VENOM

Hej på er. Såhär tidigt har jag inte vart uppe på LÄNGE typ. Alltså jag måste berätta det sjukaste någonsin! Tror ni att saker kan hänga ihop med ångest? Te.x om ni har på er något smycke/toffs/vad som helst. Jag har haft på mig samma ring i flera år. En ring jag fick av pappa som jag älskar jätte mycket. Men eftersom jag haft dödsmycket ångest senaste månaden så kändes mitt vänstra fuck you finger svullet. Så jag tog av mig ringen. Och idag så har jag knappt någon ångest alls och är taggad på livet. Då börjar jag ju genast tänka på om ringen kanske sugit åt sig dålig energi? För det är ju faktiskt någons gamla förlovningsring som dem har pantat in sen inte hämtat tillbaka så blev den utlagd till försäljning= pappa köpte den. Så den kanske på nåt sätt absorberat lite av min ångest? För jag känner mig på riktigt 10 kg lättre!

Igår? Jag vaknade runt 12, låg i sängen typ hela dagen tills Adel kom hem till mig. Jag fixade mig och så gick vi på en premiär av filmen VENOM. En Marvel film. Och på riktigt den var typ så bra så att jag grät! Ni vet när man kollar på en film om aldrig vill att den ska ta slut trots att den är 2 timmar lång? Exat så! Den har bio premiär idag. Det är också första gången en film, är bättre än trailern. Brukar ju alltid vara tvärtom. Och nej, den är verkligen inte läskig heller.

TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TRAILERN!

Efter bion så storsade vi runt en stund på stan, mina vänner tyckte att jag var lik hon Izabella Scorupco med S´s glasögon och luggen haha!

Efter det så gick jag Emil Angelo och Sanel och åt på Södra sällskapet. Blir alltid SÅ himla nöjd med maten den. Det är ju italiensk tapas. Så man får liksom allting gott på en gång!

(Visited 79 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Malin oktober 6, 2018 at 12:53 e m

    Vad bra att du tog av dig ringen👍. Hoppas att du kommer att må bättre nu❤och sedan så passar du superbra i brillorna👍riktigt snyggt. Så Isabella släng dig i väggen😂hihi. Jag ska åka ner till Stockholm snart så det är så kul att följa din blogg så jag ska faktiskt gå in på någon restaurang du brukar gå på och äta. För allt ser så otroligt gott ut allt som du lägger ut. Mums☺ha en fin lördag Paulina. Kram ❤❤❤

    Reply
  2. Gäsp oktober 6, 2018 at 7:05 e m

    Man vet aldrig.. Kan också varit en sorts tungmetallsförgiftning via ringen. Kan ha varit en allergi mot metallen i ringen som fick ditt centrala nervsystem att sparka bakut kanske. Mår du bättre nu kanske du kommer må än bättre efter ett tag till utan den? Är så GLAD för din skull iallafall! <3

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *