FULA JULTRÖJOR!

Förra året var jag på julmys!

(Inlägget innehåller Adlinks)

Många som känner mig vet att jag lätt blir rastlös och uttråkad, men förra året så blev jag bjuden på julmys och det var faktiskt kul. Vi körde julklappslekar och fick göra våra egna jultröjor! Haha dom blev så misslyckade, vissa var mer ambitiösa än andra men vi hade jätte kul! Dom bjöd på massa saffranskatter, julmust, glögg och annat gott! Jag och Lance tränade rätt hårt då, så vi höll oss till sockerfria alternativ och alkoholfri glögg.

Om ni vill ha tips på roliga julsaker så kolla på Partykungen. Jag hittar alltid massa skoj där, annars så gör ni som Lance och köper en snusdosa! 🙂

Lance dekorerade sin jultröja med snus! haha 😀

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *