BAD BOYS

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS ”BAD BOYS” ELLER?

(inlägget innehåller Adlinks)


Mycket på g, som jag inte kan gå ut med än! Men det kommer och jag är sjukt taggat på att att få släppa nyheten!

Idag har jag tränat, tagit en långpromenad, lunchat med en vän, sprungit på julmarknaden i Gamlastan (så mysigt!) och jobbat! Önskar jag kunde säga med vad, men det är som sagt hemligt tillsvidare! 🙂 Hittade iaf ett jätte najs julkit på Rituals idag, (vet inte om det var ett julkit) men men tänkte att jag länkar det här så kan ni gå in och lukta på dom i butik om ni känner för det, dock brukar det vara billigare på nätet än i butik.

Vilka är era favorit julmarknader? Mina är den i Gamla stan och den i kungsan! Kungsan kanske är roligare då man kan avsluta med att åka skridskor medans dom kör julmusik i högtalarna. Men att strosa runt i Gamla stan nu under juletider är också sjukt mysigt!

Jag är ju en mystjej, men har ju sen tidigare alltid träffat lite ”BAD BOYS” stökiga killar utan framtid. Bortsett från Lance då, han var bara ”BAD BOY” som i benämningen fighter. Alltså en legit ”GOOD BAD BOY” haha. Jag vill verkligen inte träffa en ”Douche” igen och är verkligen inte ute efter något förhållande nu heller. MEN….

Kan ju va så att jag har en ”Christmas Crush”! Haha, känner lite som på bilden kring det. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *