Får väldigt många frågor om varför jag inte är med i exen berättar allt. Så jag kan dra det lite kort. Jag var med på första inspelingsdagen, allt gick bra och jag trodde att jag var vän med alla. Men jag trodde fel, 90% av alla som var där skulle gå ut och äta efter och jag fick alltså inte följa med. Så jag och Diana var ute och åt på samma ställe som dem, bara det att vi inte fick sitta med dem. Jag och Diana kommer ju egentligen inte överens med eftersom att vi båda kände oss utanför så hittade vi väl varandra i det.

Eftersom det var en onsdag i Stockholm så finns det bara ett begränsat antal ställen att gå ut på. Så alla skulle tydligen till samma ställe. Då jag OCKSÅ har ett samarbete med den klubben så brukar vi få drink bord. Men eftersom det var mycket folk så satte dem alla ”influnser” bord tillsammans. Då var det alltså Jasse, rosanna, Elin, Antonija och några till. Antonjia går då fram till mig och säger att jag inte får stå där eftersom det är ”deras bord” och både skriker och försöker putta bort mig. Alla ser det, mina ”vänner(som bjöd alla förutom mig)” men INGEN gör något åt hennes beteende mot mig. Diana ställer sig med dem andra och igorerar mig helt. Så hon lämnar mig alltså ensam. Så jag går hem och är väldigt ledsen, jag har aldrig någonsin känt mig så utstött och äcklig i hela mitt liv.

Sen är det var dags för nästa ”exen berättar allt” så började det kännas jobbigt. Jag hoppade in i taxin på morgonen, men halvvägs så får jag en sån grov panikångest attack så att jag svimmar så att taxichaffören fick panik och gick in och köpte cola till mig och försökte trösta mig och körde hem mig utan kostnad för han såg hur dålig jag mådde. Jag kunde inte andas och tårarna bara sprutade. Inför att träffa dessa människor som var mina ”vänner”.  Nej usch. Aldrig igen.

Så därför är jag inte med i exen berättar allt.

Min och Alex dejt.

Jag har ju fått skit för att jag och Alex pussades för att han var med Sara. Men samma dag så hade jag och Alex vart på dejt. På tv så visar dem kanske 1% av våran dejt. Men vi klickade väldigt bra på ett sätt vi aldrig klickat på förut, vi blev även lite tipsy av alkoholen vi drack. Alex är också väldigt flirtig av sig. Påvägen hem från dejten så satt vi och mös i bilen och pussades och sa att vi skulle sova ihop eller något, vi blev väl lite caught in the moment av fyllan och egentiden.

Vid det här laget så fattade jag knappt att Sara tyckte om honom och jag och han hade ju klickat så bra på dejten. Så vi kysstes den kvällen, men inget mer än så. Dagen efter var det som att det aldrig hade hänt och att vi var vänner igen. Jag och Alex klickar väldigt bra som vänner, och han är en av dem få som jag faktiskt tycker om inne i ex on the beach.
En smygbild från resan påväg hem från dejten.

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (26)
 • Jessica

  Stackars oskyldiga lilla Paow. Perfektionen själv som aldrig gör några fel.

  Finns en anledning till att ingen tycker om dej, du är en falsk fitta, när i helvete ska du fatta det l börja rannsaka dej själv?!?! Herrejävlar människa att du ALDRIG kan växa upp?!?!?! Sinnessjukt!!!

  • Sofie, 26 år

   Men herregud ”Jessica” det är ALDRIG ok med mobbning!!! Spelar ingen roll vad man gjort eller inte gjort de va absolut inte okej hur dom betedde sig mot Paow och inte din jävla kommentar heller!!!
   Hoppad verkligen du är en liten snorunge som inte ”förstår bättre” och gå och tvätta munnen med dig och lär dig att behålla visa saker för dig själv…

   PS:
   Är nog kanske du som borde växa upp och skaffa dig ett bättre ordföråd

  • Anna

   Lol vilken trött kommentar. Gå och lägg dig.

 • S

  ”in the end, we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends” Martin Luther King.

 • Josefin

  Dax att växa upp kanske? Håller med ovanstånde

 • Louise

  Men gud vad vidriga dom är.. det är aldrig tillåtet att mobbas så ovasätt vad.. och vem fan tror antonija att hon är någon slags drottning eller? Usch spyr på sånna mobbare som fryser ut bara för du röstar på sd helt sjukt. Klarar man inte av att bo i ett demokratiskt land då är det bara att paka sin skit och tagga här ifrån det finns gått om länder som inte har det. Och fyfan att folk bara står och kollar på hade fan spårat om jag hade bevittnat sånt..

 • Sanna

  Tyckte inte du betedde dig snyggt första dagen i huset men antar att det mesta är regiserat…

  Verkar ju sjukt att de andra mobbar ut dig dock, är de inte vuxna människor?

  Byt bransch. Alla är ju ytliga idioter ändå i slutändan. Såna b-kändisar…

 • Malin

  Fy sjutton vilka människor. Jag har fått berättat för mig också att tjejerna är heeeelt korkade. Så Paulina var glad att du inte hänger med dom. Man behöver ju bara titta på Antonijas instagram videon så fattar man ju att inte allt står rätt till 😂😂nä Paulina kör på som du gör var dig själv och stå upp för dig själv som du alltid gör. Dom andra tjejerna är ju heeelt störda🙊🙊kram på dig❤❤❤

 • Ida

  Det är aldrig ok att få någon att känna sig mindre. Jag tycker du ska skippa tillställningar som dessa och ringa en bra vän o ha kul med dem istället.

 • Anette

  Ursäkta men va fan pågår i den så kallade influenser världen?? Om det stämmer Paow är ju detta ren mobbning och helt sjukt. Spelar väl ingen roll om man inte direkt gillar en person, men det där beteendet är jäkligt fult gjort. Man fryser inte ut en person på det viset. Typiskt korkade brudar. Hade bra uppfattning om Antonija men det blir ju starkt ifrågasatt nu. Diana är ju patetisk som kan ses, men att en grupp gör då. Tummen ned! Stå på dig Paow. Du var inte min favorit efter du kom in, men sånt här är oacceptabelt.

  • Jessica

   Tror du på de själv? Paow är ökänd för att hitta på o ljuga, antagligen därför de inte vill umgås med henne. Du ser väl hur hon beter sej?

   Alltid synd om Paow, tydligen kan inte hon göra fel

 • Visdom

  Vännen, det var saker som dessa jag menade då jag varnade dig för att vara med i program med denna typen av människor.

  Detta handlar om osäkerhet och svartsjuka. När du gör entré i ett rum hör man nästan kvinnorna dra efter andan då du satsat mycket på ditt utseende och att förstärka din kvinnlighet. Du ser mycket kvinnlig ut. De känner konkurrens och ser dig som ett jättehot och då de redan är osäkra blir det ännu värre.

  However, det gick så bra av vad man får se i programmet mellan dig och Alex, ni hittade en bra vän i varandra. Jag tror att Alex blev lite chockerad när du ville pussas och tyckte själv du skulle ha lämnat det vid vänskapen ni fann. Särskilt då så många redan var efter honom. Inte bra att blanda sig i det där.

  Men som sagt, deras behandling av dig är utan tvivel vuxenmobbning och påvisar deras dåliga självförtroenden. Jag förstår att du inte vill träffa dem igen då man inte beter sig så och vad gäller Diana verkar hon mycket opålitlig som alltid startar draman och vänder kappan efter vinden. Synd på en söt tjej men hon har att lära sig i livet.

  Tycker du ska åka dit och försvara dig och delta i programmet (annars ser det ut som att du har brustit) men INTE umgås med dem privat. Detta är hajjar, Pau, och du är en för fin person för den nivån. Jag hade hållit god min men undvikit dem.

  Här måste jag också referrera till 2 Timoteus 3, ett stycke om människorna i de sista dagarna och hur de är fulla av förtal, hånfulla, falska, kalla i sina hjärtan samt skyggar för allt gott. Läs det! Tror du hade gillat det.

 • Ebba

  Angående din story när du pratar om vinterkräksjukan – så bra gjort. Men man kan ju tycka att allt det där ska vara allmänt vett. Finns en tablett som heter Theralen mot illamående/kräkning om du inte visste det. Dock på recept.

 • Sanna

  Du blev ju känd från början på grund av dramatiken runt dig. Det är bråk, tjaffs och bråk som tillhör torrisar jämt. Den här typen av dokusåpa söker ju aktivt efter personer som är spårade, dramatiska och kan skämma ut sig i teve. Det är inte direkt stället att göra vänner på om man säger så, men jag skulle inte vara så stolt över att vara typ-castad för såna produktioner heller.

  Om du vill få mer tur, träffa äkta vänner och slippa bråk. Så skulle jag rekommendera att du börjar hänga i andra sammanhang.

 • P

  Fina Paulina,
  hoppas att du inte tar åt dig av vad de andra säger/gör. De är bara avundsjuka på dig, varav de känner behovet av att frysa ut dig. mobbning är aldrig okej, oavsett vad! Du visar bara på att du är en större person som vågar stå för sina åsikter, du är så otroligt stark!
  Hoppas iaf att du kommer tillbaka till TV-rutan i ”exen berättar allt”, vi är många som hellre sett dig sitta där 🙏🏻

 • Sandra

  Du är alldeles för bra för dom där människorna! Var dig själv och umgås med dom som älskar och respekterar dig för den du är! Du är värd så mycket bättre än att behöva ta emot sån skit mot små ungar som inte vuxit från blöjan än! Kram❤️

 • Hanna

  MOBBNING ÄR ALDRIG OK!!!!!❤️

 • Agnes

  När jag läser detta blir jag så ledsen för din skull, har alltid hatat mobbning….
  Jag känner inte dig men det jag sett och läst så verkar du som en väldigt fin och genuin människa. Att en influencer kan göra något sådant mot dig utan någon som helst anledning är väldigt elakt!!

  All kärlek till dig i alla fall och hoppas det blir bättre, jag hoppas få se dig i Exen berättar allt.

 • Malin

  Usch, vilka äckliga beteenden. Hatar mobbning och allt vad den har att komma med… Men va stark fina du. Nu vet du vilka som är värda att ha kvar i ditt liv och inte. Dem förtjänar inte ens dina värdefulla tårar.. Kramar till dig!

 • Anna

  Hela feeden är lika trött. Ush vilken dålig stämning och vad ruttna folk verkar vara i denna feeden.
  Bli bra människor, allihop. Hela feeden stinker.

 • Mickis

  Usch vad ledsen jag blir av att läsa detta. Känner dig ej och brukar inte läsa din blogg, kikade in nu efter Ex. Fyfan alltså för människor. Ingen ska bli behandlad så… Massor av kramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *