Ex on the beach.

Ja som många av er såg så gick jag in i ex on the beach idag. Så jag tänkte bara rensa luften lite och klargöra lite saker.

Jag kom ju in som Adrian och Erics ”ex”, Eric är en jätte nära vän till mig så blev glad över att se han. Adrian och jag hade sex en gång 2014 i Göteborg långt innan han och Jasse träffades, och ja det var väl kul att se han med. Oliver är ju en nära vän så blev glad över att se han också.

Och så kommer vi till Moa, ja vad ska jag säga. Vi blev vänner när jag var i mallis men jag kände ganska snabbt att hon inte var en tjej jag klickade med. Så jag valde att inte umgås med henne lika mycket, sen så kom en av mina bästa vänner Elli ner till Mallis. Och självklart så hängde jag med henne då! Moa tog illa upp över att jag ”dissat henne”(alltså inte snackat skit utan bara slutat umgås). Moa hade ihop det med en yngre kille som är en vän till mig och en kväll så satt vi och pratade i baren, Moa blev skitsur för hon tyckte att jag försökte sno honom. Vilket inte alls var fallet.

Då går Moa hem och skriver till en kille jag hade hängt med(berättade det för henne när vi hängde i mallis), och skriver att jag knullat med 10 st killar,att jag knarkade en massa och att jag inte var en bra tjej och skickade en massa nakenbilder till honom. Han berättade det här för mig direkt och jag lev tokig. Jag hade alltså inte gjort Moa NÅGONTING. Hon ville bara förstöra för mig. Och ja, en sån grej förlåter jag inte. Tyckte att det var extremt taskigt. Hon fortsatte att snacka skit om mig nere i mallis till alla! Hånade mig i våran gruppchatt sen så började hon gråta så fort jag konfronterade henne.

Som ni såg så försökte vi ju prata inne i pogrammet, och det man inte får se är att hon försöker säga att jag raggade på henne ”kille” där nere som var MIN VÄN. Då blev jag sur och skrek en massa dumma saker om att hon hade vanföreställningar. Dumt kanske, men jag hatar människor som ljuger.

Sen det jag sa till Jasse, om att ”du ligger och blir pullad av diego varje kväll”, det var Diana som hade berättat för mig om hur dålig jasse behandlade Adrian när hon ”själv ligger och blir pullad av Diego varje kväll”. Jag hade missuppfattat det kanske, hon menade kanske inte det så.

Herregud alltså.

(Visited 656 times, 2 visits today)

14 Comments

 1. Erika oktober 19, 2018 at 4:13 f m

  Jag tycker du gjorde helt rätt! Jag hatar också folk som ljuger och det är svårt att vara lugn när de fortsätter ljuga.. stå på dig, du är grym!

  Reply
 2. Jens oktober 19, 2018 at 6:52 f m

  Du är lätt snyggast i EOTB! Skall bli kul att följa dig <3

  Reply
 3. Malin oktober 19, 2018 at 8:14 f m

  Jätte bra av dig o Moa att be varandra om ursäkt till varandra i exen berättar allt. Det var jätte bra av er 👍du är grym Paulina. Varför ska du ta en massa skit för. Finns ingen anledning. Puss o kram❤😍😚

  Reply
 4. Josefin oktober 19, 2018 at 11:49 f m

  Du är snart 30. Dax att växa upp och tänka på annat i livet

  Reply
 5. Turtletit oktober 19, 2018 at 1:48 e m

  Asså, vad fan är det för ordspråk när man 25 bast? så otroligt white-trash att hålla på såhär. Ha lite class, umgås med folk på ett värdigt sätt.

  I really would abort my kids if they ever turned out like you.

  Reply
  1. Alapacamabags oktober 20, 2018 at 10:08 e m

   Get a life…BITCH!

   Reply
 6. Visdom oktober 19, 2018 at 3:55 e m

  Detta är ju jätteenkelt: Moa verkar vara en i grund och botten rar tjej som är väldigt osäker. Hon har, som beskrivits, fått fel för sig pga sin osäkherhet och hämnades. Hon grät troligen för att hon är medveten om att hon gjort fel. Jag tror hon har dåligt samvete för detta och därför bröt ihop. Hon verkar inte våga erkänna sitt fel med risk att få folk emot sig. Här måste du vara den större personen och förlåta henne men tyvärr, pga hennes osäkerhet, går det inte att lita på henne så håll dig ifrån henne. Inga sura miner. Säg bara att du förlåtit henne men inte kan lita på henne igen och håll distans. Osäkra människor kan förstöra en hel del för en, tyvärr. Tycker även att programmet borde visa hur det hela låg till men det blir mer drama om de inte visar det och ökar på oförståelsen kring det hela vilket ger en ”bättre show” så det kan vi inte räkna med.

  Vad gäller Jasse är hon uppenbarligen den försmådda partnern som hämnas Adrians otrohet. Elakt av henne kanske ja, men de är ej längre ihop så tekniskt sett kan hon ju göra såhär vilket är var programmet egentligen går ut på: In med ex, rör upp känslor som leder till hämnd och ger en sjuhelvetes show. Var försiktig därinne, Paow. Shower som denna kan spåra rejält..

  Reply
 7. Emma oktober 20, 2018 at 9:39 f m

  Du är så grym 🌹 stay strong

  Reply
 8. Nathalie oktober 21, 2018 at 10:03 f m

  Sorry girl, men hade du suttit brevid min kille hade jag också blivit lack!

  Reply
  1. Fokkenhwil oktober 22, 2018 at 12:32 e m

   Så let me get this straight.. Om en annan kvinna satt sig bredvid din kille, hade du blivit svartsjuk? Då är du extremt osäker och borde inte vara i en relation förrän du har rett ut vad osäkerheten beror på och åtgärdat problemet för killar med självrespekt stannar oftast inte i sådana förhållanden. Hur hade det känts för dig om han bar sig åt på det sättet? Klart som f*n att ens partner ska få kunna prata med vem den vill och umgås med vem den vill annars är det ju en destruktiv relation!

   Reply
 9. Henna oktober 21, 2018 at 3:00 e m

  Säger som flera ovan. Du är 25bast. Man sätter sig inte i konflikter o tjafsar o håller på med andras pojkvänner/inte pojkvänner. Du är
  Vuxen det är dags att växa upp. Allting kretsar inte kring o festa o ligga runt. Det va man klar med i den åldern.

  Reply
  1. Eyw oktober 22, 2018 at 12:34 e m

   På 50-talet var det kanske så men nmera festar många hela livet! Get with the program. Finns de som är 70 och lever så. Kolla Alice Timander.

   Reply
 10. Cissi oktober 23, 2018 at 11:50 f m

  Men för fan människa, väx upp.

  Reply
 11. maria januari 3, 2019 at 3:08 e m

  I’m reading this while being at work and bored as fuck. I have never had so much entertainment since the year started hahaha.
  But I dont understand the insecurities these girls have. The need of being mean, and horrible. I just dont get it.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *