Att peppa sig själv.

Visst är jag en liten oturfågel som ofta är missförstådd. Träffade en spåkvinna är jag fixade mitt ansikte förut, hon började nästa gråta över hur mycket otur jag har haft. Livet har inte alltid behandlat mig så snällt, mycket otur och människor som utnyttjat mig. Otur med vänner, otur i kärlek osv. Visst jag kan komma på 10000 negativa saker om mig själv. Men nu så ska jag faktiskt peppa mig själv!

Jag är alltså på riktigt typ Sveriges FÖRSTA INFLUENSER, jag började alltså tjäna pengar och få gratis grejer för 11 år sedan. Då hade dem som är stora idag KNAPPT fått en egen mobiltelefon. Jag har haft det från början utan att anstränga mig som vissa gör. Har hört att man kan plugga till typ influenser idag? Sjukt. Att tänka att jag har bidragit till att folk kämpar röven av sig idag för att folk har kollat på mig och ba ”jag vill också ha det där” det är ändå lite ballt. Jag har till och med fått fan mejl av vissa stora influensers innan dem blev stora. Vilket känns coolt idag. Jag FÅR kalla mig själv för influenser, eftersom jag ifluerat folk sice 08 liksom haha.

Okej nu spårade det ur, jag skulle peppa mig själv. Okej, jag har en stor blogg & stora kanaler, jag tjänar okej med pengar, jag får gå på event, jag har rest och bott utomlands, jag får göra tv ibland(menar att jag tycker att det är kul), jag har en egen lägenhet på en av Stockholms bästa adresser, jag har ett jobb som gör att jag kan vara vart jag vill i världen. Jag är snäll, jag är ”inte som alla andra”, jag är ödmjuk, och jag ljuger aldrig, jag tar INGEN som helst skit, så behandlar man mig illa. Får man tillbaka det man ger. Jag är sjukt RÄTTVIS, och jag ger allt till människor jag tycker om!

img_6061_74191061Skärmavbild 2014-04-14 kl. 03.05.55 Skärmavbild-2013-06-13-kl.-11.03.12-600x599 20130507-200039.jpg20130804-032353.jpgdagen7

(Visited 68 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Malin november 1, 2018 at 8:46 e m

  Alldeles riktigt Paulina att du peppar dig själv. Mera sånt. Fuck jantelagen. Varför får man inte berömma sig själv för utan att någon tycker att då skryter man. Hmfff. Min mamma har alltid sagt till mig om någon säger till dig vem tror du att du är? Då ska du svara att jag vet att jag är någon. Varför får man inte tycka det? Precis som du är Paulina. Du var ung när du började tjäna pengar. Du blev ett kännt namn fort. Och sedan har det rullat på bra för dig. Så klappa dig själv på axeln för du har verkligen jobbat dig fram till det du har gjort och är idag. Jag känner inte dig alls men är såååå stolt över dig ändå❤❤❤❤😍😍😍😚😚😚

  Reply
 2. Sofia november 2, 2018 at 11:05 f m

  Saknar dock när du la mer tid på bloggen. Den känns lite osammanhängande. Men oavsett så har du ju lyckats, det finns det ingen tvekan om 🙂

  Reply
 3. Johanna november 2, 2018 at 3:42 e m

  Kämpa. Låt ingen trycka ner dig. Vet hur de känns att bli mobbad och de är hjärtskärande att se någon annan i vuxen ålder få uppleva det.

  Reply
 4. Josefine november 8, 2018 at 11:17 e m

  Du är en sån man skulle vilja ha som kompis!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *