BLACK WEEK! Julshopping <3

Är såååå taggad inför denna vecka!

(Det här inlägget innehåller Adlinks)

Jag har världens ”julfeeling” just nu, jag älskar julen och julklappar. Älskar att vakna på julafton och känna doften av nybryggt kaffe, bara glida runt i pyjamas och fluffiga mystofflor hela dagen! Det bästa jag vet med julen är att få umgås och skämma bort mina nära o kära! <3 Den där spännande känslan som sitter i hela dagen, väntan på att få se alla glada ansikten när dom öppnar sina julklappar, gör mig så glad i hjärtat! Madicken får ju självklart också julklappar och i år har vi tillskott i familjen, Matilda! 😀 Vet inte riktigt vad jag ska köpa till dom än, men något extra gott och något mysigt blir det 🙂 Har ni några tips på julklappar till mina älsklingar?

Jag har iaf massa favvotips till er som jag kommer dela med mig av denna vecka, eftersom jag redan börjat handla! 🙂

November är verkligen bästa månaden för att handla julklappar, hittar alltid jätte exklusiva produkter för helt överkomliga priser. Ni har säkert sett att jag länkat till Campadre.se förut, dom har verkligen så grymma deals redan som det är och kommer få ännu bättre nu under BLACK WEEKEND! Här har jag hittat alltifrån inredning till Beauty produkter!

Ni får gärna komma med era bästa julklappstips och gärna om ni kommer på något bra till Madicken och Matilda?! 😀 Vad brukar ni skämma bort era fyrbenta vänner med? <3

Puss på er!♥

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *