa som försvarar en djurplogare!

    Reply
    1. Amy oktober 2, 2018 at 10:19 f m

     Lägg ut Hennes adress nu. Kom igen ❤️

     Reply
    2. Amy oktober 2, 2018 at 10:20 f m

     Så intressant att snart se vem du är 🤗🤗

     Reply
    3. Amy oktober 2, 2018 at 10:26 f m

     Jag är nere på jorden och skriver inte elakheter om andra människor., men jag tar P i försvar mot mobbing och näthatare som du Trollet Cecilia. Är du mycket avundsjuk av dig. För det är tydligt att du har allvarliga problem med Paulina. Jobbar du inte? Du stalkar och sitter dagarna i ända och hatar och beter dig som en mobbare. Ut och lev ditt eget liv och sök arbete och vänner.

     Reply
    4. Gäsp oktober 2, 2018 at 1:03 e m

     Vad är en djurplogare? (Haha sorry, var tvungen, denna människa är för vriden)

     Reply
  4. Sofia oktober 3, 2018 at 2:06 f m

   Synd om dom? På vilket sätt då? Vet du hur djur har det som de är synd om? Du måste ju vara helt störd.

   Reply
   1. Cecilia oktober 3, 2018 at 7:41 f m

    Vet nog. Men du försvarar henne det är sjukt! Hennes katter kan ha det värre på tanke om hur hon vansköter dom. Men det tycks inte du alls ta ått dig..

    Reply
 7. Nicke oktober 1, 2018 at 5:55 e m

  Har följt bloggen ett tag nu och fattar inte varför vissa följer den som sedan bara ska skriva elaka kommentarer. Är det en blogg jag inte gillar så läser jag inte den, men är inte elak!

  Reply
 8. anonym oktober 1, 2018 at 6:14 e m

  Så gullig. Lycka till med nya missen.

  Reply
 9. Pepins oktober 1, 2018 at 8:15 e m

  En typisk Matilda tycker jag med!

  Reply
 10. mitch oktober 2, 2018 at 6:29 e m

  Nej vad söt!! Vill också ha en sån sötnos hihi O:)

  Reply
 11. Pernilla oktober 3, 2018 at 7:32 f m

  Cecilia haha du är så patetisk så det finns inga ord för dig. Fattar inte varför du ens läser Paulinas blogg eftersom det tar sån energi från dig. O skriv inte att det inte gör det för det gör det eftersom du alltid skriver negativa inlägg. Usch stackars dom människorna i din omgivning som måste ha med dig att göra. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja ha en sån människa som du i mitt liv. Men kan inte du starta en blogg så får vi börja läsa din blogg o ointressanta liv o kommentera dig negativt som du alltid gör på Paulinas blogg så ska du få se hur det känns. Eller nä gör inte det kom jag på för ingen skulle vilja läsa ditt ointresanta liv. Så jag tar tillbaka det 😂. Vill bara säga till dig Paulina att du är bäst ❤❤❤

  Reply
  1. Cecilia oktober 3, 2018 at 7:39 f m

   Du ska akta dig då du skriver som du gör du kan göra illa människor. Hoppas du är lycklig då.

   Reply
   1. Amy oktober 3, 2018 at 8:33 f m

    Cecilia… Patetisk.. vi andra är rätt nöjda och har inga behov av att trycka ner P och så har vi inte någon psykisk sjukdom som vi måste leva ut på någons blogg. Du är ju besatt av allt P gör. Du måste vara hennes flitigaste bloggläsare. Kanske ska du blocka den här bloggen då den verkar orsak återfall och psykoser för dig. Det är väl du som försöker göra illa andra. Mest du och fina Alias som skriver elakheter. Vem attackerar en bloggare med så idiotiska påståenden. Ja, en stalker och sjukligt ond person.

    Reply
    1. Cecilia oktober 3, 2018 at 10:31 f m

     Du är elak och kan få en människa att må jette dåligt.

     Reply
     1. Amy oktober 3, 2018 at 11:00 f m

      Är du hundra!?? Du spyr ut En massa skit på alla Paulinas inlägg. Helt psykiskt störda saker. Men själv tål du ingenting. Kallar oss elaka. Du kan ju inte vara seriös tro att du kommer kunna fortsätta med mobbningen och sedan tro att ingen kommer bita ifrån pch vända det mot dig själv???

     2. Cecilia oktober 3, 2018 at 1:22 e m

      Amy eller vad du vill kalla dig. Du började😊 desutom kan du med dina kommentarer kallas för mobbare och du kan få folk att må jette dåligt. Jag sa min åsikt punk slut. Se dig själv i spegeln.

 12. Malin oktober 3, 2018 at 2:20 e m

  Ni är barnungar hela högen. Och inte kan ni stava heller, era små stackare

  Reply
 13. Amy oktober 3, 2018 at 3:18 e m

  Malin, dina inlägg är inga svårstavade akademiska verk precis. ”Cecilia”, Jag ser mig gärna i spegeln. 😊

  Reply
  1. Cecilia oktober 4, 2018 at 7:37 f m

   Amy såna som du kan få folk att ta livet av sig! Akta för vad du skriver.

   Reply
   1. Amy oktober 4, 2018 at 10:37 f m

    Cecilia, Det är endast DIG som jag skriver åt! För du är ouppfostrad, stalker, elak och sjuk.

    Reply
 14. Liam oktober 4, 2018 at 11:16 f m

  Amy! Håller helt med dig. Cecilia driver med oss alla. Riktig knasboll som låtsas skriva som hon vore utvecklingsstörd, stava fel, konstiga meningar m.m. Riktig stalker och inte helt klar i skallen.
  PAOW! Avslöja hennes namn och adress.

  Reply
 15. Fond oktober 9, 2018 at 1:39 e m

  Söta katter!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *