M och M

Det här är Matilda😻❤️ Hon skulle egentligen ha hetat Nini men hon känns mer som en Matilda. hade ju funderat på att skaffa en till katt LÄNGE men alla har alltid sagt till mig ”du kommer bara att bli besviken, ingen katt kommer att vara som Maddiken” men hon är exat lika mysig som henne. Kommer oj lägger sig i ansiktet, pussas och vill mysa hela tiden. Jag dör för henne’

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (36)
 • Visdom

  Nej men titta vilket ultrasött litet ansikte! Hon liknar ju min som också är en liten tjej och svart. Väcker en med att slicka en på munnen. De är otroliga!

  För alla er som har mage att gnälla på hur detta djuret kommer ha det, ni borde se dokumentären ”Paradise Hotel” om gertin i rumänien, era vansinnigt bortskämda människor! Ni borde lägga er energi på att hjälpa där det behövs istället som på desa ställen och inte klaga över att en katt minsann tvingats vara utan sin matte en dag. Bortskämda ungjävlar utan någon som helst verklighetsuppfattning. Ni är så jävla pinsamma.

 • Malin

  Ja faktiskt så såg hon ut mer som en Matilda än en Nini😍vi har också riktiga flicknamn på våra katter. Matilda ser ut att njuta i Maddikens famn också. Hoppas Maddiken är snäll emot henne bara. Våran äldsta katt fräste o hade sig när våran minsta katt kom till oss. Hon ville vara ensam katt hos oss hon ☺ många kramar till dig Paulina ❤

 • Hanna 2

  Vad söt hon är!

 • charlottelinden.se

  Men vilken liten gos alltså! Mitt katthjärta smälter <3

 • Cecilia

  Synd om katterna då du inte kan ta hand om dom på rätt sätt..

  • Amy

   ”Cecilia” Du är då den negativaste och elakaste personen någonsin. Varför är du ens här? Finns djur som verkligen far illa. Varför lägger du ens onödig energi på att kommentera. Hjälp hemlösa djur istället. Det kommer få dig att må så mycket bättre och göra nytta. Som terapi för din själ.

  • Cecilia

   Läs ett tidigare inlägg om hennes katter jag är inte den enda med åsikt.

  • Cecilia

   Och så ni tycker det är ok att hon lämnat kattungen ensam länge samma da hon tog den och for själv ut och supa. Sen har hon inte kunnat sköta sin första katt heller lämnat den utan mat och med främmande människor hon knappt själv känner som vanskött katten som skulle ta hand om katten då hon själv festade och reste. Och detta har inte hänt ett par gånger utan ofta! Om ni tycker det är ok! Det är det inte!

   • Amy

    Cecilia. Sök hjälp människa. Du är ju deprimerad. Vi har läst dina inlägg och du är besatt av att vara negativ och ond. Du hakar upp dig på allt P skriver. Köper hon en bil kommer du gå igång på växthusgaser och utsläpp. Träffar hon kompisar är hon oansvarig Osv osv… Det är psykotiskt. Alla andra ser hur konstig och vriden du är och hur mkt hat du sitter på.

   • Cecilia

    Amy du är inte frisk själv! Herregud försvarar Paow kom ner på jorden. Du är en hemsk människa som försvarar en djurplogare!

  • Sofia

   Synd om dom? På vilket sätt då? Vet du hur djur har det som de är synd om? Du måste ju vara helt störd.

   • Cecilia

    Vet nog. Men du försvarar henne det är sjukt! Hennes katter kan ha det värre på tanke om hur hon vansköter dom. Men det tycks inte du alls ta ått dig..

 • Sara - Aldrig mer över 100kg

  Så fint med Matilda och Maddiken! Passar jättebra ☺️

 • Nicke

  Har följt bloggen ett tag nu och fattar inte varför vissa följer den som sedan bara ska skriva elaka kommentarer. Är det en blogg jag inte gillar så läser jag inte den, men är inte elak!

 • anonym

  Så gullig. Lycka till med nya missen.

 • Pepins

  En typisk Matilda tycker jag med!

 • mitch

  Nej vad söt!! Vill också ha en sån sötnos hihi O:)

 • Pernilla

  Cecilia haha du är så patetisk så det finns inga ord för dig. Fattar inte varför du ens läser Paulinas blogg eftersom det tar sån energi från dig. O skriv inte att det inte gör det för det gör det eftersom du alltid skriver negativa inlägg. Usch stackars dom människorna i din omgivning som måste ha med dig att göra. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja ha en sån människa som du i mitt liv. Men kan inte du starta en blogg så får vi börja läsa din blogg o ointressanta liv o kommentera dig negativt som du alltid gör på Paulinas blogg så ska du få se hur det känns. Eller nä gör inte det kom jag på för ingen skulle vilja läsa ditt ointresanta liv. Så jag tar tillbaka det 😂. Vill bara säga till dig Paulina att du är bäst ❤❤❤

  • Cecilia

   Du ska akta dig då du skriver som du gör du kan göra illa människor. Hoppas du är lycklig då.

   • Amy

    Cecilia… Patetisk.. vi andra är rätt nöjda och har inga behov av att trycka ner P och så har vi inte någon psykisk sjukdom som vi måste leva ut på någons blogg. Du är ju besatt av allt P gör. Du måste vara hennes flitigaste bloggläsare. Kanske ska du blocka den här bloggen då den verkar orsak återfall och psykoser för dig. Det är väl du som försöker göra illa andra. Mest du och fina Alias som skriver elakheter. Vem attackerar en bloggare med så idiotiska påståenden. Ja, en stalker och sjukligt ond person.

    • Cecilia

     Du är elak och kan få en människa att må jette dåligt.

     • Amy

      Är du hundra!?? Du spyr ut En massa skit på alla Paulinas inlägg. Helt psykiskt störda saker. Men själv tål du ingenting. Kallar oss elaka. Du kan ju inte vara seriös tro att du kommer kunna fortsätta med mobbningen och sedan tro att ingen kommer bita ifrån pch vända det mot dig själv???

     • Cecilia

      Amy eller vad du vill kalla dig. Du började😊 desutom kan du med dina kommentarer kallas för mobbare och du kan få folk att må jette dåligt. Jag sa min åsikt punk slut. Se dig själv i spegeln.

 • Malin

  Ni är barnungar hela högen. Och inte kan ni stava heller, era små stackare

 • Amy

  Malin, dina inlägg är inga svårstavade akademiska verk precis. ”Cecilia”, Jag ser mig gärna i spegeln. 😊

 • Liam

  Amy! Håller helt med dig. Cecilia driver med oss alla. Riktig knasboll som låtsas skriva som hon vore utvecklingsstörd, stava fel, konstiga meningar m.m. Riktig stalker och inte helt klar i skallen.
  PAOW! Avslöja hennes namn och adress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *