Lyssna på mig

Att man inte alltid dela samma åsikter, det förstår jag! Men någonting jag inte förstår är när ni inte vet ordentlig fakta och ska trycka ner mig för vad jag skrivit om någon som inte varit snäll mot direkt någon av oss och överdriver sanningen för det mesta. Okej, jag är en offentlig person och självklart får folk tycka vad dom vill om mig det rör mig inte det minsta.

Men jag tycker att ni ska tänka på vad ni skriver på nätet för era små IP-adresser lagras och jag kan behöva stänga av er från min blogg eller är det så grovt så anmäler jag de flesta kommentarer där förtal samt andra konstiga grodor hoppar ur era munnar! Mobbning är fan inte okej någonstans, men tänk i olika perspektiv – om du vore jag? Om du hade gått i samma skor jag går i varje dag, fått möta samma blickar, samma ord!

Jag har varit med om det mesta så det finns inte längre mycket som jag bryr mig om. Det är det som är skönt med att vara här nere faktiskt. Man blir liksom avstängd ifrån den yttre rymden (influenservärlden) och kan koncentrera sig på att leva livet.

That’s it, i love you bitches!

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Ann-Sofie november 1, 2018 at 9:22 e m

  Nähäe du. Bry dig då inte ett ord om vad dessa mobbare skriver!!! Var dig själv och skit i andra. De är så onda, elaka, och mår nog gott när de får spy ur sig allt. Karma?

  Reply
 2. Flaska november 1, 2018 at 10:39 e m

  Du borde ha blockat dem för länge sedan. Kommer aldrig begripa varför du inte gjorde det.

  Reply
 3. Isabelle november 2, 2018 at 9:06 f m

  Lättare sagt än gjort såklart , men bry dig inte om va folk skriver ! Elaka människor kmr man aldrig ifrån tyvärr oavsett om man så är världens ängel så är det alltid nån som ska hacka på en ! Fattar inte varför folk beter sig så ? Man kan inte tycka om alla , d är juh omöjligt men är man otrevlig för d ? Ni som skriver massa skit t Paulina åh säkert flera andra , gör ni likadant om ni ser nån ni inte gillar på stan ? Jag fick alltid lära mig att har man inget snällt att säga så håller man käften ! Man vet aldrig hur en annan person känner lr mår gärna man har gått i hans lr hennes skor åh därför ska man helr inte uttala sig ! Alla är olika , alla har olika åsikter om saker , men d är det som är d fiinah ! Man umgås med dom som får en att må bra , man läser bloggar är följer youtubers man tkr om , resten skiter man bara i , så enkelt är d !

  Paulina, jättesöth bild på dig 😀

  Reply
 4. Harriet november 2, 2018 at 1:56 e m

  Kram..!

  Reply
 5. Hanna november 2, 2018 at 5:01 e m

  Klokt skrivet. Så trist att det är så ytligt. Tror dock trycket är större i storstäderna. 🙏

  Kämpa på paow!

  Reply
 6. Sandra november 2, 2018 at 7:07 e m

  Stor kram till dig! Du är stark! Fortsätt vara den du är!

  Reply
 7. Lina november 2, 2018 at 10:57 e m

  Jag hoppas du vaknar upp ur din fjortisbubbla någon dag, för din skull.

  Reply
 8. Malin november 4, 2018 at 6:19 f m

  Det är bra Paulina. Anmäl alla troll som skriver sånt dravvel om dig. Dom har ingen skyldighet att skriva fula ord eller trycka ner dig. Människor som förlöjligar en annan mår inte själv bra. Så ge på dom bara👍👍

  Reply
 9. David november 4, 2018 at 10:12 f m

  Live your life and listen to your brain&heart. Dont listen to nobody that gives you negative comments. If you do that you lose. Even dont answer is stronger then words sometimes.

  Keep ya head up and be strong. Think positive your life will be different 👍.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *