kontoversiell

Bara för att man inte röstar vänster som influenser så går alla emot än. Till och med ens egna vänner som jag vet delar åsikter med mig(men som kanske inte är riktigt lika insatta), går ut på deras sociala medier och säger att de inte håller med mig av rädsla för folk ska gå emot dem för man får ju faktiskt inte tycka vad man vill. Vilket sätter mig i en ännu knepigare sits. Jag kommer inte att prata politik i mina sociala medier, så ni behöver inte ens fråga. För alla tycker olika för att vi alla kommer från olika bakgrunder, och därför har vi olika åsikter. Politik ligger mig inte speciellt varmt om hjärtat och det är ingenting jag brinner för. Och att få en massa dumma kommentarer där folk kallar mig fula saker får mig ju verkligen att ändra min politiska åsikt lol. Jag vill ha glada toner på mina sociala kanaler. Och vill folk sluta följa mig för att jag inte tycker som dem. Varsågod! Kram på er

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Linnie september 3, 2018 at 3:48 e m

  Tycker du är as grym som vågar ”gå emot” alla influencer som är vänster. Du är modig Paulina!
  Många som ser upp till dig. Känns som alla andra ”måste rösta vänstern” för att inte få massa skit. Grym är du

  Reply
 2. Linda september 3, 2018 at 5:07 e m

  Jag är STOLT sd! Är inte blyg med att säga det heller. Försöker någon att gå emot mig eller tjafsa om den saken så drar jag bara upp fingret och drar därifrån!

  Reply
 3. micka september 3, 2018 at 7:23 e m

  men lilla hjärtat… OM du inte är insatt hur fan kan du du ta parTI Och promota sd?

  Reply
 4. Lina september 3, 2018 at 10:20 e m

  Så du tycker att det är konstigt att folk är otrevliga mot dig när du står o förspråkar ett parti som vill skicka hem alla invandrare, minska rätten av kvinnors kroppar genom att minska aborträtten och är emot att homosexuella ska få barn? Really? Du blir förvånad över att folk blir upprörda. Du säger att du inte är så insatt i politik men ändå förespråkar du ett sånt extremt parti. Visst om man vill stoppa/begränsa invandringen, men är sd lösningen? Du verkar inte riktigt veta sds andra värderingar, du verkar tro att om du röstar på sd så kommer din pappa få mer pengar när han blir gammal? Man får ha egna åsikter, men kom igen, du kan väl inte vara så dum att du tror att ingen ska bli irreterad? Vill du verkligen stå upp för att du som kvinna ska ha rättighet till din EGEN kropp?!

  Reply
 5. Amanda september 4, 2018 at 5:27 f m

  Hej,

  jag tycker att alla har rätt att rösta på det dom vill – vi lever trots allt i en demokrati. Jag är dock väldigt nyfiken på varför SD är ett lämpligt alternativ för dig? Inte för att kritisera eller starta en debatt utan verkligen, genuint nyfiken!

  Reply
 6. Amy september 4, 2018 at 5:43 f m

  Lina, LÄS!! Vi lever i EN demokrati. Du verkar ju manisk och psykiskt sjuk. Tror du att dina vänstermobbing fasoner är coola. Man undrar ju varifrån du utsprungligen kommer ifrån. Någon galax där kommunismen råder! Bara för att du är kommunist och bitter. (Du är väldigt 60-tals hippie???) Håll dig borta från hennes blogg. Hon vill inte prata politik. Eller har du lässvårigheter också utöver din psykiska ohälsa. Du är knappast någon politiker eller ens speciellt politiskt insatt med ditt hotande och nedtryckande sätt! Väldigt, väldigt, väldigt obildad är du. Tyvärr….. skicka hem alla invandrare?? Vem har sagt det?! Retard! Du har ju snöat in dig på lögner! Dig kan man få skicka bort iaf. Hoppas hon Blockar och anmäler DIG ditt vänsterspsyko.

  Reply
 7. Frida september 4, 2018 at 6:43 f m

  Du är inte insatt och du bryr dig inte om politik? Men du vet med säkerhet att du vill vara SD? Har du ens läst partiprogrammet? De jobbar emot hbtq, de vill förbjuda konstgjord befruktning, ta bort könskvotering, etc listan är lång och den finns många anledningar för dig som kvinna och med än iska att inte rösta på SD. Tyvärr är 98% av deras väljare folk som ”inte brinner för politik* Trodde att du var en empatisk människa.

  Reply
 8. ..... september 4, 2018 at 12:24 e m

  Klart du gör Linda.
  Ni som röstar på SD kan inte ha en diskussion och vet inte vad ni ska säga, det är fingret eller ”ni ska få se”.

  Skönt att det kommit fram vilka det är som använder våra skattepengar. Det lär inte bli någon större pension för din pappa när SD tar över.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *