Varför är jag inte med i exen berättar allt?

Får väldigt många frågor om varför jag inte är med i exen berättar allt. Så jag kan dra det lite kort. Jag var med på första inspelingsdagen, allt gick bra och jag trodde att jag var vän med alla. Men jag trodde fel, 90% av alla som var där skulle gå ut och äta efter och jag fick alltså inte följa med. Så jag och Diana var ute och åt på samma ställe som dem, bara det att vi inte fick sitta med dem. Jag och Diana kommer ju egentligen inte överens med eftersom att vi båda kände oss utanför så hittade vi väl varandra i det.

Eftersom det var en onsdag i Stockholm så finns det bara ett begränsat antal ställen att gå ut på. Så alla skulle tydligen till samma ställe. Då jag OCKSÅ har ett samarbete med den klubben så brukar vi få drink bord. Men eftersom det var mycket folk så satte dem alla ”influnser” bord tillsammans. Då var det alltså Jasse, rosanna, Elin, Antonija och några till. Antonjia går då fram till mig och säger att jag inte får stå där eftersom det är ”deras bord” och både skriker och försöker putta bort mig. Alla ser det, mina ”vänner(som bjöd alla förutom mig)” men INGEN gör något åt hennes beteende mot mig. Diana ställer sig med dem andra och igorerar mig helt. Så hon lämnar mig alltså ensam. Så jag går hem och är väldigt ledsen, jag har aldrig någonsin känt mig så utstött och äcklig i hela mitt liv.

Sen är det var dags för nästa ”exen berättar allt” så började det kännas jobbigt. Jag hoppade in i taxin på morgonen, men halvvägs så får jag en sån grov panikångest attack så att jag svimmar så att taxichaffören fick panik och gick in och köpte cola till mig och försökte trösta mig och körde hem mig utan kostnad för han såg hur dålig jag mådde. Jag kunde inte andas och tårarna bara sprutade. Inför att träffa dessa människor som var mina ”vänner”.  Nej usch. Aldrig igen.

Så därför är jag inte med i exen berättar allt.

Min och Alex dejt.

Jag har ju fått skit för att jag och Alex pussades för att han var med Sara. Men samma dag så hade jag och Alex vart på dejt. På tv så visar dem kanske 1% av våran dejt. Men vi klickade väldigt bra på ett sätt vi aldrig klickat på förut, vi blev även lite tipsy av alkoholen vi drack. Alex är också väldigt flirtig av sig. Påvägen hem från dejten så satt vi och mös i bilen och pussades och sa att vi skulle sova ihop eller något, vi blev väl lite caught in the moment av fyllan och egentiden.

Vid det här laget så fattade jag knappt att Sara tyckte om honom och jag och han hade ju klickat så bra på dejten. Så vi kysstes den kvällen, men inget mer än så. Dagen efter var det som att det aldrig hade hänt och att vi var vänner igen. Jag och Alex klickar väldigt bra som vänner, och han är en av dem få som jag faktiskt tycker om inne i ex on the beach.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j5yGl0_8jiU]En smygbild från resan påväg hem från dejten.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

26 Comments

 1. Jessica oktober 31, 2018 at 5:09 e m

  Stackars oskyldiga lilla Paow. Perfektionen själv som aldrig gör några fel.

  Finns en anledning till att ingen tycker om dej, du är en falsk fitta, när i helvete ska du fatta det l börja rannsaka dej själv?!?! Herrejävlar människa att du ALDRIG kan växa upp?!?!?! Sinnessjukt!!!

  Reply
  1. Sofie, 26 år oktober 31, 2018 at 5:21 e m

   Men herregud ”Jessica” det är ALDRIG ok med mobbning!!! Spelar ingen roll vad man gjort eller inte gjort de va absolut inte okej hur dom betedde sig mot Paow och inte din jävla kommentar heller!!!
   Hoppad verkligen du är en liten snorunge som inte ”förstår bättre” och gå och tvätta munnen med dig och lär dig att behålla visa saker för dig själv…

   PS:
   Är nog kanske du som borde växa upp och skaffa dig ett bättre ordföråd

   Reply
   1. Troet november 1, 2018 at 10:38 f m

    ”Eller bättre ordförråd”? Hej Cecilia!

    Reply
    1. Jessica november 1, 2018 at 3:25 e m

     Åh herregud börjar du nu igen? Heter Jessica som jag nämnt innan, 28 år från Småland, sen att du lider av schizofreni för ngn jävla Cecilia är ju bara lite komiskt

     Reply
   2. Sandra november 1, 2018 at 12:25 e m

    Fast ska inte du visa att du är en bättre människa sån fall??.
    Seriöst hur kan du ens skriva såna här vidriga saker,till en annan människa?. Vad är du för en individ som tror du har rätten att gå in och mobba en annan tjej!! Dumheter och väx upp hemska människa!!!!!

    Reply
    1. Jessica november 1, 2018 at 3:25 e m

     Varför? Är inte mitt jobb att lära henne hur man beter sej.

     Reply
  2. Anna november 11, 2018 at 5:32 e m

   Lol vilken trött kommentar. Gå och lägg dig.

   Reply
 2. S oktober 31, 2018 at 5:12 e m

  ”in the end, we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends” Martin Luther King.

  Reply
 3. Josefin oktober 31, 2018 at 5:21 e m

  Dax att växa upp kanske? Håller med ovanstånde

  Reply
 4. Louise oktober 31, 2018 at 6:00 e m

  Men gud vad vidriga dom är.. det är aldrig tillåtet att mobbas så ovasätt vad.. och vem fan tror antonija att hon är någon slags drottning eller? Usch spyr på sånna mobbare som fryser ut bara för du röstar på sd helt sjukt. Klarar man inte av att bo i ett demokratiskt land då är det bara att paka sin skit och tagga här ifrån det finns gått om länder som inte har det. Och fyfan att folk bara står och kollar på hade fan spårat om jag hade bevittnat sånt..

  Reply
 5. Sanna oktober 31, 2018 at 6:03 e m

  Tyckte inte du betedde dig snyggt första dagen i huset men antar att det mesta är regiserat…

  Verkar ju sjukt att de andra mobbar ut dig dock, är de inte vuxna människor?

  Byt bransch. Alla är ju ytliga idioter ändå i slutändan. Såna b-kändisar…

  Reply
  1. Lana november 1, 2018 at 5:13 e m

   Hahahha b-kändisar? Dom är fucking ö-kändisar som horar runt i tv

   Reply
 6. Malin oktober 31, 2018 at 8:24 e m

  Fy sjutton vilka människor. Jag har fått berättat för mig också att tjejerna är heeeelt korkade. Så Paulina var glad att du inte hänger med dom. Man behöver ju bara titta på Antonijas instagram videon så fattar man ju att inte allt står rätt till 😂😂nä Paulina kör på som du gör var dig själv och stå upp för dig själv som du alltid gör. Dom andra tjejerna är ju heeelt störda🙊🙊kram på dig❤❤❤

  Reply
 7. Ida oktober 31, 2018 at 9:43 e m

  Det är aldrig ok att få någon att känna sig mindre. Jag tycker du ska skippa tillställningar som dessa och ringa en bra vän o ha kul med dem istället.

  Reply
 8. Anette oktober 31, 2018 at 10:19 e m

  Ursäkta men va fan pågår i den så kallade influenser världen?? Om det stämmer Paow är ju detta ren mobbning och helt sjukt. Spelar väl ingen roll om man inte direkt gillar en person, men det där beteendet är jäkligt fult gjort. Man fryser inte ut en person på det viset. Typiskt korkade brudar. Hade bra uppfattning om Antonija men det blir ju starkt ifrågasatt nu. Diana är ju patetisk som kan ses, men att en grupp gör då. Tummen ned! Stå på dig Paow. Du var inte min favorit efter du kom in, men sånt här är oacceptabelt.

  Reply
  1. Jessica november 1, 2018 at 3:27 e m

   Tror du på de själv? Paow är ökänd för att hitta på o ljuga, antagligen därför de inte vill umgås med henne. Du ser väl hur hon beter sej?

   Alltid synd om Paow, tydligen kan inte hon göra fel

   Reply
 9. Visdom oktober 31, 2018 at 11:07 e m

  Vännen, det var saker som dessa jag menade då jag varnade dig för att vara med i program med denna typen av människor.

  Detta handlar om osäkerhet och svartsjuka. När du gör entré i ett rum hör man nästan kvinnorna dra efter andan då du satsat mycket på ditt utseende och att förstärka din kvinnlighet. Du ser mycket kvinnlig ut. De känner konkurrens och ser dig som ett jättehot och då de redan är osäkra blir det ännu värre.

  However, det gick så bra av vad man får se i programmet mellan dig och Alex, ni hittade en bra vän i varandra. Jag tror att Alex blev lite chockerad när du ville pussas och tyckte själv du skulle ha lämnat det vid vänskapen ni fann. Särskilt då så många redan var efter honom. Inte bra att blanda sig i det där.

  Men som sagt, deras behandling av dig är utan tvivel vuxenmobbning och påvisar deras dåliga självförtroenden. Jag förstår att du inte vill träffa dem igen då man inte beter sig så och vad gäller Diana verkar hon mycket opålitlig som alltid startar draman och vänder kappan efter vinden. Synd på en söt tjej men hon har att lära sig i livet.

  Tycker du ska åka dit och försvara dig och delta i programmet (annars ser det ut som att du har brustit) men INTE umgås med dem privat. Detta är hajjar, Pau, och du är en för fin person för den nivån. Jag hade hållit god min men undvikit dem.

  Här måste jag också referrera till 2 Timoteus 3, ett stycke om människorna i de sista dagarna och hur de är fulla av förtal, hånfulla, falska, kalla i sina hjärtan samt skyggar för allt gott. Läs det! Tror du hade gillat det.

  Reply
 10. Ebba november 1, 2018 at 4:55 e m

  Angående din story när du pratar om vinterkräksjukan – så bra gjort. Men man kan ju tycka att allt det där ska vara allmänt vett. Finns en tablett som heter Theralen mot illamående/kräkning om du inte visste det. Dock på recept.

  Reply
 11. Sanna november 1, 2018 at 8:19 e m

  Du blev ju känd från början på grund av dramatiken runt dig. Det är bråk, tjaffs och bråk som tillhör torrisar jämt. Den här typen av dokusåpa söker ju aktivt efter personer som är spårade, dramatiska och kan skämma ut sig i teve. Det är inte direkt stället att göra vänner på om man säger så, men jag skulle inte vara så stolt över att vara typ-castad för såna produktioner heller.

  Om du vill få mer tur, träffa äkta vänner och slippa bråk. Så skulle jag rekommendera att du börjar hänga i andra sammanhang.

  Reply
 12. P november 2, 2018 at 6:46 e m

  Fina Paulina,
  hoppas att du inte tar åt dig av vad de andra säger/gör. De är bara avundsjuka på dig, varav de känner behovet av att frysa ut dig. mobbning är aldrig okej, oavsett vad! Du visar bara på att du är en större person som vågar stå för sina åsikter, du är så otroligt stark!
  Hoppas iaf att du kommer tillbaka till TV-rutan i ”exen berättar allt”, vi är många som hellre sett dig sitta där 🙏🏻

  Reply
 13. Sandra november 2, 2018 at 7:15 e m

  Du är alldeles för bra för dom där människorna! Var dig själv och umgås med dom som älskar och respekterar dig för den du är! Du är värd så mycket bättre än att behöva ta emot sån skit mot små ungar som inte vuxit från blöjan än! Kram❤️

  Reply
 14. Hanna november 6, 2018 at 1:09 e m

  MOBBNING ÄR ALDRIG OK!!!!!❤️

  Reply
 15. Agnes november 6, 2018 at 8:51 e m

  När jag läser detta blir jag så ledsen för din skull, har alltid hatat mobbning….
  Jag känner inte dig men det jag sett och läst så verkar du som en väldigt fin och genuin människa. Att en influencer kan göra något sådant mot dig utan någon som helst anledning är väldigt elakt!!

  All kärlek till dig i alla fall och hoppas det blir bättre, jag hoppas få se dig i Exen berättar allt.

  Reply
 16. Malin november 7, 2018 at 11:32 f m

  Usch, vilka äckliga beteenden. Hatar mobbning och allt vad den har att komma med… Men va stark fina du. Nu vet du vilka som är värda att ha kvar i ditt liv och inte. Dem förtjänar inte ens dina värdefulla tårar.. Kramar till dig!

  Reply
 17. Anna november 11, 2018 at 5:36 e m

  Hela feeden är lika trött. Ush vilken dålig stämning och vad ruttna folk verkar vara i denna feeden.
  Bli bra människor, allihop. Hela feeden stinker.

  Reply
 18. Mickis november 12, 2018 at 2:39 e m

  Usch vad ledsen jag blir av att läsa detta. Känner dig ej och brukar inte läsa din blogg, kikade in nu efter Ex. Fyfan alltså för människor. Ingen ska bli behandlad så… Massor av kramar.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *