Dyra dofter, dyra vanor!


Många som frågat om mina Beautytips inför jul!

(Inlägget innehåller Adlinks)


Jag väljer att använda exklusiva produkter, inte för att det behöver vara dyrt utan för att jag vant mig vid det. Det har blivit en standard att inte välja ”Ica Basic” produkter.

Dock vet jag att det finns mer prisvänliga produkter som nästan är lika bra som lite mer exklusiva produkter. Exklusiva produkter är oftast bara dyra pga att varumärket är känt. Men trots att jag vet det, så väljer jag ändå att köpa dom pga en gammal vana! Jag länkar några av mina favoriter. Har även hittat en ny parfym från Paco Rabanne som har en så sjuk sexig doft, utöver den så har jag länkat en killparfym från Dolce&Gabbana som oxå är sjukt nice! JAAA! Jag brukar använda killparfymer ibland! 😀 ♥


 

(Visited 198 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. David november 21, 2018 at 6:28 e m

    Du är inte lite du 🤓med tanke på all reklam du sprider. Singel ? Låt oss ta en mys kväll om du vågar hehe 😝.

    Reply
  2. Anna november 21, 2018 at 6:44 e m

    Gorgeous 😍

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *