Mitt jobb

Varför gör jag reklamjobb?


Det är rätt många som kastar ur sig dumma kommentarer när jag gör samarbeten eller har med reklam på min blogg. Sen finns det även ni som uppskattar det och det är ju det jag hoppas när jag gör samarbeten, att NI ska uppskatta det! Tycker det är jätte kul när jag ser att ni uppskattar det jag delar med mig av, oavsett om det är reklam lr delar ur min privata vardag.

Jag vill självklart inte att ni bara ska följa mig pga reklam (Det hade bara vart sorgligt), men det är en del av mitt jobb och när jag började blogga så fanns typ inte ens influencemarketing på marknaden på samma sätt.

Idag är det en betydande roll i mitt liv. Det här är mitt jobb, jag har en stor plattform och jag vill självklart kunna dela med mig av roliga samarbeten som jag får till mig till er. Jag tipsar omedvetet om saker hela tiden som jag gillar utan att få betalt för det. Men om jag då ska kunna jobba med detta på heltid så är det ju en ”WIN WIN” om ett företag/varumärke vill betala mig för att marknadsföra deras produkter lr tjänster som jag i vanliga fall skulle tipsat om ”gratis”.

Kan jag inte stå för något så kommer jag inte att tipsa er om det! Jag tipsar bara om saker som jag genuint tycker är BRA, GOTT eller KUL! Haha, jaa… GOTT! Jag älskar att tipsa er om mina stammis restauranger lr om jag testar något nytt ställe. (OBS. Jag får inte betalt när jag tipsar om restauranger! Önskar dock att jag fick det haha!)

Skulle lätt bli en skribent som recenserar olika restauranger! 😀 MAT E LIVET!♥

Favorit restauranger:

 


Panevino – Italienskt, deras tryffelpasta är dröm!


ART – Tapasrätter med influenser från hela världen, Ugnsbakad Rotselleri med färskriven tryffel och hasselnötter!


YUC – Mexikanskt tapas!


 

(Visited 32 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Jessica december 4, 2018 at 3:40 e m

  Fast eftersom du är så lat så bloggar du ju inte längre, så de enda som finns att läsa är ju reklam. Tror vi har fått läsa i 70 år o miljontalsgånger att ”Nu! Nu ska jag få ordning på mitt liv o börja blogga” …bitch please…. du ska va tacksam att du ens fortfarande kan leva på bloggen, men med ditt obefintliga engagemang lär det inte vara länge till. O vad ska du göra då? Du har inte ens ett cv….

  Reply
 2. Sanna december 4, 2018 at 6:59 e m

  Cm många bloggare gör ju intressanta, relevanta och väl genomtänkta reklamjobb som faktiskt både än roliga och läsa och som man vet är reklam. Det du gör är endast länkklick, du kastar upp nått snabbt som knappt känns genomarbetat? Kanske på sin höjd tar dug utanför dörren på götgatsbacken.
  Reklamen ska dessutom helst utgöra högst 30 % av ens innehåll, det kan vara mer om det är editorials tex. Egna design kollektioner, reklamresor där man gör en guide etc.

  Reply
 3. Hilldur december 5, 2018 at 6:26 f m

  Kan du uppdaterade instagram och va lite mer aktiv där kanske

  Reply
 4. Uppsalastudent december 5, 2018 at 11:37 f m

  Paulina, ingen har kritiserar dig för dina reklaminlägg. Det som folk har påpekat(även jag) är att bloggen innehåller korta inlägg med reklam, som liknar reklamblad. Det finns alltså ingen omsorg eller ambition till att beskriva eller skriva kring produkten mer än att dela ut en rabattkod.
  Förr upplevde jag, att din blogg var mer levande. Med det menar jag inte att den måste vara privat. Men att du skulle dela inlägg kring saker du gjorde. Som det där med restauranger, superkul. Men kanske skulle du kunna lägga ner lite mer möda på inlägget. Likt Sandra Beijer som skriver om mat, recenserar beskriver smaker lukt atmosfär. Tror många har invändningar kring innehållet snarare än reklamen!

  Reply
 5. Sara december 5, 2018 at 11:58 f m

  Problemet är ju inte att du gör reklam. Problemet är väl snarare att det är det enda innehållet du gör. Du håller ju inte liv i bloggen annars.

  Reply
 6. anonym december 5, 2018 at 12:52 e m

  Bry dej inte om sådana som klagar. Tycker om din blogg och spännande att gå Inn här.

  Reply
 7. Michaela december 5, 2018 at 12:57 e m

  Det folk stör sig på är:
  – bloggen ekar tomt i flera veckors tid
  – de inlägg som kommer är enbart reklam
  – den reklamen som presenteras är gjort på ett oproffsigt sätt och forcerat
  – bloggen upplevs numera informig och grå, det blir tydligt att den används som livslina inte för att personen tycker om att blogga

  Reply
 8. Malin december 5, 2018 at 4:03 e m

  Michaela: Förmodar att du menar enformig och livlina? Använd enklare ord, som du klarar av gumman

  Reply
  1. Michaela december 5, 2018 at 5:44 e m

   Eeh nej jag har starj dyslexi, något jag har kämpat med hela livet :s. Att stava är kanske en självklarhet för dig men inte för oss alla. Dock har jag ändå en kandidatexamen som jag är otroligt stolt över trotts mina svårigheter. =)

   Ett tips tillbaka. Använd inte ord som ”gumman” som nedvärdering. Det sänker dig själv mer än vad det sänker mig 😉

   Reply
  2. Camilla december 5, 2018 at 8:33 e m

   Då förmodar du helt fel Malingumsan, hon menar såklart formenlig och livslinje, läs pekböcker istället om du saknar läsförståelse 😉

   Reply
 9. Malin december 6, 2018 at 4:40 e m

  Michaela och Camilla: Haha

  Reply
 10. lanja almlöf december 19, 2018 at 7:23 e m

  guuu så gott allt ser ut! <3

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *