Idag så har jag!

Vänt rätt på dygnet. Hyfsat iallafall och jag kämpar med det hela tiden. Har ju lidit av sömnsvårigheter länge nu. Dags att försöka bli bättre.  Gått upp vid 8 2 dagar i rad!!

Tränat! Känns så skönt att jag äntligen kommit igång med träningen nu. När jag mår dåligt så är typ gymmet det enda som får mig att koppla bort. Vilket är en bra vana ändå! Jag har ju gått upp lite i vikt senaste månaderna. Men nu så har jag gått ner ca 2,5 kg med bra kost träning och mindre alkohol på 3 veckor. Sakta men säkert. Känner att jag blir starkare och starkare också!

Efter det så fixade jag mig lite, det var länge sen jag sminkade mig en vardag!

Sen mötte jag upp mina fina vänner Elli och Adel, är inne i en period nu där jag helst är själv och försöker att jobba med mig själv(kommer ta det sen) Men ibland(ofta)så behöver jag mima vänner. Vi åt tacobar och pratade om livet. Uppskattar dem 2 så mycket! Lika mycket som jag gillar tacobar 😉

Sen så åkte vi hem, kollade mejlen och hängde bara. Efter det så gick jag och Tobbe och käkade på caliente tapas bar. Ibland så får man unna sig!

(Visited 156 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Malin september 19, 2018 at 8:36 f m

  Blir så otroligt glad av att läsa att du börjar må bättre. Det tar tid att förändra sig. Och alla kommentarer du får jämt om hur du lever ditt liv. Skit i det Paulina. Den ända man kan förändra är sig själv. Och vi som läser din blogg vi har absolut ingen rätt att tala om hur du ska leva eller tala om hur du ska göra eller som vissa gör att påminna hur du säger hela tiden. Åter igen Paulina det tar tid att förändra sig. Och jag vet utav egen erfarenhet att det tar många år att göra det. Att bryta ett mönster gör man inte på en dag. Den som tror det den människan är dum i huvudet. Så Paulina go for it och jag är så glad för din skull att du har Elli och Adel vid din sida på din inre resa. Många kramar❤❤❤

  Reply
 2. Sandra september 19, 2018 at 2:56 e m

  Skulle vara jätte kul om du kunde vara aktiv i kommentarsfältet:) Självklart inte med de egoistiska människorna som bara öser hat över alla men de snälla frågorna kan väll du besvara?
  Kram till dig, ser jätte gott ut xox

  Reply
 3. M september 19, 2018 at 4:54 e m

  Det är svårt och jobbigt att vara fast i en ätstörning. Men snälla Paulina, du ska inte gå ner i vikt, ditt BMI måste redan vara jättelågt. Träna för att må bra och skaffa hjälp mot ätstörningen.

  Reply
 4. Hulda september 20, 2018 at 1:56 e m

  hej svejs prova ta magnesium innan läggdags, om du inte redan har gjort det, det sägs att det är bra för kroppen att slappna av och ge bättre sömn . Ha det gött

  Reply
 5. dk september 20, 2018 at 2:40 e m

  Testa att byt ut dina glödlampor (som du har tända på kvällen) mot röda (röd glödlampa liksom). Tycker det har hjälp mig jättemycket att komma ner i varv på kvällen och bli sömning nästan. Brukar ha på en när jag håller på och somnar, och den stänger av sig efter nån timme sen… står lite undangömd i ett hörn. 🙂 Kram Paow!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *