Myskväll med familjen.

Med familjen så menar jag mina två katter. Vi har det mysigt och dom kommer ändå ganska bra överens. Matilda är lite jobbig mot Maddiken, hon leker med hennes svans och hoppar på henne när hon sover. Men då ger Maddiken henne en örfil, för att visa vem som bestämmer. Annars så går dem faktiskt bra ihop. Jag har alltid vetat att Maddiken är snäll så har inte vart speciellt orolig för det. Det jobbiga är nog att Matilda är SUPER mysig och Madde blir avis. Men snart kommer dem nog älska varandra. Dom har redan börjat sova ihop. Så där var katt updaten!

Jag vågar ju knappt skriva i bloggen om min psykiska ohälsa utan att ni(vissa av er) poängterar och VET varför jag mår så och det är mitt fel blablabla. Så jag lämnar det till dem riktiga psykologerna. Jag vet VARFÖR jag mår dåligt, jag vet varför jag har ångest. Och över att jag får dumma kommentarer hjälper INTE. Det finns anledningar till varför jag mår som jag gör, och jag lovar om jag hade berättat dem så hade ni som skriver elaka saker fått dåligt samvete. För jag går igenom en väldigt tuff period. Jag kommer att berätta sen när jag är redo. Det här är inte vanlig ”bakis ångest” eller vad ni nu kallar det. Jag har ibland sådan ångest så jag inte ens kan ta mig upp ur sängen. Jag håller mig mest hemma, går ut ibland på helgerna och försöker att ta det lugnt så mycket jag kan. Jag tränar också en del och det hjälper mycket för stunden och jag känner mig duktig. Går jag ut på stan så känns det som att jag har gjort nåt för att jag faktiskt träffar folk. Jaja ni fattar.

Såhär ligger hon jämt.

(Visited 67 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Penny oktober 5, 2018 at 3:15 f m

  Ett tips är att skaffa sig något att göra. Gå och hjälp till på Stadsmissionen, eller
  var du tycker skulle vara bäst. Fråga om du kan prya på ett katthem, Frälsningsarmen.
  Det kan se annorunda ut om du ser andra som har det mycket sämre än du.

  Jag vet att du inte kommer att göra något av detta för det verkar bara som du vill ha läsare.
  Sitta och snacka med en psykolog hjälper inte utan gör något.
  Hoppas att du lyssnar.

  Reply
  1. Gäsp oktober 5, 2018 at 9:18 f m

   Det går inte när man mår så dåligt. Du förstår inte vilken typ av ångest hon menar. Man kan inte FUNGERA som människa när man mår så. Tänk dig du har en hög hög feber och någon säger ”Men ta en dusch så känns det bättre, ska du se!”

   Paow: Jättesöta missar, den lille är ju sjukt go’!

   Reply
 2. sanna oktober 5, 2018 at 7:48 f m

  Ta hand om dig!

  Reply
 3. Paulina oktober 13, 2018 at 1:51 e m

  Försök att sluta med drogerna annars. Det påverkar ju långt efter du tagit dom även om du tror att det bara är dagen efter. Sömnbesvär kommer gå över på köpet

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *