Nu storstädning.

Alltså det här har hänt på 2!! dagar! Dock har jag haft folk hemma och gjort 4 Hallowen sminkningar. Nu står storstädning på schemat. Iam a mess! Snark

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
  • Flaska

    Jag gillade dig Paulina men det här med att ha sex offentligt i tv är inte riktigt min grej och något jag vill hålla mig borta ifrån så jag lämnar men önskar dig väl och att du ska finna tro. 🙂

  • Isabelle

    Bilderna är Felvända !!! 🙁

  • EvelinA

    Gör ont i hjärtat att se en ensam liten kisse, även katter är flockdjur och många tänker inte på hur många ensamma timmar en katt får spendera, först när husse/matte är borta hela dagen, och sedan sover hela natten. En katt som får gå ute på dagarna har mycket att sysselsätta sig med, en ensam kisse i en lägenhet däremot…, tänk att tas från sin mamma och sina syskon och sedan bara sitta helt ensam i en tyst lägenhet en hel dag och sedan en hel natt resten av livet. Sorgligt 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *