BLACK WEEK! Julshopping <3

Är såååå taggad inför denna vecka!

(Det här inlägget innehåller Adlinks)

Jag har världens ”julfeeling” just nu, jag älskar julen och julklappar. Älskar att vakna på julafton och känna doften av nybryggt kaffe, bara glida runt i pyjamas och fluffiga mystofflor hela dagen! Det bästa jag vet med julen är att få umgås och skämma bort mina nära o kära! <3 Den där spännande känslan som sitter i hela dagen, väntan på att få se alla glada ansikten när dom öppnar sina julklappar, gör mig så glad i hjärtat! Madicken får ju självklart också julklappar och i år har vi tillskott i familjen, Matilda! 😀 Vet inte riktigt vad jag ska köpa till dom än, men något extra gott och något mysigt blir det 🙂 Har ni några tips på julklappar till mina älsklingar?

Jag har iaf massa favvotips till er som jag kommer dela med mig av denna vecka, eftersom jag redan börjat handla! 🙂

November är verkligen bästa månaden för att handla julklappar, hittar alltid jätte exklusiva produkter för helt överkomliga priser. Ni har säkert sett att jag länkat till Campadre.se förut, dom har verkligen så grymma deals redan som det är och kommer få ännu bättre nu under BLACK WEEKEND! Här har jag hittat alltifrån inredning till Beauty produkter!

Ni får gärna komma med era bästa julklappstips och gärna om ni kommer på något bra till Madicken och Matilda?! 😀 Vad brukar ni skämma bort era fyrbenta vänner med? <3

Puss på er!♥

(Visited 27 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Anna november 19, 2018 at 7:21 e m

  Så jävla vacker !! 😍😍

  Reply
 2. Cecilia november 20, 2018 at 9:41 f m

  Börja med att umgås mera med dina katter det är en bra början helt som tips.

  Reply
 3. maria h november 20, 2018 at 10:59 f m

  allt katterna behöver eller de du vill ge dom

  Reply
 4. Camilla november 20, 2018 at 2:02 e m

  Du måste vara den klart mest överbetalda bloggaren i landet, lägger inte ner många knop på bloggen förutom ett och annat samarbete när du ”måste”. Trist för du skulle kunna göra så mycket, har så stora möjligheter men gör inget med dem. Ditt liv såklart och du måste ju välja men när man jämför med andra bloggare som hör till din ”generation” har du liksom stått still de senaste 10 åren, blir liksom ingen utveckling utan bara rundgång i samma livscirkel om och om igen.

  Kär i världens underbaraste (heeelt annorlunda från de tidigare idioterna), börja nytt och hälsosamt liv, nya bästa vänner (såå bra i jämförelse med alla tidigare idioter), nu ska bloggen bli uppdaterad igen efter att livet kom emellan. Uthängning av världens underbaraste som nu är en komplett idiot han med, uthängning av bästa vännen som även hon är en komplett idiot, dags för uteliv och drinkar, resa till Mallorca, träffa ny bästa (party) vän som är så mycket bättre än den förra idioten (i två veckor…), bloggen uppdateras inte för livet kommer emellan fem dagar av sju (för att de andra två utlovas en nystart med bättre uppdatering). Träffar ny kille (heelt annorlunda än den tidigare idioten) osv osv osv. Det går liksom bara i samma spår, dags att bryta livsmönstret??

  Reply
 5. Helene november 20, 2018 at 3:38 e m

  Camilla: Hahaha KUNDE INTE SAGT DET BÄTTRE SJÄLV!!
  Hoppas ”Paow” läser och lär (mycket tveksamt, dock)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *