SNABBAST VINNER!

Skynda, fynda!♥

(inlägget innehåller Adlinks)


En fördel med att vara ”influencer” eller ”profil” (tycker det är så töntigt när folk kallar sig själva för det, ny favvolåt ”Profil” – DetVetDu), men ja faktum är att jag vart offentlig sen jag var ett barn! Finns mkt för och nackdelar med det! Men något som absolut är en fördel, är att man ofta får till sig info och får ta del av olika erbjudanden långt innan alla andra.

Förhandsvisningar, hemliga event på oöppnade restauranger, inside info på nya kollektioner och erbjudanden som annonsörer inte släppt och mkt mer!

Haha alla annonsörer tävlar ju om black friday, jag fick precis till mig att idealofsweden.com redan nu startat sina Black Friday priser så skynda och fynda NUUU! Haha allt kmr säkert hinna ta slut inför imorrn! Fattar seriöst inte hur jag kunnat leva utan deras 1 meter långa laddare? ♥


Utan tvek, mina favvo skal! (Ursäkta röran!) Livet som ”influenser” är inte alltid glitter o glamour! Idag har jag storstädat, tvättat och jobbat!

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Anna november 22, 2018 at 2:42 e m

    Så snygg 😍😍

    Reply
  2. Clotile november 22, 2018 at 4:24 e m

    Ååååhhh tack för tips!! Söt du är, kram på dig!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *