Fillers och middag.

Tog en sovmorgon idag. Det tyckte jag att jag var värd efter att ha gått upp typ 9 varje dag. Plockade lite hemma, lyssna på musik och hängde med Angelica. Sen åkte vi till Hallunda till Diala och möblerade om våra ansikte. Nää skoja. Men Angelica gjorde läpparna för första gången!! Det blev jätte fint! Jag gjorde botox eftersom att allting hade gått ut(kallar det pretox, alltså så gör jag botox i förebyggande syfte) Och Adel tog bort fett i ansiktet, det såg ut att göra ont haha.

Efter det så åkte jag och mötte upp Jocke, vi tog ett glas vin och pratade om livet. Sen så mådde Jonna dåligt(och hon ska ju snart föda) så jag följde med dem till sjukhuset mitt i natten medans dom på sjukhuset kollade så allt var okej. Sen åkte jag hem och kollade PH, glad över att mitt ex åkte ut lol. Nä godnatt nu måste jag sova. Vi hörs imorgon! Kram på er

(Visited 149 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Linnea oktober 18, 2018 at 7:01 f m

  Haha, att gå upp 9 ÄR sovmorgon /går upp 5:45 varje vardag

  Reply
  1. Cecilia oktober 18, 2018 at 8:09 f m

   Men det är paow vi snackar om som aldrig haft ett riktigt jobb eller rutiner.

   Reply
   1. M oktober 21, 2018 at 8:10 e m

    Men din bittra sate håll käft någon gång! Tejpa ihop fingrarna om du inte kan skriva något vettigt!

    Reply
 2. Malin oktober 18, 2018 at 8:32 f m

  Ååå vad härligt det låter. Jag älskar också att sova ut på mornarna när jag kan. O alla ungdomar idag sover typ halva dagarna så det är absolut inget ovanligt. Med tanke på ovastående kommentarer😩hoppas att det kommer att gå bra för Jonna o Jocke nu. Dom ska vara glada att ha en sån fin vän som du är Paulina. Hoppas du får en fin dag idag. Många kramar till dig❤❤❤

  Reply
  1. Cecilia oktober 18, 2018 at 9:45 f m

   Paulina är ingen ungdom längre annars fin kommentar.

   Reply
 3. Sofia oktober 18, 2018 at 2:49 e m

  Nej du får inte spoila!!!

  Reply
 4. Per oktober 18, 2018 at 5:05 e m

  Bortox och möblera om ansiktet i din ålder, jag förstår inte hur du tänker.
  Har du funderat på hur era ansikten kommer att se ut om 10 år om ni fortsätter så?

  Reply
 5. Fia oktober 18, 2018 at 6:08 e m

  Cecilia lilla gumman. Jo man är ungdom i den åldern. Sorry att göra dig besviken över det😂😂😂

  Reply
  1. Cecilia oktober 18, 2018 at 7:10 e m

   Nej man är ungdom inte då man är över 20 år. Paulina är ingen tonåring mera.

   Reply
 6. Gbg oktober 18, 2018 at 6:56 e m

  Som västkustbo blir jag väldigt full i skratt åt s k räktallrik (?). Varför beställa in detta elände?

  Reply
 7. S oktober 18, 2018 at 10:05 e m

  Du skulle ju aldrig stötta och kolla på ph?

  Reply
 8. Sara oktober 25, 2018 at 9:25 e m

  Som rekommendation skulle jag föreslå att gå till legitimerad personal som utför injektioner så det inte blir något tok:) Detta kändes lite oseriöst när personalen bär ringar innanför handskarna och bär långärmat. Inte basala hygienrutiner enligt mig.. / leg. Sjuksköterska.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *