PROTEIN.SE

I samarbete med protein.se

Jag har länge tampats med ätstörningar. Jag har en väldigt skev kroppsbild och har nästan alltid haft det. Förra året så började jag träna thaiboxning och blev besatt av vad jag kunde äta och INTE kunde äta eftersom jag tyckte att allt utom sallad var onyttigt. Sen så slutade jag träna, äta onyttigt och hetsäta. Vilket resulterade i illamående och jag började kräkas efter varje måltid och höll på så i flera månader. Tillslut så vägde jag 45 kg. Vilket jag vet inte är hälsosamt. Började umgås med en tjej som märkte att jag kräktes och på något sätt så fick hon mig att sluta. Så nu har jag inte kräkts på snart 3 månader och jag har gått upp 10 kg. Jag är piggare och mycket starkare.

För 2 veckor sedan så började jag se över min kost och jag har börjat träna lite smått samt äta kosttillskott. Och jag har gått ner 3 kg på dem här två veckorna på ett hälsosamt sett.

Jag beställde mina produkter från från protein.se och där har dem paketpriser på vad du te.x vill få ut av din träning såsom fettförbränning eller om du vill bli starkare. PERFEKT om man vill komma i form efter sommaren 😉

Jag har även en rabattkod till er! Om ni uppger PAOW när ni handlar så får ni 20% rabatt.

http://www.protein.se/

bli starkare kitet!

Jag har även bytt ut 1 måltid per dag mot denna måltidsersättning!

(Visited 338 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Isabelle september 3, 2018 at 11:52 f m

  Att kma ut en ätstörning är inte lätt så all heder t dig som kämpar på åh är mer hälsosam nu! Hoppas du kan fortsätta så så att du får må bra 🙂

  Reply
 2. Diana september 3, 2018 at 1:08 e m

  Så jävla skrattretande och patetiskt att det här med ätstörningar finns på varje svensk B-kändis blogg. Tror inte ni inser allvaret i ätstörningar, de som verkligen har det fightas med det hela livet och så kommer ni andra och påstår att ni har ätstörningar för att få uppmärksamhet och lite extra läsare. Lägg av allihopa och sluta använd er av en sjukdom som ni inte ens lider av egentligen. Sluta dricka så jävla mycket alkohol, knarka och förstöra ert liv så kommer ni alla må bättre. De ingen jävla ätatörning de ni har kan alla bara lägga av, ni gör det till en trend. Tänk er alla oss läsare som läser 10+ bloggar varje dag, ja lovar och svär på att i minst 7 av bliggarna så står det något om en ätstörning och alla fick plötsligt feeeling att erkänna de till alla läsare. Bullshit.

  Reply
  1. Cecilia september 3, 2018 at 4:14 e m

   Precis👍

   Reply
 3. Malin september 3, 2018 at 3:05 e m

  Diana, jag kan inte annat än hålla med. Paow vet inget om (riktiga) ätstörningar. Hon är bara intresserad av uppmärksamhet. I vanlig ordning. Och då säljer hon ut sig själv till vad som helst och för vad som helst. En sorglig människa egentligen. Och nu kommer alla hennes fjortis-följare gå banans över det vi skriver. Var beredd.
  *ler*

  svar: ok

  Reply
 4. Carola september 3, 2018 at 4:29 e m

  Byta ut ett mål mat mot måltidsersättning är ju verkligen allt annat än sunt. Why God why skulle du göra det om du vill ha ett normalt förhållande till mat och inte har extrem övervikt där det i så fall skulle vara en lösning. Kroppen behöver bra mat. Inte ersättning eller andra konstiga varianter. Det är inte friskt, det är fortfarande en störning i matrelationen.

  Reply
  1. Felicia F september 3, 2018 at 7:12 e m

   Det är det jag menar

   Reply
 5. Penny september 3, 2018 at 5:02 e m

  Du är lika koko som vanligt….

  Reply
 6. Camilla september 3, 2018 at 5:24 e m

  Du gick alltså upp till 55 kg som fortfarande är en låg vikt. Sen gick du ned 3 kg på två veckor på ett ”hälsosamt sätt”. Om du var helt fri från ätstörningar skulle du inse att du inte behövde gå ned i vikt alls. 🙁
  Jag önskar att ni smalisar kunde låta bli att göra reklam för viktminskningspreparat då det bidrar till att fler unga tjejer får ätstörningar.

  Reply
 7. Robin september 4, 2018 at 12:38 f m

  Äcklig du är, sd-tjejen.

  Reply
  1. Amy september 4, 2018 at 4:45 e m

   Den enda äcklig hör är du Vänster -”Robin”.

   Reply
   1. Gåsmamman september 4, 2018 at 7:20 e m

    Haha har tex moderaterna slutat existera?

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *