Nu storstädning.

Alltså det här har hänt på 2!! dagar! Dock har jag haft folk hemma och gjort 4 Hallowen sminkningar. Nu står storstädning på schemat. Iam a mess! Snark

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Flaska november 1, 2018 at 10:41 e m

  Jag gillade dig Paulina men det här med att ha sex offentligt i tv är inte riktigt min grej och något jag vill hålla mig borta ifrån så jag lämnar men önskar dig väl och att du ska finna tro. 🙂

  Reply
 2. Isabelle november 2, 2018 at 1:56 f m

  Bilderna är Felvända !!! 🙁

  Reply
 3. EvelinA november 9, 2018 at 8:34 e m

  Gör ont i hjärtat att se en ensam liten kisse, även katter är flockdjur och många tänker inte på hur många ensamma timmar en katt får spendera, först när husse/matte är borta hela dagen, och sedan sover hela natten. En katt som får gå ute på dagarna har mycket att sysselsätta sig med, en ensam kisse i en lägenhet däremot…, tänk att tas från sin mamma och sina syskon och sedan bara sitta helt ensam i en tyst lägenhet en hel dag och sedan en hel natt resten av livet. Sorgligt 🙁

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *