56 Comments

 1. Jessica september 19, 2018 at 4:29 e m

  Du är ju totalt dum i huvudet! Ta hand om katten du redan har! Du dumpar ju henne i flera månader när du reser o låter ”kompisar” bo hos dej o göra Gud vet vad . Du är en egoistisk fitta rent ut sagt! Egoistisk, lat o fucking bortskämd. Vidriga patrask

  Reply
  1. Sandra september 20, 2018 at 6:30 e m

   Att använda sitt eget kön som ett skällsord 😂 Dåre, var tyst vara.

   Reply
   1. Minja september 21, 2018 at 2:32 f m

    Helt riktigt. Påvisar nivån på dessa elaka kommentatorer. Drägg.

    Reply
 2. Ann-Sofie september 19, 2018 at 4:43 e m

  Nämen. Att du är på hugget!

  Reply
 3. Ann-Sofie september 19, 2018 at 4:48 e m

  Det var till Jessica. Rekommenderar en logoped så liiite finare ord kan komma ur din mun..

  Reply
  1. Jessica september 19, 2018 at 5:29 e m

   Behöver ingen logoped lilla du , det är äkta känslor och åsikter jag förmedlar. Arbetar på djursjukhus samt volontärarbetar på katthem , och gissa vad jag ofta möter?! Djur som blir dumpade/bortglömda etc. Har själv 4 djur, 3 katter o 1 hund. Skulle aldrig lämna dem så som paulina gör. Av den enkla anledningen att JAG har valt dom o inte tvärtom. Jag kommer alltid stå på djurens sida o denna människa kan ju inte ens ta hand om sej själv så ja… resten kan du ju lista ut

   Reply
   1. P september 20, 2018 at 3:14 e m

    @ Jessica ”Lilla du”…det spelar ingen roll vad du jobbar med och hur mycket djur du har. Du är sjukt otrevlig och ouppfostrad.
    Orden du använder säger mycket om dig.

    Reply
   2. Ebbe Von Knöckel september 20, 2018 at 11:59 e m

    E du en sunkig fjortis med mammas körkort. Du har inte en chans ditt tugg meningslös vänstergoja. We rule.

    Reply
   3. ... september 21, 2018 at 4:27 f m

    Bara nyfiken. Hur tänker du att hon på ett seriöst sätt ska kunna ta till sig ett enda ord som kommer från dig när du till och med använder ditt eget kön för att trycka ner? Vässa hjärncellerna och gör om ifall du faktiskt vill att någon ska ta dig på allvar.

    Reply
   4. Frida september 21, 2018 at 6:52 f m

    Till Jessica: Spelar ingen roll om du är moder teresa, man skriver inte så till folk. Öva på att förmedla din åsikt på ett vuxet sätt utan användning av könsord. Skulle jag veta vem du var bakom skärmen hade jag aldrig lämnat min hund till dig. Ord som ”apan” och ”fittan” hör inte hemma hur fel du än tycker hon gör.

    Förtydligar gärna att jag tycker det är fel att skaffa djur om man inte är beredd att lägga ner tid på dem vilket tyvärr inte Paow är. Men att hoppa på henne med skällsord är lika fel.

    Reply
 4. Felicia F september 19, 2018 at 5:59 e m

  Otroligt, Paow. Du kan inte ens ta hand om dig själv och så skaffar du en katt (till). Varje vecka är det nya ”bästisar”, nya killar och nya livsstilsförändringar. Och det håller aldrig. ALDRIG.
  Lär du dig inte?? Förstör inte hur man vara så ytlig och korkad som du är, ärligt talat. Väx upp för Guds skull.

  Reply
  1. Camilla september 22, 2018 at 7:45 f m

   Men vilka kommentarer!! Hur kan ni skriva som ni gör utan att få ont i magen, vilka ord ni använder 🙁

   Seriöst.. Anmäla henne för vad? För att hon har 2 katter och festar imellanåt på helgerna? För att hon reser bort imellanåt och skaffar kattvakt? Vad är det konstiga? Fattar inte hur ni tänker?

   Ta tag i ditt liv fram och tillbaka, alla kanske inte vill följa det svenska samhällets väg med barn och villa. Man ska följa sin egna jävla väg, den vägen som gör en lycklig. Hoppa på någon som gillar att festa, seriöst.. Ni är pinsamma. Snälla ställ er utanför krogar och hoppa på människor med orden ni använder här, hade vart kul och se hur folk reagerar på er. Folk som har husdjur, och till å med barn hemma med barnvakt. Ojoj. För ni skulle väl aldrig gå in på krogen och ha roligt, då har man ju inget liv tydligen.

   Har ni så trista liv så ni sitter här och läser en blogg av någon ni hatar så mycket och ger denna påhopp efter påhopp, snälla det är ni som borde ta tag i era liv om ni inte har något bättre för er!! Väx upp och ge era medmänniskor ett leende och omtanke, det är såna som er som får folk att må dåligt. Ni borde skämmas.

   Till dig Paulina, sååå söt kattunge va roligt 🙂

   Reply
 5. Felicia F september 19, 2018 at 6:00 e m

  *förstår inte

  Reply
 6. Sofia september 19, 2018 at 6:39 e m

  Åh vad söt!!

  Reply
 7. Hanna H september 19, 2018 at 8:26 e m

  Hoppas allt går fint för er alla…

  Reply
 8. Jessica september 19, 2018 at 9:02 e m

  Som sagt… kolla apans insta… hon är ute o festar. Skaffade kattunge för några timmar sedan, har redan en äldre katt hemma. Fattar du inte paulina att du måste vara hemma o övervaka den första tiden?? Du är så jävla ego o korkad att de gör ont i mej. Kunde inte du offra en jävla utekväll för att vara en bra matte åt en kattunge som antagligen är ängslig över sin nya miljö? Fy fan för sådana som dej!! Spottar på dej ditt vider

  Reply
  1. Gamme september 20, 2018 at 7:01 f m

   WoooooooooooW! Blir du SÅ upprörd över EN liten kattunge som kommer leva i en fin lägenhet i Stockholms innerstad och antagligen få leva på den dyraste, finaste maten och på det få miljöombyte när Paulina reser, vilket de flesta katter inte får, hur känner du då för alla de utekatter som lider ihjäl varje dag? Eller de katter som bor hos äldre som är hemma och inte kan ta hand om dem så de går ut och skadar sig och får leva i sin egen skit för att den gamle inte har råd med hemhjälp? Du låter väldigt VÄLDIGT blind hur livet går till. Fet smäll borde du ha! Katten kommer leva i lyx, din idiot. Skäll på de som förtjänar det istället!

   Reply
  2. .... september 20, 2018 at 11:07 f m

   Reagera på samma sak att hon timmar senare verkade vara ute och festa.

   Reply
  3. Ebbe Von Knöckel september 20, 2018 at 11:57 e m

   Katt med liten stjärt
   Söker kattsand med knorr
   Det kom en liten fjärt
   Katten skrek men blev torr

   Hon satte sig i bilen
   Luktade på mattes tröja
   Den var köpt på Åhlen
   Därefter körde dom till Öja

   Sagan om livet e skriven
   Hobbits bejakar syret
   Så även David Niven
   Klapp klapp lilla Pyret.

   Osv.

   Reply
 9. Lena utan katt september 20, 2018 at 12:47 f m

  Hoppas verkligen inte att det är sant. Då ska man inte ha djur! Stackars lilla kisse, första natten i nytt hem och ensam. Den äldre katten kanske inte är förtjust i den nya kompisen, kan ju sluta jäkligt illa. Usch, får magont av sånt där. Borde anmälas till Länsstyrelsen så hon får djurförbud om det stämmer. VEM säljer en kattunge till någon som aldrig är hemma.

  Reply
 10. Lina september 20, 2018 at 3:18 f m

  Nej, jag är inte samma person som de ovan men kan inte annat än att hålla med! Det ENDA Paow gör med sitt liv är att festa o tacka ja till några b tv program. Hon kan inte ens hålla i vänner mer än några månader och är ute hela dagarna, och timmar efter hon skaffar en vilsen liten kattunge är hon ute och festar igen. Fyfan. Att du inte kan ta hand om dig själv, visst men skaffa fan inte ett till litet DJUR som du inte kan ta hand om. Jag är för djurs rättigheter och Paow borde definitivt inte få ha ett djur.
  Och snart kommer hon komma ut med ett till tyckasyndommigsjälv inlägg där hon förklarar att hon visst kan ta hand om två katter. Nej bara nej. Du lämnade ut din lägenhet till en okänd människa så din stackars katt fick svälta. Lämna tillbaka kattstackarn.

  Reply
  1. Gäsp september 22, 2018 at 4:55 e m

   Madicken är gammal nu och kan gå bort vilken dag som helst. Då är det bra med en ersättare så det inte lämnar ett alltför stort tomrum. Tänk på det, ni som är så elaka.

   Reply
 11. Emelie september 20, 2018 at 5:10 f m

  Jag har hört att paow är med i nästa trolljägarna. Rekommenderar att ni som skriver taskigt tittar på tidigare säsonger och förstår hur pinsamt det blir när någon knackar på er dörr och undrar varför ni näthatar på en ung tjej.

  Reply
 12. K september 20, 2018 at 6:52 f m

  Du skaffar en kattunge. Det första du gör är att lämna den ensam och går ut och super… bravo!!

  Reply
 13. sanna september 20, 2018 at 7:39 f m

  Såå söt!

  Reply
 14. Anna september 20, 2018 at 9:09 f m

  Blir så förbannad…skaffa inte djur om man inte kan ta hand om sig själv ens…du är nu anmäld…allt för o skydda djuren.

  Reply
  1. Felicia F september 20, 2018 at 3:06 e m

   Bra, Anna!

   Reply
  2. Minja september 21, 2018 at 2:36 f m

   Anmäld till djurskyddet beläget i Stockholms län? De kommer gå in i lägenheten, se sig omkring. Se att djuret är i fin form, har en blank päls, mat, vatten, leksaker, en kompis och en klösmöbel, tacka för sig och gå igen. Djuret lever i lyx! Anmäl de som behöver anmälas istället. Finns massor av sjuka och gamla människor som inte kan ta hand om sina husdjur och låter dem leva i misär. DEM kan ni anmäla!

   Reply
  3. Nikki september 21, 2018 at 9:20 f m

   Bra! Hur gjorde du en anmälan? Jag vill också göra en nämligen. Var det via länsstyrelsen?

   Reply
 15. Jennifer september 20, 2018 at 9:20 f m

  Jag tycker nog inte att skaffe en till katt var bästa draget.. Du är ju väldigt mycket ute och flänger. Reser bort mycket. Lämnar bort din gamla katt.. Att ha katter är inte bara att se till så att dom har mat och vatten.

  Reply
 16. Z september 20, 2018 at 3:28 e m

  Så kan ni ringa länsstyrelsen anf djurplågeri om ni är orolig över katterna.
  Jag förstår er ilska och oro, jag delar den med er.

  Reply
 17. Natacha september 20, 2018 at 3:35 e m

  Snälla hon är en vuxen människa och kan nog ta hand om sig själv!! Skaffa er ett liv och ta hand om er själva!!!! Va fan ni följer hennes blogg och instagram oj det ett inlägg lr bild? Dygnet har fler timmar än så. Ni får liksom inte följa henne 24/7 så det ändå ni har att gå på är det ni får se som hon lägger upp… och vad spelar det för roll att hon byter vänner hela tiden? Och reser jag tror inte katten lider av att ha kattvakt.. så typiskt tjejer att vara avendsjuka så man måste sitta och slänga skit.. vart fan är girl powern?

  Reply
 18. Jessica september 20, 2018 at 6:11 e m

  Tycker vi alla borde anmäla. Finns lagstiftning gällande hur länge katter får vara ensamma. Sen hjälper ju knappast hennes drogproblematik.
  Katter ska vaccineras, avmaska osv… sätter allt på att hon ger blanka fan i det.
  O du paulina… kolla på Camilla Henemark …det är din framtid, en smutsig skamfläck.
  Du får leva hur fan du vill men att blanda in oskyldiga djur i denna misär är förjävligt! Du tänker BARA på dej själv!

  Reply
  1. Elliot september 20, 2018 at 11:39 e m

   A men va fan. Sörgaard sköt Carolas katt en gång för katten var en looser. De du Jennifer Jooniper.hata.

   Reply
  2. Levis september 21, 2018 at 2:41 f m

   Vaccineras?! Är du inte riktigt klok?! Vet du hur sjuka djur blir av vaccinationer? Du säger du arbetat för en veterinärklinik. Det kan inte stämma då du borde veta detta. Har själv vaccinerat min och hon fick bestående skador av sprutan. Hon kom in för kattsnuva, botades och vaccinerades och fick efter sprutan KRONISK kattsnuva som ej går att behandla! Det första veterinären frågade när han såg henne var ”Har hon vaccinerats?” Han såg detta dagligen på sin klinik. Djur blir lika sjuka som människor av dessa vaccinationer som sprutar in både kvicksilver och annat direkt i blodomloppet och orsakar bestående skador. Uttala dig om sådant du vet något om och inte där du gissar och skriver vad du tror.

   Reply
  3. Levis september 21, 2018 at 2:43 f m

   Ps: Avmaskning behövs inte om inte katten vistas utomhus. Avmaskning sliter på både tarmar och organ och ska aldrig göras i onödan om inte katten påvisar tecken på mask eller har varit mycket ute. Du vet uppenbarligen ingenting om katter.

   Reply
  4. Cilla september 21, 2018 at 11:50 f m

   Någon borde anmäla er för hur ni skriver till en annan person. Hoppas ni lever ensamma, vill inte att någon annan levande varelse ska behöva råka ut för er.

   Reply
 19. Elliot september 20, 2018 at 11:37 e m

  Paow e livet era avundsjuk fjortisar. Låt katten äta Doggy och spela in vloggar. Frihet under ansvar. Rött kort gnällare….

  Reply
 20. Malin september 21, 2018 at 6:26 f m

  Vad härligt med en kattunge. Bra för Madicken att få lite sällis. Sedan alla andra troll som kommenterar att du är dum i huvudet o så hur f*n vet ni om hon har kattvakt eller inte när hon är borta? Ni som säger att ni känner Paulina jag tror ju liksom inte att ni umgås med henne. För isånnafall är ni riktigt sjuk i hela huvudet som låtsas vara hennes kompis. Det är sjukt om nått. För så gör inte vänner emot varandra. Så Paulina du gör helt rätt som skaffar en kompis till Madicken❤

  Reply
  1. Lina september 21, 2018 at 6:49 f m

   Vi är MÅNGA som tycker exakt samma sak så sluta sitta och dalta och försvara henne. Hon är ute på sociala medier och vi ser vad hon gör, hon ska INTE ha katt. Det är inga troll, det är folk som bryr sig om levande varelser. Och även om hon hade ”kattvakt” några timmar efter hon skaffar en kattunge är det så sjukt oansvarigt och även då när Maddicken fick svälta. Och sen är det ett faktum att hon är ute och festar dygnet runt. Nej och nej, hon ska inte ha katt. Ursch.

   Reply
  2. Penny september 21, 2018 at 8:25 f m

   Malin…. förmodligen är du ny här på bloggen. För ett tag sen skrev hon själv hur hennes katt fick svälta sist hon va bortrest. Då hennes ”kattskötare” inte matade den & mer eller mindre förstörde hela hennes lägenhet. Bara att gå tillbaka lite i bloggen så ser du ett helt inlägg om bara det.

   Reply
 21. Pernilla september 21, 2018 at 10:21 f m

  Det roliga i kråksången är att har nyss läst Bianca Ingrossos blogg och hon ska skaffa sig en till hund. Men det är det ingen som kommenterar. Hon om någon är väll aldrig hemma. Men hon har väll hundvakt. Precis som Paulina har åt Madicken. Sedan att kattvakten inte ger Madicken mat det kan väll ändå inte Paulina veta nått om. Hon litar väll på sin kattvakt. Men Paulina lär väll utav sina misstag hon med. Så Paulina du gör rätt som skaffar en till katt så Madicken med får någon att gosa med. Sedan så alla som bara är negativ på den här bloggen att ni orkar😂ni vet väll att allt ligger hos er. Men det är ni väll för puckade för att fatta. Ni kanske har varit vänner engån i tiden med Paulina eftersom ni alltid vet bättre än henne. Men att hon upptäckte till slut vilka vänner ni var så hon ”dumpade” er👍. Åter igen hon lär sig utav misstagen. Som sagt vi har ingen aning om vad Paulina går igenom. Så jag har ingen rätt att dömma henne. Inte ni alla andra heller. Jag läser många ”kändisar” bloggar men jag har aldrig läst någons blogg som alla vet bättre och känner Paulina bättre än hon själv😂och vet bättre än hon hur hon ska leva. Kom ihåg Paulina. Du är bara såååå bäst❤ha en fin helg. Kram Pernilla

  Reply
 22. Natacha september 21, 2018 at 10:22 f m

  Snälla hon är en vuxen människa och kan nog ta hand om sig själv!! Skaffa er ett liv och ta hand om er själva!!!! Va fan ni följer hennes blogg och instagram oj det ett inlägg lr bild? Dygnet har fler timmar än så. Ni får liksom inte följa henne 24/7 så det ändå ni har att gå på är det ni får se som hon lägger upp… och vad spelar det för roll att hon byter vänner hela tiden? Och reser jag tror inte katten lider av att ha kattvakt.. så typiskt tjejer att vara avendsjuka så man måste sitta och slänga skit.. vart fan är girl powern?

  Reply
 23. E september 21, 2018 at 10:23 f m

  Vad heter kattungen och är det någon speciell ras? Jätte söt 😻😻😻

  Reply
 24. Liam september 21, 2018 at 11:01 f m

  Herregud vad ni kör igång!

  Jag tror att Paulina är den bästa matten man kan ha. Skall en ung människa stanna
  hemma för att man har ett husdjur. Paow har haft katt i åratal så hon vet nog hur man
  tar hand om en katt. Vad hon gör är att hon har kattvakt. Katten skulle ju vara död om
  hon lämnade den hemma hela tiden, eller hur. Man har kattlåda, vatten och mat, någon som kommer förbi och ger mat. Är man borta länge har man kattvakt. Paulina har föräldrar som kan ta hand om. Sluta att yra och lugna ner er, vettja ! Du är grym Paulina

  Reply
  1. Cecilia september 21, 2018 at 12:29 e m

   Du tycks Liam inte ha en blekaste aning om hur hemskt Paulina är och oansvarig då det kommer till djur! Hon har uttryckt sig under årena om det alltid nu och då. Om du har följt henne länge skulle du ha samma åsikt som nästan alla i dessa kommentarsfält.

   Reply
  2. M september 21, 2018 at 2:37 e m

   Fast erfarenhet genererar inte alls kunskap och ansvar.. Att en person har levt och tagit hand om ett djur oansvarsfull tidigare visar sig oftast att de beteendet kommer fortsätta.

   Trodde först att det var något positivt. Att Paow nu tänkte börja på ny kula och vara ansvarig om denna katt. Men att då vara ute och supa och festa Första Dagen den kom hem är under All kritik. Man behöver konstant koll på katten, ifall den och Madicken bråkar, ifall den saknar sin mamma, den behöver en trygg matte som finns där.

   Det är inte okej att fk’a upp första dagen.. hur ska det då gå bra framöver?

   Reply
 25. E september 21, 2018 at 4:31 e m

  Alltså ni följer henne på
  Sociala medier ? Ni känner henne inte henne som person för det!! Tycker ni ska göra
  Nått vettigare än sitta och slänga skit på Paulina !!!!

  Reply
  1. Marie september 24, 2018 at 5:51 f m

   Så sant…man kan ju omöjligt tro att allt visas på blogg o sociala medier. Det sker troligtvis ganska mycket i livet som inte syns i några få inlägg.

   Reply
   1. Cecilia september 24, 2018 at 4:03 e m

    Paulina delar MYCKET av sitt liv i sosiala medier och är inte rädd för det.

    Reply
    1. Marie september 25, 2018 at 6:35 f m

     Du verkar tro på riktigt att hon verkligen visar allt som händer i hennes liv?

     Reply
 26. Emma september 22, 2018 at 8:55 f m

  Skäms ni inte över hur ni vräcker ur er kränkande elaka saker?
  Jag blir mörkrädd!
  Skulle t ex Trolljögarna från tv kontakta er,så kan jag nästan lova att ni inte skulle våga visa era ansikten.

  En sak att inte hålla med det hon gör…men att skriva sånt där är helt sjukt!

  Reply
  1. Marie september 24, 2018 at 5:57 f m

   Det är inte ok att behandla någon så i verkliga livet…hade kallats mobbing och kränkande beteende både på arbetsplatser och i skolan. Fast tydligen lyfter det vissa när dom vågar vara tuffa OCH anonyma. Tvivlar på att dom vågar säga så öga mot öga. Förhoppningsvis kommer förmågan att diskutera olika åsikter när dom mognar lite annars blir det tufft i livet.

   Reply
 27. Liam september 22, 2018 at 5:42 e m

  ”Jessica” du verkar vara en enstöring som har djur som dina vänner och män märker att det är dem du bryr dig om mer än människor. Du har ett ovårdat språk som en fängelsekund. Det lider ingen nöd på Paulinas katter. Gå ut på krogen och ha lite kul du med och var som en människa. Kram på dig Paulina

  Reply
 28. Love september 22, 2018 at 8:08 e m

  Men Gud! Skäms på er alla som är så elaka. Och du Jessica, ok du är djurvän och uppenbart arg osv på Paulina. Men du behöver inte kalla henne för f….a. Skärp dig!!!

  Reply
 29. Katt i stan september 25, 2018 at 10:15 e m

  Varför är djurvänner så elaka mot människor? Har läst alla kommentarer och det är synd att ni såkallade djurvänner kallar någon för F och såna saker..är ni några jävla djurpoliser eller? Ta hand om er egna djur istället än o trycka ner andra. Kommer ihåg att jag gick i djurgymnasiet i början på 00 men ångrade mig djup..inte för djuren utan för alla elaka klasskamrater som lekte poliser och grejjer och som pratade massa skit om andra. Det gick bara tjejer i min klass och det var en hemsk atmosfär när man var där inne, det luktade avundsjuka där inne. Tjejer är hemska ibland.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *